Förväntansfull inför 2015

Kära Du!
Nu har en ny tid, nytt år och nya möjligheter börjat, igen – fast på ett nytt sätt.!
Jag är så lycklig i mitt liv just nu. Tacksam till Gud, mina älskade barn, alla mina vänner och inte minst för min kärlek Jimmy som är så mycket av allt det jag längtat efter att jag knappt tror det är sant…!!
Bättre än mina drömmar.
Och då är det bra.
Det gillar vi. Hi hi

Stor kram och Gott Nytt välsignat 2015 önskar Jag alla som vill mer och är beredda att ge av din tid, kärlek och kraft. Och även till alla de som tappat kraften.
Den finns där.. Om du sträcker dig efter den.
Du är älskad och så extremt värdefull!

Massa kärlek från mig till dig, från Florida och tio min kvar till tolvslaget här.

Love and grace, C

IMG_3359-2.JPG

(Foto – Caroline Rosmark.)

 1. Var på grönan ikväll och såg dig Carola!!!
  Love you❤️❤️❤️
  Du är fantastisk!!!
  Jag skrattade, grät, hoppade och dansade :)
  Kände mig som 14år igen :)
  Vilken röst och utstrålning :)
  Du har allt och det syns att du är lycklig :)
  Vilken fin låt du fått av Amadeus ❤️
  Jag och min lilla son David dansade av lycka ❤️
  Kände också som min vän Petra var med oss där. Fast hon dog o cancer för snart två år sen :(
  Hon älskade dig❤️
  Varje gång hon skulle magnetröngtas spelade dom när löven faller för henne.
  Och vi spelade allt kommer bli bra mamma för hennes 4 barn som förlorade sin älskade mor. På hennes begravning.
  Älskade Carola. Sveriges stolthet.
  Så glad jag äntligen fick höra dig live efter 41 år :)

 2. Allra Finaste du CAROLA:) Har kommit av mig och blev nere då jag såg att Rutger Gunnarsson avlidit 8 maj. Känns tungt. Såg detta på ABBA-Frids sida. Varm Kram Alltid! Angelica i Fittja!

 3. Allra Finaste du CAROLA:) Ett tag sedan jag skrev här. Hoppas att livet leker trots en del mörka moln som kommer och går. På olika vis och skepnader. Livet består av dessa delar vare sig man vill eller ej. Vi lever i extremt stora, oroliga, bekymmersamma tider, som jag nämnt tidigare i år.
  Ser att du är på gång igen med turne med allt vad det innebär, Pust. Mycket står på spel och man ska fixa och dona med det mesta som tillkommer i samband med det.
  Den senaste veckan kände jag och kom på att jag skulle titta in på Vackra Malenas sida. Blev helt tagen och stum. Det var i sista stund. Hon behöver rejält stöd! Då hon brinner starkt för de utsatta bla flyktingar, de svaga som även ni har gemensamt, men då hon har en sida som hon sköter själv är den öppen för alla. Har sett plågsamma, skräckinjagande påhopp.
  Då jag vet hur Sverige sett ut, och vad det står för och varit, känns det som världens hårdaste dråpslag någonsin, med den utveckling som pågått? Ett väldigt bra tag som det verkar uppenbarligen, av någon anledning som jag inte kan förstå överhuvudtaget alls.
  Det är en fasansfull stämning i Sverige nu. Det är helt katastrofalt. Ingen bryr sig längre. Det har gått så långt. Måste nog inse att det är sant eftersom Olof Palme har dött 28 feb 1986. Allt har havererats till max. Det ser väldigt svårartat ut att komma tillbaka till det som varit. Det känns som en mental smäll. Att många inte inser läget och fortsätter i samma mönster då vardagliga hot är ständigt förekommande är helt obegripligt. Hur har detta ens kunnat uppstå och börjat användas på detta vis? Jag är helt frågande?.
  Vårt rykte känns och är misstänker jag saboterat. Vi behöver vända på detta omgående och fortast möjligt!. Så här kan det inte fortsätta. Vårt älskade vackra land som är välkänt för att vara världens absolut bästa land att leva och bo i måste bevaras. Det rimmar väldigt illa med alla negativa upplevelser och händelser som rapporterats. Det tar emot att se på det här! Vad händer egentligen? Det är någonting som inte stämmer. Det är för mycket.
  Hoppas vi kan göra det som går, då det inte är så mycket tid att tänka efter på. Hoppas att fler kommer till insikt. Vår omvärld förstörs alltmer. Ville bara dela mina innersta tankar och känslor. Stor Bamsekram. Varm Kram Alltid. Angelica i Fittja.
  Ps! Kan Varmt Rekommendera M.A Numminens, Katten Också samt Med min kvinna i riksdagshusets park. Du mår på topp efter det. Man skrattar som aldrig förr. Hysteriskt Kul. Sänder Ljus och Fortsatt Styrka!

 4. Jag läste precis nu att du Carola ska bli sydafrikansk medborgare (halvt?) och adoptera ett nytt litet barn därifrån. Så fantastiskt !! Lycka till på vägen ! Kram

 5. Efter att ha läst en massa kommentarer här nedan: Klart det är jättetråkigt att inte få läsa nya inlägg. MEN att ta bort bloggen skulle åtminstone jag tycka vore ÄNNU tråkigare, det finns så otroligt mycket här att läsa så nytillkommna kan förnöja sig i månader med att läsa om allt som Carola skrivit under de här åren av bloggande. En blogg av den här kvaliteten (som det varit ) är inte enbart färskvara utan inläggen har absolut kvalitet som håller länge länge. Så MAMA ta INTE bort, måste finnas massor med folk som gärna läser om allt som hänt under Zoes första år här i Svrige. Jag åtminstone är jättetacksam för att jag fått ”vara med” på den resan och jag tror att väldigt många har väldigt mycket att hämta här även om det aldrig skrevs ett enda blogginlägg till. Vilket ju förstås vore tråkigt som sagt! Men ändå… tack Carola för altt du gett här!!

  1. Jag håller med dig, men, det kunde stå något om den eventuellt kommer att tas bort och när i så fall, och, om den kommer att fortsätta och i så fall när. Det är väl inte för mycket begärt ? För då är det, som någon annan här skrev, ingen idé att man går in här i onödan, om inget nytt inlägg kommer. Du förstår nog hur jag menar………

   1. Förstår inte riktigt att du frågar MIG detta? Har jag skrivit nåt om att jag INTE tycker detta?

    1. Nej med tanke på ditt osammanhängande svar förstår jag att du inte förstod hur jag menade, eller inte ville förstå.

 6. Svar till Tjej
  Jag vill tipsa om 2 kristna bra skolgrupper ” Ny generation” och ”Credo”hos båda kan du få tips och hjälp om att vara kristen på din skola
  Båda har hemsidor på internet
  Kontakta dom så kommer dom hjälpa dig
  Lycka till!

 7. Hur ska man säga till andra att jag är kristen? Är men gänget som är coolas på skolan, men vad ska jag göra?/ 13 år tjej

 8. Hej fina!
  Saknar dina inlägg:) hoppas allt är bra med dig. Har full förståelse om du inte har tid med din blogg eller vad det kan bero på att du inte skriver här längre, men du kanske skulle göra ett avslut då.
  Ta hand om dig!
  Kram Camilla

 9. Och snart har ju Estelle gjort sig värdig sin titel !!!!
  Håret börjar bli långt!!
  För ungen prinsessa kan ju ha kort hår.
  Eller hur Carola.

  Stackars Leonore.
  Hon har ett par år kvar innan hon blir prinsessa .

  Eller …,..,,,,.???
  Hemska tanke ….
  Så är varje flicka ” prinsessa ” i sin mammas ögon – även med kort hår ???

 10. Hallå!

  Sedan en tid tillbaka så
  har vi arbetat med ett projekt som stödjer världens finaste organisation
  Operation Smile. Operation Smile arbetar i 80 olika länder världen över med att
  sponsra och utföra operationer på barn som föds med läpp-käk- eller gomspalt
  vars egna familjer inte själva klarar av att stå för kostnaderna.

  Den visionen som vi delar
  med Operation Smile är att ALLA har rätten till att kunna le och att vara stolt
  över sitt leende! För att stödja organisationen och förmedla visionen så har vi
  valt att starta kampanjen #jaglerför som hyllar leendet och där just DU får
  chansen att berätta någonting som du är extra glad för. Det kan vara allt från
  din goda pannkakslunch till att du är kär eller mer djupa glädjeämnen…

  1. Ta en leende selfie!

  2. Använd hashtagen
  #jaglerför och skriv vad du är glad för.

  3. Lägg ut på Instagram
  eller Twitter (varför inte båda) och tagga @operationsmile eller
  operationsmile.se

  Om du är intresserad av
  att skänka bidrag eller gåvor via organisationen så hänvisar vi till hemsidan
  operationsmile.se/operationsmile.org!!

  Gå gärna in på hemsidan
  och läs om organisationens arbete som verkligen är otroligt beundransvärt.

  STOR KRAM!

  Olivia Modalen, Emma
  Radler, Linus Hellgren och Klara Eklöf Persson

 11. Ja Mama. Be Carola skriva ett kort meddelande att hon nu tar en paus på obestämd tid, så vi inte behöver klicka på detta i onödan. Tack!

 12. Saknar din blogg!
  Hoppas du fortsätter att skriva snart igen.

  Såg dig i Växjö igår och du är helt fantastisk. Vilken glädje och energi du sprider.
  Stort tack från en som har gillat dig ända sedan början!

 13. VAR ÄR CAROLA???? Nu är det snart mars och inte ett enda inlägg sedan 1 januari. Börjar blir orolig. Lever Carola? Fastnade hon i Florida? Finns det i så fall inget sånt där Internet där? Har hon helt inneslutit sig i sin nya kärlek och kommer inte ur kärleksnästet? Hon kan ju absolut inte titulera sig bloggerska längre!

  1. Nä visst är det lustigt att hon struntar i oss läsare, MEN, du KAN väl inte ha missat att hon är på turné och då kan jag iofs förstå att hon har fullt upp. Även om en rad inte hade skadat henne tror jag. Men hon vill väl inte och då ska vi inte tvinga henne. Andra artister som har blogg brukar skriva något då och då i alla fall, men hon har väl inte tid. Vi är inte viktiga för henne. Alltså behöver vi inte köpa biljetter till hennes shower heller, eller skivor heller för den delen.

  1. Därför att dom tjänar pengar på varje klick som kommer i bloggen ;) det skrev jag igår men DEN kommentaren flög genast bort………….

   1. Har nämt samma sak. Båda tjänar stålar på en blogg som inte uppdateras pga att (som det känns) Carola Höggkvist skiter struntat i bloggen. Sen ska Mama också ha en skopa skit som inte lägger ner denna blogg. Men som sagt, pengar pengar….

 14. Tack underbara Carola för en fantastisk konsert i Kalmar igår! Den var helt magisk! När det gäller diskussionen här om bloggen så tycker jag att all kritik är obefogad! Carola har många järn i elden och gör säkert så gott hon kan med bloggandet! Det är klart att det är kul att höra från henne ofta,men man kan inte kräva hur mycket som helst! Så Carola,bry dig inte om kritiken och känn ingen stress över bloggen! Stor kram från Mia!

  1. Man behöver inte såklart !! blogga oavbrutet och man kan inte heller kräva ……men,,,,det hör till god takt och ton av en bloggare/bloggerska att hen meddelar sina följare om man tänker göra ett längre uppehåll ! Till saken hör att man tjänar pengar på sin blogg, även om nu Carolas går till välgörenhet, men varje ”klick” in här genererar pengar för den som bloggar, och Mama är väl inte de som sätter stopp för det, eller. Detta handlar om respekt för de som går in här helt i onödan, man kan faktiskt lämna ett meddelande eftersom man åtagit sig att ha en blogg i en tidnings namn, det är ju ingen privat blogg ! så detta är illa skött av Mama också. Jag har all förståelse för att livet kommer emellan och man inte hinner skriva, men, om man har respekt för sin nästa, som man borde ha som en sann kristen ;) så lämnar man ett meddelande. Det visar hur mycket man bryr sig om sina följare som ger pengar när de går in här, inget annat, och nu har vi tyvärr sett hur det är med att bry sig om sin nästa…………..

 15. Congrats to the well deserved award! For a lot of people you will also have a lifetime place in their heart. Haters will always hate, so just do whatever makes you happy. XOXOXO

 16. Carola, tusen tack för en helt underbar konsert i Oslo!!! WOW!!! Det finns ingen artist som kan uppträda ”live” som du… Energi, musikalitet, charm och en fantastisk röst!!! Härligt att se hur det strålade kärlek och harmoni mellan dig och Jimmy!! Underbart!! Lycka till med allt!! Kram, Karin.

 17. Stort tack för en magisk konsert i uppsala. Jag och min syster dansade oss svettiga och skrek oss hesa hehe. Fantastiskt bra, så imponerad över din energi, närvaro, personligt mellansnack och rösten. Du rockar. Tack igen för den bästa kvällen

 18. Man tycker att du borde haft den goda smaken att tala om för din följare att du numera skiter i att blogga. Det är naturligtvis upp till dig men att bara lägga av utan förklaring är dåligt. George, som var med i Himlen kan vänta, dikterade ett sista inägg till sin syster ett par dagar innan han dog och sa farväl och tackade sina bloggföljare för vad de betytt för honom. Du tänker bara på dig själv nu när du fått roligare saker att göra. Vilka divalater!

 19. Allra Finaste du CAROLA:)! HAR FÅTT:)!!! EN STOR:)!!! GLÄDJECHOCK:)!!! Jag ska försöka samla mig:)!!! Då jag lyssnade på den förlängda versionen:)! av Spread Your Wings:)!!! (For Your Love):)!!! Hamnade mina ögon på ditt vita linne:) såg tydligt konturerna av en rund cirkel. Vet att vissa personer har det:). Men för att vara på det klara!:) med vad jad sett vinklade jag ner datorfönstret halvvägs. Döm om min häpnad, chock,:)!!! HÅLL:)!!! I HATTEN:)!!! ETT LIGGANDE HJÄRTA:)!!! Jag är helt MÅLLÖS:)!!!! HELT ENASTÅENDE FANTASTISKT:)!!! Jag har lite svårt:)!!! att skriva vidare!:)! VARM KRAM ALLTID:)! Angelica i Fittja!

