Förväntansfull inför 2015

Kära Du!
Nu har en ny tid, nytt år och nya möjligheter börjat, igen – fast på ett nytt sätt.!
Jag är så lycklig i mitt liv just nu. Tacksam till Gud, mina älskade barn, alla mina vänner och inte minst för min kärlek Jimmy som är så mycket av allt det jag längtat efter att jag knappt tror det är sant…!!
Bättre än mina drömmar.
Och då är det bra.
Det gillar vi. Hi hi

Stor kram och Gott Nytt välsignat 2015 önskar Jag alla som vill mer och är beredda att ge av din tid, kärlek och kraft. Och även till alla de som tappat kraften.
Den finns där.. Om du sträcker dig efter den.
Du är älskad och så extremt värdefull!

Massa kärlek från mig till dig, från Florida och tio min kvar till tolvslaget här.

Love and grace, C

IMG_3359-2.JPG

(Foto – Caroline Rosmark.)

 1. Var på grönan ikväll och såg dig Carola!!!
  Love you❤️❤️❤️
  Du är fantastisk!!!
  Jag skrattade, grät, hoppade och dansade :)
  Kände mig som 14år igen :)
  Vilken röst och utstrålning :)
  Du har allt och det syns att du är lycklig :)
  Vilken fin låt du fått av Amadeus ❤️
  Jag och min lilla son David dansade av lycka ❤️
  Kände också som min vän Petra var med oss där. Fast hon dog o cancer för snart två år sen :(
  Hon älskade dig❤️
  Varje gång hon skulle magnetröngtas spelade dom när löven faller för henne.
  Och vi spelade allt kommer bli bra mamma för hennes 4 barn som förlorade sin älskade mor. På hennes begravning.
  Älskade Carola. Sveriges stolthet.
  Så glad jag äntligen fick höra dig live efter 41 år :)

 2. Allra Finaste du CAROLA:) Har kommit av mig och blev nere då jag såg att Rutger Gunnarsson avlidit 8 maj. Känns tungt. Såg detta på ABBA-Frids sida. Varm Kram Alltid! Angelica i Fittja!

 3. Allra Finaste du CAROLA:) Ett tag sedan jag skrev här. Hoppas att livet leker trots en del mörka moln som kommer och går. På olika vis och skepnader. Livet består av dessa delar vare sig man vill eller ej. Vi lever i extremt stora, oroliga, bekymmersamma tider, som jag nämnt tidigare i år.
  Ser att du är på gång igen med turne med allt vad det innebär, Pust. Mycket står på spel och man ska fixa och dona med det mesta som tillkommer i samband med det.
  Den senaste veckan kände jag och kom på att jag skulle titta in på Vackra Malenas sida. Blev helt tagen och stum. Det var i sista stund. Hon behöver rejält stöd! Då hon brinner starkt för de utsatta bla flyktingar, de svaga som även ni har gemensamt, men då hon har en sida som hon sköter själv är den öppen för alla. Har sett plågsamma, skräckinjagande påhopp.
  Då jag vet hur Sverige sett ut, och vad det står för och varit, känns det som världens hårdaste dråpslag någonsin, med den utveckling som pågått? Ett väldigt bra tag som det verkar uppenbarligen, av någon anledning som jag inte kan förstå överhuvudtaget alls.
  Det är en fasansfull stämning i Sverige nu. Det är helt katastrofalt. Ingen bryr sig längre. Det har gått så långt. Måste nog inse att det är sant eftersom Olof Palme har dött 28 feb 1986. Allt har havererats till max. Det ser väldigt svårartat ut att komma tillbaka till det som varit. Det känns som en mental smäll. Att många inte inser läget och fortsätter i samma mönster då vardagliga hot är ständigt förekommande är helt obegripligt. Hur har detta ens kunnat uppstå och börjat användas på detta vis? Jag är helt frågande?.
  Vårt rykte känns och är misstänker jag saboterat. Vi behöver vända på detta omgående och fortast möjligt!. Så här kan det inte fortsätta. Vårt älskade vackra land som är välkänt för att vara världens absolut bästa land att leva och bo i måste bevaras. Det rimmar väldigt illa med alla negativa upplevelser och händelser som rapporterats. Det tar emot att se på det här! Vad händer egentligen? Det är någonting som inte stämmer. Det är för mycket.
  Hoppas vi kan göra det som går, då det inte är så mycket tid att tänka efter på. Hoppas att fler kommer till insikt. Vår omvärld förstörs alltmer. Ville bara dela mina innersta tankar och känslor. Stor Bamsekram. Varm Kram Alltid. Angelica i Fittja.
  Ps! Kan Varmt Rekommendera M.A Numminens, Katten Också samt Med min kvinna i riksdagshusets park. Du mår på topp efter det. Man skrattar som aldrig förr. Hysteriskt Kul. Sänder Ljus och Fortsatt Styrka!

 4. Jag läste precis nu att du Carola ska bli sydafrikansk medborgare (halvt?) och adoptera ett nytt litet barn därifrån. Så fantastiskt !! Lycka till på vägen ! Kram

 5. Efter att ha läst en massa kommentarer här nedan: Klart det är jättetråkigt att inte få läsa nya inlägg. MEN att ta bort bloggen skulle åtminstone jag tycka vore ÄNNU tråkigare, det finns så otroligt mycket här att läsa så nytillkommna kan förnöja sig i månader med att läsa om allt som Carola skrivit under de här åren av bloggande. En blogg av den här kvaliteten (som det varit ) är inte enbart färskvara utan inläggen har absolut kvalitet som håller länge länge. Så MAMA ta INTE bort, måste finnas massor med folk som gärna läser om allt som hänt under Zoes första år här i Svrige. Jag åtminstone är jättetacksam för att jag fått ”vara med” på den resan och jag tror att väldigt många har väldigt mycket att hämta här även om det aldrig skrevs ett enda blogginlägg till. Vilket ju förstås vore tråkigt som sagt! Men ändå… tack Carola för altt du gett här!!

  1. Jag håller med dig, men, det kunde stå något om den eventuellt kommer att tas bort och när i så fall, och, om den kommer att fortsätta och i så fall när. Det är väl inte för mycket begärt ? För då är det, som någon annan här skrev, ingen idé att man går in här i onödan, om inget nytt inlägg kommer. Du förstår nog hur jag menar………

   1. Förstår inte riktigt att du frågar MIG detta? Har jag skrivit nåt om att jag INTE tycker detta?

    1. Nej med tanke på ditt osammanhängande svar förstår jag att du inte förstod hur jag menade, eller inte ville förstå.

 6. Svar till Tjej
  Jag vill tipsa om 2 kristna bra skolgrupper ” Ny generation” och ”Credo”hos båda kan du få tips och hjälp om att vara kristen på din skola
  Båda har hemsidor på internet
  Kontakta dom så kommer dom hjälpa dig
  Lycka till!

 7. Hur ska man säga till andra att jag är kristen? Är men gänget som är coolas på skolan, men vad ska jag göra?/ 13 år tjej

 8. Hej fina!
  Saknar dina inlägg:) hoppas allt är bra med dig. Har full förståelse om du inte har tid med din blogg eller vad det kan bero på att du inte skriver här längre, men du kanske skulle göra ett avslut då.
  Ta hand om dig!
  Kram Camilla

 9. Och snart har ju Estelle gjort sig värdig sin titel !!!!
  Håret börjar bli långt!!
  För ungen prinsessa kan ju ha kort hår.
  Eller hur Carola.

  Stackars Leonore.
  Hon har ett par år kvar innan hon blir prinsessa .

  Eller …,..,,,,.???
  Hemska tanke ….
  Så är varje flicka ” prinsessa ” i sin mammas ögon – även med kort hår ???

 10. Hallå!

  Sedan en tid tillbaka så
  har vi arbetat med ett projekt som stödjer världens finaste organisation
  Operation Smile. Operation Smile arbetar i 80 olika länder världen över med att
  sponsra och utföra operationer på barn som föds med läpp-käk- eller gomspalt
  vars egna familjer inte själva klarar av att stå för kostnaderna.

  Den visionen som vi delar
  med Operation Smile är att ALLA har rätten till att kunna le och att vara stolt
  över sitt leende! För att stödja organisationen och förmedla visionen så har vi
  valt att starta kampanjen #jaglerför som hyllar leendet och där just DU får
  chansen att berätta någonting som du är extra glad för. Det kan vara allt från
  din goda pannkakslunch till att du är kär eller mer djupa glädjeämnen…

  1. Ta en leende selfie!

  2. Använd hashtagen
  #jaglerför och skriv vad du är glad för.

  3. Lägg ut på Instagram
  eller Twitter (varför inte båda) och tagga @operationsmile eller
  operationsmile.se

  Om du är intresserad av
  att skänka bidrag eller gåvor via organisationen så hänvisar vi till hemsidan
  operationsmile.se/operationsmile.org!!

  Gå gärna in på hemsidan
  och läs om organisationens arbete som verkligen är otroligt beundransvärt.

  STOR KRAM!

  Olivia Modalen, Emma
  Radler, Linus Hellgren och Klara Eklöf Persson

 11. Ja Mama. Be Carola skriva ett kort meddelande att hon nu tar en paus på obestämd tid, så vi inte behöver klicka på detta i onödan. Tack!

 12. Saknar din blogg!
  Hoppas du fortsätter att skriva snart igen.

  Såg dig i Växjö igår och du är helt fantastisk. Vilken glädje och energi du sprider.
  Stort tack från en som har gillat dig ända sedan början!

 13. VAR ÄR CAROLA???? Nu är det snart mars och inte ett enda inlägg sedan 1 januari. Börjar blir orolig. Lever Carola? Fastnade hon i Florida? Finns det i så fall inget sånt där Internet där? Har hon helt inneslutit sig i sin nya kärlek och kommer inte ur kärleksnästet? Hon kan ju absolut inte titulera sig bloggerska längre!

  1. Nä visst är det lustigt att hon struntar i oss läsare, MEN, du KAN väl inte ha missat att hon är på turné och då kan jag iofs förstå att hon har fullt upp. Även om en rad inte hade skadat henne tror jag. Men hon vill väl inte och då ska vi inte tvinga henne. Andra artister som har blogg brukar skriva något då och då i alla fall, men hon har väl inte tid. Vi är inte viktiga för henne. Alltså behöver vi inte köpa biljetter till hennes shower heller, eller skivor heller för den delen.

  1. Därför att dom tjänar pengar på varje klick som kommer i bloggen ;) det skrev jag igår men DEN kommentaren flög genast bort………….

   1. Har nämt samma sak. Båda tjänar stålar på en blogg som inte uppdateras pga att (som det känns) Carola Höggkvist skiter struntat i bloggen. Sen ska Mama också ha en skopa skit som inte lägger ner denna blogg. Men som sagt, pengar pengar….

 14. Tack underbara Carola för en fantastisk konsert i Kalmar igår! Den var helt magisk! När det gäller diskussionen här om bloggen så tycker jag att all kritik är obefogad! Carola har många järn i elden och gör säkert så gott hon kan med bloggandet! Det är klart att det är kul att höra från henne ofta,men man kan inte kräva hur mycket som helst! Så Carola,bry dig inte om kritiken och känn ingen stress över bloggen! Stor kram från Mia!

  1. Man behöver inte såklart !! blogga oavbrutet och man kan inte heller kräva ……men,,,,det hör till god takt och ton av en bloggare/bloggerska att hen meddelar sina följare om man tänker göra ett längre uppehåll ! Till saken hör att man tjänar pengar på sin blogg, även om nu Carolas går till välgörenhet, men varje ”klick” in här genererar pengar för den som bloggar, och Mama är väl inte de som sätter stopp för det, eller. Detta handlar om respekt för de som går in här helt i onödan, man kan faktiskt lämna ett meddelande eftersom man åtagit sig att ha en blogg i en tidnings namn, det är ju ingen privat blogg ! så detta är illa skött av Mama också. Jag har all förståelse för att livet kommer emellan och man inte hinner skriva, men, om man har respekt för sin nästa, som man borde ha som en sann kristen ;) så lämnar man ett meddelande. Det visar hur mycket man bryr sig om sina följare som ger pengar när de går in här, inget annat, och nu har vi tyvärr sett hur det är med att bry sig om sin nästa…………..

 15. Congrats to the well deserved award! For a lot of people you will also have a lifetime place in their heart. Haters will always hate, so just do whatever makes you happy. XOXOXO

 16. Carola, tusen tack för en helt underbar konsert i Oslo!!! WOW!!! Det finns ingen artist som kan uppträda ”live” som du… Energi, musikalitet, charm och en fantastisk röst!!! Härligt att se hur det strålade kärlek och harmoni mellan dig och Jimmy!! Underbart!! Lycka till med allt!! Kram, Karin.

 17. Stort tack för en magisk konsert i uppsala. Jag och min syster dansade oss svettiga och skrek oss hesa hehe. Fantastiskt bra, så imponerad över din energi, närvaro, personligt mellansnack och rösten. Du rockar. Tack igen för den bästa kvällen

 18. Man tycker att du borde haft den goda smaken att tala om för din följare att du numera skiter i att blogga. Det är naturligtvis upp till dig men att bara lägga av utan förklaring är dåligt. George, som var med i Himlen kan vänta, dikterade ett sista inägg till sin syster ett par dagar innan han dog och sa farväl och tackade sina bloggföljare för vad de betytt för honom. Du tänker bara på dig själv nu när du fått roligare saker att göra. Vilka divalater!

 19. Allra Finaste du CAROLA:)! HAR FÅTT:)!!! EN STOR:)!!! GLÄDJECHOCK:)!!! Jag ska försöka samla mig:)!!! Då jag lyssnade på den förlängda versionen:)! av Spread Your Wings:)!!! (For Your Love):)!!! Hamnade mina ögon på ditt vita linne:) såg tydligt konturerna av en rund cirkel. Vet att vissa personer har det:). Men för att vara på det klara!:) med vad jad sett vinklade jag ner datorfönstret halvvägs. Döm om min häpnad, chock,:)!!! HÅLL:)!!! I HATTEN:)!!! ETT LIGGANDE HJÄRTA:)!!! Jag är helt MÅLLÖS:)!!!! HELT ENASTÅENDE FANTASTISKT:)!!! Jag har lite svårt:)!!! att skriva vidare!:)! VARM KRAM ALLTID:)! Angelica i Fittja!

