ANNONS

Corona…..

/

Jag har känna mig ganska lugn när det kommer till Corona-viruset men igår började oron smyga sig på.

Jag skulle egentligen åka till Sverige för att jobba nästa helg men jag ställde in min resa. Jag vill inte utsätta mig själv för någon risk, hamna i karantän i Sverige eller när jag kommer tillbaka plus att att de ställer in fler och fler flyg så det är inte säkert att jag skulle komma iväg.
Senare på eftermiddagen meddelade dem att hela eventet ställdes in så jag tog absolut rätt beslut.

Passar den här sötisen idag….har i geh med inlägget att göra förstås:)

De har börjat stänga ner skolor här i Belgien. Än så länge är vår öppen och jag har inte hört något annat men det kan förändras snabbt….

Igår köpte jag dubbla säckar hundmat och idag bunkrade jag upp mat för oss. Jag köpte mycket pasta, tomatsås, frysta grönsaker, fiskpinnar mm. Inte för att jag tror att vi kommer att bli satta i karantän men det kan ju vara så att de börjar stänga mataffärerna…

Det var en märklig känsla att gå runt i affären och se de tomma hyllorna…. Jag är tydligen inte den enda som bunkrar…

Vi tar en dag i taget och följer utvecklingen, håller oss informerade, undviker stora folkmassor och TVÄTTAR HÄNDERNA!!

0
47

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00