 20. Allra Finaste du CAROLA:) Mellan (1-2) 2-3 feb drömde jag att du var sjuk;( i maginfluensa;(/Hoppas du mår bra?:) Det var en ganska stark dröm. Håller på med mina projekt:) som jag återupptagit igen:) Mycket starka känslor av extrem glädje:)! i vissa, samt extrem sorg;(/ eller då orättvisor;(/ sker, en enorm upprördhet! som driver! Just nu har jag VÅR HJÄLTE:) FREDRIK:) ÖNNEVALL:) i tankarna som hjälpt! Abed:) 15 år att komma till Sverige. Han är nu Polisanmäld;(/. Gör vad jag kan för att hjälpa honom:) Det finns en hyllningssida. Fredrik Önnevall du är en hjälte. Samt så släpper Artisten/ Flyktingen Saron Abraham:) sin andra singel:) I Gave You My Life:) från hennes skivbolag Ninetone Records idag 4 feb:). Tänker på lilla Maria Gevokiyan, KIM 17 år,( Från förra året Olacka,Mazen, Moiz och Faiz. De får inte stanna i Sverige;(/. ( Kämpar för att göra vad jag kan för att hjälpa de. Även DAWIT ISAAK! Har i slutet på förra året då jag fått en ny facebook vän:) försökt göra vad jag kan för att hjälpa henne:) komma från Egypten där hon är strandsatt;(/ för att återförenas med sin familj i Sverige:) Hon nekas visum pga sin ålder. Hon är 22. Svårt men värt ett försök:). Hoppas din badplats ” CAROLAS STENAR”:) som Owe Eriksson vill få till vid Hallunda Brygga:) ett utegym och en brygga ut till stenarna:) blir färdig:) Vi har det redan klart i Fittja:) några minuter från var jag bor. Har skrivit till Kommundirektören, i vår kommun Botkyrka Kommun:) I samband med en enkätundersökning. Förutom De insända papprena för påskrift till Berwaldhallen, Dramaten, Sveriges Television,P1:) TV 4 har jag skrivit till på facebooksidan fick svar så de är medvetna:) Hoppas det kan stå klart i år:)?. Hoppas du har det gott i Vårt Vackra ”Vinterland” Sverige:) VARM KRAM ALLTID:) Angelica i Fittja!

 21. Goaste Carola! STORT TACK för din konsert i kväll i H-borg, turnépremiär och allt! Du och bandet uppfyllde alla våra förväntningar (snyggt bas spel) – jag hoppas vi i publiken uppfyllde Era, och att du aldrig behöver ångra att ”vi fick” premiären! Bra ös och fint och stämningsfullt in i mellan. Tack också för personligt mellansnack. Du behövde aldrig haspla ur dig frågan ”Helsingborg – mår ni bra”? Det tror jag framgick med önskvärd tydlighet!!! Bra framföranden rätt över – men jag vill nämna Nyår och For the sun spec. samt Evighet (du höll oss på halster bra länge där innan det ”brakade lös”, du hörde att vi var i startgroparna va?). Var rädd om dig och lycka till med resten av turnén….(ni som skall gå och se Carola med band – you´r in for a treat! Jag kommer och hör er fler gånger…inte minst i sommar och VÄLKOMMEN TILLBAKA TILL NORDVÄST SKÅNE IGEN!

 22. Precis hemkommen från din konsert i Helsingborg! Fantastiskt magisk och ett stort tack för att DU fyllt mig o min syster med energi!!! ❤️

 23. Hoppas att förberedelserna inför premiären ikväll går enligt planerna och att du kommer göra succé, vilket du ju alltid brukar göra då du uppträder! :-) Ni som är negativt inställd till Carolas bloggande kan jag bara säga en sak; skaffa er ett eget liv. Ses i Uddevalla den 28 februari (rad 8 plats 13-14). :-)

  1. Ursäkta men HERREGUUUD vilken klyscha, ”skaffa er ett eget liv”, hahaha. Jag har ett totalt eget liv, men åsiker får väl alla ha, eller ?? Hrrmmm. Jag är SÄKER på att Carola kommer att zoooma in dig på rad 8 plats 13-14 :) Kram

  2. Man får väl tycka som man vill, och har väl ett ”eget liv” oavsett åsikt, eller hur. Trist klyscha…………

 24. Härliga hela gänget som läser och Carola som brukar skriva; Jag vill bara lämna min tanke kring detta bloggande; jag känner mig bara orolig över hur Carola , hur du mår? Tänk om du känner dig överbelanmrad mitt i all kärlek och omsorg om din egen familj…jag började fundera på om det verkligen ska bli en konsert på lördag att njuta av…
  Tänkte först att kärleken och förberedelser för konserterna, inklusive livet som ensamstående mamma, inte gav utrymme för att finna tid för en blogg…det är ju trots allt ett bra moment att lägga åt sidan ….Så min oro är bara den…hur mår Du, hinner du med konserterna? Orkar du? osv….
  så när jag tänker på detta , kan det ju vara en god tanke, som ni har nämnt här, att någon bara kan göra ett inlägg och meddela att ” Carola återkommer när hon har möjlighet” eller Carola är laddad och förbereder för att möta er under konserterna”…

  Kände först irritation över det ni har skrivit ( vill verklgen inte hålla med att folk inte går på konserterna för att Carola inte skriver…??? ) , men sedan försökte jag ta in hur ni tänker…så då kan jag se , hur detta sätt att nå ut och att sedan vara tyst, kan skapa en känsla av neglegering av läsarna….även om jag själv tänker, i andra banor…Vill möta C med respekt dock , för all kraft Du har givit genom åren , trots motstånd och jag vill önska dig lycka till med konserter och balans i livet!

  Ser fram emot lördag, för jag intalar mig att det Blir en konsert trots allt ;)!!! Du är ju en så otroligt ambitiös och generös artist!

 25. Käraste Carola ♥
  Är såååå GLAD för din skull, du är VÄRD det BÄSTA av det BÄSTA ♥♥♥

  Sen vill jag bara säga; TACK TACK TACK för dina ord i inlägget. Dom värmer och var/är välbehövliga. Livet är tufft mot mig men jag kämpar på för snart ska jag gå på din konsert, 20 feb. Har bestämt mig för att kämpa tills dess, och som jag lyssnat på dina tolkningar från SMB skivan, tackar gud för det ♥★♥★

  Fortsätt att lyssna på vad du vill göra och följ din inre känsla.
  Bryr dig inte om vad andra tycker, det är DU som är VIKTIG!

  Stor kram Sandra

 26. Allra Finaste du CAROLA:) Hur mås det? :) Hoppas jag. Är tagen!:) av VÅR NYA HJÄLTE:) FREDRIK ÖNNEVALL:) efter att ha sett dokumentären Fosterland. Han och teamet:) var i Grekland där han besökte några Syriska flyktingar. En av dem var Abed:)! 15 år. Under inspelningen ställde Abed en spontan och direkt fråga till Fredrik och teamet att ta honom med sig till Sverige. Man kände stämningen som fylldes av allvar, tro,hopp,tvivel, osäkerhet men som resulterade i ett försök:) Det lyckades:) Abed befinner sig i Sverige hos släktingar, en farbror. Han får stanna här. Fredrik är värd all uppmärksamhet:) med tanke på det han gjort:) Har skrivit till STHLM Panda om honom. De killarna är också fantastiska:)! då de har startat med att göra sociala experiment:) Besök gärna deras sida eller se deras You Tube klipp. Har även skrivit till TIME och The Guardian om Fredrik. Håller på återhämtar mig från att ha varit slutkörd av nedslagenhet och besvikelse då jag inte fått den respons jag trodde var självklar då jag engagerat mig i olika projekt på olika facebooksidor med människor i nöd eller annat. Förstår vissa saker på ett annat sätt nu. Vi lever ju i en föränderlig tid hela tiden! så det gäller att vara om sig och kring sig i det mesta. Vilket inte alla kan eller har tid med. Bara några rader från mig. Kom på att Amadeus fyllt 17 igår:). Han delar ju födelsedag med Vår älskade Alice Babs:) Som nu är en ängel:) och sjunger i himlen:) Hoppas dagen varit glädjefylld och ni haft det mysigt:). Vi hörs vidare här:) VARM KRAM ALLTID:) Angelica i Fittja!

  1. Allra Finaste du CAROLA:)! Glädjen:) var kortvarig;(/ och jag kände;(/ av det då det var tyst;(/ VÅR:) HJÄLTE:) FREDRIK:) ÖNNEVALL:) Har blivit Polisanmäld;(/. Det här tål jag inte! Det var bara att sätta igång och skriva om att vi behöver stödja! VÅR:) HJÄLTE:) FREDRIK:) ÖNNEVALL:) till så många som möjligt. Det behöver gå på löpet:) utomlands:) vad han:) och teamet:) gjort:). Har varit på twitter och försökt få med så många som möjligt av tidningar utomlands där , då det kanske är lite lättare att få respons? Tänker på Fredrik! Alla känslor från början. Då Abed:) 15 år ställde frågan om att ta med honom till Sverige. Oväntat, Förvåning, Eftertänksamhet, Förståelse, Insikt, Tveksamhet, Hoppfullhet, Chansning, som resulterade i ett försök att köra på:)! Det finns en fin hyllningssida till honom. Fredrik Önnevall du är en hjälte. Hoppas på det bästa:) Och att det går runt:) vilket enastående:) initiativ:) han:) och teamet:) beslutade sig för då det var tidspress! HÅLL TUMMARNA:) Att det går vägen:). Ser att du påbörjat turnen:) Hoppas din Badplats:) CAROLAS STENAR:) vid Hallunda Brygga:) (som är klar här i Fittja sedan flera år tillbaka några minuter från mig,) blir klar i år :). VARM KRAM ALLTID:) Angelica i Fittja!

 27. Rättelse, tekniskt fel!Skall vara:
  Ni som tycker att vi läsare som kommer med berättigad och professionellt motiverad kritik angående hur bloggen sköts är gnällmånsar, tycker ni fortfarande att vi är ute i ogjort väder?
  Och Mama, som fortfarande tiger, har dom en professionell attityd till sina läsare?

  1. Det tickar in stålar till dom båda för varje gång någon besöker denna blogg. Det är nog därför som Mama inte gör någonting åt saken.

   1. Förmodligen har du rätt. Men det är ändå förvånande att Carola inte håller mer på sin professionella framtoning, även om hon har ett löpande kontrakt med Mama och inte kan avsluta bloggen. Hon kan ju testa atr skriva kort och sammanhållet, det funkar också ; ) !

 28. Hej fina efterlängtade du, ville bara egentligen se om blogglusten ramlat över dig och passar då samtidigt på att dela min glädje att jag idag bokade upp platser till ditt uppträdande i Skule. Ute på deras naturscen och med din naturkraft, så kommer det att bli magiskt :) <3 sist jag såg dig live var på Grönan, "Elvis,Barbara och jag" så det var ett bra tag sedan så därför lite extra glad att det äntligen blev läge igen. :)

 29. Allra Finaste du CAROLA:) Väldigt svår början;(/ på januari vilket jag känt av innan på ngt sätt, vi känsliga har ju våra känslor utanpå och de tar ju över som ibland är bra om man vill vara förutseende. Det som hände i Paris var fasansfullt och fullständigt vidrigt men en riktig väckarklocka om att vi lever i en mycket svår värld som nu även vi i Europa får erfara. Vi hade Madrid, London, Hos oss (Drottningatan 11 dec 2010) som tack o lov inte skördade någons liv. Men detta har ändå passerat obemärkt förbi? Utöya visade vad en människas övertygelse kan få för konsekvenser som inte har tagits tag i från början. Ett inre dåligt mående som lättar i att skada andra då de med tvång utifrån på olika sätt tvingas uppleva det den personen känner men med risk för livet. Att bli förbisedd i livet kan leda till detta. Därför måste man vara engagerad i barnen och verkligen känna in dem. De är så fantastiska. Glömmer aldrig när jag jobbade halvtid som fritidsledare. Hade förmånen och äran att jobba med en fantastisk kvinna med en enorm glädje hon hette LINDA:)! som visade sig vara mamma till ISON:)! Det gav mig så mycket att vara med barnen, de byggde upp mig med sin ovillkorliga kärlek, glädje, kärlek, direkthet, de var aldrig ifrågasättande. Vilket vuxna är som jag ibland har svårt för. Finaste komplimangen jag fick var när barnen helt spontant sade att jag var barnslig:) Jag var vid tillfället 25 år. STOLT:) Tänker på din vackra låt Let There Be Love, I Wanna See Things Through the Eyes of a Child:)! ( Främling 25 år:´)!!! Mer än någonsin behöver vi bevara lekfullhetens oskyldiga glädje då vår värld börjar gå under;(/. Här måste vi enas!. Ja vi lever tyvärr i sluttiden men pga rädsla fäktar många frenetiskt då detta är skrämmande, obehagligt, läskigt, men det står ju så redan i Bibeln. Vi kan ju inte fortsätta leva sida vid sida av denna ondska som nu tar sig nya proportioner av aldrig för skådat mått. Världen blir alltmer omöjlig för varje dag som går. Med tanke på det är det riktigt läskigt då jag tittar ut från mitt fönster kan se ett av träden med mer än 300 år på nacken:). Från Fittja alle. Mitt emot albysjön som jag ser från mig finns naturreservatet gömsta äng som har helt unik mark. Läste någonstans att det går 10 000 år bakåt?:)! Här är det som tiden stått stilla även om det varit vissa händelser men det är ändå likadant i stort sett! . Även på din gamla gata i Norsborg har de rustat upp bronsröset:)! som jag hade lite svårt att spana in då getingarna gick loss i sen juli månad:)! Då jag var där för att titta till din badplats CAROLAS STENAR:) om något hänt men tyvärr som jag nämnt tidigare här så var det inte ett enda spadtag gjort. Men får fortsätta skriva runt när jag kommit tillbaka helt då orken och motgångar gjort sitt. Ett annat enormt svårt dråpslag var Allas Vår Anita Ekbergs bortgång;/( Det kändes enormt mycket;(/! Då jag läst bakgrunden tror jag att hon dog för att hon fick ngn blodförgiftning? På ngt sått känns det som att hon kunde klarat sig med vård men att hon inte ville vara på sjukhus då hon var där för att kolla benen?. Att hon lämnade sjukhuset för tidigt då hon behövde vård fortfarande. Nej usch jag blir helt gråtfärdig;(/ SVÅRT;(/ Hon var en helt enastående person:). Hennes skönhet gick inte att undkomma eller tävla med. Pga hennes helt sensationellt stora skönhet, personlighet och berömmelse fick hon ta oändligt mycket påhopp. Såg på Filmarkivet att de hyllade henne på 75 års dagen:)!. Det var så rörande vackert:)!. Att se allt hon varit med om stå där och betrakta och tänka o begrunda att ha varit med om det:)!. HELT FANTASTISKT:) Det var så fint att se det:)! At hon fick se att hon ändå trots alla illvilliga journalister ändå var så otroligt uppskattad:)! Som en artist , skådespelare, konstnär får man ta folks mycket påfrestande, jobbiga, förväntningar, funderingar, frågor och framför allt otäcka och helt oigenomtänkta kommentarer. Det är väldigt stressande oroväckande knäckande, man känner sig liten, obetydlig, i vägen, omöjlig, underlig, avvikande,konstig, som gör att man börjar tvivla på vad man gör här. Man måste komma ihåg att känslor spelar en stor. Normal är tydligen avstängdhet?. För sorg skrämmer och glädje är irriterande, men dessa känslor ligger nära. Eller har jag helt fel här? Bara min uppenbara känsla. Att visa ett känsloregister lockar få. Men vi är ju bara människor ? Men man måste vara öppen, mottaglig, nära ,initiutiv, stark,snabb, direkt, för att kunna vara det kanske möjligtvis. Med tanke på känslor så är det många i Sverige som kämpar för Maria Gevokiyan 2 år. Som jag skrivit om förra året här.Familjen är helt förstörda i alla turer som måste vara helt fasansfullt förskräckligt plågsamma att stå ut med. Nu är det så att hon inte får stanna. Detta är fullkomlig skandal och helt absurt. Det här går ju inte an överhuvudtaget att vi ska fortsätta hålla på så här med människor som nu går ner i åldrarna. Vad är det frågan om egentligen? Snälla nån;(/ SUCK;(/! Har skrivit till Amnesty International Sverige och jag hoppas detta sprider sig. Såg att Sven Wollter var med på en bild på henne facebook sida då de nu har tal i olika städer i Sverige. Även så har en pojke som heter Kim (17 år) från Nord korea samma situation;(/ Där behövs också snabb aktion, detta har jag skrivit om också till Amnesty International Sverige. Det börjar bli helt överväldigande oändligt omöjligt att leva snart;(/Tänker på alla länder som inte har vår frihet. Därför känner jag för dem. Om man har upplevt tragik, eller diverse så kan man knyta an direkt över gränser. Även om man levt under alla förutsättningar att kunna göra vad man vill så får man en rejäl tankeställare då man inser hur vår itudelad, grymt orättvis vår värld är. Har även sett tjuvskytterna;(/ Jaga de underbara djuren, elefanter, noshörningar från luften via flygplan gör en helt fallfärdig av sorg och gråten är nära direkt;/( .Samt den mycket chockerade vargjakten;(/ Vad i hela friden är det med folk;(/!!?? Våra i princip symboler för Sverige ska utrotas;(/ Det gör en helt vansinnig av sorg och maktlöshet med förtvivlan;(/. Det är för mycket oro, elände, sorg,ondska, i världen. Ibland känns det meningslöst, ingen orkar längre sig om något, man känner sig totalt bortkommen och är bara frågande då andra har annat tänk.När detta har skett har jag ingen aning om. Tonläget i Sverige har ändrats helt;(/. Är kvar i nostalgiska glada 80 talet:)! med vackra fina ljuva minnen:) Varje dag,även om de mörka molnen kan torna upp sig på den mörka himlen ibland, glädjen som jag minns när jag växte upp med dig CAROLA:)!!och Pernilla Wahlgren, Style, Kim Wilde bla är så nära att jag blir helt omskakad av olika känslor:)! Så det var full fart på vardagsrumsgolvet hemma hos oss må du tro:). Jag inser att jag är otroligt lyckligt lottad, då jag ser att det är få som får en sådan uppväxt. Att ha fötts och levt i Världens bästa land är så helande ödmjukt att tänka på:)! Därför blir jag fullkomligt raserad då jag ser vad som nu händer överallt i Sverige. Men när OLOF PALME:)!!!! DOG;(/!! ;( 28 FEB 1986 Förändrades vi;(/ sakta . Att komma tillbaka dit är inte att tänka på men att börja sabotera det som många föregångare gjort för Sveriges framtid är att kränka. Vad skulle de säga om vår utveckling;(/ OJ HJÄLP;(/ KATASTROFAL;(/ Blir rädd. Nej vi måste visa omvärlden att vi kan bättre. Ryktet utomlands förfaller ju mer vi håller på. Vi var snälla, rara, omtänksamma, hjälpsamma,:)! nu är det ett minne blott;(/. Det säger allt. Hoppas fler inser vart vi är på väg och räddar det som är kvar! Hoppas du har det på topp och det är säkert full rusch som vanligt när du är i farten som sig bör:) Ville bara skriva av mig:) VARM KRAM ALLTID:) Angelica i Fittja!