 20. Allra Finaste du CAROLA:) Mellan (1-2) 2-3 feb drömde jag att du var sjuk;( i maginfluensa;(/Hoppas du mår bra?:) Det var en ganska stark dröm. Håller på med mina projekt:) som jag återupptagit igen:) Mycket starka känslor av extrem glädje:)! i vissa, samt extrem sorg;(/ eller då orättvisor;(/ sker, en enorm upprördhet! som driver! Just nu har jag VÅR HJÄLTE:) FREDRIK:) ÖNNEVALL:) i tankarna som hjälpt! Abed:) 15 år att komma till Sverige. Han är nu Polisanmäld;(/. Gör vad jag kan för att hjälpa honom:) Det finns en hyllningssida. Fredrik Önnevall du är en hjälte. Samt så släpper Artisten/ Flyktingen Saron Abraham:) sin andra singel:) I Gave You My Life:) från hennes skivbolag Ninetone Records idag 4 feb:). Tänker på lilla Maria Gevokiyan, KIM 17 år,( Från förra året Olacka,Mazen, Moiz och Faiz. De får inte stanna i Sverige;(/. ( Kämpar för att göra vad jag kan för att hjälpa de. Även DAWIT ISAAK! Har i slutet på förra året då jag fått en ny facebook vän:) försökt göra vad jag kan för att hjälpa henne:) komma från Egypten där hon är strandsatt;(/ för att återförenas med sin familj i Sverige:) Hon nekas visum pga sin ålder. Hon är 22. Svårt men värt ett försök:). Hoppas din badplats ” CAROLAS STENAR”:) som Owe Eriksson vill få till vid Hallunda Brygga:) ett utegym och en brygga ut till stenarna:) blir färdig:) Vi har det redan klart i Fittja:) några minuter från var jag bor. Har skrivit till Kommundirektören, i vår kommun Botkyrka Kommun:) I samband med en enkätundersökning. Förutom De insända papprena för påskrift till Berwaldhallen, Dramaten, Sveriges Television,P1:) TV 4 har jag skrivit till på facebooksidan fick svar så de är medvetna:) Hoppas det kan stå klart i år:)?. Hoppas du har det gott i Vårt Vackra ”Vinterland” Sverige:) VARM KRAM ALLTID:) Angelica i Fittja!

 21. Goaste Carola! STORT TACK för din konsert i kväll i H-borg, turnépremiär och allt! Du och bandet uppfyllde alla våra förväntningar (snyggt bas spel) – jag hoppas vi i publiken uppfyllde Era, och att du aldrig behöver ångra att ”vi fick” premiären! Bra ös och fint och stämningsfullt in i mellan. Tack också för personligt mellansnack. Du behövde aldrig haspla ur dig frågan ”Helsingborg – mår ni bra”? Det tror jag framgick med önskvärd tydlighet!!! Bra framföranden rätt över – men jag vill nämna Nyår och For the sun spec. samt Evighet (du höll oss på halster bra länge där innan det ”brakade lös”, du hörde att vi var i startgroparna va?). Var rädd om dig och lycka till med resten av turnén….(ni som skall gå och se Carola med band – you´r in for a treat! Jag kommer och hör er fler gånger…inte minst i sommar och VÄLKOMMEN TILLBAKA TILL NORDVÄST SKÅNE IGEN!

 22. Precis hemkommen från din konsert i Helsingborg! Fantastiskt magisk och ett stort tack för att DU fyllt mig o min syster med energi!!! ❤️

 23. Hoppas att förberedelserna inför premiären ikväll går enligt planerna och att du kommer göra succé, vilket du ju alltid brukar göra då du uppträder! :-) Ni som är negativt inställd till Carolas bloggande kan jag bara säga en sak; skaffa er ett eget liv. Ses i Uddevalla den 28 februari (rad 8 plats 13-14). :-)

  1. Ursäkta men HERREGUUUD vilken klyscha, ”skaffa er ett eget liv”, hahaha. Jag har ett totalt eget liv, men åsiker får väl alla ha, eller ?? Hrrmmm. Jag är SÄKER på att Carola kommer att zoooma in dig på rad 8 plats 13-14 :) Kram

  2. Man får väl tycka som man vill, och har väl ett ”eget liv” oavsett åsikt, eller hur. Trist klyscha…………

 24. Härliga hela gänget som läser och Carola som brukar skriva; Jag vill bara lämna min tanke kring detta bloggande; jag känner mig bara orolig över hur Carola , hur du mår? Tänk om du känner dig överbelanmrad mitt i all kärlek och omsorg om din egen familj…jag började fundera på om det verkligen ska bli en konsert på lördag att njuta av…
  Tänkte först att kärleken och förberedelser för konserterna, inklusive livet som ensamstående mamma, inte gav utrymme för att finna tid för en blogg…det är ju trots allt ett bra moment att lägga åt sidan ….Så min oro är bara den…hur mår Du, hinner du med konserterna? Orkar du? osv….
  så när jag tänker på detta , kan det ju vara en god tanke, som ni har nämnt här, att någon bara kan göra ett inlägg och meddela att ” Carola återkommer när hon har möjlighet” eller Carola är laddad och förbereder för att möta er under konserterna”…

  Kände först irritation över det ni har skrivit ( vill verklgen inte hålla med att folk inte går på konserterna för att Carola inte skriver…??? ) , men sedan försökte jag ta in hur ni tänker…så då kan jag se , hur detta sätt att nå ut och att sedan vara tyst, kan skapa en känsla av neglegering av läsarna….även om jag själv tänker, i andra banor…Vill möta C med respekt dock , för all kraft Du har givit genom åren , trots motstånd och jag vill önska dig lycka till med konserter och balans i livet!

  Ser fram emot lördag, för jag intalar mig att det Blir en konsert trots allt ;)!!! Du är ju en så otroligt ambitiös och generös artist!

 25. Käraste Carola ♥
  Är såååå GLAD för din skull, du är VÄRD det BÄSTA av det BÄSTA ♥♥♥

  Sen vill jag bara säga; TACK TACK TACK för dina ord i inlägget. Dom värmer och var/är välbehövliga. Livet är tufft mot mig men jag kämpar på för snart ska jag gå på din konsert, 20 feb. Har bestämt mig för att kämpa tills dess, och som jag lyssnat på dina tolkningar från SMB skivan, tackar gud för det ♥★♥★

  Fortsätt att lyssna på vad du vill göra och följ din inre känsla.
  Bryr dig inte om vad andra tycker, det är DU som är VIKTIG!

  Stor kram Sandra

 26. Allra Finaste du CAROLA:) Hur mås det? :) Hoppas jag. Är tagen!:) av VÅR NYA HJÄLTE:) FREDRIK ÖNNEVALL:) efter att ha sett dokumentären Fosterland. Han och teamet:) var i Grekland där han besökte några Syriska flyktingar. En av dem var Abed:)! 15 år. Under inspelningen ställde Abed en spontan och direkt fråga till Fredrik och teamet att ta honom med sig till Sverige. Man kände stämningen som fylldes av allvar, tro,hopp,tvivel, osäkerhet men som resulterade i ett försök:) Det lyckades:) Abed befinner sig i Sverige hos släktingar, en farbror. Han får stanna här. Fredrik är värd all uppmärksamhet:) med tanke på det han gjort:) Har skrivit till STHLM Panda om honom. De killarna är också fantastiska:)! då de har startat med att göra sociala experiment:) Besök gärna deras sida eller se deras You Tube klipp. Har även skrivit till TIME och The Guardian om Fredrik. Håller på återhämtar mig från att ha varit slutkörd av nedslagenhet och besvikelse då jag inte fått den respons jag trodde var självklar då jag engagerat mig i olika projekt på olika facebooksidor med människor i nöd eller annat. Förstår vissa saker på ett annat sätt nu. Vi lever ju i en föränderlig tid hela tiden! så det gäller att vara om sig och kring sig i det mesta. Vilket inte alla kan eller har tid med. Bara några rader från mig. Kom på att Amadeus fyllt 17 igår:). Han delar ju födelsedag med Vår älskade Alice Babs:) Som nu är en ängel:) och sjunger i himlen:) Hoppas dagen varit glädjefylld och ni haft det mysigt:). Vi hörs vidare här:) VARM KRAM ALLTID:) Angelica i Fittja!

  1. Allra Finaste du CAROLA:)! Glädjen:) var kortvarig;(/ och jag kände;(/ av det då det var tyst;(/ VÅR:) HJÄLTE:) FREDRIK:) ÖNNEVALL:) Har blivit Polisanmäld;(/. Det här tål jag inte! Det var bara att sätta igång och skriva om att vi behöver stödja! VÅR:) HJÄLTE:) FREDRIK:) ÖNNEVALL:) till så många som möjligt. Det behöver gå på löpet:) utomlands:) vad han:) och teamet:) gjort:). Har varit på twitter och försökt få med så många som möjligt av tidningar utomlands där , då det kanske är lite lättare att få respons? Tänker på Fredrik! Alla känslor från början. Då Abed:) 15 år ställde frågan om att ta med honom till Sverige. Oväntat, Förvåning, Eftertänksamhet, Förståelse, Insikt, Tveksamhet, Hoppfullhet, Chansning, som resulterade i ett försök att köra på:)! Det finns en fin hyllningssida till honom. Fredrik Önnevall du är en hjälte. Hoppas på det bästa:) Och att det går runt:) vilket enastående:) initiativ:) han:) och teamet:) beslutade sig för då det var tidspress! HÅLL TUMMARNA:) Att det går vägen:). Ser att du påbörjat turnen:) Hoppas din Badplats:) CAROLAS STENAR:) vid Hallunda Brygga:) (som är klar här i Fittja sedan flera år tillbaka några minuter från mig,) blir klar i år :). VARM KRAM ALLTID:) Angelica i Fittja!

 27. Rättelse, tekniskt fel!Skall vara:
  Ni som tycker att vi läsare som kommer med berättigad och professionellt motiverad kritik angående hur bloggen sköts är gnällmånsar, tycker ni fortfarande att vi är ute i ogjort väder?
  Och Mama, som fortfarande tiger, har dom en professionell attityd till sina läsare?

  1. Det tickar in stålar till dom båda för varje gång någon besöker denna blogg. Det är nog därför som Mama inte gör någonting åt saken.

   1. Förmodligen har du rätt. Men det är ändå förvånande att Carola inte håller mer på sin professionella framtoning, även om hon har ett löpande kontrakt med Mama och inte kan avsluta bloggen. Hon kan ju testa atr skriva kort och sammanhållet, det funkar också ; ) !

 28. Hej fina efterlängtade du, ville bara egentligen se om blogglusten ramlat över dig och passar då samtidigt på att dela min glädje att jag idag bokade upp platser till ditt uppträdande i Skule. Ute på deras naturscen och med din naturkraft, så kommer det att bli magiskt :) <3 sist jag såg dig live var på Grönan, "Elvis,Barbara och jag" så det var ett bra tag sedan så därför lite extra glad att det äntligen blev läge igen. :)

 29. Allra Finaste du CAROLA:) Väldigt svår början;(/ på januari vilket jag känt av innan på ngt sätt, vi känsliga har ju våra känslor utanpå och de tar ju över som ibland är bra om man vill vara förutseende. Det som hände i Paris var fasansfullt och fullständigt vidrigt men en riktig väckarklocka om att vi lever i en mycket svår värld som nu även vi i Europa får erfara. Vi hade Madrid, London, Hos oss (Drottningatan 11 dec 2010) som tack o lov inte skördade någons liv. Men detta har ändå passerat obemärkt förbi? Utöya visade vad en människas övertygelse kan få för konsekvenser som inte har tagits tag i från början. Ett inre dåligt mående som lättar i att skada andra då de med tvång utifrån på olika sätt tvingas uppleva det den personen känner men med risk för livet. Att bli förbisedd i livet kan leda till detta. Därför måste man vara engagerad i barnen och verkligen känna in dem. De är så fantastiska. Glömmer aldrig när jag jobbade halvtid som fritidsledare. Hade förmånen och äran att jobba med en fantastisk kvinna med en enorm glädje hon hette LINDA:)! som visade sig vara mamma till ISON:)! Det gav mig så mycket att vara med barnen, de byggde upp mig med sin ovillkorliga kärlek, glädje, kärlek, direkthet, de var aldrig ifrågasättande. Vilket vuxna är som jag ibland har svårt för. Finaste komplimangen jag fick var när barnen helt spontant sade att jag var barnslig:) Jag var vid tillfället 25 år. STOLT:) Tänker på din vackra låt Let There Be Love, I Wanna See Things Through the Eyes of a Child:)! ( Främling 25 år:´)!!! Mer än någonsin behöver vi bevara lekfullhetens oskyldiga glädje då vår värld börjar gå under;(/. Här måste vi enas!. Ja vi lever tyvärr i sluttiden men pga rädsla fäktar många frenetiskt då detta är skrämmande, obehagligt, läskigt, men det står ju så redan i Bibeln. Vi kan ju inte fortsätta leva sida vid sida av denna ondska som nu tar sig nya proportioner av aldrig för skådat mått. Världen blir alltmer omöjlig för varje dag som går. Med tanke på det är det riktigt läskigt då jag tittar ut från mitt fönster kan se ett av träden med mer än 300 år på nacken:). Från Fittja alle. Mitt emot albysjön som jag ser från mig finns naturreservatet gömsta äng som har helt unik mark. Läste någonstans att det går 10 000 år bakåt?:)! Här är det som tiden stått stilla även om det varit vissa händelser men det är ändå likadant i stort sett! . Även på din gamla gata i Norsborg har de rustat upp bronsröset:)! som jag hade lite svårt att spana in då getingarna gick loss i sen juli månad:)! Då jag var där för att titta till din badplats CAROLAS STENAR:) om något hänt men tyvärr som jag nämnt tidigare här så var det inte ett enda spadtag gjort. Men får fortsätta skriva runt när jag kommit tillbaka helt då orken och motgångar gjort sitt. Ett annat enormt svårt dråpslag var Allas Vår Anita Ekbergs bortgång;/( Det kändes enormt mycket;(/! Då jag läst bakgrunden tror jag att hon dog för att hon fick ngn blodförgiftning? På ngt sått känns det som att hon kunde klarat sig med vård men att hon inte ville vara på sjukhus då hon var där för att kolla benen?. Att hon lämnade sjukhuset för tidigt då hon behövde vård fortfarande. Nej usch jag blir helt gråtfärdig;(/ SVÅRT;(/ Hon var en helt enastående person:). Hennes skönhet gick inte att undkomma eller tävla med. Pga hennes helt sensationellt stora skönhet, personlighet och berömmelse fick hon ta oändligt mycket påhopp. Såg på Filmarkivet att de hyllade henne på 75 års dagen:)!. Det var så rörande vackert:)!. Att se allt hon varit med om stå där och betrakta och tänka o begrunda att ha varit med om det:)!. HELT FANTASTISKT:) Det var så fint att se det:)! At hon fick se att hon ändå trots alla illvilliga journalister ändå var så otroligt uppskattad:)! Som en artist , skådespelare, konstnär får man ta folks mycket påfrestande, jobbiga, förväntningar, funderingar, frågor och framför allt otäcka och helt oigenomtänkta kommentarer. Det är väldigt stressande oroväckande knäckande, man känner sig liten, obetydlig, i vägen, omöjlig, underlig, avvikande,konstig, som gör att man börjar tvivla på vad man gör här. Man måste komma ihåg att känslor spelar en stor. Normal är tydligen avstängdhet?. För sorg skrämmer och glädje är irriterande, men dessa känslor ligger nära. Eller har jag helt fel här? Bara min uppenbara känsla. Att visa ett känsloregister lockar få. Men vi är ju bara människor ? Men man måste vara öppen, mottaglig, nära ,initiutiv, stark,snabb, direkt, för att kunna vara det kanske möjligtvis. Med tanke på känslor så är det många i Sverige som kämpar för Maria Gevokiyan 2 år. Som jag skrivit om förra året här.Familjen är helt förstörda i alla turer som måste vara helt fasansfullt förskräckligt plågsamma att stå ut med. Nu är det så att hon inte får stanna. Detta är fullkomlig skandal och helt absurt. Det här går ju inte an överhuvudtaget att vi ska fortsätta hålla på så här med människor som nu går ner i åldrarna. Vad är det frågan om egentligen? Snälla nån;(/ SUCK;(/! Har skrivit till Amnesty International Sverige och jag hoppas detta sprider sig. Såg att Sven Wollter var med på en bild på henne facebook sida då de nu har tal i olika städer i Sverige. Även så har en pojke som heter Kim (17 år) från Nord korea samma situation;(/ Där behövs också snabb aktion, detta har jag skrivit om också till Amnesty International Sverige. Det börjar bli helt överväldigande oändligt omöjligt att leva snart;(/Tänker på alla länder som inte har vår frihet. Därför känner jag för dem. Om man har upplevt tragik, eller diverse så kan man knyta an direkt över gränser. Även om man levt under alla förutsättningar att kunna göra vad man vill så får man en rejäl tankeställare då man inser hur vår itudelad, grymt orättvis vår värld är. Har även sett tjuvskytterna;(/ Jaga de underbara djuren, elefanter, noshörningar från luften via flygplan gör en helt fallfärdig av sorg och gråten är nära direkt;/( .Samt den mycket chockerade vargjakten;(/ Vad i hela friden är det med folk;(/!!?? Våra i princip symboler för Sverige ska utrotas;(/ Det gör en helt vansinnig av sorg och maktlöshet med förtvivlan;(/. Det är för mycket oro, elände, sorg,ondska, i världen. Ibland känns det meningslöst, ingen orkar längre sig om något, man känner sig totalt bortkommen och är bara frågande då andra har annat tänk.När detta har skett har jag ingen aning om. Tonläget i Sverige har ändrats helt;(/. Är kvar i nostalgiska glada 80 talet:)! med vackra fina ljuva minnen:) Varje dag,även om de mörka molnen kan torna upp sig på den mörka himlen ibland, glädjen som jag minns när jag växte upp med dig CAROLA:)!!och Pernilla Wahlgren, Style, Kim Wilde bla är så nära att jag blir helt omskakad av olika känslor:)! Så det var full fart på vardagsrumsgolvet hemma hos oss må du tro:). Jag inser att jag är otroligt lyckligt lottad, då jag ser att det är få som får en sådan uppväxt. Att ha fötts och levt i Världens bästa land är så helande ödmjukt att tänka på:)! Därför blir jag fullkomligt raserad då jag ser vad som nu händer överallt i Sverige. Men när OLOF PALME:)!!!! DOG;(/!! ;( 28 FEB 1986 Förändrades vi;(/ sakta . Att komma tillbaka dit är inte att tänka på men att börja sabotera det som många föregångare gjort för Sveriges framtid är att kränka. Vad skulle de säga om vår utveckling;(/ OJ HJÄLP;(/ KATASTROFAL;(/ Blir rädd. Nej vi måste visa omvärlden att vi kan bättre. Ryktet utomlands förfaller ju mer vi håller på. Vi var snälla, rara, omtänksamma, hjälpsamma,:)! nu är det ett minne blott;(/. Det säger allt. Hoppas fler inser vart vi är på väg och räddar det som är kvar! Hoppas du har det på topp och det är säkert full rusch som vanligt när du är i farten som sig bör:) Ville bara skriva av mig:) VARM KRAM ALLTID:) Angelica i Fittja!

