ANNONS

Borde man åka till sjukhuset??

/

Nu är jag hemma i Bryssel igen efter två intensiva och roliga dagar med Bäst i Test.

Man får göra så sjukt galna grejer.

Nu har jag gjort alla tester så nu är det paus för min del till december då vi ska spela in studioprogrammen.

Jag mår bättre nu men det är fortfarande inte hundra.

Tyvärr har Theo blivit sjuk också.

Min mamma som har varit i Bryssel och hjälpt till med barnen när jag varit i Stockholm fick åka in till skolan och hämta Theo i måndags. Han hade feber och hade ont i huvudet. Sen visade det dig att han hade slagit i huvudet tidigare under dagen i stengolvet (konstigt att läraren inte så ngt till mamma när hon hämtade…) så det förklarade huvudvärken. Nu har han haft feber, runt 38-39 grader, men han klagar inte på huvudvärk längre.

Men kan febern ha ngt med slaget att göra? Borde vi åka in till sjukhuset och kolla?

Jag tror iof att sakerna inte har med varandra att göra men man blir ju lite fundersam.

Sjuklingen ligger fortfarande och sover. Klockan är 09. Han kändes inte lika varm nu. Skönt!!

Max fick också vara hemma idag så det står mysdag på schemat!!

2
47

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00