Vilken dag!!

Oj, vilken dag!!!

Igår började alltså inspelningen av ett tv-program där jag är en av deltagarna. Jag kommer få berätta vilket program det är snart. Lovar!

Jag fick reda på i påskas att jag skulle vara med och jag blev så glad. Då skrev jag det här inlägget!!

Så väntan att sätta igång har varit lång men nu har jag gjort min första inspelningsdag och det var såååååå roligt!!!

I vanliga fall när jag jobbar så har jag full koll. Jag får manus i förväg (om jag inte skrivit det själv) jag har koll på innehållet in i minsta detalj men så var det inte igår….

Jag har inte vetat någonting!!! Men det är det som är konceptet med detta programmet: )

Men detta gör också att det är väldigt svårt att förbereda sig, eftersom man inte vet vad man ska förbereda sig för. Det är också svårt att tagga till för man vet inte hur länge man måste vänta emellan tagningarna och det tar ju otroligt mycket energi när man går runt på tå hela tiden.

Men trots detta hade jag en magisk dag!!

Och detta programmet ska jag spela in under hela hösten så jag kommer att pendla fram och tillbaka till Stockholm. Inte helt ultimat kanske så här i början av vårt nya liv men så blev det nu. Man kan inte alltid styra över allt här i livet utan man får ta det som det kommer och lösa situationen på bästa sätt.

Den här gången löste det sig lätt då Niklas inte har börjat jobba än men framöver blir det lite svårare men då har vi snälla föräldrar som kommer hit och hjälper oss med att hämta och lämna barnen, laga middag och natta om det behövs. De får även ta hand om Leia men hon är minsta problemet: )

Jag hann även med en middag med min vän Jeanette igår innan jag åkte hem.

Vi har inte setts sedan innan sommaren så det var otroligt nice.

Hon ska även gifta sig snart och jag ska vara toastmadam så vi hann gå igenom lite grejer. Bra!!

Så det har varit två dagar i Stockholm fyllda med roligt jobb, träffa vänner, god mat och lite behövlig egentid.
Perfekt kombo!

Nu är jag som sagt tillbaka hemma och vi har fler lådor att packa upp, barn att aktivera, en hund som ska rastas plus att det ska bli supervarmt här nu några dagar framöver så vi får hitta på ngt kul!

Den här hösten kommer bli hektisk men jä*ligt rolig! Jag kommer liksom få det bästa av allt!!

 1. Åsa skriver:

  Bäst i test?? 👍🤞👍🤞

  1. L skriver:

   Ja men det måste det vara! ☺️☺️

 2. ML skriver:

  Åååh hoppas det är det program jag tror – du kommer ju äga totalt! 😃

 3. Linda skriver:

  Vilken energi du ha för jämnan😀 förstår inte hur du orkar rejja runt fram o tillbaka hela tiden😅 oh hur du få ihop tiden o räcka till?🤔 önskar jag hade hälften av din energi😀

  Hoppas ni få de bra i bryssel o att allt går bra för er o barnen o leia❤ önskar er all lycka som bara gå att få❤ vilket fantastiskt fint hus ni få bo i👍 kollar flera ggr om dagen efter nya uppdateringar hos er😊
  Kram från norrland

 4. Vi är glada över att du kommer vara här en del! Kram Charlotta

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..