ANNONS

Hur kan man säga nej till den här????

/

Alltså kolla på den här tjejens ögon!
Hur kan man säga nej till den blicken? Nej, det går inte!!

Leia har varit lite småhängig ett tag men nu de senaste dagarna känns det som om hon har fått lite ny energi.

Jag tror, om jag har räknat rätt, att det kan bero på skendräktighet. Det har gått ungefär 10 veckor sedan hon löpte och då brukar hon bli skendräktig dvs hon tror att hon ska få valpar… Hon äter jättemycket för att bunkra upp, hon bäddar i våra sängar, hon vill bara sova mm Ja ni vet hur man själv var när man var höggravid bara det att hon inte är det: )

Men som sagt de senaste dagarna har hon varit mycket piggare. Jag har inte behövt dra runt henne på promenader, hon har ”lekt” lite med andra hundar (i 2 sekunder…) och hon har ätit helt normalt. Sen får man ju inte glömma att hon är lite till åren, 9 år, så det är ju inte konstigt att hon drar ner på tempot.

Jag ska iväg till en veterinär med henne idag för vi behöver mer av hennes vcccin. Hon är pollen och kvalster-allergisk och får därför 1 spruta varje månad, som hjälper jättebra och som jag ger henne i nacken, men nu håller det på att ta slut så vi måste beställa mer. Hur nu detta ska gå på dålig franska får vi se…: )

6
58

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00