 30. CAROLA har Kärlekssemester…
  Snälla nån nu får det endå vara nog….
  Allt Carola skrivit ger energi för 4 måndader..och mera til :-)
  Carola I Love You :-)

 31. Spelar ingen roll att man bloggar 1 gång i månaden eller mindre.
  Gå och va Carola för bara för en timma, innan du skriver sådant.David!!! – Låt oss alla vila från datorerna och alla mediainlägg. ibland, om att lägga ned blogg, nej nej …..det ska nte läggas ned någon blogg- var bara kvar i den härliga bubbla och njut Lev njut och blogga är inte prio ett när man ger så mycket delar så mycket kärlek med dig till mig genom att bara vara. Genom dina texter och din tro, kom jag till tro, blev döpt på nytt. Utan dina texter och ditt engegemang i tro, att fortsätta gå fast mitt liv höll på att sluta illa. Från mitt hjärta så har du genom dina texter och den tro jag fick, räddade du mig .SLUTA ALDRIG SJUNGA OCH SKRIVATEXTER. Tack för att du finns Carola! Tack för såå mycket som gjort att jag fått ett liv, men väntar ännu på prinsen,
  .lyssna in texten på en av de vackraste och känslosammaste visa från cd.-plattan ”sov på min arm” visan kan jag ej namnet på men den handlar om eller går så här… må du tro.. där vilar han i lugn och ro. i baljan plaskar de må ni tro, sen vilar han tryggt i lugn och ro, som barnet litet e tulta liten vad han är go….. om nån vet vad den heter så skriv gärna det och lyssna på den.
  -David!!! -läs lite ur bibeln några tänkvärda ord.
  Det är faktiskt mycket bättre än blogginlägg från Pernilla.W. David!!
  gillar ej att du ens gämför 2 helt olika artister som är så långt ifrån varandra dem kan komma själsligt.
  Till dig Carola säger jag, All lycka och kärlek och gud välsigne dig i evighet. Och tack för att du fanns dessa ggr när jag gav upp, genom dina låtar lever jag och genom min tro, frälst sen 2002//

 32. Jeg undre mig om carola har nedlagt sin blogg, da her desværre meget sjældent er opdateringer, og det er lidt trist at gå ind igen og igen- og stadig ikke noget nyt !!!!
  Jeg har fulgt carola siden 1983, og har absolut forståelse for at hun har meget at gøre med Turne , ny cd fremtidsplaner m.m MEN hvis bloggen er nedlagt ville det være rart at få besked… Carola tillykke med din nye fortjente kærlighed, ¨så fortjent og dejligt at du endelig tør åbne dit hjerte og lukke kærligheden ind. Pas på dit hjerte, og giv det hele TID og LOV til at gro, og vokse sig stærk.

 33. God fortsättning på det nya året! Men ska det dröja ytterligare 1 månad innan nästa inlägg kommer ifrån dig Fröken C Hägggis? ;-)

 34. Carola är för ambitiös i allt. Det skulle ju verkligen räcka med några bilder ibland då man ju söker sig hit då och då. Ändå bör det vara upp till varje bloggare att välja sina tider.

 35. Jag håller helt med Pelle och David! Jag var inne på bloggen varje dag under en hel månad utan att den var uppdaterad en enda gång. Då tröttnar man tillslut! Jag har också sagt det så många gånger att det är bättre att skriva att man tar en paus. Eller att bara gå in och säga hej och lägga ut någon bild, det behöver inte vara så långa inlägg varje gång. Carola är en fantastisk människa och artist med en röst som är outstanding!! För att citera Ola Salo, Sveriges enda Superstjärna!! Hon är både snygg och rolig samtidigt som hon har ett djup i sina texter och i det hon säger. Hon måste dock fundera på vilken kanal hon vill använda ut mot sina fans och att det är viktigt med regelbundenhet. Det är det i vilken relation som helst.

 36. Är det seriöst så illa ställt med er att ni hotar med att lämna Carola som artist, sluta köpa hennes plattor och inte gå på hennes shower pga att hon inte bloggar på en månad?? (nej det var inga såna kommentarer i detta inlägg vad jag såg men jag skriver det här ändå eftersom detta inlägg är nyast) Hon har väl ett privatliv också med en familj att ta hand om och en turné att förbereda. Ni får väl för hundra gubbar ha lite tålamod. Livet är inte en enda stor blogg. Jag tycker om jag får vara ärlig att ni beter er som bortskämda egocentriska småbarn. Väx upp. Snälla. Var glada för Carolas skull istället att hon har haft det så mysigt med familjen och älsklingen och förberedandet med turnén att hon inte haft tid att blogga.

 37. Hoppas ni njuter Florida lika mycket som vi. Än en gång tack för att du tog dig tid med oss på flygplatsen. Allt väl önskar vi dig och de dina. / Sanna

 38. Nu får ni väl ge er! Carola är väl människa precis som både du och jag vilket innebär att man ibland har fullt upp. Borde vi inte istället vara väldigt glada o tacksama för att Carola vill dela med sig av vad som är aktuellt i hennes liv just nu. Om du nu tröttnat så strunta i att läsa bloggen mer då, ditt val.

 39. Hej Carola
  Va skönt för dej att få resa bort ett tag nu under jul lovet till Forlida till sammans med dina nära och kära som du har runt om kring dej och att du äntligen hittat din kärlek som du delar ditt liv med just nu så ett stort grattis till det . Sen läste jag vidare i ditt inlägg om att det nya år ett som vi har framför oss nu 2015 kommer att bli ett jätte kul år för dej dels med din kommande turne som du ska göra nu under våren och det ser man ju lite extra fram i mot efter som man ska gå och se dej på Crikus i mars månad . Sen såg jag den fina bilden på dej i den mycket snygga klänning som du hade på dej en av. bilderna som var med i ditt inlägg nu i från i går . Men nu får jag önska dej och din kärlek en fortsatt trevlig semester i Forlida .
  Kram Lisa Matsson i från Vaxholm

 40. Hej finaste Carola!
  Hann tyvärr inte se alla avsnitt på Så mycket bättre. Men dom jag såg var fantastiskt bra.
  Ålskade när du gjorde om texten lite i Orups låt Halleluja, woow!!
  Tycker även vi fick se en sann o rättvis sida av dig, kändes gott.
  Vill även påminna dig om dom ord som jag fick säga till dig under träffen som du kom till strax innan du åkte till Gotland för inspelningen av Så mycket bättre.
  Herren vill att du ska vara den du är o människor ska INTE forma/göra om dig, tror att många vill att du ska vara på visst sätt.
  Fortsätt att vara den du är o du vet vilka som är dina äkta vänner. Kram

 41. Jadu! Carola är inte din nya kärlek en Kristen man så skall du avbryta den här förälskelsen ty en troende skall icke gå i ok med den som inte tror de blev omaka par,Eller vad har dag&natt att göra med varandra läs i Korintierbrevet så får du svar Kap 7 du bör även läsa
  Rom kap:12:2 lev ditt liv för Kristus och inte för din egen skull .

  1. Du vet ingenting om Carolas killes tro så sluta utala dig om saker du ej vet något om. Det är sådana som du som gör att kristna får dålig rykte! Man skall inte ägna sig åt skvaller och förtal. Skaffa dig ett eget liv. Du borde se och lära av Jesus hur han var. Skäms!

  2. Du har ingen aning om vad hennes kille står teologiskt så varför dömer du honom?
   Att sprida rykten och förtal är inte specielt kristet. Det är sådana som du som gör att vi kristna får dåligt rykte. Du borde läsa på vem Jesus är och hur han bemötte människor och hur han hatade faraseer.
   Skäms!

   1. Tack David det var ett bra inlägg. Jag måste säga att jag avskyr de som är fanatiskt kristna, för var är kärleken till din nästa då ? I mitt liv, så är det dessa människor som har behandlat mig sämre än någon annan. Som sagt att jag skulle ”brinna i helvetet för evigt” os v om jag t ex gick ut och dansade mm mm. Jag tycker det är är skrämmande, jag tror att de mår dåligt och har haft det hemskt själva. Jesus hade väl inte dömt någon på det viset, varför har de tagit saker till så enorma proportioner ? Vem är DE att döma andra, människor de inte känner ! Jag blir uppriktigt arg, och besviken……..Kan skämt åsido inte låta bli att tänka på prästen i filmen ”Så som i himmelen”, en sådan ynkedom han var. Och vad sen de katolska prästerna gör, ja, det skall vi inte ens tala om.

    1. OM man döljer ”en synd som mest pågår i hjärtat”, låtsas att inget hände fast det gjorde det, ändrar om till att den andra personen ljuger, jobb o bekanta börjar försvinna märkligt o på 27 år hinner llögnerna bli sanningen om ”tjejen”, rakt av brottsligt förtal, psyhisk misshandel o alla jublar åt Carolas ”mod”………
     HERRE GUD!!!
     Hon har nyligen haft stroke och hjärtsvikt o det är klappjakt på vad hon än vill berätta, jag tror hon hör till SANNA VÄNNER-10.000 ¨på att hon är den större männniskan ‘än Carola o vänder andra kinden till o utan press o , en stor människa är , var o förblir hon.ER förlust ”krisrtna”-Vi som tycker Anna är TOPPEN

     1. Jag är ledsen men jag förstår inte ditt ”svar” till mig. Jag är inte själv troende och jag vet tyvärr inte vem Anna är……………Kram

     2. jaja….du missade helt att Carola haft en ”relation” med en tjej för massa år sen, Brrrrrrrrrr, i 27 år har hon förnekat, dissat , förnedrat ”tjejen” som störd, men plötsligt utan förvarning passade det Carola att prata om det.

      HELT ofattbart att inte ens passa på att tacka för tystnaden/lojaliteten i media alla år o definitivt be om ursäkt för allt skitsnack om Anna, hela branschen o media har vetat om hennes namn o deras relation i alla år, hon har tackat nej till sååå enormnt mkt pengar och erbjuden upprättelse i media för att skydda Carola…

      DU kan aldrig mer övertyga henne om att hon är värdefull
      Vi som är Anna´s vänner kan bara innerligt förakta Carola som inte ger A minsta cred el. NÅNTING trots att tiden är knapp dessutom-USCH!!!!!…,
      Det är en förbannat stor skillnad på folk o folk!!!