 30. CAROLA har Kärlekssemester…
  Snälla nån nu får det endå vara nog….
  Allt Carola skrivit ger energi för 4 måndader..och mera til :-)
  Carola I Love You :-)

 31. Spelar ingen roll att man bloggar 1 gång i månaden eller mindre.
  Gå och va Carola för bara för en timma, innan du skriver sådant.David!!! – Låt oss alla vila från datorerna och alla mediainlägg. ibland, om att lägga ned blogg, nej nej …..det ska nte läggas ned någon blogg- var bara kvar i den härliga bubbla och njut Lev njut och blogga är inte prio ett när man ger så mycket delar så mycket kärlek med dig till mig genom att bara vara. Genom dina texter och din tro, kom jag till tro, blev döpt på nytt. Utan dina texter och ditt engegemang i tro, att fortsätta gå fast mitt liv höll på att sluta illa. Från mitt hjärta så har du genom dina texter och den tro jag fick, räddade du mig .SLUTA ALDRIG SJUNGA OCH SKRIVATEXTER. Tack för att du finns Carola! Tack för såå mycket som gjort att jag fått ett liv, men väntar ännu på prinsen,
  .lyssna in texten på en av de vackraste och känslosammaste visa från cd.-plattan ”sov på min arm” visan kan jag ej namnet på men den handlar om eller går så här… må du tro.. där vilar han i lugn och ro. i baljan plaskar de må ni tro, sen vilar han tryggt i lugn och ro, som barnet litet e tulta liten vad han är go….. om nån vet vad den heter så skriv gärna det och lyssna på den.
  -David!!! -läs lite ur bibeln några tänkvärda ord.
  Det är faktiskt mycket bättre än blogginlägg från Pernilla.W. David!!
  gillar ej att du ens gämför 2 helt olika artister som är så långt ifrån varandra dem kan komma själsligt.
  Till dig Carola säger jag, All lycka och kärlek och gud välsigne dig i evighet. Och tack för att du fanns dessa ggr när jag gav upp, genom dina låtar lever jag och genom min tro, frälst sen 2002//

 32. Jeg undre mig om carola har nedlagt sin blogg, da her desværre meget sjældent er opdateringer, og det er lidt trist at gå ind igen og igen- og stadig ikke noget nyt !!!!
  Jeg har fulgt carola siden 1983, og har absolut forståelse for at hun har meget at gøre med Turne , ny cd fremtidsplaner m.m MEN hvis bloggen er nedlagt ville det være rart at få besked… Carola tillykke med din nye fortjente kærlighed, ¨så fortjent og dejligt at du endelig tør åbne dit hjerte og lukke kærligheden ind. Pas på dit hjerte, og giv det hele TID og LOV til at gro, og vokse sig stærk.

 33. God fortsättning på det nya året! Men ska det dröja ytterligare 1 månad innan nästa inlägg kommer ifrån dig Fröken C Hägggis? ;-)

 34. Carola är för ambitiös i allt. Det skulle ju verkligen räcka med några bilder ibland då man ju söker sig hit då och då. Ändå bör det vara upp till varje bloggare att välja sina tider.

 35. Jag håller helt med Pelle och David! Jag var inne på bloggen varje dag under en hel månad utan att den var uppdaterad en enda gång. Då tröttnar man tillslut! Jag har också sagt det så många gånger att det är bättre att skriva att man tar en paus. Eller att bara gå in och säga hej och lägga ut någon bild, det behöver inte vara så långa inlägg varje gång. Carola är en fantastisk människa och artist med en röst som är outstanding!! För att citera Ola Salo, Sveriges enda Superstjärna!! Hon är både snygg och rolig samtidigt som hon har ett djup i sina texter och i det hon säger. Hon måste dock fundera på vilken kanal hon vill använda ut mot sina fans och att det är viktigt med regelbundenhet. Det är det i vilken relation som helst.

 36. Är det seriöst så illa ställt med er att ni hotar med att lämna Carola som artist, sluta köpa hennes plattor och inte gå på hennes shower pga att hon inte bloggar på en månad?? (nej det var inga såna kommentarer i detta inlägg vad jag såg men jag skriver det här ändå eftersom detta inlägg är nyast) Hon har väl ett privatliv också med en familj att ta hand om och en turné att förbereda. Ni får väl för hundra gubbar ha lite tålamod. Livet är inte en enda stor blogg. Jag tycker om jag får vara ärlig att ni beter er som bortskämda egocentriska småbarn. Väx upp. Snälla. Var glada för Carolas skull istället att hon har haft det så mysigt med familjen och älsklingen och förberedandet med turnén att hon inte haft tid att blogga.

 37. Hoppas ni njuter Florida lika mycket som vi. Än en gång tack för att du tog dig tid med oss på flygplatsen. Allt väl önskar vi dig och de dina. / Sanna

 38. Nu får ni väl ge er! Carola är väl människa precis som både du och jag vilket innebär att man ibland har fullt upp. Borde vi inte istället vara väldigt glada o tacksama för att Carola vill dela med sig av vad som är aktuellt i hennes liv just nu. Om du nu tröttnat så strunta i att läsa bloggen mer då, ditt val.

 39. Hej Carola
  Va skönt för dej att få resa bort ett tag nu under jul lovet till Forlida till sammans med dina nära och kära som du har runt om kring dej och att du äntligen hittat din kärlek som du delar ditt liv med just nu så ett stort grattis till det . Sen läste jag vidare i ditt inlägg om att det nya år ett som vi har framför oss nu 2015 kommer att bli ett jätte kul år för dej dels med din kommande turne som du ska göra nu under våren och det ser man ju lite extra fram i mot efter som man ska gå och se dej på Crikus i mars månad . Sen såg jag den fina bilden på dej i den mycket snygga klänning som du hade på dej en av. bilderna som var med i ditt inlägg nu i från i går . Men nu får jag önska dej och din kärlek en fortsatt trevlig semester i Forlida .
  Kram Lisa Matsson i från Vaxholm

 40. Hej finaste Carola!
  Hann tyvärr inte se alla avsnitt på Så mycket bättre. Men dom jag såg var fantastiskt bra.
  Ålskade när du gjorde om texten lite i Orups låt Halleluja, woow!!
  Tycker även vi fick se en sann o rättvis sida av dig, kändes gott.
  Vill även påminna dig om dom ord som jag fick säga till dig under träffen som du kom till strax innan du åkte till Gotland för inspelningen av Så mycket bättre.
  Herren vill att du ska vara den du är o människor ska INTE forma/göra om dig, tror att många vill att du ska vara på visst sätt.
  Fortsätt att vara den du är o du vet vilka som är dina äkta vänner. Kram

 41. Jadu! Carola är inte din nya kärlek en Kristen man så skall du avbryta den här förälskelsen ty en troende skall icke gå i ok med den som inte tror de blev omaka par,Eller vad har dag&natt att göra med varandra läs i Korintierbrevet så får du svar Kap 7 du bör även läsa
  Rom kap:12:2 lev ditt liv för Kristus och inte för din egen skull .

  1. Du vet ingenting om Carolas killes tro så sluta utala dig om saker du ej vet något om. Det är sådana som du som gör att kristna får dålig rykte! Man skall inte ägna sig åt skvaller och förtal. Skaffa dig ett eget liv. Du borde se och lära av Jesus hur han var. Skäms!

  2. Du har ingen aning om vad hennes kille står teologiskt så varför dömer du honom?
   Att sprida rykten och förtal är inte specielt kristet. Det är sådana som du som gör att vi kristna får dåligt rykte. Du borde läsa på vem Jesus är och hur han bemötte människor och hur han hatade faraseer.
   Skäms!

   1. Tack David det var ett bra inlägg. Jag måste säga att jag avskyr de som är fanatiskt kristna, för var är kärleken till din nästa då ? I mitt liv, så är det dessa människor som har behandlat mig sämre än någon annan. Som sagt att jag skulle ”brinna i helvetet för evigt” os v om jag t ex gick ut och dansade mm mm. Jag tycker det är är skrämmande, jag tror att de mår dåligt och har haft det hemskt själva. Jesus hade väl inte dömt någon på det viset, varför har de tagit saker till så enorma proportioner ? Vem är DE att döma andra, människor de inte känner ! Jag blir uppriktigt arg, och besviken……..Kan skämt åsido inte låta bli att tänka på prästen i filmen ”Så som i himmelen”, en sådan ynkedom han var. Och vad sen de katolska prästerna gör, ja, det skall vi inte ens tala om.

    1. OM man döljer ”en synd som mest pågår i hjärtat”, låtsas att inget hände fast det gjorde det, ändrar om till att den andra personen ljuger, jobb o bekanta börjar försvinna märkligt o på 27 år hinner llögnerna bli sanningen om ”tjejen”, rakt av brottsligt förtal, psyhisk misshandel o alla jublar åt Carolas ”mod”………
     HERRE GUD!!!
     Hon har nyligen haft stroke och hjärtsvikt o det är klappjakt på vad hon än vill berätta, jag tror hon hör till SANNA VÄNNER-10.000 ¨på att hon är den större männniskan ‘än Carola o vänder andra kinden till o utan press o , en stor människa är , var o förblir hon.ER förlust ”krisrtna”-Vi som tycker Anna är TOPPEN

     1. Jag är ledsen men jag förstår inte ditt ”svar” till mig. Jag är inte själv troende och jag vet tyvärr inte vem Anna är……………Kram

     2. jaja….du missade helt att Carola haft en ”relation” med en tjej för massa år sen, Brrrrrrrrrr, i 27 år har hon förnekat, dissat , förnedrat ”tjejen” som störd, men plötsligt utan förvarning passade det Carola att prata om det.

      HELT ofattbart att inte ens passa på att tacka för tystnaden/lojaliteten i media alla år o definitivt be om ursäkt för allt skitsnack om Anna, hela branschen o media har vetat om hennes namn o deras relation i alla år, hon har tackat nej till sååå enormnt mkt pengar och erbjuden upprättelse i media för att skydda Carola…

      DU kan aldrig mer övertyga henne om att hon är värdefull
      Vi som är Anna´s vänner kan bara innerligt förakta Carola som inte ger A minsta cred el. NÅNTING trots att tiden är knapp dessutom-USCH!!!!!…,
      Det är en förbannat stor skillnad på folk o folk!!!

