Ställ en fråga!!!

Jag får mååååånga frågor om vår flytt till Bryssel, huset, livet här i Waterloo, barnens skola, jobb mm.

Jag tänkte att vi kör en liten frågestund så kanske ni får svar på era funderingar:)

Skriv er fråga i kommentarsfälret så svarar jag i ett nytt blogginlägg!!!

 1. Malin skriver:

  Är det dyrt i Bryssel?

 2. Hej Carin!
  Jag undrar om det finns många svenskar i Waterloo? Jag bor själv i södra Nederländerna (ung en timme från Waterloo) och här är vi inte många. Pratar de framförallt franska eller nederländska (även kallat flamländska) där ni bor? Vilka språk får barnen lära sig i skolan? Finns det fritids på Theo’s skola eller har ni möjlighet att hämta honom efter skolan varje dag?
  Ska bli spännande att följa dig i Bryssel (extra roligt för att jag inte bor så långt därifrån).
  Kram

 3. Stina skriver:

  Hej! Jag har inte följt dig så länge så har ingen aning om varför ni har flyttat till Bryssel. Berätta gärna lite varför, vad ni jobbar med osv ☺️

  Måste bara passa på att berätta att jag jobbade I Hemtjänsten i en liten ort i Västergötland och då såg jag dig och din mans bröllopskort. Det visade sig vara din mans morfar som jag besökte den dagen, eller farfar. Hans namn började på A. liten värld 🤭

 4. Lis skriver:

  Du har så härlig energi i videosnuttarna, har du någonsin tänkt på att ha en vlog?

 5. Emma skriver:

  Hej fina! Undrar om ni vill ha fler barn? Kram

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..