 42. Jättekul att du mår bra och att livet leker det är du värd! Men jag tycker att du skall lägga ner din blogg här. Det har gått en månad sen SMK bättre och du har inte skrivit något det är inte ok. Det var bara under SMK bättre du skrev ganska regelbundet. Annars har det gått långa perioder i total tystnad. Du verkar ha en vilja göra mycket men du har flera gånger sagt att du skall höra av dig tex nästa dag sen visa olika bilder från tex resor men det blir aldrig av. Så lova aldrig saker när du vet att du inte kan hållla det. Tyvärr har det hänt flera gånger. Du har bloggen, instagram och facebook twitter och din hemsida men eftersom du är så dålig på regelbundhet så satsa bara på EN av dom. Ibland kan man behöva paus men skriv det då. Att blogga innebär ett ansvar och vill man inte ta det så bör man lägga ner. Tyvärr är det flera som slutat läsa din blogg på grund av din stora oregelbundhet. Dessvärre påverkar det dig folk köper ej biljetter till din turne och kommande skiva.Det tråkiga är att du inte verkar förstå hur viktigt det är att ha aktuell och regelbundenhet på sina sidor om man vill nå ut i hela världen. Du har fans över hela jorden men du skriver endast på svenska. Du skulle kunna kommunicera ut över världen utan att behöva resa. Du har internet och alla verktyg för att kunna få internationell
  karriär om du vill. Se och lär hur andra
  artister gör tex Pernilla Wahlgren. Man kan tex
  lägga upp sånger och filmklipp. Annställ
  folk som varje vecka uppdaterar din olika sidor istället för bara strunta i det.
  Det som är mest tråkigt att det är i kvällspressen man får all information om dig. Idol, julgalan i Malmö, ohelga natt i Örebro och almenackan bilden Caroline tog är saker som du inte nämt något om. Hade vart kul höra från dig. Lycka till och lyssna in några goda råd. Blessings!

  kan man inte ta det så bättre satsa på annat. Kolla tex hur ofta Pernilla Wahlgren

  1. Men hjälp David och Pelle, man häpnar av att läsa era trötta inlägg! Man bloggar väl när man vill och hinner. Gissar att ni är 90-talister som är vana att bara få allt man pekar på. Trava snällt ut härifrån och sluta sprid negativ energi. Carola är en toppenmänniska!

   1. Nä jag är 70 talist och har inte fått allt jag pekar på. Jag gillar Carola men väljer man att blogga på mama så bör man göra det regelbundet. Om man ej hinner kan så kan man skriva att man pausar. Det handlar om ansvar. Tyvärr har det hänt många gånger. Så det är bättre med ett forum än ha twitter, hemsida, facebook ,instagram och hemsida som nästan aldrig eller väldigt sälla uppdatteras.Bättre satsa helhjärtat på en sak.

    1. Jag tycker också att det är irriterande att få cliffhangers som inte följs upp. Uppdatera i perioder visst, men det är taskigt att lova bilder och mer info om något särskilt till oss som faktiskt är intresserade, och sen strunta i det.

   2. Jag är 50-talist och håller fullständigt med David! Att Mama går med på att Carola endast sporadiskt skriver på bloggen – då syftet är att den ska underhållas varje dag.
    Så Estelle – här travas inte ut – här skrivs kalla fakta.

  2. Men va fan. Tror knappast någon ställer in ett konsertbesök för att artisten i fråga inte uppdaterat bloggen i tid!! get a life!!

  3. Ni som tycker att vi läsare som kommer med berättigad och professionellt motiverad kritik mot hur bloggen sköts, fortfarande är ute i ogjort väder?
   Och Mama fortsätter att tiga.

   1. Rättelse av ovanstående försvann? Skall vara: …sköts, är gnällmånsar, tycker ni fortfarande att vi är ute i ogjort väder?

    1. A, det tycker jag/vi. Det finns väll inga rätt- eller fel sätt att sköta en blogg!!! Har skrivit det innan……ni som har kritik mot Carolas blogg – ge tusan i att gå in på den och sprid er dåliga stämning, läs bloggar ni tycker om istället och lämna Carolas…….

     1. Vi talar om professionalism och artisten Carola som driver en blogg i den sfären. Du pratar om en låtsas-familjemedlem.

     2. Johoorå. Det går bra att göra små mindre inlägg för att uppdatera eller några roliga rader på Insta. Det tar inte mer än 3 minuter, högst! Så synd att vi ”glöms” bort helt.

 43. Vad kul att höra att du är lycklig – det är det viktigaste! Hoppas på att det blir ett bra år, för dig och för mig. Gott Nytt År!

 44. Miss U sååå myyyycket här <3 <3
  Gläds med dig i din nya kärlek och din 2;a akt i karriären :-)
  Längtar bla till Premiären den 30 Januari i Helsingborg…mf konserter !!
  God Fortsättning å 2015 <3 Vi ses !!
  Kramiz <3 Majsan

 45. Det är inte jätteroligt att läsa din blogg då du bara skriver om Så Mycket Bättre i dina inlägg. Började läsa men efter ett antal bläddringar så blev jag less då det BARA stod om S M B. Tack och hejdå b

 46. Vackra fina kära du! Du är värd det bästa, stor lycka till dig och Ett Gott Nytt År!
  Jag kommer att se dig i Sundsvall i Mars, längtar.
  Kraaam // Jessica

 47. Åh, visst är det härligt med kärlek och när det känns så där helt underbart! Jag har också mött kärleken iår efter flera år ensam. Så fantastiskt!! Önskar dig all lycka och ett riktigt härligt 2015 med massor av kärlek!
  Ps… vilket underbart foto!! Strålar om dig!

 48. Finaste Carola!
  Jag har inte kommenterat här på ett tag nu.. så jag backar tillbaka i tiden lite och börjar vid SMB.
  Vilket fantastiskt bra program det blev med Din dag! Kändes som att du verkligen fick dela med dig av dig själv och ditt liv på ett mycket fint och personligt sätt, både i skratt å allvar. Tack så jättemycket att du ville och vågade dela så mycket med oss, din publik. :) ♡
  Sen vill jag också nämna ditt framträdande i Idol, WOW så bra det var!!
  Så glädjande att höra att du har hittat kärleken också! :) Önskar er verkligen det bästa i det nya året som nu startat! ♡ Att det blir fyllt av värme, glädje & kärlek för dig och din familj!

  Stor Kram & Gott Nytt År! ♡ :-)

 49. Bättre än dina drömmar.. Oj låter fantastiskt. Jag skall genast börja drömma STORT..haha
  Gott nytt käraste Du

 50. Wow, vilken fantastisk bild på dig, Carola! Urtjusig är du.
  Grattis till att du hittat kärleken – Gott Nytt År!

 51. När jag tänkte på dig idag blev jag påmind om den här fantastiska sången av Lex Buckley; Heaven rejoices
  Kanske kan den ha något att säga dig idag. Blessings!

 52. Jaha ja… Mama har meddelat dig att det klagas på din blogg… I reklamen står det ” flera kända namn … Carola bloggar varje dag om sin vardag…..” Får se hur länge det håller denna gång… Gott Nytt År…

  1. Ja du har faktiskt rätt, tyvärr. När det börjar klagas kommer ett litet kort inlägg för att vi skall hålla oss ”lugna”. Släng till dom det ungefär. Känns ledsamt och jag kommer kanske iaf inte läsa mer. Det har lovats så mycket berättelser mm mm som aldrig kommit och jag förstår inte varför denna bloggen då ska vara kvar. Det ska ju kännas kul för den som bloggar och inte som ett tvång. Och så behöver ni inte klaga på mig för att jag tyckt detta, för det är faktiskt så, ni kan själva se mönstret, när det klagats har det kommit ett kort inlägg. C har för mycket att göra och bara för det är ”inne” att ha en blogg så måste man inte ha det. Och varför ljuger Mama, Carola bloggar varje dag, så fan heller……………..ursäkta uttrycket :)

 53. Gott Nytt År, och stort grattis till kärleken! Vad glad jag blir för din skull! Ha det så jättebra nu, och tack för SMB, det har varit en glädje att följa dig och de andra på TV i höst. Kram, Ann-Katrin.

 54. Godt nytt år Carola!
  Flott bilde av deg, og fine ord fra deg :-)
  Jeg ser frem til mange konserter og flotte opplevelser sammen deg i 2015 :-)

 55. Gott Nytt År! Underbart vackert foto på dig. Härligt att du hittat kärleken igen. Önskar dig allt gott 2015. Kramar från Skåneland

 56. Gott Nytt År! Härligt att du är så lycklig❤️ Önskar dig det bästa i allt❤️ Ser fram emot din turné ❤️ Kramar

 57. Ååå va kuuul! STORT GRATTIS till kärleken! Äntligen! :-) Har ju bara läst nåt, som man så många gånger gjort under åren ;-) Härligt att du nu bekräftar med egna ord!!! Gläds med dej! Njut och var välsignad! Kram & Gott Nytt År från L8 i Falun

 58. Underbart att höra hur du trivs i livet! Det är du värd efter allt motstånd som du fått möta av ohederlig media etc. Tack för att du är ett sånt underbart starkt andligt föredöme!

 59. Så härligt att läsa Carola ❤️
  Förstår att du är lycklig ❤️
  Vad härligt att Jimmy är så fin❤️
  Jag ska börja plugga till undersköterska.
  Känns fantastiskt att äntligen kunna göra nåt för min egen skull i livet och nåt jag verkligen vill och brinner för.
  Att få hjälpa människor.
  Finnas där i alla lägen för att jag ser folk.
  Det har jag gjort ända sen jag var liten men aldrig haft så bra självförtroende att jag trodde jag kunde bli nåt sånt här.
  Tråkigt att man ofta är för kritisk mot sig själv.
  Men nu efter 40 år har jag hittat fram.
  Tror att 2015 blir ett bra år.
  Det tror vi kanske alltid men vi människor är skapta så.
  Det sista som sviker oss är hoppet och kärleken❤️
  Önskar dig ett fantastiskt år Carola.
  Det har ju börjat bra. Kram Julia ❤️

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..

Nu rockar vi – Glädje med SåmktLOVE!

IMG_2926.JPG

Glad!
Ikväll är det bästa Love Antells kväll i ‘Så mycket bättre’ och det kommer svänga på bra från alla kanter!
Min låt jag gör ikväll känns fantastiskt stark.
Inte 100% i röst leverensen dock men den låter förhoppningsvis galet bra på RADION!!
(Crrazy, men nu försvann i princip hela mitt inlägg igen.. )
Och nu har programmet redan börjat och jag sitter nu på biograf Tellus i midsommarkransen med hela Love och Jennys vänskara och ser programmet på bio duken!!!
Lovely.

Här satt man med pappa varje söndag och såg på Tarzan med Jhonny weismuller!!

IMG_2937.JPG

IMG_2790.JPG

IMG_2927.JPG

IMG_2884.PNG

Glad Love!

IMG_2897.PNG

IMG_2899.PNG

IMG_2872.PNG

IMG_2862.PNG

Min låt handlar om allas lika värde!
Och att stan och världen tillhör oss alla.
Oavsett hur lika eller olika vi är varannan. Vi är här tillsammans.
Och ikväll blandar jag stilen och klädvalen med det jag ändå representerar o kommer ifrån: både conversen ( Botkyrka ) och glitter stassen ( glamouren )!
Egentligen e det jag bland dessa artister som är uppvuxen i förorten Norsborg utanför Sthlm.
Glad för det.
Love var visst uppvuxen på Östermalm.. ; ) Sant.

IMG_2809.PNG

IMG_2811.PNG

IMG_2815.PNG

IMG_2813.PNG

I kvällens klippning av programmet verkade det som att jag inte ens var med i bastun… Men det var jag!
Älskar att basta.
Men kom in lite senare då jag var ute o fotograferade den fantastiska vyn vid havet.. En av de stunder man hann andas lite egen luft.

Plus att kamerans lins var helt blöt och immig då jag var inne.. Och gick inte att använda.
: ) Sant. Kände mig bekväm trots lite kurviga och fylliga former!
( … Har inte kunnat röra på mig i full kraft efter min operation i februari månad som tog hårdare på mig än jag väntade mig. )

Jag skrattar gott åt bilden ute i havet med underbara Amanda och mitt larviga ‘kärringdopp-dyk’ .. Brukar inte göra så annars. Men det var långgrunt. Och mitt knä värkte.

IMG_2278.PNG

IMG_2818.PNG

IMG_2202.JPG

IMG_2451.PNG

Love och jag fick ett slags syskonskap!
Där vi är mer lika än vi kanske trodde först.
Vi brinner för samma sak men med lite olika ingångar . En med politisk grund och en med en frälsare.

Kärlek, C

 1. Du är BÄST!!!! TACK för en super bra höst/vinter. Du har värmt och glatt mig på lördagskvällarna. Det lever jag länge på. Önskar dig nu ett gott slut och ett gott nytt år!

  Puss och kram
  glöm inte att du är vvärdefull……jättemycket ♥

  Love and peace ★

 2. Vill önska dig Carola, din familj och Alla som läser bloggen ett riktigt Gott Nytt År! Förstår att du har fullt upp just nu med skivinspelning, förberedelser för turnén och div. framträdanden, och jag ser fram emot när du har tid/möjlighet/lust att skriva några rader här till oss igen… Hoppas julen har varit bra (för alla). Ser nu fram till din turnépremiär som jag kommer att vara med på (sitter/står på parkett), fullt ös! Välkommen att möta våren här i Skåne! Vill också tillägga att sista programmet med SMB med duetterna var jätte bra. Synd att de inte fick vara med på SMB-samlingsplattan. Din och Johans version av hans ”Det var jag” var grym (och hur många låtar finns det där textraden ”gulle dig” ingår?). Alltså GOTT NYTT ÅR till Alla!

 3. hellu, nu saknas du här på bloggen, men hoppas du har haft en synnerligen god jul och önskar dig ett gott slut och det bästa inför 2015.
  Ska bli kul att se dig i februari – hoppas hoppas vi får säga hej :-)
  GOTT NYTT ÅR ALLA GOSINGAR <3

 4. Jag ska erkänna att när bastuscenen kom tänkte jag direkt: Hoppas jag får en glimt av denna vackra kvinna. Du är så otroligt vacker.

 5. Jaha…nu behöver du inte göra reklam för dina saker längre så då bloggar du inte…. Ojust mot dom som följer dig. Inaktiv blogg ska väl avslutas, eller hur Mama. Dålig reklam. Använder bara bloggen för egen reklam o vinning.

  1. Jag håller med om att det hela är förvånansvärt oproffsigt hanterat av både Carola och Mama. Carola är så gammal i gamet att hon vet att en blogg är en del av hennes marknadsföring men ska skötas med finess och Mama borde veta att hur bloggen sköts nu, är dålig reklam för Mamas bloggportal. Obegripligt att en månads uppehåll inte ens kommenteras. Det är att visa dålig respekt för läsarna och fansen!

   1. Håller fullständigt med dig om att det är mycket ! dålig reklam för Mama, skall inte läsa den tidningen mer !! Att C gör som hon vill visste vi redan, och får som hon vill, det är inget nytt.

 6. Var har Du tagit vägen, Carola! Du har inte skrivit här på en månad. Hoppas Du mår bra o har haft en fin julhelg. Kram till Dig o Dina fina barn!