 42. Jättekul att du mår bra och att livet leker det är du värd! Men jag tycker att du skall lägga ner din blogg här. Det har gått en månad sen SMK bättre och du har inte skrivit något det är inte ok. Det var bara under SMK bättre du skrev ganska regelbundet. Annars har det gått långa perioder i total tystnad. Du verkar ha en vilja göra mycket men du har flera gånger sagt att du skall höra av dig tex nästa dag sen visa olika bilder från tex resor men det blir aldrig av. Så lova aldrig saker när du vet att du inte kan hållla det. Tyvärr har det hänt flera gånger. Du har bloggen, instagram och facebook twitter och din hemsida men eftersom du är så dålig på regelbundhet så satsa bara på EN av dom. Ibland kan man behöva paus men skriv det då. Att blogga innebär ett ansvar och vill man inte ta det så bör man lägga ner. Tyvärr är det flera som slutat läsa din blogg på grund av din stora oregelbundhet. Dessvärre påverkar det dig folk köper ej biljetter till din turne och kommande skiva.Det tråkiga är att du inte verkar förstå hur viktigt det är att ha aktuell och regelbundenhet på sina sidor om man vill nå ut i hela världen. Du har fans över hela jorden men du skriver endast på svenska. Du skulle kunna kommunicera ut över världen utan att behöva resa. Du har internet och alla verktyg för att kunna få internationell
  karriär om du vill. Se och lär hur andra
  artister gör tex Pernilla Wahlgren. Man kan tex
  lägga upp sånger och filmklipp. Annställ
  folk som varje vecka uppdaterar din olika sidor istället för bara strunta i det.
  Det som är mest tråkigt att det är i kvällspressen man får all information om dig. Idol, julgalan i Malmö, ohelga natt i Örebro och almenackan bilden Caroline tog är saker som du inte nämt något om. Hade vart kul höra från dig. Lycka till och lyssna in några goda råd. Blessings!

  kan man inte ta det så bättre satsa på annat. Kolla tex hur ofta Pernilla Wahlgren

  1. Men hjälp David och Pelle, man häpnar av att läsa era trötta inlägg! Man bloggar väl när man vill och hinner. Gissar att ni är 90-talister som är vana att bara få allt man pekar på. Trava snällt ut härifrån och sluta sprid negativ energi. Carola är en toppenmänniska!

   1. Nä jag är 70 talist och har inte fått allt jag pekar på. Jag gillar Carola men väljer man att blogga på mama så bör man göra det regelbundet. Om man ej hinner kan så kan man skriva att man pausar. Det handlar om ansvar. Tyvärr har det hänt många gånger. Så det är bättre med ett forum än ha twitter, hemsida, facebook ,instagram och hemsida som nästan aldrig eller väldigt sälla uppdatteras.Bättre satsa helhjärtat på en sak.

    1. Jag tycker också att det är irriterande att få cliffhangers som inte följs upp. Uppdatera i perioder visst, men det är taskigt att lova bilder och mer info om något särskilt till oss som faktiskt är intresserade, och sen strunta i det.

   2. Jag är 50-talist och håller fullständigt med David! Att Mama går med på att Carola endast sporadiskt skriver på bloggen – då syftet är att den ska underhållas varje dag.
    Så Estelle – här travas inte ut – här skrivs kalla fakta.

  2. Men va fan. Tror knappast någon ställer in ett konsertbesök för att artisten i fråga inte uppdaterat bloggen i tid!! get a life!!

  3. Ni som tycker att vi läsare som kommer med berättigad och professionellt motiverad kritik mot hur bloggen sköts, fortfarande är ute i ogjort väder?
   Och Mama fortsätter att tiga.

   1. Rättelse av ovanstående försvann? Skall vara: …sköts, är gnällmånsar, tycker ni fortfarande att vi är ute i ogjort väder?

    1. A, det tycker jag/vi. Det finns väll inga rätt- eller fel sätt att sköta en blogg!!! Har skrivit det innan……ni som har kritik mot Carolas blogg – ge tusan i att gå in på den och sprid er dåliga stämning, läs bloggar ni tycker om istället och lämna Carolas…….

     1. Vi talar om professionalism och artisten Carola som driver en blogg i den sfären. Du pratar om en låtsas-familjemedlem.

     2. Johoorå. Det går bra att göra små mindre inlägg för att uppdatera eller några roliga rader på Insta. Det tar inte mer än 3 minuter, högst! Så synd att vi ”glöms” bort helt.

 43. Vad kul att höra att du är lycklig – det är det viktigaste! Hoppas på att det blir ett bra år, för dig och för mig. Gott Nytt År!

 44. Miss U sååå myyyycket här <3 <3
  Gläds med dig i din nya kärlek och din 2;a akt i karriären :-)
  Längtar bla till Premiären den 30 Januari i Helsingborg…mf konserter !!
  God Fortsättning å 2015 <3 Vi ses !!
  Kramiz <3 Majsan

 45. Det är inte jätteroligt att läsa din blogg då du bara skriver om Så Mycket Bättre i dina inlägg. Började läsa men efter ett antal bläddringar så blev jag less då det BARA stod om S M B. Tack och hejdå b

 46. Vackra fina kära du! Du är värd det bästa, stor lycka till dig och Ett Gott Nytt År!
  Jag kommer att se dig i Sundsvall i Mars, längtar.
  Kraaam // Jessica

 47. Åh, visst är det härligt med kärlek och när det känns så där helt underbart! Jag har också mött kärleken iår efter flera år ensam. Så fantastiskt!! Önskar dig all lycka och ett riktigt härligt 2015 med massor av kärlek!
  Ps… vilket underbart foto!! Strålar om dig!

 48. Finaste Carola!
  Jag har inte kommenterat här på ett tag nu.. så jag backar tillbaka i tiden lite och börjar vid SMB.
  Vilket fantastiskt bra program det blev med Din dag! Kändes som att du verkligen fick dela med dig av dig själv och ditt liv på ett mycket fint och personligt sätt, både i skratt å allvar. Tack så jättemycket att du ville och vågade dela så mycket med oss, din publik. :) ♡
  Sen vill jag också nämna ditt framträdande i Idol, WOW så bra det var!!
  Så glädjande att höra att du har hittat kärleken också! :) Önskar er verkligen det bästa i det nya året som nu startat! ♡ Att det blir fyllt av värme, glädje & kärlek för dig och din familj!

  Stor Kram & Gott Nytt År! ♡ :-)

 49. Bättre än dina drömmar.. Oj låter fantastiskt. Jag skall genast börja drömma STORT..haha
  Gott nytt käraste Du

 50. Wow, vilken fantastisk bild på dig, Carola! Urtjusig är du.
  Grattis till att du hittat kärleken – Gott Nytt År!

 51. När jag tänkte på dig idag blev jag påmind om den här fantastiska sången av Lex Buckley; Heaven rejoices
  Kanske kan den ha något att säga dig idag. Blessings!

 52. Jaha ja… Mama har meddelat dig att det klagas på din blogg… I reklamen står det ” flera kända namn … Carola bloggar varje dag om sin vardag…..” Får se hur länge det håller denna gång… Gott Nytt År…

  1. Ja du har faktiskt rätt, tyvärr. När det börjar klagas kommer ett litet kort inlägg för att vi skall hålla oss ”lugna”. Släng till dom det ungefär. Känns ledsamt och jag kommer kanske iaf inte läsa mer. Det har lovats så mycket berättelser mm mm som aldrig kommit och jag förstår inte varför denna bloggen då ska vara kvar. Det ska ju kännas kul för den som bloggar och inte som ett tvång. Och så behöver ni inte klaga på mig för att jag tyckt detta, för det är faktiskt så, ni kan själva se mönstret, när det klagats har det kommit ett kort inlägg. C har för mycket att göra och bara för det är ”inne” att ha en blogg så måste man inte ha det. Och varför ljuger Mama, Carola bloggar varje dag, så fan heller……………..ursäkta uttrycket :)

 53. Gott Nytt År, och stort grattis till kärleken! Vad glad jag blir för din skull! Ha det så jättebra nu, och tack för SMB, det har varit en glädje att följa dig och de andra på TV i höst. Kram, Ann-Katrin.

 54. Godt nytt år Carola!
  Flott bilde av deg, og fine ord fra deg :-)
  Jeg ser frem til mange konserter og flotte opplevelser sammen deg i 2015 :-)

 55. Gott Nytt År! Underbart vackert foto på dig. Härligt att du hittat kärleken igen. Önskar dig allt gott 2015. Kramar från Skåneland

 56. Gott Nytt År! Härligt att du är så lycklig❤️ Önskar dig det bästa i allt❤️ Ser fram emot din turné ❤️ Kramar

 57. Ååå va kuuul! STORT GRATTIS till kärleken! Äntligen! :-) Har ju bara läst nåt, som man så många gånger gjort under åren ;-) Härligt att du nu bekräftar med egna ord!!! Gläds med dej! Njut och var välsignad! Kram & Gott Nytt År från L8 i Falun

 58. Underbart att höra hur du trivs i livet! Det är du värd efter allt motstånd som du fått möta av ohederlig media etc. Tack för att du är ett sånt underbart starkt andligt föredöme!

 59. Så härligt att läsa Carola ❤️
  Förstår att du är lycklig ❤️
  Vad härligt att Jimmy är så fin❤️
  Jag ska börja plugga till undersköterska.
  Känns fantastiskt att äntligen kunna göra nåt för min egen skull i livet och nåt jag verkligen vill och brinner för.
  Att få hjälpa människor.
  Finnas där i alla lägen för att jag ser folk.
  Det har jag gjort ända sen jag var liten men aldrig haft så bra självförtroende att jag trodde jag kunde bli nåt sånt här.
  Tråkigt att man ofta är för kritisk mot sig själv.
  Men nu efter 40 år har jag hittat fram.
  Tror att 2015 blir ett bra år.
  Det tror vi kanske alltid men vi människor är skapta så.
  Det sista som sviker oss är hoppet och kärleken❤️
  Önskar dig ett fantastiskt år Carola.
  Det har ju börjat bra. Kram Julia ❤️

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..

Nu rockar vi – Glädje med SåmktLOVE!

IMG_2926.JPG

Glad!
Ikväll är det bästa Love Antells kväll i ‘Så mycket bättre’ och det kommer svänga på bra från alla kanter!
Min låt jag gör ikväll känns fantastiskt stark.
Inte 100% i röst leverensen dock men den låter förhoppningsvis galet bra på RADION!!
(Crrazy, men nu försvann i princip hela mitt inlägg igen.. )
Och nu har programmet redan börjat och jag sitter nu på biograf Tellus i midsommarkransen med hela Love och Jennys vänskara och ser programmet på bio duken!!!
Lovely.

Här satt man med pappa varje söndag och såg på Tarzan med Jhonny weismuller!!

IMG_2937.JPG

IMG_2790.JPG

IMG_2927.JPG

IMG_2884.PNG

Glad Love!

IMG_2897.PNG

IMG_2899.PNG

IMG_2872.PNG

IMG_2862.PNG

Min låt handlar om allas lika värde!
Och att stan och världen tillhör oss alla.
Oavsett hur lika eller olika vi är varannan. Vi är här tillsammans.
Och ikväll blandar jag stilen och klädvalen med det jag ändå representerar o kommer ifrån: både conversen ( Botkyrka ) och glitter stassen ( glamouren )!
Egentligen e det jag bland dessa artister som är uppvuxen i förorten Norsborg utanför Sthlm.
Glad för det.
Love var visst uppvuxen på Östermalm.. ; ) Sant.

IMG_2809.PNG

IMG_2811.PNG

IMG_2815.PNG

IMG_2813.PNG

I kvällens klippning av programmet verkade det som att jag inte ens var med i bastun… Men det var jag!
Älskar att basta.
Men kom in lite senare då jag var ute o fotograferade den fantastiska vyn vid havet.. En av de stunder man hann andas lite egen luft.

Plus att kamerans lins var helt blöt och immig då jag var inne.. Och gick inte att använda.
: ) Sant. Kände mig bekväm trots lite kurviga och fylliga former!
( … Har inte kunnat röra på mig i full kraft efter min operation i februari månad som tog hårdare på mig än jag väntade mig. )

Jag skrattar gott åt bilden ute i havet med underbara Amanda och mitt larviga ‘kärringdopp-dyk’ .. Brukar inte göra så annars. Men det var långgrunt. Och mitt knä värkte.

IMG_2278.PNG

IMG_2818.PNG

IMG_2202.JPG

IMG_2451.PNG

Love och jag fick ett slags syskonskap!
Där vi är mer lika än vi kanske trodde först.
Vi brinner för samma sak men med lite olika ingångar . En med politisk grund och en med en frälsare.

Kärlek, C

 1. Du är BÄST!!!! TACK för en super bra höst/vinter. Du har värmt och glatt mig på lördagskvällarna. Det lever jag länge på. Önskar dig nu ett gott slut och ett gott nytt år!

  Puss och kram
  glöm inte att du är vvärdefull……jättemycket ♥

  Love and peace ★

 2. Vill önska dig Carola, din familj och Alla som läser bloggen ett riktigt Gott Nytt År! Förstår att du har fullt upp just nu med skivinspelning, förberedelser för turnén och div. framträdanden, och jag ser fram emot när du har tid/möjlighet/lust att skriva några rader här till oss igen… Hoppas julen har varit bra (för alla). Ser nu fram till din turnépremiär som jag kommer att vara med på (sitter/står på parkett), fullt ös! Välkommen att möta våren här i Skåne! Vill också tillägga att sista programmet med SMB med duetterna var jätte bra. Synd att de inte fick vara med på SMB-samlingsplattan. Din och Johans version av hans ”Det var jag” var grym (och hur många låtar finns det där textraden ”gulle dig” ingår?). Alltså GOTT NYTT ÅR till Alla!

 3. hellu, nu saknas du här på bloggen, men hoppas du har haft en synnerligen god jul och önskar dig ett gott slut och det bästa inför 2015.
  Ska bli kul att se dig i februari – hoppas hoppas vi får säga hej :-)
  GOTT NYTT ÅR ALLA GOSINGAR <3

 4. Jag ska erkänna att när bastuscenen kom tänkte jag direkt: Hoppas jag får en glimt av denna vackra kvinna. Du är så otroligt vacker.

 5. Jaha…nu behöver du inte göra reklam för dina saker längre så då bloggar du inte…. Ojust mot dom som följer dig. Inaktiv blogg ska väl avslutas, eller hur Mama. Dålig reklam. Använder bara bloggen för egen reklam o vinning.

  1. Jag håller med om att det hela är förvånansvärt oproffsigt hanterat av både Carola och Mama. Carola är så gammal i gamet att hon vet att en blogg är en del av hennes marknadsföring men ska skötas med finess och Mama borde veta att hur bloggen sköts nu, är dålig reklam för Mamas bloggportal. Obegripligt att en månads uppehåll inte ens kommenteras. Det är att visa dålig respekt för läsarna och fansen!

   1. Håller fullständigt med dig om att det är mycket ! dålig reklam för Mama, skall inte läsa den tidningen mer !! Att C gör som hon vill visste vi redan, och får som hon vill, det är inget nytt.

 6. Var har Du tagit vägen, Carola! Du har inte skrivit här på en månad. Hoppas Du mår bra o har haft en fin julhelg. Kram till Dig o Dina fina barn!

