ANNONS

Vi harvar på!

/

Dagarna rullar på här hemma.

Theo har ju skola varje dag där han får uppgifter att göra under dagen så det är fullt up med det samtidigt som man ska se till att Max sköter sig (lättare sagt än gjort), laga lunch, mellis och middag, gå ut med Leia, se till att ungarna kommer ut och få frisk luft… Ja ni förstår.

Så mitt jobb, dvs bl.a bloggen, hamnar lite i skymundan men jag gör så gott jag kan: )

Ikväll kommer tredje avsnittet av ”Bäst i Test”. Det får ni inte missa. Kvällen gäst är Peter Apelgren. Han måste vara, utan tvekan, en av Sveriges roligaste människor. Jag skrattade så mycket på inspelningen åt och med honom: )

1
39

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00