 7. Rigtig glædelig jul, skønne Carola! Håber du har nogle dejlige afslappende dage med familie og venner <3 Vil samtidigt takke dig for et fantastisk år, glæder mig til det næste :)

 8. Allra Finaste du CAROLA:) Inför julens ankomst hoppas jag att du hinner varva ner och ladda med batterier av styrka, mod, envishet, uthållighet, då allt ser mörkt ut med det mesta just nu;(/ Mina tankar mitt i juletid går till Maria Gevokiyan 2 år som ska utvisas till Armenien. Just nu är jag bara så känsloladdad;(/ då jag även hållt på med annat som bara tas åt sidan. Har nästan gett upp pga mentala dråpslag;(/! Detta är ju ingen prioritet. Många utvisas hela tiden. Maria är placerad i en fin omtänksam och väldigt kärleksfull familj som numer har körts över å det grövsta då deras utstrålning dött helt;(/ Att se och höra Lisa och Jens Marklund fullständigt bryta ihop;(/ gör en knäsvag och fullständigt rasande och förtvivlad;(/ Vi kan inte ha det så här längre i Sverige. Någon måste säga nej och sätta ner foten! Vad har hänt;(/! Att inte alla säger ifrån bevisar att det kan fortsätta ske utan anmärkning säger en hel del. Till slut ger man upp, HJÄLPEN UTEBLIR;(/… Man känner sig inte lyssnad på, i vägen, jobbig, ointressant;(/ Man känner sig förbi och knäckt;(/ Att vara utsatt och lida av ngn åkomma och på så vis känna med andra gör att man agerar direkt! Vi kan ju inte stänga av känslor eller vad?;(/ Känns tröstlöst att känna detta inom sig vad andra har för perspektiv och förväntningar samt krav som känns orimliga att ens nå upp till. Man gör ju sitt bästa. Varför är man då ansatt?;(/!?. Svåra, tunga frågor men som jag tror jag känner till svaret på. Det är Okunskap, Rädsla, Överlägsenhet, Brist på Empati;(/!. Så egentligen får man ta det med en klackspark:)! eller?;(/… Som vi har det nu är det mycket som händer precis hela tiden! Vi lever i vare sig vi vill eller inte i det Nya Sverige. Och det betyder att vi alltså helt har glömt bort OLOF PALMES LIVSVERK! Det känns som vi har backat rejält efter hans död;(/! SAKNAR HONOM! Vet att vi lever i andra moderna och svåra tider men för det måste man tänka på det som var grunden. Jag brukar ibland, med en stunds eftertänksamhet undra vad de som en gång lade grunden för Sverige skulle säga om de fick se resultatet efter 2000 talets början. På filmarkivet får man se helt fantastiska filmer som tar en tillbaka till trygga tider med stark framåtanda och en mycket positiv tro på framtiden för Sveriges del. Det ser illa ut med det om läget eskalerar som de gjort de senaste åren i den frågan. Hoppas att insikt ges till alla att vi lever i hotfulla , osäkra, prövade tider dessvärre;(/! Bara mina tankar och känslor. VARM KRAM ALLTID:) Angelica i Fittja!

 9. Allra Finaste du CAROLA:)! Med tanke på din intervju för TV 4 s Nyhetsmorgon då BARRY WHITES:) Oslagbara klassiska hit You´re the first,The last, My everything som spelades på vinyl, bland låtar som väcker dina minnen:) kan jag säga att jag från min pappas digra skivsamling fått låna detta album där till o med priset är kvar:) inför min 30 -års fest. Växte upp med Barry White , Lionel Richie, Dionne Warwick, Marvin Gaye, och MEGASTJÄRNORNA DIANA ROSS and THE SUPREMES:) Spelades mycket i vårt hem under (glada) 80-talet:) Har sett att Mega Super Stjärnan:)! LIONEL RICHIE:)!!! gör SVERIGE besök och intar Ericsson Globe Arena den 22 feb 2015 kl 19.30. Biljetterna kostar mellan 450-795 kr. Om du har möjlighet gå och se honom:)! VARM KRAM ALLTID:) Angelica i Fittja!

  1. PS: Så härligt att du var med och underhöll barnen på Astrid Lindgrens barnsjukhus, så mycket det betyder ! Härligt ! Förstår verkligen varför du inte hinner blogga just nu i denna månaden ;)

 10. Jag håller med om att Carola är fantastiskt vacker och var så under hela den här programserien, oavsett kläder eller frisyrer. Hon är ju också en enastående sångerska som vi har sett alldeles för lite av i TV under många år när man ser tillbaka. Så jag hoppas trenden håller i sig och att hon kommer tillbaka och stannar där hon hör hemma – i nöjesmedias epicentrum. Hennes låttolkningar hade en mycket stor del i att även den här upplagan av Så mycket bättre blev så bra. Hela serien andades värme och sympati mellan dessa mogna artister och Carola var den absoluta guldkanten på alltihopa.

 11. Älskar dina inlägg, men måste bara säga att man blir ganska TRÖTT på att gå in har dag efter dag efter DAG, o inget nytt .. Övriga bloggare, delger sina ”följare” oftast dagligen.. Synd detta tycker jag, beredd att ge upp …

   1. Tyvärr känns det ju så att detta bara har blivit en reklamplats för när Carola ska medverka i något. Har börjat se ett visst mönster. Men sedan kan det ju vara så att hon vill vila från bloggen. Helt ok, men skriv det då.

   2. Ja, det ser tyvärr väldigt illa ut att sluta blogga exakt när Så mkt bättre är slut. Varför?
    Men är orsaken någon annan, hälsa eller liknande – önskar jag det bästa till dig Carola. Men ta hand om oss följare lite bättre så sprider sig bättre vibbar. Gott Nytt År!

 12. Hej på dig Carola. Länge sedan jag kollade bloggen men tänkte att nu tittar jag in och önskar dig en god adventstid.
  Vad synd att du inte gör en konsert i Botkyrka Kyrka i år igen, det var så bra förra året, en riktig höjdare.
  Funderat på den där ”främlingen” du skrev om då, vem var det?… men det får vi kanske läsa om i dina memoarer när det kommer :). Ett år går så fort och bland det mest minnesvärda du skrivit detta år är det där med att ”vara sig själv för alla andra är ju
  upptagna”. Bra sagt och det har jag återvänt till många gånger detta år… ”good stuff so to say”. Lycka till med kärleken och karriären och vardagslunken och allt annat och lev väl och ta hand om dig och dina barn och som sagt, en riktigt God Jul när den stunden är inne.
  God Bless och kram från ö.

  1. Håller med andra bloggläsare, skriv att bloggen är nerlagd eller att du har en paus eller av vilken anledning som helst har ett uppehåll, schystast. Det här är sådär…du har ju massor med ”fans” och medmänniskor som bryr sig om dig och vill följa dig via din blogg, visa lite respekt och var ”hygglo” om dom.
   Med det sagt: Gott Nytt År till dig, dina barn och alla som rör sig i din ”sfär”. Glöm aldrig bort vem du är och varifrån du kommer när Gud och livet kallar och öppnar upp sig för nya äventyr. Kram ö.

 13. Jag tycker det är märkligt att du bloggar på en sida som mama, men det du lägger bloggfokus på ditt mödraskap, och din vardag med barnen. Trodde Mama var en sådan site. Det är bara en massa selfies, och ojämt mellan publicerade inlägg. En ganska ointressant blogg om jag får säga det själv.

  1. Läs den inte då, vi andra har läst väldigt mycket om Zoe också och om mödraskap men detta år firar Carola ju jubileum som artist och har haft väldigt mycket engagemang som förstås återspeglas i bloggen.

   1. Instämmer med Pennylope. Fantie, bry dig inte om att besöka Carolas blogg om du inte uppskattar den. Vi andra har precis som Pennylope skriver fått ta del av en hel del av Carolas och hennes barns vardags bestyr. Men jag uppskattar också att hon delar med sig av vad hon gör i sitt arbete – det tillhör ju också vardagen.. Carola är en generös människa som gärna ställer upp för sina medmänniskor och vänner (genom att uppträda på div. välgörenhets konserter t.ex. som kanske inte alltid syns så mkt. i media eller så). Därför förstår jag att hennes tid inte alltid räcker till för att hinna med allt hon säkert skulle vilja göra. Jag vet inte säkert, men jag tror väl att Carola också bara har 24 timmar på sitt dygn.. När hon hinner kommer hon säkert leverera flera tänkvärda, fina inlägg (säkert redan innan tomten kommer).

 14. Väldigt, väldigt bra slutprogram. Du är för härlig! :-D Dina klädbekymmer var så underhållande! Hela serien var helt underbar, bästa hittills, alla var så grymma!! Jag tycker det är väldigt tråkigt att hatkampanjen mot Kajsa fick sådana konsekvenser, inställd turné och säkert många kval. Jag blev anklagad i ett tidigare inlägg för att ”dissa Kajsa hela tiden” vilket jag inte alls begrep då jag aldrig skrivit ett ont ord om henne och jag har hela tiden tyckt det var hemskt med alla nedlåtande kommentarer.

 15. Carola , jag vet inte var jag ska börja…
  Du är en begåvning udenom alla andra…Jag förstår inte varför du inte är världsberömt ..
  Det du gjorde tillsammans med Johan var så stort, och faktisk hela ”så mycket bättre ”
  Du är i en särskild speciell Class !!!
  DU ÄR STOR !
  Kram :-)

 16. Allra Finaste du CAROLA:) VÄDJAR till DIG och ALLA LÄSARE HÄR! VI MÅSTE HJÄLPA!SARON ABRAHAM. Hon deltog i den svenska IDOL – uttagningen. Hon har skrivit kontrakt med Ninetone Records i Sundsvall och släppt singeln Strong Like A Lion på Spotify. Hon kom hit som ensamkommande flyktingbarn som 14 åring. Nu i sep fyllde hon 18 år. Hon måste nu lämna landet. På sidan Låt Saron Abraham stanna har det varit tyst ett tag. Har tittat in där då o då, tills igår då jag fick en fullständig chock;(/ då jag ser att inget gjorts än för Saron då man nu anordnar namninsamling i PANIK! som ska skrivas på. Har genast börjat skicka namninsamlingen till vänner och utomlands. Skrivit till Olof Palme International Center samt informerat på en del kända facebooksidor. Vädjar till SVENSKA KÄNDISELITEN att hjälpa henne. Om vårat rykte som börjar dala om Sverige utomlands kan räddas då det redan är uruselt kan vi försöka göra vårt bästa här i alla fall. Blir själv väldigt uppretad och kan sätta mig in i Sarons känslor;(/ Gör mitt bästa för att HJÄLPA HENNE! VARM KRAM ALLTID:) Angelica i Fittja!

  1. Allra Finaste du CAROLA:) Fantastiska Nyheter:) Saron Abrahams skivbolag Ninetone Records i Sundsvall har sett att jag har skrivit om henne på deras sida. Hoppas vi kan hjälpa henne att stanna i Sverige. Till dig och alla läsare, Gå in på Låt Saron Abraham stanna för namninsamlingen som finns där. Skivbolaget Ninetone Records för att stödja dem för fortsatt arbete med Saron Abraham. Hennes egen sida Saron. VARM KRAM ALLTID:) Angelica i Fittja!

 17. Du och jag har träffats. I Gävle 1986 i samband med en skivsignering.och på Livets Ord när du gick 1:an och jag gick 2:an.

  Jag har just tittat på din helt underbara jubileumsshow från 1983 på DVD.
  Lovad vare Herren som gav mig tillfälle att se den. Bättre sent än aldrig.

  Djupt
  gripen såg och hörde jag dig framföra kristna sånger på ett
  oefterhärmligt och suveränt sätt. Du avslutade med ”My Tribute”.
  Superbt!

  Vill att du ska veta att jag ber för dig och att
  Herren vill att du ska stå på och inte ge dig. Flöda i smörjelsen och
  var frimodig.
  Du är min älskade lillasyster i Herren.

  Gud välsigne dig!

  Från hjärtat,
  Larz Gustafsson,
  Gävle

 18. Carola du är en sånn vacker människa, både på insidan och på utsidan. Världens vackraste ögon som alltid tycks glittra! Kärlek till dig!

 19. Du är så jäkla bra Carola! Det är du och Zlatan som rockar Sverige och förgyller min vardag! Sluta aldrig!!!

 20. Hej snygga Carola!
  Tänkte höra om du ville dela med dig lite mera om vad du använder för produkter i smink, hårprodukter och sånt.
  Är väldigt intreserad av spraytanningsmsskinen du använde i så mycket bättre. Var har du köpt den och vilken färg använder du? Länka gärna
  Kramar till dig :)
  /Malin

 21. Hej Carola, jag vet inte om du har tid att läsa igenom kommentarerna men jag hoppas att du har det.
  Jag kom in på den här sidan tidigare idag: http://www.ungcancer.se/vad-vi-gor/onskelistan2014/onskelistan/onskning-34. Det är en 22-årig kvinna som heter Elin Holmér Sundström, jag vet inte om hon kanske har försökt kontakta dig förut men hon drabbades av äggstockscancer 2011. Hon skriver att under tiden med alla cellgiftsbehandlingar, operationer och kontroller har din musik hjälpt henne väldigt mycket och nu är hennes största önskning att få träffa dig.

  Jag har aldrig träffat eller pratat med Elin själv, men om jag visste min mammas önskning (hon har också drabbats av cancer), så skulle jag göra allt för att få den att gå i uppfyllelse.
  Jag hoppas verkligen att du kan hjälpa henne med denna önskning, du verkar vara en sån fantastisk och underbar person!

  Kram.

 22. Carola du var så otroligt grym i Så mycket bättre, verkligen levererade alla dina tolkningar med äkta känsla, du intar verkligen en scen till hundra procent, alltid. ”Gatorna tillhör oss” kommer bli en monsterhit, jag älskar den! Har följt dig genom alla år sen jag var liten och nu är jag vuxen och du har knappt åldrats en dag, vackrare än någonsin. En rolig och varm person med en fantastisk talang som jag tror folk inte riktigt kan uppfatta storheten av helt för du är så unik. Minns det som igår när du blev stjärna över en natt och allt bara handlade om ett 16-årigt underverk som gjorde succe vart hon än tog sig fram. Jag blir rörd när jag tänker på allt du varit med om i din karriär och fortfarande visar än idag att du tillhör en av Sveriges bästa sångerskor. Stort lycka till i livet Carola och fortsätt sprida glädje så länge du lever. Många kramar!!

 23. Jaa…man blir rädd som förälder för sina barn om de så är biologiska eller adopterade…antingen blir de rasisthotade eller så blir de hotade att vara rastister..!!
  Knivhot vapenhot bomhot mm bara ökar runt omkring oss…hur stoppar eller hur ska man förhindra eller förutse det :-/
  Älskar ditt uppträdande med: Gatorna tillhör oss :-)
  Vill inte leva och vara rädd…!!