 7. Rigtig glædelig jul, skønne Carola! Håber du har nogle dejlige afslappende dage med familie og venner <3 Vil samtidigt takke dig for et fantastisk år, glæder mig til det næste :)

 8. Allra Finaste du CAROLA:) Inför julens ankomst hoppas jag att du hinner varva ner och ladda med batterier av styrka, mod, envishet, uthållighet, då allt ser mörkt ut med det mesta just nu;(/ Mina tankar mitt i juletid går till Maria Gevokiyan 2 år som ska utvisas till Armenien. Just nu är jag bara så känsloladdad;(/ då jag även hållt på med annat som bara tas åt sidan. Har nästan gett upp pga mentala dråpslag;(/! Detta är ju ingen prioritet. Många utvisas hela tiden. Maria är placerad i en fin omtänksam och väldigt kärleksfull familj som numer har körts över å det grövsta då deras utstrålning dött helt;(/ Att se och höra Lisa och Jens Marklund fullständigt bryta ihop;(/ gör en knäsvag och fullständigt rasande och förtvivlad;(/ Vi kan inte ha det så här längre i Sverige. Någon måste säga nej och sätta ner foten! Vad har hänt;(/! Att inte alla säger ifrån bevisar att det kan fortsätta ske utan anmärkning säger en hel del. Till slut ger man upp, HJÄLPEN UTEBLIR;(/… Man känner sig inte lyssnad på, i vägen, jobbig, ointressant;(/ Man känner sig förbi och knäckt;(/ Att vara utsatt och lida av ngn åkomma och på så vis känna med andra gör att man agerar direkt! Vi kan ju inte stänga av känslor eller vad?;(/ Känns tröstlöst att känna detta inom sig vad andra har för perspektiv och förväntningar samt krav som känns orimliga att ens nå upp till. Man gör ju sitt bästa. Varför är man då ansatt?;(/!?. Svåra, tunga frågor men som jag tror jag känner till svaret på. Det är Okunskap, Rädsla, Överlägsenhet, Brist på Empati;(/!. Så egentligen får man ta det med en klackspark:)! eller?;(/… Som vi har det nu är det mycket som händer precis hela tiden! Vi lever i vare sig vi vill eller inte i det Nya Sverige. Och det betyder att vi alltså helt har glömt bort OLOF PALMES LIVSVERK! Det känns som vi har backat rejält efter hans död;(/! SAKNAR HONOM! Vet att vi lever i andra moderna och svåra tider men för det måste man tänka på det som var grunden. Jag brukar ibland, med en stunds eftertänksamhet undra vad de som en gång lade grunden för Sverige skulle säga om de fick se resultatet efter 2000 talets början. På filmarkivet får man se helt fantastiska filmer som tar en tillbaka till trygga tider med stark framåtanda och en mycket positiv tro på framtiden för Sveriges del. Det ser illa ut med det om läget eskalerar som de gjort de senaste åren i den frågan. Hoppas att insikt ges till alla att vi lever i hotfulla , osäkra, prövade tider dessvärre;(/! Bara mina tankar och känslor. VARM KRAM ALLTID:) Angelica i Fittja!

 9. Allra Finaste du CAROLA:)! Med tanke på din intervju för TV 4 s Nyhetsmorgon då BARRY WHITES:) Oslagbara klassiska hit You´re the first,The last, My everything som spelades på vinyl, bland låtar som väcker dina minnen:) kan jag säga att jag från min pappas digra skivsamling fått låna detta album där till o med priset är kvar:) inför min 30 -års fest. Växte upp med Barry White , Lionel Richie, Dionne Warwick, Marvin Gaye, och MEGASTJÄRNORNA DIANA ROSS and THE SUPREMES:) Spelades mycket i vårt hem under (glada) 80-talet:) Har sett att Mega Super Stjärnan:)! LIONEL RICHIE:)!!! gör SVERIGE besök och intar Ericsson Globe Arena den 22 feb 2015 kl 19.30. Biljetterna kostar mellan 450-795 kr. Om du har möjlighet gå och se honom:)! VARM KRAM ALLTID:) Angelica i Fittja!

  1. PS: Så härligt att du var med och underhöll barnen på Astrid Lindgrens barnsjukhus, så mycket det betyder ! Härligt ! Förstår verkligen varför du inte hinner blogga just nu i denna månaden ;)

 10. Jag håller med om att Carola är fantastiskt vacker och var så under hela den här programserien, oavsett kläder eller frisyrer. Hon är ju också en enastående sångerska som vi har sett alldeles för lite av i TV under många år när man ser tillbaka. Så jag hoppas trenden håller i sig och att hon kommer tillbaka och stannar där hon hör hemma – i nöjesmedias epicentrum. Hennes låttolkningar hade en mycket stor del i att även den här upplagan av Så mycket bättre blev så bra. Hela serien andades värme och sympati mellan dessa mogna artister och Carola var den absoluta guldkanten på alltihopa.

 11. Älskar dina inlägg, men måste bara säga att man blir ganska TRÖTT på att gå in har dag efter dag efter DAG, o inget nytt .. Övriga bloggare, delger sina ”följare” oftast dagligen.. Synd detta tycker jag, beredd att ge upp …

   1. Tyvärr känns det ju så att detta bara har blivit en reklamplats för när Carola ska medverka i något. Har börjat se ett visst mönster. Men sedan kan det ju vara så att hon vill vila från bloggen. Helt ok, men skriv det då.

   2. Ja, det ser tyvärr väldigt illa ut att sluta blogga exakt när Så mkt bättre är slut. Varför?
    Men är orsaken någon annan, hälsa eller liknande – önskar jag det bästa till dig Carola. Men ta hand om oss följare lite bättre så sprider sig bättre vibbar. Gott Nytt År!

 12. Hej på dig Carola. Länge sedan jag kollade bloggen men tänkte att nu tittar jag in och önskar dig en god adventstid.
  Vad synd att du inte gör en konsert i Botkyrka Kyrka i år igen, det var så bra förra året, en riktig höjdare.
  Funderat på den där ”främlingen” du skrev om då, vem var det?… men det får vi kanske läsa om i dina memoarer när det kommer :). Ett år går så fort och bland det mest minnesvärda du skrivit detta år är det där med att ”vara sig själv för alla andra är ju
  upptagna”. Bra sagt och det har jag återvänt till många gånger detta år… ”good stuff so to say”. Lycka till med kärleken och karriären och vardagslunken och allt annat och lev väl och ta hand om dig och dina barn och som sagt, en riktigt God Jul när den stunden är inne.
  God Bless och kram från ö.

  1. Håller med andra bloggläsare, skriv att bloggen är nerlagd eller att du har en paus eller av vilken anledning som helst har ett uppehåll, schystast. Det här är sådär…du har ju massor med ”fans” och medmänniskor som bryr sig om dig och vill följa dig via din blogg, visa lite respekt och var ”hygglo” om dom.
   Med det sagt: Gott Nytt År till dig, dina barn och alla som rör sig i din ”sfär”. Glöm aldrig bort vem du är och varifrån du kommer när Gud och livet kallar och öppnar upp sig för nya äventyr. Kram ö.

 13. Jag tycker det är märkligt att du bloggar på en sida som mama, men det du lägger bloggfokus på ditt mödraskap, och din vardag med barnen. Trodde Mama var en sådan site. Det är bara en massa selfies, och ojämt mellan publicerade inlägg. En ganska ointressant blogg om jag får säga det själv.

  1. Läs den inte då, vi andra har läst väldigt mycket om Zoe också och om mödraskap men detta år firar Carola ju jubileum som artist och har haft väldigt mycket engagemang som förstås återspeglas i bloggen.

   1. Instämmer med Pennylope. Fantie, bry dig inte om att besöka Carolas blogg om du inte uppskattar den. Vi andra har precis som Pennylope skriver fått ta del av en hel del av Carolas och hennes barns vardags bestyr. Men jag uppskattar också att hon delar med sig av vad hon gör i sitt arbete – det tillhör ju också vardagen.. Carola är en generös människa som gärna ställer upp för sina medmänniskor och vänner (genom att uppträda på div. välgörenhets konserter t.ex. som kanske inte alltid syns så mkt. i media eller så). Därför förstår jag att hennes tid inte alltid räcker till för att hinna med allt hon säkert skulle vilja göra. Jag vet inte säkert, men jag tror väl att Carola också bara har 24 timmar på sitt dygn.. När hon hinner kommer hon säkert leverera flera tänkvärda, fina inlägg (säkert redan innan tomten kommer).

 14. Väldigt, väldigt bra slutprogram. Du är för härlig! :-D Dina klädbekymmer var så underhållande! Hela serien var helt underbar, bästa hittills, alla var så grymma!! Jag tycker det är väldigt tråkigt att hatkampanjen mot Kajsa fick sådana konsekvenser, inställd turné och säkert många kval. Jag blev anklagad i ett tidigare inlägg för att ”dissa Kajsa hela tiden” vilket jag inte alls begrep då jag aldrig skrivit ett ont ord om henne och jag har hela tiden tyckt det var hemskt med alla nedlåtande kommentarer.

 15. Carola , jag vet inte var jag ska börja…
  Du är en begåvning udenom alla andra…Jag förstår inte varför du inte är världsberömt ..
  Det du gjorde tillsammans med Johan var så stort, och faktisk hela ”så mycket bättre ”
  Du är i en särskild speciell Class !!!
  DU ÄR STOR !
  Kram :-)

 16. Allra Finaste du CAROLA:) VÄDJAR till DIG och ALLA LÄSARE HÄR! VI MÅSTE HJÄLPA!SARON ABRAHAM. Hon deltog i den svenska IDOL – uttagningen. Hon har skrivit kontrakt med Ninetone Records i Sundsvall och släppt singeln Strong Like A Lion på Spotify. Hon kom hit som ensamkommande flyktingbarn som 14 åring. Nu i sep fyllde hon 18 år. Hon måste nu lämna landet. På sidan Låt Saron Abraham stanna har det varit tyst ett tag. Har tittat in där då o då, tills igår då jag fick en fullständig chock;(/ då jag ser att inget gjorts än för Saron då man nu anordnar namninsamling i PANIK! som ska skrivas på. Har genast börjat skicka namninsamlingen till vänner och utomlands. Skrivit till Olof Palme International Center samt informerat på en del kända facebooksidor. Vädjar till SVENSKA KÄNDISELITEN att hjälpa henne. Om vårat rykte som börjar dala om Sverige utomlands kan räddas då det redan är uruselt kan vi försöka göra vårt bästa här i alla fall. Blir själv väldigt uppretad och kan sätta mig in i Sarons känslor;(/ Gör mitt bästa för att HJÄLPA HENNE! VARM KRAM ALLTID:) Angelica i Fittja!

  1. Allra Finaste du CAROLA:) Fantastiska Nyheter:) Saron Abrahams skivbolag Ninetone Records i Sundsvall har sett att jag har skrivit om henne på deras sida. Hoppas vi kan hjälpa henne att stanna i Sverige. Till dig och alla läsare, Gå in på Låt Saron Abraham stanna för namninsamlingen som finns där. Skivbolaget Ninetone Records för att stödja dem för fortsatt arbete med Saron Abraham. Hennes egen sida Saron. VARM KRAM ALLTID:) Angelica i Fittja!

 17. Du och jag har träffats. I Gävle 1986 i samband med en skivsignering.och på Livets Ord när du gick 1:an och jag gick 2:an.

  Jag har just tittat på din helt underbara jubileumsshow från 1983 på DVD.
  Lovad vare Herren som gav mig tillfälle att se den. Bättre sent än aldrig.

  Djupt
  gripen såg och hörde jag dig framföra kristna sånger på ett
  oefterhärmligt och suveränt sätt. Du avslutade med ”My Tribute”.
  Superbt!

  Vill att du ska veta att jag ber för dig och att
  Herren vill att du ska stå på och inte ge dig. Flöda i smörjelsen och
  var frimodig.
  Du är min älskade lillasyster i Herren.

  Gud välsigne dig!

  Från hjärtat,
  Larz Gustafsson,
  Gävle

 18. Carola du är en sånn vacker människa, både på insidan och på utsidan. Världens vackraste ögon som alltid tycks glittra! Kärlek till dig!

 19. Du är så jäkla bra Carola! Det är du och Zlatan som rockar Sverige och förgyller min vardag! Sluta aldrig!!!

 20. Hej snygga Carola!
  Tänkte höra om du ville dela med dig lite mera om vad du använder för produkter i smink, hårprodukter och sånt.
  Är väldigt intreserad av spraytanningsmsskinen du använde i så mycket bättre. Var har du köpt den och vilken färg använder du? Länka gärna
  Kramar till dig :)
  /Malin

 21. Hej Carola, jag vet inte om du har tid att läsa igenom kommentarerna men jag hoppas att du har det.
  Jag kom in på den här sidan tidigare idag: http://www.ungcancer.se/vad-vi-gor/onskelistan2014/onskelistan/onskning-34. Det är en 22-årig kvinna som heter Elin Holmér Sundström, jag vet inte om hon kanske har försökt kontakta dig förut men hon drabbades av äggstockscancer 2011. Hon skriver att under tiden med alla cellgiftsbehandlingar, operationer och kontroller har din musik hjälpt henne väldigt mycket och nu är hennes största önskning att få träffa dig.

  Jag har aldrig träffat eller pratat med Elin själv, men om jag visste min mammas önskning (hon har också drabbats av cancer), så skulle jag göra allt för att få den att gå i uppfyllelse.
  Jag hoppas verkligen att du kan hjälpa henne med denna önskning, du verkar vara en sån fantastisk och underbar person!

  Kram.

 22. Carola du var så otroligt grym i Så mycket bättre, verkligen levererade alla dina tolkningar med äkta känsla, du intar verkligen en scen till hundra procent, alltid. ”Gatorna tillhör oss” kommer bli en monsterhit, jag älskar den! Har följt dig genom alla år sen jag var liten och nu är jag vuxen och du har knappt åldrats en dag, vackrare än någonsin. En rolig och varm person med en fantastisk talang som jag tror folk inte riktigt kan uppfatta storheten av helt för du är så unik. Minns det som igår när du blev stjärna över en natt och allt bara handlade om ett 16-årigt underverk som gjorde succe vart hon än tog sig fram. Jag blir rörd när jag tänker på allt du varit med om i din karriär och fortfarande visar än idag att du tillhör en av Sveriges bästa sångerskor. Stort lycka till i livet Carola och fortsätt sprida glädje så länge du lever. Många kramar!!

 23. Jaa…man blir rädd som förälder för sina barn om de så är biologiska eller adopterade…antingen blir de rasisthotade eller så blir de hotade att vara rastister..!!
  Knivhot vapenhot bomhot mm bara ökar runt omkring oss…hur stoppar eller hur ska man förhindra eller förutse det :-/
  Älskar ditt uppträdande med: Gatorna tillhör oss :-)
  Vill inte leva och vara rädd…!!

  Kram med stor Kärlek <3 Majsan

 24. Carola, efter att ha sett programmet har jag lärt känna dig och uppskatta dig på nytt. Du är en fantastisk människa som jag bara uppskattar mer och mer. Be inte om ursäkt för något, du är fantastisk! Fortsätt vara dig själv, det är just så du är som bäst. Många kramar från en av dina beundrare som brukade sjunga ” fångad av en stormvind” i gungorna på skolgården.

 25. Vilket drag det var på din låt och dig i lördags. Längtar till din konsert i vår. Hoppas att du och barnen hade en fin första advent igår.

