ANNONS

Vackraste stranden!!!

/

I går var vi vid Knäbäckshusen.

Det är, enligt mig, den absolut finaste stranden här på Österlen.

Den är ”tropisk” med sina träd som hänger över den smala stranden.

IOM att vi måste ta med Ridgie då han inte kan vara hemma själv så gick vi en bit bort på stranden och där var det inte alls mycket folk. Vi frågade såklart de som låg närmast om de var ok med hund och alla tyckte bara det var ljuvligt med en ”liten” valp. Vi bar honom till och från platsen så han inte skulle kissa eller störa någon!!!

När vi gick tillbaka och kom precis där man kommer ner på stranden låg folk som packade sillar. Förstår inte hur de tänker. Hur jobbigt kan det vara och gå 50 meter bort och på det sättet hålla avstånd?

Jag förundras över hur folk kopplat bort. Igår var jag inne i Ystad och då fick jag säga till 3 personer vid 3 olika tillfällen att backa när vi stod i kön så vi inte stod för nära varandra. Tror folk att pandemin är över???

Ja ja. Tillbaka till vår härliga dag:)

Efter stranden åkte vi till café Annorlunda. De brukar ha kakbuffe men kör nu istället med kaktallrik. Såååå gott!!!

Ja det var en riktigt fin dag.

Kan verkligen rekommendera Knäbäckshusen och Café Annorlunda vid Stens huvud om ni är på Österlen.

3
57

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00