  Kram med stor Kärlek <3 Majsan

 24. Carola, efter att ha sett programmet har jag lärt känna dig och uppskatta dig på nytt. Du är en fantastisk människa som jag bara uppskattar mer och mer. Be inte om ursäkt för något, du är fantastisk! Fortsätt vara dig själv, det är just så du är som bäst. Många kramar från en av dina beundrare som brukade sjunga ” fångad av en stormvind” i gungorna på skolgården.

 25. Vilket drag det var på din låt och dig i lördags. Längtar till din konsert i vår. Hoppas att du och barnen hade en fin första advent igår.

  Kram från Göteborg

 26. Din insida verkar vara vacker som få, din utsida tycks den ha smittat också.
  Den glädje som du med lätthet sprider, hjälper många som kanske av oro lider

 27. Jag tycker Carola är en otroligt vacker kvinna ! Men perfekta former, det är inte lätt att i en sådan totalt utseendefixerad branch, att alltid se ”perfekt” ut så man skall passa alla smaker. Vad är perfekt ?? Olika för alla. Är så TRÖTT på kroppsfixeringen och skalet så jag kan spy. Se till människan istället nångång ni som klagar, och se på er själva. Har man ett trist inre kvittar det hur det yttre ser ut. Det är inte bara gatorna som tillhör oss alla, det är vår kropp, vår värdighet och vår självkänsla och vår förmåga att se på våra medmänniskor med respekt ! som också tillhör oss ! Trevlig advents !

  1. Ja tycker hon är perfekt både som skal och människa! Mycket för att hon är båda! Jag tycker inte att det gör något att det är ”utseendefixerat” så länge det inte bara är ett ideal som uppskattas – supertunn. Alla vill ju vara vackra och få uppskattning.
   Och jag uppskattar Carolas former framför tex Amandas. Vi är olika, vi gillar olika så låt inte någon enstaka sätta normen.

   1. Javisst, jag gillar också olika, men kroppsnormen idag om du ser i tidningar, tv, i princip överallt, är att man skall vara s-m-a-l. Jag föredrar att man ser till hela människan och, som tyvärr så ofta sker, att man inte dissar någon just för utseendet, utan först tar reda på vem människan är. Det är väl tur att vi gillar olika.

   2. Men varför är du tvungen att värdera Amandas kropp mot Carolas.Det är precis det du sysslar med som skapar utseendefixering.
    Båda är precis lika vackra o värdefulla.

 28. Carola är ju uppenbarligen inte bekväm eftersom hon måste bruna på sig med spray tan för att bli ”mindre tjock” som hon säger själv. . .

 29. Vi är alla här tillsammans❤️❤️❤️ Du lyfter allt du gör till högre höjder, det blir magiskt❤️ Önskar dig all lycka med kärleken kram

 30. Hej!
  JAG UNDRAR VAR DIN TUNIKA KOMMER IFRÅN (som du bär på bilden med hängmattan)?
  SEN UNDRAR JAG VART DIN KIMONO (som du har ovanför badkläderna kommer ifrån)?
  Har du någon särskild favoritbutik? För älskar verkligen dina kläder, en riktig fashionista är du ⭐️

 31. Allra Finaste du CAROLA:) Fick för ett tag sedan hemskickat en enkätundersökning för att hjälpa till och göra Botkyrka Kommun till en så bra kommun som möjligt. Svarade på frågorna och i en separat hälsning till Kommundirektören nämnde jag att jag försöker hjälpa till med att få din badplats:) ”CAROLAS STENAR:) ” I ordning. Författaren Owe Eriksson vill få till en brygga ut till stenarna samt ett utegym vid Hallunda Brygga. Det är redan klart här i närheten i Fittja där jag bor för flera år sedan. Har tidigare i våras skickat in papper med namnlistor för att skriva på så att det blir klart till Dramaten, Berwaldhallen, Sveriges Television(SVT) och Sveriges Radio( P1). Har i somras ringt växeln på Sveriges Televisions (SVT) för att höra mig för om de möjligtvis fått något insänt. De skulle titta på det. Har inte hört något efter det. TV 4 har svarat positivt:) Vet att det är svårt att ändra tagna beslut men här finns undantag som borde överses. Hoppas att det går att genomföra ändå:) Har då jag varit på Agnethas Facebook sida sett ett inlägg där Björn Ulvaeus intervjuas om flickors rättigheter. Försöker stödja honom i kampanjen och delade sidan till min och skickade videon till vänner i Sverige och Utomlands. Tänker framför allt på Iran, Afghanistan, Pakistan och Yemen. Här finns knappt mänskliga rättigheter överhuvudtaget att tala om. De förtrycks så mycket det bara går. Fasansfulla , vidriga och grymma berättelser om hur de blir behandlade som man knappt förstår hur de kan stå ut med. Har sett en del material och vet att de lever under ständig förföljelse på hög nivå. Skrämmande att man inte lyckats stoppa många länders tillbackagång vad gäller utvecklingen av mänskligheten. Människor har tydligen lättare att relatera till ondska. Av det man ser. Det är en förfärlig insikt att ta in. Att ens kunna existera under sådana omständigheter är för en del helt främmande. Det gör att många får en distans till att kunna känna medlidande. Det är farligt på sikt då det resulterar i en slags avstängdhet. Med tanke på hur världen ser ut för tillfället kan vi inte längre blockera detta. Vi måste gå samman och enas då våra liv står på spel alltmer. Att bråka om mitt o ditt samt tillgångar och landplättar ter sig oväsentligt. Allt bottnar i en ouppklarad ilska man burit med sig i livet och nu utsätter andra för. På You Tube finns av SVT upplägg av Världens konflikter. Såg igår om Irak. HEMSKT;(/! …Dessa bilder som stannar kvar i minnet gör att man känner sig nedslagen;(/ Hur kan vi ens från början ha accepterat att vara illvilliga;(/. Det känns som flertalet börjar luta åt det hållet då hoppet snart försvinner helt;(/ Vi behöver börja se utåt ta in världen på riktigt då vi är i ett nytt läge i Sverige vad gäller utsatthet. Att många inte ser allvaret i detta är plågsamt och jättejobbigt! Jag är envis och ger inte upp. Har senaste veckan lyssnat på din Janet Jackson inspirerade låt från albumet MUCH MORE Spåret Best Shot:)!!!!. Man känner glädje, förväntan, styrka och envishet när man hör den:)!!! Bara mina tankar som vanligt:)! VARM KRAM ALLTID:) Angelica i Fittja!

 32. Nu har Jag hängt upp adventsstjärnan!
  Carola varför såg man inte dig i baddräkt ? Det jag såg var så vackert,,,varför tror du inte på dig själv ?
  Tyckte alla gjorde en bra version av Love Antells låtar.Du borde inte haft fläkten ,såg det hämmade dig ..
  Du gjorde bra endå
  Puss och Kram :-)

  1. V arifrån fick du att hon inte tror på sig? Läste du inte det Carola skriver själv ovan? Och såg bilderna? Produktionen väljer vad de vill ta med.

 33. Jag tycker ditt låtval och den förklaring du gav till ditt val var outstanding och det var en perfekt avslutning på de här avsnitten. Ser mycket fram emot duetterna nästa vecka men det är sorgligt när det är över sen. Jag visste ingenting om Love sedan tidigare och den enda av hans låtar som jag hört tdigare var Pokerkväll I Vårby Gård. Men redan från första avsnittet har jag verkligen gillat Love! Det han står för och att han verkar vara så rak och okomplicerad… är jätteglad att ni blev vänner. Hoppas ni fick en trevlig kväll ikväll. :)

 34. haha jo förstod att du var med inne i bastun då du sa det där om att Kajsas buske nästan tog eld :-D Toppenbra program!

 35. Wow älskade Carola !! Såå fantastiskt och oerhört viktigt budskap. Härlig version av låten. Kanon !!! Jag arbetar i förskolan där man möter barnen oförstörda av fördomar och annat påhitt. Vi vuxna besitter en oerhörd makt att påverka och visa de yngre. De gör inte som vi säger utan GÖR som vi GÖR ,!! viktigt att visa via handlingar och inte bara ord!! Heja oss och för en framtid med allas lika värde !! Kramar

 36. Som vanligt Carola var du bäst, vilken stark sång, Gatorna Tillhör Oss. Hoppas den kommer att följa dig framöver. ♪♪♪♫♫♫♪ Kram på dig o din familj. ♥

 37. Ja, sannerligen! Gatorna tillhör oss…

  Hur hemskt det än kan tyckas vara så finns det så många som inte tycker så och det skrämmer mig mer än något annat. Precis som du har jag många gånger det senaste året undrat till vilken plats det är vi har tagit våra bruna, vackra, älskade små. Jag lider också med dem när de måste möta och konfronteras med fördomar och glåpord i skola och fritid, om och om igen! Som tur är har de skinn på näsan och är starka. Jag skulle kunna skriva en hel roman om just detta ämne, men jag ska nog låta bli.

  I vårt lilla samhälle var det 23(!)% som röstade högerextremt. 23% av våra grannar/bekanta/vänner(?) har en i mina ögon en så skev och egoistisk människosyn och så mycket fördomar att man bleknar. Det värsta av allt är att de inte står för sin åsikt. Jag har i alla fall bestämt mig för att inte falla för frestelsen att misstro alla runtomkring oss, även om det blir väldigt personligt när det gäller den egna familjen och de man älskar mest. Det är svårt att förbise helt att de där 23 procenten spottar oss i ansiktet. De skriker hånfullt åt vår familj och allt vi håller kärt!

  ”Gatorna tillhör oss” är en skön inställning att ha. Låt inte de 23 vinna! Vi är 77 som står på andra sidan!

  Kram och Hälsningar från maken som sitter bredvid mig i soffan och käkar flingor. Han hälsar att du är bäst men att du (trots att han verkligen uppskattar att se dina snygga klackar) inte ska promenera runt i de där skorna på stenmurar. Han blir så rädd då! ;-) Ta Conversen! Så lyssna på en omtänksam man nu och var rädd om bena’!

 38. men fy ja ja har inte ord så de räcker så bra det blev när du sjöng fick gås hud hoppas man får höra den live någon gång kram peter

 39. Hej Carola
  Sitter just nu tittar på så mycket bättre och väntar med spänning på vad du sjöng just den dagen i juni . Sen få höra Love s berätta om sitt liv som Artsit och allt annat som ni pratade om den dagen på Gotland under Lunchen och Middagen på kvällen .
  Men nu får du ha en fortsatt trevlig Lördags kväll i Bromma .
  Kram Lisa Matsson i från Vaxholm .

 40. Hej vackra du! En ytlig fråga, förlåt , men såg dig precis på fyran nu och blev nyfiken på vilken spraytan du använde.. Så fint resultat! Kram från Marie i Karlstad

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..

Explosion av känslor ikväll i Så mycket bättre!

IMG_2237.JPG

IMG_2239.PNG

Kära Du!
Har varit på ‘spa helg’ fram till nu på fantastiska ‘Skepparholmen” i Nacka, vilket gjort att jag försökt lägga bort mobilerna ( jo, jag har två styckna ) på andra ställen än i bh-n där de oftast hamnar om jag inte har fickor på kläderna. : )
Det känns i luften att det är uppladdning på gång inför kvällens ‘Så mycket bättre’ tv program på 4:an kl 20.00 !!!
Hörde av min väninna o granne att det visst är löpsedel idag på BÅDA kvällstidningarna!
Jo nu är det dags för avstamp, sätta ned foten, straffspark, payday, halvlek, akt 2, all in och lite till… Men det är verkligen också med din hjälp, med artist kollegornas hjälp och tv formatets förtjänst som gör att man vågar ‘bjussa’ på sig själv och sina erfarenheter så mycket!
Allt blir så mycket bättre då.. ✌️

Sitter med många tankar o känslor just nu inför ikväll.
Som jag skrev på mitt instagram så är det positiva o väldigt tacksamma känslor. Men jag känner också av ett visst tryck i luften, av surr och säkert lite förvånade tankar bland folk också!
Det är ok.
Då känner jag ett hårt tryck i min kropp men som jag vet kommer att lätta inom kort.

Tacksam till min syster Susanne och familj, mina underbara föräldrar Jan och Anita ( som jag tror känner av glädjen ikväll uppe i himlen ) Mina fantastiska, älskade barn – Amadeus och Zoe.
Min släkt med kusin Nina Öjhagen i spetsen.
Mina gamla och trogna vänner sedan länge ( ni vet alla vilka Ni är ) Och även ALLA nya härliga vänner!
Min skolklass i Maria och Adolf Fredriks musikskola 4-9H som jag framför allt också fått så mycket kärlek och uppskattning från.
Alla arbetskollegor/skivbolag/Radio/Tv/press mm som jag jobbat med, slitits och glatts med!
Alla underbara bedjande syskon i tron på Jesus över hela världen som uppmuntrat mig på så många sätt!
Att orka hålla ut och se längre än det som syns.
Se förbi, framåt och uppåt!
Alla taxi chaufförer från Botkyrka för alla fina samtal, alla sköna korvgubbar jag beställt tunnbrödsrullar av och njutit av livet. Alla gamla pojkvänner och galna upptåg med roliga väninnor jag haft ( och fortfarande har. )

Ja du förstår, symboliskt talat så vill jag tacka Alla som format en genom livet just nu – för å visa tacksamhet ödmjukhet och ära.

IMG_2180.JPG

Min mobil sladd i onsdags då jag såg halva programmet innan pressdagen på hotell Sheraton. : )
Kärlek.

IMG_1688.PNG

Dont forget.

IMG_2184.PNG

IMG_2185.PNG

IMG_2192.PNG

IMG_2183.PNG

Puss & kram
Och Tack för din omsorg och respekt.

Vi ses!
Love C

 1. DU ÄR HELT FANTASTISK! Så använd av Gud och en otrolig förebild. Det finns inte ord. Jag tackar Gud för dig, vilket vittne du får vara. Tack Jesus och HEJA DIG!

 2. Hej..är det någon som vet om det blir ett samlingsalbum av turnén? Tänkte efteesom den heter ”det bästa av mej”..

 3. Hej fina. Jag har gjort en tatuering för att hylla dig. Gå gärna in på min blogg för att se den + lite kort om varför jag valde att göra den. You rock girl. Kramis!