  Kram från Göteborg

 26. Din insida verkar vara vacker som få, din utsida tycks den ha smittat också.
  Den glädje som du med lätthet sprider, hjälper många som kanske av oro lider

 27. Jag tycker Carola är en otroligt vacker kvinna ! Men perfekta former, det är inte lätt att i en sådan totalt utseendefixerad branch, att alltid se ”perfekt” ut så man skall passa alla smaker. Vad är perfekt ?? Olika för alla. Är så TRÖTT på kroppsfixeringen och skalet så jag kan spy. Se till människan istället nångång ni som klagar, och se på er själva. Har man ett trist inre kvittar det hur det yttre ser ut. Det är inte bara gatorna som tillhör oss alla, det är vår kropp, vår värdighet och vår självkänsla och vår förmåga att se på våra medmänniskor med respekt ! som också tillhör oss ! Trevlig advents !

  1. Ja tycker hon är perfekt både som skal och människa! Mycket för att hon är båda! Jag tycker inte att det gör något att det är ”utseendefixerat” så länge det inte bara är ett ideal som uppskattas – supertunn. Alla vill ju vara vackra och få uppskattning.
   Och jag uppskattar Carolas former framför tex Amandas. Vi är olika, vi gillar olika så låt inte någon enstaka sätta normen.

   1. Javisst, jag gillar också olika, men kroppsnormen idag om du ser i tidningar, tv, i princip överallt, är att man skall vara s-m-a-l. Jag föredrar att man ser till hela människan och, som tyvärr så ofta sker, att man inte dissar någon just för utseendet, utan först tar reda på vem människan är. Det är väl tur att vi gillar olika.

   2. Men varför är du tvungen att värdera Amandas kropp mot Carolas.Det är precis det du sysslar med som skapar utseendefixering.
    Båda är precis lika vackra o värdefulla.

 28. Carola är ju uppenbarligen inte bekväm eftersom hon måste bruna på sig med spray tan för att bli ”mindre tjock” som hon säger själv. . .

 29. Vi är alla här tillsammans❤️❤️❤️ Du lyfter allt du gör till högre höjder, det blir magiskt❤️ Önskar dig all lycka med kärleken kram

 30. Hej!
  JAG UNDRAR VAR DIN TUNIKA KOMMER IFRÅN (som du bär på bilden med hängmattan)?
  SEN UNDRAR JAG VART DIN KIMONO (som du har ovanför badkläderna kommer ifrån)?
  Har du någon särskild favoritbutik? För älskar verkligen dina kläder, en riktig fashionista är du ⭐️

 31. Allra Finaste du CAROLA:) Fick för ett tag sedan hemskickat en enkätundersökning för att hjälpa till och göra Botkyrka Kommun till en så bra kommun som möjligt. Svarade på frågorna och i en separat hälsning till Kommundirektören nämnde jag att jag försöker hjälpa till med att få din badplats:) ”CAROLAS STENAR:) ” I ordning. Författaren Owe Eriksson vill få till en brygga ut till stenarna samt ett utegym vid Hallunda Brygga. Det är redan klart här i närheten i Fittja där jag bor för flera år sedan. Har tidigare i våras skickat in papper med namnlistor för att skriva på så att det blir klart till Dramaten, Berwaldhallen, Sveriges Television(SVT) och Sveriges Radio( P1). Har i somras ringt växeln på Sveriges Televisions (SVT) för att höra mig för om de möjligtvis fått något insänt. De skulle titta på det. Har inte hört något efter det. TV 4 har svarat positivt:) Vet att det är svårt att ändra tagna beslut men här finns undantag som borde överses. Hoppas att det går att genomföra ändå:) Har då jag varit på Agnethas Facebook sida sett ett inlägg där Björn Ulvaeus intervjuas om flickors rättigheter. Försöker stödja honom i kampanjen och delade sidan till min och skickade videon till vänner i Sverige och Utomlands. Tänker framför allt på Iran, Afghanistan, Pakistan och Yemen. Här finns knappt mänskliga rättigheter överhuvudtaget att tala om. De förtrycks så mycket det bara går. Fasansfulla , vidriga och grymma berättelser om hur de blir behandlade som man knappt förstår hur de kan stå ut med. Har sett en del material och vet att de lever under ständig förföljelse på hög nivå. Skrämmande att man inte lyckats stoppa många länders tillbackagång vad gäller utvecklingen av mänskligheten. Människor har tydligen lättare att relatera till ondska. Av det man ser. Det är en förfärlig insikt att ta in. Att ens kunna existera under sådana omständigheter är för en del helt främmande. Det gör att många får en distans till att kunna känna medlidande. Det är farligt på sikt då det resulterar i en slags avstängdhet. Med tanke på hur världen ser ut för tillfället kan vi inte längre blockera detta. Vi måste gå samman och enas då våra liv står på spel alltmer. Att bråka om mitt o ditt samt tillgångar och landplättar ter sig oväsentligt. Allt bottnar i en ouppklarad ilska man burit med sig i livet och nu utsätter andra för. På You Tube finns av SVT upplägg av Världens konflikter. Såg igår om Irak. HEMSKT;(/! …Dessa bilder som stannar kvar i minnet gör att man känner sig nedslagen;(/ Hur kan vi ens från början ha accepterat att vara illvilliga;(/. Det känns som flertalet börjar luta åt det hållet då hoppet snart försvinner helt;(/ Vi behöver börja se utåt ta in världen på riktigt då vi är i ett nytt läge i Sverige vad gäller utsatthet. Att många inte ser allvaret i detta är plågsamt och jättejobbigt! Jag är envis och ger inte upp. Har senaste veckan lyssnat på din Janet Jackson inspirerade låt från albumet MUCH MORE Spåret Best Shot:)!!!!. Man känner glädje, förväntan, styrka och envishet när man hör den:)!!! Bara mina tankar som vanligt:)! VARM KRAM ALLTID:) Angelica i Fittja!

 32. Nu har Jag hängt upp adventsstjärnan!
  Carola varför såg man inte dig i baddräkt ? Det jag såg var så vackert,,,varför tror du inte på dig själv ?
  Tyckte alla gjorde en bra version av Love Antells låtar.Du borde inte haft fläkten ,såg det hämmade dig ..
  Du gjorde bra endå
  Puss och Kram :-)

  1. V arifrån fick du att hon inte tror på sig? Läste du inte det Carola skriver själv ovan? Och såg bilderna? Produktionen väljer vad de vill ta med.

 33. Jag tycker ditt låtval och den förklaring du gav till ditt val var outstanding och det var en perfekt avslutning på de här avsnitten. Ser mycket fram emot duetterna nästa vecka men det är sorgligt när det är över sen. Jag visste ingenting om Love sedan tidigare och den enda av hans låtar som jag hört tdigare var Pokerkväll I Vårby Gård. Men redan från första avsnittet har jag verkligen gillat Love! Det han står för och att han verkar vara så rak och okomplicerad… är jätteglad att ni blev vänner. Hoppas ni fick en trevlig kväll ikväll. :)

 34. haha jo förstod att du var med inne i bastun då du sa det där om att Kajsas buske nästan tog eld :-D Toppenbra program!

 35. Wow älskade Carola !! Såå fantastiskt och oerhört viktigt budskap. Härlig version av låten. Kanon !!! Jag arbetar i förskolan där man möter barnen oförstörda av fördomar och annat påhitt. Vi vuxna besitter en oerhörd makt att påverka och visa de yngre. De gör inte som vi säger utan GÖR som vi GÖR ,!! viktigt att visa via handlingar och inte bara ord!! Heja oss och för en framtid med allas lika värde !! Kramar

 36. Som vanligt Carola var du bäst, vilken stark sång, Gatorna Tillhör Oss. Hoppas den kommer att följa dig framöver. ♪♪♪♫♫♫♪ Kram på dig o din familj. ♥

 37. Ja, sannerligen! Gatorna tillhör oss…

  Hur hemskt det än kan tyckas vara så finns det så många som inte tycker så och det skrämmer mig mer än något annat. Precis som du har jag många gånger det senaste året undrat till vilken plats det är vi har tagit våra bruna, vackra, älskade små. Jag lider också med dem när de måste möta och konfronteras med fördomar och glåpord i skola och fritid, om och om igen! Som tur är har de skinn på näsan och är starka. Jag skulle kunna skriva en hel roman om just detta ämne, men jag ska nog låta bli.

  I vårt lilla samhälle var det 23(!)% som röstade högerextremt. 23% av våra grannar/bekanta/vänner(?) har en i mina ögon en så skev och egoistisk människosyn och så mycket fördomar att man bleknar. Det värsta av allt är att de inte står för sin åsikt. Jag har i alla fall bestämt mig för att inte falla för frestelsen att misstro alla runtomkring oss, även om det blir väldigt personligt när det gäller den egna familjen och de man älskar mest. Det är svårt att förbise helt att de där 23 procenten spottar oss i ansiktet. De skriker hånfullt åt vår familj och allt vi håller kärt!

  ”Gatorna tillhör oss” är en skön inställning att ha. Låt inte de 23 vinna! Vi är 77 som står på andra sidan!

  Kram och Hälsningar från maken som sitter bredvid mig i soffan och käkar flingor. Han hälsar att du är bäst men att du (trots att han verkligen uppskattar att se dina snygga klackar) inte ska promenera runt i de där skorna på stenmurar. Han blir så rädd då! ;-) Ta Conversen! Så lyssna på en omtänksam man nu och var rädd om bena’!

 38. men fy ja ja har inte ord så de räcker så bra det blev när du sjöng fick gås hud hoppas man får höra den live någon gång kram peter

 39. Hej Carola
  Sitter just nu tittar på så mycket bättre och väntar med spänning på vad du sjöng just den dagen i juni . Sen få höra Love s berätta om sitt liv som Artsit och allt annat som ni pratade om den dagen på Gotland under Lunchen och Middagen på kvällen .
  Men nu får du ha en fortsatt trevlig Lördags kväll i Bromma .
  Kram Lisa Matsson i från Vaxholm .

 40. Hej vackra du! En ytlig fråga, förlåt , men såg dig precis på fyran nu och blev nyfiken på vilken spraytan du använde.. Så fint resultat! Kram från Marie i Karlstad

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..

Explosion av känslor ikväll i Så mycket bättre!

IMG_2237.JPG

IMG_2239.PNG

Kära Du!
Har varit på ‘spa helg’ fram till nu på fantastiska ‘Skepparholmen” i Nacka, vilket gjort att jag försökt lägga bort mobilerna ( jo, jag har två styckna ) på andra ställen än i bh-n där de oftast hamnar om jag inte har fickor på kläderna. : )
Det känns i luften att det är uppladdning på gång inför kvällens ‘Så mycket bättre’ tv program på 4:an kl 20.00 !!!
Hörde av min väninna o granne att det visst är löpsedel idag på BÅDA kvällstidningarna!
Jo nu är det dags för avstamp, sätta ned foten, straffspark, payday, halvlek, akt 2, all in och lite till… Men det är verkligen också med din hjälp, med artist kollegornas hjälp och tv formatets förtjänst som gör att man vågar ‘bjussa’ på sig själv och sina erfarenheter så mycket!
Allt blir så mycket bättre då.. ✌️

Sitter med många tankar o känslor just nu inför ikväll.
Som jag skrev på mitt instagram så är det positiva o väldigt tacksamma känslor. Men jag känner också av ett visst tryck i luften, av surr och säkert lite förvånade tankar bland folk också!
Det är ok.
Då känner jag ett hårt tryck i min kropp men som jag vet kommer att lätta inom kort.

Tacksam till min syster Susanne och familj, mina underbara föräldrar Jan och Anita ( som jag tror känner av glädjen ikväll uppe i himlen ) Mina fantastiska, älskade barn – Amadeus och Zoe.
Min släkt med kusin Nina Öjhagen i spetsen.
Mina gamla och trogna vänner sedan länge ( ni vet alla vilka Ni är ) Och även ALLA nya härliga vänner!
Min skolklass i Maria och Adolf Fredriks musikskola 4-9H som jag framför allt också fått så mycket kärlek och uppskattning från.
Alla arbetskollegor/skivbolag/Radio/Tv/press mm som jag jobbat med, slitits och glatts med!
Alla underbara bedjande syskon i tron på Jesus över hela världen som uppmuntrat mig på så många sätt!
Att orka hålla ut och se längre än det som syns.
Se förbi, framåt och uppåt!
Alla taxi chaufförer från Botkyrka för alla fina samtal, alla sköna korvgubbar jag beställt tunnbrödsrullar av och njutit av livet. Alla gamla pojkvänner och galna upptåg med roliga väninnor jag haft ( och fortfarande har. )

Ja du förstår, symboliskt talat så vill jag tacka Alla som format en genom livet just nu – för å visa tacksamhet ödmjukhet och ära.

IMG_2180.JPG

Min mobil sladd i onsdags då jag såg halva programmet innan pressdagen på hotell Sheraton. : )
Kärlek.

IMG_1688.PNG

Dont forget.

IMG_2184.PNG

IMG_2185.PNG

IMG_2192.PNG

IMG_2183.PNG

Puss & kram
Och Tack för din omsorg och respekt.

Vi ses!
Love C

 1. DU ÄR HELT FANTASTISK! Så använd av Gud och en otrolig förebild. Det finns inte ord. Jag tackar Gud för dig, vilket vittne du får vara. Tack Jesus och HEJA DIG!

 2. Hej..är det någon som vet om det blir ett samlingsalbum av turnén? Tänkte efteesom den heter ”det bästa av mej”..

 3. Hej fina. Jag har gjort en tatuering för att hylla dig. Gå gärna in på min blogg för att se den + lite kort om varför jag valde att göra den. You rock girl. Kramis!

