ANNONS

Sista natten….

/

Nu har jag och grabbarna lämnat huset i Stockholm…

Vi åkte igår vilket betyder att vi sov sista nattens i vårt älskade hus igår natt…

Jag tror att alla förstod att det var ngt speciellt med den natten för ALLA sov i vår säng: )

Det kändes jättetråkigt att lämna huset då vi älskar det och trivs så otroligt bra plus att vi har ju bara bott där i 1.5 år men det som känns lite lugnande är ju att vi kommer tillbaka!!

Vi har hyrt ut huset vilket innebär att OM vi skulle vilja komma hem tidigare eller när vi kommer hem om 4 år så står det kvar och det är som vanligt…. förutom att 4 år har gått…

Killarna tog det bra när vi åkte. Theo gick och pussade väggarna: ) och han var lite nedstämd i bilen den första biten men jag sa att det är helt ok att vara ledsen, att jag också var det, men att vi kommer få det minst lika bra på nästa ställe plus att vi kommer tillbaka.

Jag och Leia tog en sista promenad i vår älskade skog i måndagskväll och det var som om djuren sa hejdå… Vi hade ett rådjur som följde efter oss. Vi såg det säkert 4 gånger på vår promenad. Häftigt!!!

Nu är vi iaf nere på Österlen och det känns jättebra. Det känns såklart tråkigt och ledsamt att lämna Stockholm och huset men det står ju som sagt kvar och nu har vi 3.5 vecka här nere i paradiset innan vårt äventyr drar igång på riktigt. Sååååå spännande!!

3
60

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00