 4. Hei Carola! Jeg så på Så mycket bettre på svensk tv på lørdag! Og jeg blir bare så varm og glad inne meg når jeg ser deg! Du virker for meg som en fantastisk dame! Med omsorg og varme for menneskene rundt deg! Du gjorde en flott figur på det programmet! Jeg kjente ikke de andre artistene så godt siden jeg er norsk, og det var spennende med sangene i ny drakt, men jeg må si at jeg liker fortsatt dine versoner aller best! <3 :) Jeg har vært fan av deg siden jeg var i 7-8 års alderen da fremling kom. Min kusine og jeg lagde damser til sangene dine og viste til våre foreldre, og hadde det kjempe gøy! :) I Fjor var jeg og en venninne på to av konertene dine i Tønsberg. Vi skulle bare på en konert, men den var så bra og vi skulle bli to netter på hotellet, så da gikk vi på konserten en dag til….Klarte heldigvis å få billetter selv om det var veldig fult i salen! :) Vi fikk hilse på deg etter konserten den første dagen og i resepsonen på hotellet nesten dag. Og det var veldig stort for meg og min venninne! Senere på sommeren var mine foereldre også på konerten din. De ble stående på avstand å se på da flere publikum fikk hilse på deg. Og da du skulle gå fikk du øye på mamma og du gikk bort til henne. Du sa at hun måtte ta godt vare på seg selv og ga henne et av kortene dine! Dette gjorde sterkt intrykk på både mamma og pappa. Og jeg fikk frysninger da mamma rørt til tårer fortalte meg om det dagen etterpå! For det helt spesielle var at min mor var alvorlig kreftsyk på det tidspunktet! Og det syntes ikke utenpå henne. Men hun fikk en slags følelse av at du nesten forsto det. Og da min mor gikk bort seint på høsten måtte vi selvsagt spille sangen din "Alt kommer bli bra mamma" i minne samværet fra meg og min bror! <3 Så du skal vite at du har gjort et sterkt og godt intrykk på både meg og hele min familie! <3 Min familie er nær venn med en norsk kristen musikker som jeg vet at du også kjenner. Han skrev mail til deg etter episoden med mamma ifjor sommer, og jeg tror han fortalte deg at du hadde gjort et sterkt intrykk på mamma og oss! Men jeg måtte bare fortelle det til deg selv også! <3 Synd du ikke skal ha mer enn en konsert i Oslo i februar. Det ser nemlig ut som vi ikke får til å komme den dagen. Men hvis du skal ha en konert i Sverige nærme Norges grenser så kanskje vi får kommet dit istede! :) Jeg håper det iallefall! <3 Ønsker deg alt godt, og en god desember og førjulstid med dine barn, famile og venner! <3 Varme tanker fra Elise

 5. Fantastiska fina Carola!
  Såg på Chic.se att det är en omröstning vem som gillas bäst i Så mycket bättre.
  DU ligger på första plats!!

 6. Orup är min nya idol, jämte dig och Ola, ja har alltid gillat Amanda med… och Kajsa.. haha och Love är ju go och det är inget fel på Johan heller men Orups gospel alltså wow!!!

 7. Fina Carola! Jag brukar i princip aldrig kommentera på bloggar o läser dem sällan. Efter lördagens program så sökte jag upp din blogg. Jag vill helt enkelt bara få en möjlighet att berätta hur det känns i mej efter jag sett avsnittet om dej. Du går rakt in i hjärtat på mej. Vilken ljuvligt varm och rar person du verkar vara. Jag känner en sådan glädje att dela det du berättar om dej själv. Jag är en person som ofta har förmåga att se människan bakom det jag ser. Vilken levnadsglad och samtidigt väldigt jordnära och ödmjuk person. Min man reste för en tid sedan till Norge o han reste samma väg som dej och din lilla dotter. Han sa vilken varm person hon verkar vara och en fin mor. Han vågade nog inget säga till dej då. Ofta får vi inte alltid höra det där spontana och jag kan tänka mej om man dessutom är en stor stjärna som du kanske det både kan vara positivt och negativt. Alla anser sig ha rätt att tycka något om en. Nu inser jag att även jag är likadan. Men jag vill verkligen inget annat än att skänka dej lite värme i hjärtat och lite tacksamhet för att du gav mej sådan värme i mitt eget hjärta. Så från mitt hjärta till ditt, skickar jag en riktigt varm o stor kram. Hoppas du får en jättefin dag. Kraaaam

 8. Instämmer i hyllningskören! Och vad fint du uttrycker din tacksamhet – men det är vi som skall säga TACK! Del 1 har varit fantastisk, hoppas också Del 2 får vara det. Underbart att du får vara lycklig och känna kärleken igen (förutom den från dina fantastiska barn) – Lycka till med det/honom! Ses på premiären i Helsingborg… Kram

 9. Så himmelens du var värd ALLT som Lördagens program innebar för dig. Och kommer att innebära.
  Tänker att du betytt och betyder så otroligt mycket för så många i detta land. För mig. Funnits där genom både glädje och sorg, men främst då jag behövt kraft ifrån din musik. För den har jag hittat i många av dina skivinspelningar och inhämtat på konserter.Hur kan man som 44 åring fortfarande ha idoler *ler* och att de har en sådan påverkan i ens vardaliga liv och betyder så stort till och från ?
  Makalösa kvinna. Så tacksam det du gör för oss och jag hoppas innerligt att du känner feedbacken över vår tacksamhet och uppskattning ❤
  Så mycket fattigare Sverige hade varit utan dig. Så mycket fattigare jag hade varit på många plan just därför.
  Så tacksam för så mycket klokheter du åxå skrivit på denna blogg och bjussat oss läsare på det. Lite eftertanke. Lite visdom. Berikande. Precis som med din sång.

  Ses i Västerås 31/1 ❤

 10. Tack Carola för en helt fantastisk kväll ! Skrattade, ryste och fällde en tår över att höra dig berätta om din resa så ärligt och härligt. Här hemma var det mammas kväll igår, familjen visste att jag väntat på DIN kväll :)
  I mina ögon är du en enkel, vanlig och ödmjuk tjej som skulle kunna vara kaxig, du är ju ändå Sveriges STÖRSTA stjärna, men nej inga divalater hos dig. Jag ser fram mot akt två och räknar med att den blir minst lika bra :)
  Varma Kramar / Susanne -66:a

 11. Jag måste bara säga att man inte ska låta mobilladdare sitta kvar i kontakten utan mobil. Det har hänt att de börjat brinna. Bara för din och allas säkerhet. Kramar

 12. Programmet igår var helt fantastiskt!
  Du är verkligen en underbar människa. Du bjuder på dig själv, har humor och är så himla ödmjuk trots att du är jättekänd och superduktig. Ville bara säga det. Jag blev så himla glad när jag såg ditt program igår. / vendelalla.blogg.se

 13. Jag blev väldigt berörd av ditt program, Carola! Vilken stark person du är. Kärlek till dej. Orups tolkning av främling var magisk. Kram

 14. Tack för ett jättefint program. Du är verkligen ett ljus som lyser i mörkret i den här världen och du förmedlar det kristna budskapet på ett mycket trovärdigt och fantastiskt sätt. Det kunde inte ha gjorts på ett bättre sätt.

 15. Carola, DU berör på alla sätt och vis! Din sårbarhet, uppriktighet och kärlek når mig enda hem och jag beundrar dig verkligen. Tack för ett bra program, kram

 16. Jag blev så berörd av ditt program. Dina ögon speglar din vackra själ. Och din röst öppnar verkligen upp andras hjärtan.

 17. Takk underbare, vakre, kjærlighetsfulle Carola for en fantastisk fin lørdagskveld med mye latter og tårer om hverandre. Det var en helt spesiell stemning over hele programmet. Jeg har fulgt deg i mange år og alltid støttet deg i tykt og tynt, men nå føler jeg hele det svenske folk (og andre som så programmet) har fått sett Carola, sett den Carola som vi fans har lære kjenne gjennom møter og konserter. Jeg satt med en lykkefølelse, en lettelse og glede over at du endelig fikk vist det gode mennesket du er, du fikk vist det på slik en fin måte. Jeg er så glad for din skyld, jeg unner deg alt godt og all kjærlighet. Du fortjener bare det beste. Takk for at du er den du er og takk for at du byr så mye på deg selv. Du har betydd så mye mer enn du aner for meg i mange år og det gjør du fortsatt. Hva skulle jeg gjort uten deg? Jeg føler du har stått ved min side i tunge stunder, (vet det kanskje høres rart ut) men dine kjærlighetsfulle ord og din varme når frem, uansett. Takk Carola

 18. Tack Carola för ett underbart Så mycket bättre! Jag blev så berörd att jag såg reprisen i dag också. Du är en underbar Fighter. Önskar dej all lycka!

 19. Tusen tack för ett fantastiskt program, där du verkligen fick visa vilken fantastisk människa du är. Detta var utan tvekan det bästa programmet hittills, inte bara för att du var med utan även för det jättefina innehållet. Du bjuder verkligen på dig själv och för en gång skull fick du vara dig själv utan att behöva hålla på att försvara dig. Vi bör vara stolta över att vi har en sådan duktig artist som dig i Sverige. All lycka till framöver!

 20. En riktigt härlig kväll med många känslor, och fantastisk musik. Ni var otroliga, allihop, det var mycket kärlek och glädje i det programmet. Jag tror att många kommer att ändra sin uppfattning om C nu, i viss mån även jag faktiskt. Lycka till med allt du företar dig, det är du väl värd !! Kram

 21. Hej Carola!
  Kan inte låta bli att skriva…..
  Så härligt o fint att du var med i årets SMB, det var dax för det nu, märktes att du var redo….
  Du o de andra gjorde det kanon bra!! Skönt att du med egna ord fick berätta det du gått/ går igenom….o att ni alla får möjlighet att lyssna o respektera varandra!! Tänk vad musiken kan förena olika människor så bra!

  Så mitt hjärta flödar över…..av tacksamhet o glädje!! Är så fantastiskt o otroligt roligt att fått följa dig sen -83 som så många andra här på din blogg o även alla de som inte skriver här, Så tacksam att du valde att följa ditt hjärta redan då genom att göra det som Gud förberett dig o valt ut dig för att göra genom att bli ”En Stor förebild för hela Sveriges ungdom” o alla vi som var det då!!
  O tänk, nu 30 år senare…..fortfarande väl bevarad i din tjänst o värdefulla uppgift som den underbara förebild, sångfågel o medmänniska du Carola är o Gud skapade dig till att vara!!

  Tack för allt i Akt 1 o önskar dig nu kära Carola all lycka till i Akt 2!!
  Tack att jag/ vi får forts. följa dig i med o motgång, hoppas bara på medgång såklart! men livet är vad det är, o vi här på din blogg är dig alltid trogna o vill försöka stötta, gråta o glädjas med dig!!
  Du ger så mycket kärlek till oss genom din sång o genom att du är den du är!!

  Fortsätt Carola att sjunga, vara mamma, förebild o följa ditt hjärta…..
  All kärlek till dig o din fina, härliga familj!!
  Guds Välsignelser!!!
  Vi ses när du kommer till Växjö, Välkommen!!
  Kram Johanna Moskog

 22. Allra Finaste du CAROLA:) Att du skulle bli något:)! EN STOR STJÄRNA:)! såg och visste min mormor sen den dagen då du uppträdde i Barnens Dags Talangtävling Nya ansikten på Södra Teatern 1977:) och hon bevittnade NÅGOT STORT:) ! Att det BRAKADE LOSS:)ORDENTLIGT EFTER FRÄMLING:) visade att hon hade rätt:)! På vår väg genom livet finns alltid glädje:) och sorg;(. För artister är den biten svår;(/ att parera då man STÄNDIGT ÄR UTSATT;(/ Varje steg eller händelse analyseras in i minsta detalj ;(/ Man blir till slut osäker på sig själv;(/ att stå ut med, ifrågasättande;(/ kränkningar;( otäcka påhopp;(/ gör att man går sönder och förtvinar;(/ inombords känslomässigt;(/ Man har svårt att hitta en mening? då man drunknar i all negativitet;/( som sköljer över det positiva:). Som det ser ut i samhället är det svårt att ha en stark inlevelseförmåga, vara snäll, tillgiven, känslig, kärleksfull, då man blir utstött;(/hånad, mobbad, ansedd dum, till slut orkar man inte;(/. Vår kraft kan endast växa med kärlekens klara budskap:)!. Tänker på sången Säg mig var du står:)!. Den är högaktuell:)! i dagar som dessa, alla avgörande frågor ställs på sin spets då våra liv hotas alltmer av den grymma ondska vår värld bevittnar just nu som pågår för fullt. Nu är tiden verkligen inne för att vara sann i själen, tron och hjärtat och se allt i klart ljus. Att stå stadigt när det stormar för fullt! Försöker hjälpa Journalisten Nuri Kino , han har en sida A Demand For Action. Nästa vecka på börjas en rejäl insamling av filtar , mattor och sovsäckar i Södertälje till hjälp för flyktingarna i Irak. Initiativet kommer från den globala organisationen A Demand For Action. Såg detta på Nuri Kinos sida. Då läget är fullständigt AKUT! behöver Nuri Kino all hjälp han kan få. Förra lördagen höll han tillsammans med A Demand For Action en presskonferens i ABF- Huset i Stockholm om situationen i Irak och Syrien. Blir utom mig;(/ när jag tänker på att Nuri Kino har fått kämpa!!;(;(/! för att det skulle gå fram att det pågick ett FOLKMORD;(/ i somras FÖR FULLT;(/ I Sverige gick det om jag inte minns fel 2 månader;(/ innan ens rapporteringen kom igång. Hörde av en händelse honom i en intervju i P1 Sveriges Radio 15 augusti IS- Islamistiska skräckvälde i slutet av programmet, programledaren sade hans namn snabbt och det gick inte att tyda fast jag lyssnade om flera gånger, dock uppfattade jag sidan. A Demand For Action. Det var bara att börja skriva. Lade in massa material på min sida. Då detta är en fråga man vill undvika;(/ eftersom det ÄR DISTANS;(/ vilket är LIVSFARLIGT;( Då vi ALDRIG! är garanterade säkerhet är det i ren desperation, förtvivlan, omsorg, och fullständig panik som man måste förmedla detta, känns det TRÖSTLÖST ATT INGEN BRYR SIG;(/ Vilket man förstår då det hållt på i ett halvår 10 dec;(/! Nu är det tyst i medierna igen?;(/ VARFÖR;(/ Det pågår ju;(/ . Gör vad jag kan i detta ALARMERANDE ÄMNE!!! Anser att Nuri måste få DRAGHJÄLP:)!. Med önskan om en fortsatt vilsam helg:) VARM KRAM ALLTID:)Angelica i Fittja!

 23. Vilken underbar kväll och vilket program! Tack fina fina du för din närvaro, värme, humor, proffsighet och även din litenhet och sårbarhet!
  Och vilka artistkollegor – vilken fin respektfull ton mellan er! Fjärran från tråkig synism eller annat! Tänk om du skull esamarbeta mer med t ex Ola, det skulle vara underbart att höra dig tolka fler låtar av andra artister.
  Njut av detta nu men bevara glädjem i ditt inre också, bjud inte ut det år fel personer – surkartar finns ännu i bl a pressen, som vi redan sett ikväll. Flöda åt rätt håll – vi är många som gärna berörs av dig och med dig!
  Stor kram och frid!