 4. Hei Carola! Jeg så på Så mycket bettre på svensk tv på lørdag! Og jeg blir bare så varm og glad inne meg når jeg ser deg! Du virker for meg som en fantastisk dame! Med omsorg og varme for menneskene rundt deg! Du gjorde en flott figur på det programmet! Jeg kjente ikke de andre artistene så godt siden jeg er norsk, og det var spennende med sangene i ny drakt, men jeg må si at jeg liker fortsatt dine versoner aller best! <3 :) Jeg har vært fan av deg siden jeg var i 7-8 års alderen da fremling kom. Min kusine og jeg lagde damser til sangene dine og viste til våre foreldre, og hadde det kjempe gøy! :) I Fjor var jeg og en venninne på to av konertene dine i Tønsberg. Vi skulle bare på en konert, men den var så bra og vi skulle bli to netter på hotellet, så da gikk vi på konserten en dag til….Klarte heldigvis å få billetter selv om det var veldig fult i salen! :) Vi fikk hilse på deg etter konserten den første dagen og i resepsonen på hotellet nesten dag. Og det var veldig stort for meg og min venninne! Senere på sommeren var mine foereldre også på konerten din. De ble stående på avstand å se på da flere publikum fikk hilse på deg. Og da du skulle gå fikk du øye på mamma og du gikk bort til henne. Du sa at hun måtte ta godt vare på seg selv og ga henne et av kortene dine! Dette gjorde sterkt intrykk på både mamma og pappa. Og jeg fikk frysninger da mamma rørt til tårer fortalte meg om det dagen etterpå! For det helt spesielle var at min mor var alvorlig kreftsyk på det tidspunktet! Og det syntes ikke utenpå henne. Men hun fikk en slags følelse av at du nesten forsto det. Og da min mor gikk bort seint på høsten måtte vi selvsagt spille sangen din "Alt kommer bli bra mamma" i minne samværet fra meg og min bror! <3 Så du skal vite at du har gjort et sterkt og godt intrykk på både meg og hele min familie! <3 Min familie er nær venn med en norsk kristen musikker som jeg vet at du også kjenner. Han skrev mail til deg etter episoden med mamma ifjor sommer, og jeg tror han fortalte deg at du hadde gjort et sterkt intrykk på mamma og oss! Men jeg måtte bare fortelle det til deg selv også! <3 Synd du ikke skal ha mer enn en konsert i Oslo i februar. Det ser nemlig ut som vi ikke får til å komme den dagen. Men hvis du skal ha en konert i Sverige nærme Norges grenser så kanskje vi får kommet dit istede! :) Jeg håper det iallefall! <3 Ønsker deg alt godt, og en god desember og førjulstid med dine barn, famile og venner! <3 Varme tanker fra Elise

 5. Fantastiska fina Carola!
  Såg på Chic.se att det är en omröstning vem som gillas bäst i Så mycket bättre.
  DU ligger på första plats!!

 6. Orup är min nya idol, jämte dig och Ola, ja har alltid gillat Amanda med… och Kajsa.. haha och Love är ju go och det är inget fel på Johan heller men Orups gospel alltså wow!!!

 7. Fina Carola! Jag brukar i princip aldrig kommentera på bloggar o läser dem sällan. Efter lördagens program så sökte jag upp din blogg. Jag vill helt enkelt bara få en möjlighet att berätta hur det känns i mej efter jag sett avsnittet om dej. Du går rakt in i hjärtat på mej. Vilken ljuvligt varm och rar person du verkar vara. Jag känner en sådan glädje att dela det du berättar om dej själv. Jag är en person som ofta har förmåga att se människan bakom det jag ser. Vilken levnadsglad och samtidigt väldigt jordnära och ödmjuk person. Min man reste för en tid sedan till Norge o han reste samma väg som dej och din lilla dotter. Han sa vilken varm person hon verkar vara och en fin mor. Han vågade nog inget säga till dej då. Ofta får vi inte alltid höra det där spontana och jag kan tänka mej om man dessutom är en stor stjärna som du kanske det både kan vara positivt och negativt. Alla anser sig ha rätt att tycka något om en. Nu inser jag att även jag är likadan. Men jag vill verkligen inget annat än att skänka dej lite värme i hjärtat och lite tacksamhet för att du gav mej sådan värme i mitt eget hjärta. Så från mitt hjärta till ditt, skickar jag en riktigt varm o stor kram. Hoppas du får en jättefin dag. Kraaaam

 8. Instämmer i hyllningskören! Och vad fint du uttrycker din tacksamhet – men det är vi som skall säga TACK! Del 1 har varit fantastisk, hoppas också Del 2 får vara det. Underbart att du får vara lycklig och känna kärleken igen (förutom den från dina fantastiska barn) – Lycka till med det/honom! Ses på premiären i Helsingborg… Kram

 9. Så himmelens du var värd ALLT som Lördagens program innebar för dig. Och kommer att innebära.
  Tänker att du betytt och betyder så otroligt mycket för så många i detta land. För mig. Funnits där genom både glädje och sorg, men främst då jag behövt kraft ifrån din musik. För den har jag hittat i många av dina skivinspelningar och inhämtat på konserter.Hur kan man som 44 åring fortfarande ha idoler *ler* och att de har en sådan påverkan i ens vardaliga liv och betyder så stort till och från ?
  Makalösa kvinna. Så tacksam det du gör för oss och jag hoppas innerligt att du känner feedbacken över vår tacksamhet och uppskattning ❤
  Så mycket fattigare Sverige hade varit utan dig. Så mycket fattigare jag hade varit på många plan just därför.
  Så tacksam för så mycket klokheter du åxå skrivit på denna blogg och bjussat oss läsare på det. Lite eftertanke. Lite visdom. Berikande. Precis som med din sång.

  Ses i Västerås 31/1 ❤

 10. Tack Carola för en helt fantastisk kväll ! Skrattade, ryste och fällde en tår över att höra dig berätta om din resa så ärligt och härligt. Här hemma var det mammas kväll igår, familjen visste att jag väntat på DIN kväll :)
  I mina ögon är du en enkel, vanlig och ödmjuk tjej som skulle kunna vara kaxig, du är ju ändå Sveriges STÖRSTA stjärna, men nej inga divalater hos dig. Jag ser fram mot akt två och räknar med att den blir minst lika bra :)
  Varma Kramar / Susanne -66:a

 11. Jag måste bara säga att man inte ska låta mobilladdare sitta kvar i kontakten utan mobil. Det har hänt att de börjat brinna. Bara för din och allas säkerhet. Kramar

 12. Programmet igår var helt fantastiskt!
  Du är verkligen en underbar människa. Du bjuder på dig själv, har humor och är så himla ödmjuk trots att du är jättekänd och superduktig. Ville bara säga det. Jag blev så himla glad när jag såg ditt program igår. / vendelalla.blogg.se

 13. Jag blev väldigt berörd av ditt program, Carola! Vilken stark person du är. Kärlek till dej. Orups tolkning av främling var magisk. Kram

 14. Tack för ett jättefint program. Du är verkligen ett ljus som lyser i mörkret i den här världen och du förmedlar det kristna budskapet på ett mycket trovärdigt och fantastiskt sätt. Det kunde inte ha gjorts på ett bättre sätt.

 15. Carola, DU berör på alla sätt och vis! Din sårbarhet, uppriktighet och kärlek når mig enda hem och jag beundrar dig verkligen. Tack för ett bra program, kram

 16. Jag blev så berörd av ditt program. Dina ögon speglar din vackra själ. Och din röst öppnar verkligen upp andras hjärtan.

 17. Takk underbare, vakre, kjærlighetsfulle Carola for en fantastisk fin lørdagskveld med mye latter og tårer om hverandre. Det var en helt spesiell stemning over hele programmet. Jeg har fulgt deg i mange år og alltid støttet deg i tykt og tynt, men nå føler jeg hele det svenske folk (og andre som så programmet) har fått sett Carola, sett den Carola som vi fans har lære kjenne gjennom møter og konserter. Jeg satt med en lykkefølelse, en lettelse og glede over at du endelig fikk vist det gode mennesket du er, du fikk vist det på slik en fin måte. Jeg er så glad for din skyld, jeg unner deg alt godt og all kjærlighet. Du fortjener bare det beste. Takk for at du er den du er og takk for at du byr så mye på deg selv. Du har betydd så mye mer enn du aner for meg i mange år og det gjør du fortsatt. Hva skulle jeg gjort uten deg? Jeg føler du har stått ved min side i tunge stunder, (vet det kanskje høres rart ut) men dine kjærlighetsfulle ord og din varme når frem, uansett. Takk Carola

 18. Tack Carola för ett underbart Så mycket bättre! Jag blev så berörd att jag såg reprisen i dag också. Du är en underbar Fighter. Önskar dej all lycka!

 19. Tusen tack för ett fantastiskt program, där du verkligen fick visa vilken fantastisk människa du är. Detta var utan tvekan det bästa programmet hittills, inte bara för att du var med utan även för det jättefina innehållet. Du bjuder verkligen på dig själv och för en gång skull fick du vara dig själv utan att behöva hålla på att försvara dig. Vi bör vara stolta över att vi har en sådan duktig artist som dig i Sverige. All lycka till framöver!

 20. En riktigt härlig kväll med många känslor, och fantastisk musik. Ni var otroliga, allihop, det var mycket kärlek och glädje i det programmet. Jag tror att många kommer att ändra sin uppfattning om C nu, i viss mån även jag faktiskt. Lycka till med allt du företar dig, det är du väl värd !! Kram

 21. Hej Carola!
  Kan inte låta bli att skriva…..
  Så härligt o fint att du var med i årets SMB, det var dax för det nu, märktes att du var redo….
  Du o de andra gjorde det kanon bra!! Skönt att du med egna ord fick berätta det du gått/ går igenom….o att ni alla får möjlighet att lyssna o respektera varandra!! Tänk vad musiken kan förena olika människor så bra!

  Så mitt hjärta flödar över…..av tacksamhet o glädje!! Är så fantastiskt o otroligt roligt att fått följa dig sen -83 som så många andra här på din blogg o även alla de som inte skriver här, Så tacksam att du valde att följa ditt hjärta redan då genom att göra det som Gud förberett dig o valt ut dig för att göra genom att bli ”En Stor förebild för hela Sveriges ungdom” o alla vi som var det då!!
  O tänk, nu 30 år senare…..fortfarande väl bevarad i din tjänst o värdefulla uppgift som den underbara förebild, sångfågel o medmänniska du Carola är o Gud skapade dig till att vara!!

  Tack för allt i Akt 1 o önskar dig nu kära Carola all lycka till i Akt 2!!
  Tack att jag/ vi får forts. följa dig i med o motgång, hoppas bara på medgång såklart! men livet är vad det är, o vi här på din blogg är dig alltid trogna o vill försöka stötta, gråta o glädjas med dig!!
  Du ger så mycket kärlek till oss genom din sång o genom att du är den du är!!

  Fortsätt Carola att sjunga, vara mamma, förebild o följa ditt hjärta…..
  All kärlek till dig o din fina, härliga familj!!
  Guds Välsignelser!!!
  Vi ses när du kommer till Växjö, Välkommen!!
  Kram Johanna Moskog

 22. Allra Finaste du CAROLA:) Att du skulle bli något:)! EN STOR STJÄRNA:)! såg och visste min mormor sen den dagen då du uppträdde i Barnens Dags Talangtävling Nya ansikten på Södra Teatern 1977:) och hon bevittnade NÅGOT STORT:) ! Att det BRAKADE LOSS:)ORDENTLIGT EFTER FRÄMLING:) visade att hon hade rätt:)! På vår väg genom livet finns alltid glädje:) och sorg;(. För artister är den biten svår;(/ att parera då man STÄNDIGT ÄR UTSATT;(/ Varje steg eller händelse analyseras in i minsta detalj ;(/ Man blir till slut osäker på sig själv;(/ att stå ut med, ifrågasättande;(/ kränkningar;( otäcka påhopp;(/ gör att man går sönder och förtvinar;(/ inombords känslomässigt;(/ Man har svårt att hitta en mening? då man drunknar i all negativitet;/( som sköljer över det positiva:). Som det ser ut i samhället är det svårt att ha en stark inlevelseförmåga, vara snäll, tillgiven, känslig, kärleksfull, då man blir utstött;(/hånad, mobbad, ansedd dum, till slut orkar man inte;(/. Vår kraft kan endast växa med kärlekens klara budskap:)!. Tänker på sången Säg mig var du står:)!. Den är högaktuell:)! i dagar som dessa, alla avgörande frågor ställs på sin spets då våra liv hotas alltmer av den grymma ondska vår värld bevittnar just nu som pågår för fullt. Nu är tiden verkligen inne för att vara sann i själen, tron och hjärtat och se allt i klart ljus. Att stå stadigt när det stormar för fullt! Försöker hjälpa Journalisten Nuri Kino , han har en sida A Demand For Action. Nästa vecka på börjas en rejäl insamling av filtar , mattor och sovsäckar i Södertälje till hjälp för flyktingarna i Irak. Initiativet kommer från den globala organisationen A Demand For Action. Såg detta på Nuri Kinos sida. Då läget är fullständigt AKUT! behöver Nuri Kino all hjälp han kan få. Förra lördagen höll han tillsammans med A Demand For Action en presskonferens i ABF- Huset i Stockholm om situationen i Irak och Syrien. Blir utom mig;(/ när jag tänker på att Nuri Kino har fått kämpa!!;(;(/! för att det skulle gå fram att det pågick ett FOLKMORD;(/ i somras FÖR FULLT;(/ I Sverige gick det om jag inte minns fel 2 månader;(/ innan ens rapporteringen kom igång. Hörde av en händelse honom i en intervju i P1 Sveriges Radio 15 augusti IS- Islamistiska skräckvälde i slutet av programmet, programledaren sade hans namn snabbt och det gick inte att tyda fast jag lyssnade om flera gånger, dock uppfattade jag sidan. A Demand For Action. Det var bara att börja skriva. Lade in massa material på min sida. Då detta är en fråga man vill undvika;(/ eftersom det ÄR DISTANS;(/ vilket är LIVSFARLIGT;( Då vi ALDRIG! är garanterade säkerhet är det i ren desperation, förtvivlan, omsorg, och fullständig panik som man måste förmedla detta, känns det TRÖSTLÖST ATT INGEN BRYR SIG;(/ Vilket man förstår då det hållt på i ett halvår 10 dec;(/! Nu är det tyst i medierna igen?;(/ VARFÖR;(/ Det pågår ju;(/ . Gör vad jag kan i detta ALARMERANDE ÄMNE!!! Anser att Nuri måste få DRAGHJÄLP:)!. Med önskan om en fortsatt vilsam helg:) VARM KRAM ALLTID:)Angelica i Fittja!

 23. Vilken underbar kväll och vilket program! Tack fina fina du för din närvaro, värme, humor, proffsighet och även din litenhet och sårbarhet!
  Och vilka artistkollegor – vilken fin respektfull ton mellan er! Fjärran från tråkig synism eller annat! Tänk om du skull esamarbeta mer med t ex Ola, det skulle vara underbart att höra dig tolka fler låtar av andra artister.
  Njut av detta nu men bevara glädjem i ditt inre också, bjud inte ut det år fel personer – surkartar finns ännu i bl a pressen, som vi redan sett ikväll. Flöda åt rätt håll – vi är många som gärna berörs av dig och med dig!
  Stor kram och frid!

 24. Underbara Carola! Du fick verkligen fram så mycket mer av dig, som jag tror att vi här som läser bloggen redan känner till. Du kändes mer avslappnad och öppen än i någon annan intervju jag sett tidigare. Men så blir det väl när man känner att man är bland människor som vill väl :))
  Största varma kramen till dig med Kärlek och Respekt! //Ulrika

 25. Tack för ett ett fantastiskt program!
  Du bjöd på dig själv och vågade visa på en sårbarhet. Det var starkt och berörande!
  Har själv gått på LO bibelskola och trivdes men blir så trött på homosexfrågan.
  Vad människor gör i sängkammaren är upp till dom själva! Tänk om vi kristna kunde lägga samma tid och kraft på att hjälpa fattiga då skulle det snart inte finnas fatttidgom kvar. Tack för att du står upp för alla människors lika värde! Du lever som Jesus sa och gjorde! Du kommer få din belöning i himlen! Bry dig inte om trångsyntheta och fördomsfulla människor. Blessings!

