ANNONS

Det här har jag INTE tid med!!!

/

Idag har jag spelat in ”Bäst i Test” hela dagen i ett regnigt Stockholm.

Allt har gått jättebra men tyvärr har jag inte känt mig på topp. Jag tror inte att detta märks i rutan men det känns i kroppen.

Jag vet inte om jag håller på att bli sjuk eller vad det är men det här har jag verkligen inte tid med!!

Jag har fortfarande ont i min nacke efter min kullerbytta som jag gjorde för typ 2 månader sedan…. Ni kan läsa om det här,,,,, och den smärtan går upp i huvudet så jag har haft halvmigrän (är det ett ord?) väldigt länge men idag efter inspelningen fick jag en massagetid hos Spa by us. Jag har varit där förut och varit jättenöje men idag var det något extra. Det gjorde brutalt ont men Fanny, massören, gjorde underverk. I 75 minuter knådade, tryckte, pressade och masserade hon och det var längesedan jag kände mig så här bra (och mörbultad: ).

Jag vet att det inte är superbra att ta massage när man är lite halvkrasslig då det kan trigga igång något men det är det i så fall värt. Hellre snorig än migrän!!!

Tanken var att jag skulle träffa min poddkollega Vivi och käka middag men jag avbokade det och gick och käkade snabbt själv. Drack en nyttig juice och tog en spicy maträtt. Tänker att det kanske hjälper med antioxidanter och vitaminer och chilin kanske skrämmer iväg bacillerna: )

Nu ligger jag på mitt hotellrum och ska alldeles strax släcka lampan.
Snälla håll tummarna för att jag mår bättre i morgon!
Tack!!

0
57

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00