 24. Underbara Carola! Du fick verkligen fram så mycket mer av dig, som jag tror att vi här som läser bloggen redan känner till. Du kändes mer avslappnad och öppen än i någon annan intervju jag sett tidigare. Men så blir det väl när man känner att man är bland människor som vill väl :))
  Största varma kramen till dig med Kärlek och Respekt! //Ulrika

 25. Tack för ett ett fantastiskt program!
  Du bjöd på dig själv och vågade visa på en sårbarhet. Det var starkt och berörande!
  Har själv gått på LO bibelskola och trivdes men blir så trött på homosexfrågan.
  Vad människor gör i sängkammaren är upp till dom själva! Tänk om vi kristna kunde lägga samma tid och kraft på att hjälpa fattiga då skulle det snart inte finnas fatttidgom kvar. Tack för att du står upp för alla människors lika värde! Du lever som Jesus sa och gjorde! Du kommer få din belöning i himlen! Bry dig inte om trångsyntheta och fördomsfulla människor. Blessings!

 26. Vilket härligt program det var ikväll! Jag hoppas att du förstår hur fantastisk du är och hur mycket du betyder för mig och många andra! Glöm aldrig bort hur älskad och betydelsefull du är,oavsett vad media skriver. Förstår att det har varit tufft för dig många gånger och att det ibland känns som att du vill ge upp. Men när du känner så behöver du bara tänka på alla oss som bryr sig om dig och hur värdefull du är för oss som följer dig! Du sprider så mycket glädje omkring dig och jag är så tacksam att du finns! Jag önskar dig allt gott nu och i framtiden! Ser väldigt mycket fram emot att se dig i Kalmar i Februari! Många kramar och massa kärlek till dig! /Mia

 27. Så mycket bättre… så mycket känslor och svårt att hitta rätt ord. Jag skrattade och grät med dig och kände enorm kärlek och stolthet! ❤️❤️❤️ Jag är också glad över att de som inte haft nöjet att träffa dig, nu fått se hur fantastisk du är som person. Låtarna som tolkades fick underbara nya versioner och jag hoppas du lånar Orup, Love och Amandas arr vid tillfälle. ;) Hade gärna lyssnat till ännu fler låtar, haha. Akt 2 here we go! :D Love you!! Kramar.

 28. Du är en sann och fin människa!
  Ikväll fick du upprättelse gm att berätta din historia med egna ord.
  ★★★★★★★★★★★★★★★★★★
  Allt gott till dig!

 29. Vilket bra program det blev! Fantastiska tolkningar av dina låtar och fint att lära känna dig bättre. Du är verkligen en varm och godhjärtad människa och jag önskar dig lycka till på turnén!

 30. Underbara Carola! Vilket program och vilken helt fantastisk människa du verkar vara. Du ska vara stolt över dig själv, inte bara över all musik du skapat utan även över dig själv som person!!! Stor kram! <3

 31. men fan har aldrig haft gåshud så länge av ett tv program men nu va det dax. med tårar satt jag å tittade på det jag ej ville missa å vad hände det blev tusen gånger bättre än jag kunnat ana. ja du carola de du fått vara med om på din resa e då inte lite men du har ju fixat allt så himla kanon. hoppas nu att du tar vara på din familj å njuter av barnen å allt vad de innebär så länge du kan. hoppas få möjligheten att möta dig någon gång till mvh peter

 32. Fina du tack för ett underbart program! Tog tyvärr slut alldeles för fort. All kärlek till dig, både som person och artist. Kommer aldrig sluta lyssna på dig. <3

 33. Fantastiskt program! Du är outstanding Carola och härligt är det att både se och höra dig men även de andra artisterna, att tonen i hela programmet är så varm! Och vi som inte känner er får en fin bild av er artister som människor också, tycker att alla är proffsiga och fina men du är förstås en stjärna som vi inte har så många av i Sverige.

 34. CAROLA the CAROLA !.-)
  Det var julafton,17 mai,6 juni,födelsedag och allt vad man älskar på en gång i ditt program, ”så mycket bättre ”
  Fick en känsla av att man blev känd med dig på nytt …
  Jag vet att du har fått en ny kärlek, HOPPAS för GUDS skuld at detta är en snäll man som vill dig väl…Så du bliver lycklig :-)
  Då kanske du kan sjunga ”Baby I´m Burning ”på skiva…
  Då jag också kan bliva lycklig…:-)
  Hela din kvälld var fantastisk. Kommer fram hvilken begåvad person du är..
  Ingen nåde din nivå, endå tyckte jag om alla versioner..
  Speciellt ,Love version av ”Tommy tycker om mig ”
  Orup, tappade melodin, annars var den bra …
  Love you CAROLA ! THE STAR OF ALL !

 35. Du underbara människa! <3
  Som så många andra har jag älskat dig från den där första stunden 1983.

  Ikväll rös jag redan i de inledande sekunderna av programmet då de spelade 'Främling'.

  Din dag i programmet/kväll för oss var så fantastisk att jag inte ens finner ord.
  Du är en så go person och vilka låtar!
  Du är GRYM, rent igenom.

  Och det roligaste idag är att jag (som är uppväxt i Norrort) som stort Carola-fan bor 1 km från ditt gamla hem i Norsan Brorsan. ;)

  Puss & TUSEN TACK för en helt underbar upplevelse via 'Så Mycket Bättre' ikväll!
  Jag ville aldrig att det skulle ta slut. <3
  /O. – Ett stort fan.

 36. Från djupet av mitt hjärta❤️❤️❤️Tusen tack för allt du har skänkt oss ända sen -83, jag ser med glädje och ödmjukhet fram emot akt 2

 37. Är totalt omtumlad. Är så LYCKLIG för din skull. Vilken upprättelse. Credd till tv4 som lyckats väl mrd klippningen oxå. Carola, ignorera surpupporna i pressen som bara vill hitta fel efter det här (oxå), det gär var magiskt! Har följt dig hela mitt liv, passat dina hundar (iaf Bonzo) och din musik, dina ord, din tro, dina toner, har gett mig så mycket uppmuntran, glädje, tröst, igenkännning, genom alla år. Tack! Vi ses i Eskilstuna! Mycket kärlek! Frida

 38. Åh vad jag ser fram emot din bok som du skriver! (har läst det nånstans att du håller på att skriva en bok om ditt liv). Jag hoppas den kommer ut snart så att man får läsa allt med dina egna ord om allt som har hänt i ditt liv. Det känns som att det finns så mkt mer att veta om ditt liv och karriär.
  Annars ett jätte bra program ikväll och den extra halvtimmen var som grädden på moset :)

 39. Vilken kväll det blev! Mycket minnen till låtarna! Jag är såå otroligt tacksam och glad över att att det var DU som blev min tonårsidol, min förebild! För mig kom du ”i rätt tid”, för mitt eget musicerande, som sångerska, jag såg upp till dig om än på långt håll.
  Är så glad för din skull att du nu, äntligen får visa svenska folket på riktigt vem du är! Det är såå bra! Riktigt bra gjort att hela teamet och produktionen som jobbat med programmet!!
  Önskar dig Guds underbara välsignelse till dig fortsättningsvis! Fortsätt följa ditt hjärta!!
  Mycket kärlek till dig Carola!! Kram Josefin G

 40. Hej Carola! Tack för ditt underbara program ikväll. Vilka härliga versoner av dina låtar, och vilken härlig stämning det var där. Så bra det var och så bra du är. Tycker det var så bra att få höra lite om just Carola också och inte ”bara” artisten, utan vem Carola är. Kan förstå att det inte alltid varit så lätt att vara Carola, och att man ska styras hit och dit och göra ditt och datt hela tiden och alltid förväntas vara glad och orka köra på. Men du var ung, väldigt ung när du startade och inte alltid lätt att göra sig hörd då. Men du hade nog inte varit där du är idag om du inte haft den styrka och kraft i dig som du faktiskt har och jag med många med mig är otroligt tacksam för att du inte gav upp och inte slutade sjunga, för det hade varit så otroligt synd på sån otroligt härlig sångröst och den fina, underbara sångerska och Carola som du faktiskt är. Längtar till våren när bla jag får se dig på din konsert som du ska ut på turné med. Tack Carola för alla fina år och god fortsättning på flera år till!

 41. Fantastiskt program, fantastiska du, fanstastiska ALLA! ÄLSKAR Orups tolkning av ”Främling”. Sova nu – jobbar imorgon. Puss å kram!

 42. Wow vilken kväll, du va såååå braaa!!!!
  Och dina kollegor, vilka låtar:))
  Njut nu av kvällen och massa kärlek till dig<3

 43. Kära underbara gulliga Carola! Åh vad jag gillar dig! Du verkar vara en helt underbar person. Tack för ett bra program ikväll. Stora varma kramar till dig.

 44. Fantastiska, underbara, äkta och sanna älskade Carola ❤️ DU ÄR SÅ VÄRD ALL DEN RESPEKT DU FICK UNDER DENNA KVÄLL. äntligen har du fått upprättelse för din person. NEJ ,!! det är absolut inte ok att trampa och kasta så mycket skit på en människa som du har fått utstå under ditt liv. Du är tuff och stark som orkar ta dig igenom allt trots allt. Och ingen är gladare än jag. Du är en fantastisk artist och människa. Ojoj så många tårar, i både glädjens och sorgens tecken, under kvällen. jag är glad över att du vågade vara såååå personlig och tror att du har breddat synen på dig och att folk inte köper allt pressen skriver !! Kärlek och respekt ❤️❤️❤️ @vilhelmina80 / Jenny-80, Kungälv

 45. Wow säger jag bara! Så kul att du ställde upp på det här programmet och fick möjlighet att visa svenska folket vem DU verkligen är. Berättat från dig själv och inte via tidningar osv. Kan inte annat än att bli imponerad av dig, både din enorma begåvning men framför allt av din fina personlighet! Sån härlig, äkta och fin människa! Tack för att du vågar stå för det du tror på och för att du vågar gå din egen väg! Världen behöver fler som dig!

  Många kramar från en 20årig imponerad tjej!

 46. Fantastiskt program! Längtat efter detta program och alla förväntningar uppfylldes. Hoppas du hade en underbar dag! Fin hyllning till en vår enda superstjärna

 47. Du är grym!!!!!
  Ditt program var kanon o jag hoppas att många har fått en annan bild av dig.
  Min bild är och kommer alltid vara – min stora idol!!!!!
  Det finns bara en stor stjärna och en stor röst i detta land – DU ❤️

 48. Så underbart program! Du är större än vad jag någonsin förstått. Men jag har en fråga – den underbara klänningen i grönt som du har i introt (den korta) – vart har du köpt den eller vart är den ifrån? Den är heeeelt fantastisk och väldigt väldigt fin! Kram!

 49. Åh! Jag bara älskar älskar älskar dig! Du verkar vara en fantastisk människa och medmänniska! Allt gott till dig Carola ♡

 50. Carola! Fantastiskt ikväll! Du var så bra och det blev så fint! Ödmjuk, mjukt och varmt! Toppen av dig och de andra som du gav rum! Inga diva later eller egocentricitet hos dig! Maddan

 51. Oh happy day! Som jag längtat efter Din kväll! Vilken känsla i kyrkan, hade så velat vara där! Vilken magi, vilken känsla, gospel är fantastiskt! Förstår även vad du menade att Orup förmedlade i sin tolkning. Vad fint han lyfte de heliga orden och gjorde att man kände närvaron av något större. Evigheten.
  Längtar efter fortsättningen! Måste även säga att du är så fin och vacker i klänningen du hade under lunchen. Gud välsigne dig Carola! Många kramar! Lovisa

 52. Carola du är underbar!!! Har jag vetat sen februarikvällen 83, men det är så skönt att alla får se mer av det nu. Att du får upprättelse efter alla år med allt vad du fått utstå. Love you sis! Kram och fira ordentligt nu!!

 53. Hej Carola
  Du är en förebild för mig och jag älskar din musik.
  Det skulle vara en dröm att få träffa dig på en fika eller lunch för att prata om en viktigt ämne som jag brinner för och jag skriver en bok mobbning.
  Kramar till dig.

 54. Som jag har längtat efter detta ögonblick ❤️ Ser verkligen framemot detta och allt som komma skall nästa år och i framtiden

 55. Som vanligt när du är på tv känns det i kroppen hela dagen innan- en blandning av nervositet,spänning och glädje framförallt. Det känns som det är jag som ska medverka!:) men nu är det SÅ MYCKET större när andra ska tolka dina underbara låtar.
  Hörde i Rix fm att du tyckte att ”Terpishore” var en av de låtar du tyckte att du inte skulle ha tagt med ”På egna ben”-plattan. Då tycker jag ”Så attraherad” och ”Hand i hand” (fin text i verserna men tjatig refräng )skulle valts bort istället :s. …. det är de äkta fansen som kommer med den bästa kritiken :) ha-ha …Titellåten, ”Gjord av sten” och ”Du lever inom mig” är dock fantastiska..liksom det mesta gu gör..
  Nu laddar jag för en underbar kväll!:)

 56. Hej Carola
  Nu är det bra en halv time kvar tills det är dax för din dag i så mycket bättre och det ska bli så kul att få höra dom andras artisterna s tolkningar ut av dina låtar nu kväll och sen att det skulle sluta vid 22.00 i kväll det blir perfekt av slut på din dag nu kväll . Så nu får jag önska dej och dina vänner och din familj en mycke trevlig fest kväll framför tven .
  Kram Lisa Matsson i från Vaxholm .

 57. Äntligen är det snart dax! Vi sitter bänkade och mest uppspelt av alla är jag. Det trtrillar in det ena meddelandet efter det andra. ”Vad ska du göra kl 19.59?”, ”Nu smäller det! ”, ”Heja Carola! ” m.m. För visst vet alla nära och kära att jag sitter förväntansfull… Tänk vad många gånger de senaste dryga 30 åren de fått stå ut med ”Carola-Malin”. Som sagt, inte kan det bli så mycket bättre än lördag och två timmar Carola! Go girl! You are SO worth it! Love, peace and understanding från en trogen följeslagare och medvandrare! ❤

 58. Här hemma hos oss är vi taggade inför programmet, pizzadegen står på jäsning och det goda vinet har valts ut, ska bli jättekul att höra allas tolkningar av dina låtar :)

 59. Hej! Vi är också på Skepparholmen och såg dig i spat. Vi har pratat goda Carolaminnen och ser fram emot kvällens avsnitt.
  Må gott!

 60. Så fint! Tack kära du för allt du gjort hittills! Du betyder så mycket för mig! Idag är det även MIN dag!:) Längtar! Massor av kärlek till dig finaste!❤️

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..