 26. Vilket härligt program det var ikväll! Jag hoppas att du förstår hur fantastisk du är och hur mycket du betyder för mig och många andra! Glöm aldrig bort hur älskad och betydelsefull du är,oavsett vad media skriver. Förstår att det har varit tufft för dig många gånger och att det ibland känns som att du vill ge upp. Men när du känner så behöver du bara tänka på alla oss som bryr sig om dig och hur värdefull du är för oss som följer dig! Du sprider så mycket glädje omkring dig och jag är så tacksam att du finns! Jag önskar dig allt gott nu och i framtiden! Ser väldigt mycket fram emot att se dig i Kalmar i Februari! Många kramar och massa kärlek till dig! /Mia

 27. Så mycket bättre… så mycket känslor och svårt att hitta rätt ord. Jag skrattade och grät med dig och kände enorm kärlek och stolthet! ❤️❤️❤️ Jag är också glad över att de som inte haft nöjet att träffa dig, nu fått se hur fantastisk du är som person. Låtarna som tolkades fick underbara nya versioner och jag hoppas du lånar Orup, Love och Amandas arr vid tillfälle. ;) Hade gärna lyssnat till ännu fler låtar, haha. Akt 2 here we go! :D Love you!! Kramar.

 28. Du är en sann och fin människa!
  Ikväll fick du upprättelse gm att berätta din historia med egna ord.
  ★★★★★★★★★★★★★★★★★★
  Allt gott till dig!

 29. Vilket bra program det blev! Fantastiska tolkningar av dina låtar och fint att lära känna dig bättre. Du är verkligen en varm och godhjärtad människa och jag önskar dig lycka till på turnén!

 30. Underbara Carola! Vilket program och vilken helt fantastisk människa du verkar vara. Du ska vara stolt över dig själv, inte bara över all musik du skapat utan även över dig själv som person!!! Stor kram! <3

 31. men fan har aldrig haft gåshud så länge av ett tv program men nu va det dax. med tårar satt jag å tittade på det jag ej ville missa å vad hände det blev tusen gånger bättre än jag kunnat ana. ja du carola de du fått vara med om på din resa e då inte lite men du har ju fixat allt så himla kanon. hoppas nu att du tar vara på din familj å njuter av barnen å allt vad de innebär så länge du kan. hoppas få möjligheten att möta dig någon gång till mvh peter

 32. Fina du tack för ett underbart program! Tog tyvärr slut alldeles för fort. All kärlek till dig, både som person och artist. Kommer aldrig sluta lyssna på dig. <3

 33. Fantastiskt program! Du är outstanding Carola och härligt är det att både se och höra dig men även de andra artisterna, att tonen i hela programmet är så varm! Och vi som inte känner er får en fin bild av er artister som människor också, tycker att alla är proffsiga och fina men du är förstås en stjärna som vi inte har så många av i Sverige.

 34. CAROLA the CAROLA !.-)
  Det var julafton,17 mai,6 juni,födelsedag och allt vad man älskar på en gång i ditt program, ”så mycket bättre ”
  Fick en känsla av att man blev känd med dig på nytt …
  Jag vet att du har fått en ny kärlek, HOPPAS för GUDS skuld at detta är en snäll man som vill dig väl…Så du bliver lycklig :-)
  Då kanske du kan sjunga ”Baby I´m Burning ”på skiva…
  Då jag också kan bliva lycklig…:-)
  Hela din kvälld var fantastisk. Kommer fram hvilken begåvad person du är..
  Ingen nåde din nivå, endå tyckte jag om alla versioner..
  Speciellt ,Love version av ”Tommy tycker om mig ”
  Orup, tappade melodin, annars var den bra …
  Love you CAROLA ! THE STAR OF ALL !

 35. Du underbara människa! <3
  Som så många andra har jag älskat dig från den där första stunden 1983.

  Ikväll rös jag redan i de inledande sekunderna av programmet då de spelade 'Främling'.

  Din dag i programmet/kväll för oss var så fantastisk att jag inte ens finner ord.
  Du är en så go person och vilka låtar!
  Du är GRYM, rent igenom.

  Och det roligaste idag är att jag (som är uppväxt i Norrort) som stort Carola-fan bor 1 km från ditt gamla hem i Norsan Brorsan. ;)

  Puss & TUSEN TACK för en helt underbar upplevelse via 'Så Mycket Bättre' ikväll!
  Jag ville aldrig att det skulle ta slut. <3
  /O. – Ett stort fan.

 36. Från djupet av mitt hjärta❤️❤️❤️Tusen tack för allt du har skänkt oss ända sen -83, jag ser med glädje och ödmjukhet fram emot akt 2

 37. Är totalt omtumlad. Är så LYCKLIG för din skull. Vilken upprättelse. Credd till tv4 som lyckats väl mrd klippningen oxå. Carola, ignorera surpupporna i pressen som bara vill hitta fel efter det här (oxå), det gär var magiskt! Har följt dig hela mitt liv, passat dina hundar (iaf Bonzo) och din musik, dina ord, din tro, dina toner, har gett mig så mycket uppmuntran, glädje, tröst, igenkännning, genom alla år. Tack! Vi ses i Eskilstuna! Mycket kärlek! Frida

 38. Åh vad jag ser fram emot din bok som du skriver! (har läst det nånstans att du håller på att skriva en bok om ditt liv). Jag hoppas den kommer ut snart så att man får läsa allt med dina egna ord om allt som har hänt i ditt liv. Det känns som att det finns så mkt mer att veta om ditt liv och karriär.
  Annars ett jätte bra program ikväll och den extra halvtimmen var som grädden på moset :)

 39. Vilken kväll det blev! Mycket minnen till låtarna! Jag är såå otroligt tacksam och glad över att att det var DU som blev min tonårsidol, min förebild! För mig kom du ”i rätt tid”, för mitt eget musicerande, som sångerska, jag såg upp till dig om än på långt håll.
  Är så glad för din skull att du nu, äntligen får visa svenska folket på riktigt vem du är! Det är såå bra! Riktigt bra gjort att hela teamet och produktionen som jobbat med programmet!!
  Önskar dig Guds underbara välsignelse till dig fortsättningsvis! Fortsätt följa ditt hjärta!!
  Mycket kärlek till dig Carola!! Kram Josefin G

 40. Hej Carola! Tack för ditt underbara program ikväll. Vilka härliga versoner av dina låtar, och vilken härlig stämning det var där. Så bra det var och så bra du är. Tycker det var så bra att få höra lite om just Carola också och inte ”bara” artisten, utan vem Carola är. Kan förstå att det inte alltid varit så lätt att vara Carola, och att man ska styras hit och dit och göra ditt och datt hela tiden och alltid förväntas vara glad och orka köra på. Men du var ung, väldigt ung när du startade och inte alltid lätt att göra sig hörd då. Men du hade nog inte varit där du är idag om du inte haft den styrka och kraft i dig som du faktiskt har och jag med många med mig är otroligt tacksam för att du inte gav upp och inte slutade sjunga, för det hade varit så otroligt synd på sån otroligt härlig sångröst och den fina, underbara sångerska och Carola som du faktiskt är. Längtar till våren när bla jag får se dig på din konsert som du ska ut på turné med. Tack Carola för alla fina år och god fortsättning på flera år till!

 41. Fantastiskt program, fantastiska du, fanstastiska ALLA! ÄLSKAR Orups tolkning av ”Främling”. Sova nu – jobbar imorgon. Puss å kram!

 42. Wow vilken kväll, du va såååå braaa!!!!
  Och dina kollegor, vilka låtar:))
  Njut nu av kvällen och massa kärlek till dig<3

 43. Kära underbara gulliga Carola! Åh vad jag gillar dig! Du verkar vara en helt underbar person. Tack för ett bra program ikväll. Stora varma kramar till dig.

 44. Fantastiska, underbara, äkta och sanna älskade Carola ❤️ DU ÄR SÅ VÄRD ALL DEN RESPEKT DU FICK UNDER DENNA KVÄLL. äntligen har du fått upprättelse för din person. NEJ ,!! det är absolut inte ok att trampa och kasta så mycket skit på en människa som du har fått utstå under ditt liv. Du är tuff och stark som orkar ta dig igenom allt trots allt. Och ingen är gladare än jag. Du är en fantastisk artist och människa. Ojoj så många tårar, i både glädjens och sorgens tecken, under kvällen. jag är glad över att du vågade vara såååå personlig och tror att du har breddat synen på dig och att folk inte köper allt pressen skriver !! Kärlek och respekt ❤️❤️❤️ @vilhelmina80 / Jenny-80, Kungälv

 45. Wow säger jag bara! Så kul att du ställde upp på det här programmet och fick möjlighet att visa svenska folket vem DU verkligen är. Berättat från dig själv och inte via tidningar osv. Kan inte annat än att bli imponerad av dig, både din enorma begåvning men framför allt av din fina personlighet! Sån härlig, äkta och fin människa! Tack för att du vågar stå för det du tror på och för att du vågar gå din egen väg! Världen behöver fler som dig!

  Många kramar från en 20årig imponerad tjej!

 46. Fantastiskt program! Längtat efter detta program och alla förväntningar uppfylldes. Hoppas du hade en underbar dag! Fin hyllning till en vår enda superstjärna

 47. Du är grym!!!!!
  Ditt program var kanon o jag hoppas att många har fått en annan bild av dig.
  Min bild är och kommer alltid vara – min stora idol!!!!!
  Det finns bara en stor stjärna och en stor röst i detta land – DU ❤️

 48. Så underbart program! Du är större än vad jag någonsin förstått. Men jag har en fråga – den underbara klänningen i grönt som du har i introt (den korta) – vart har du köpt den eller vart är den ifrån? Den är heeeelt fantastisk och väldigt väldigt fin! Kram!

 49. Åh! Jag bara älskar älskar älskar dig! Du verkar vara en fantastisk människa och medmänniska! Allt gott till dig Carola ♡

 50. Carola! Fantastiskt ikväll! Du var så bra och det blev så fint! Ödmjuk, mjukt och varmt! Toppen av dig och de andra som du gav rum! Inga diva later eller egocentricitet hos dig! Maddan

 51. Oh happy day! Som jag längtat efter Din kväll! Vilken känsla i kyrkan, hade så velat vara där! Vilken magi, vilken känsla, gospel är fantastiskt! Förstår även vad du menade att Orup förmedlade i sin tolkning. Vad fint han lyfte de heliga orden och gjorde att man kände närvaron av något större. Evigheten.
  Längtar efter fortsättningen! Måste även säga att du är så fin och vacker i klänningen du hade under lunchen. Gud välsigne dig Carola! Många kramar! Lovisa

 52. Carola du är underbar!!! Har jag vetat sen februarikvällen 83, men det är så skönt att alla får se mer av det nu. Att du får upprättelse efter alla år med allt vad du fått utstå. Love you sis! Kram och fira ordentligt nu!!

 53. Hej Carola
  Du är en förebild för mig och jag älskar din musik.
  Det skulle vara en dröm att få träffa dig på en fika eller lunch för att prata om en viktigt ämne som jag brinner för och jag skriver en bok mobbning.
  Kramar till dig.

 54. Som jag har längtat efter detta ögonblick ❤️ Ser verkligen framemot detta och allt som komma skall nästa år och i framtiden

 55. Som vanligt när du är på tv känns det i kroppen hela dagen innan- en blandning av nervositet,spänning och glädje framförallt. Det känns som det är jag som ska medverka!:) men nu är det SÅ MYCKET större när andra ska tolka dina underbara låtar.
  Hörde i Rix fm att du tyckte att ”Terpishore” var en av de låtar du tyckte att du inte skulle ha tagt med ”På egna ben”-plattan. Då tycker jag ”Så attraherad” och ”Hand i hand” (fin text i verserna men tjatig refräng )skulle valts bort istället :s. …. det är de äkta fansen som kommer med den bästa kritiken :) ha-ha …Titellåten, ”Gjord av sten” och ”Du lever inom mig” är dock fantastiska..liksom det mesta gu gör..
  Nu laddar jag för en underbar kväll!:)

 56. Hej Carola
  Nu är det bra en halv time kvar tills det är dax för din dag i så mycket bättre och det ska bli så kul att få höra dom andras artisterna s tolkningar ut av dina låtar nu kväll och sen att det skulle sluta vid 22.00 i kväll det blir perfekt av slut på din dag nu kväll . Så nu får jag önska dej och dina vänner och din familj en mycke trevlig fest kväll framför tven .
  Kram Lisa Matsson i från Vaxholm .

 57. Äntligen är det snart dax! Vi sitter bänkade och mest uppspelt av alla är jag. Det trtrillar in det ena meddelandet efter det andra. ”Vad ska du göra kl 19.59?”, ”Nu smäller det! ”, ”Heja Carola! ” m.m. För visst vet alla nära och kära att jag sitter förväntansfull… Tänk vad många gånger de senaste dryga 30 åren de fått stå ut med ”Carola-Malin”. Som sagt, inte kan det bli så mycket bättre än lördag och två timmar Carola! Go girl! You are SO worth it! Love, peace and understanding från en trogen följeslagare och medvandrare! ❤

 58. Här hemma hos oss är vi taggade inför programmet, pizzadegen står på jäsning och det goda vinet har valts ut, ska bli jättekul att höra allas tolkningar av dina låtar :)

 59. Hej! Vi är också på Skepparholmen och såg dig i spat. Vi har pratat goda Carolaminnen och ser fram emot kvällens avsnitt.
  Må gott!

 60. Så fint! Tack kära du för allt du gjort hittills! Du betyder så mycket för mig! Idag är det även MIN dag!:) Längtar! Massor av kärlek till dig finaste!❤️

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..

Final countdown tills på lördag!

IMG_2165.PNG

IMG_2186.PNG

IMG_2188.PNG

IMG_2182.PNG

Nu har nedräkningen börjat till lördagens program och jag känner mig så förväntansfull!
Du kan följa mig på instagram på carolaofficiell.
Idag torsdag kommer jag göra intervjuer med kvälls press mm som står i kontraktet att man bör göra när man är med i ‘Så mycket bättre’.
Jag har inget emot det men det kommer ändå bli lite speciellt inför allt som sägs i programmet..
Jag har sett största delarna av mitt program och har både skrattat gott och fällt några innerliga tårar.
Oj oj oj..
Orups ‘Främling’ är totally amasing och blev magisk för oss alla på kvällen!
Där satt jag å höll i handen med både Ola och Love vid middags bordet under tiden Orup sjöng.
Och Amanda, Johan, Kajsa – vilka underbara människor!
Kommer berätta lite mer de närmaste dygnen..
Nu vill jag helst lägga ut lite bilder jag varit med om.

IMG_2180.JPG

Ja, mina hjärtan följer mig fortfarande som en trogen vän när jag minst anar dem.

IMG_2156.JPG

Den här hälsningen fick barnen och jag i söndags då vi varit i kyrkan och var så hungriga att vi tog en hamburgare på väg hem.
Gulligt skrivet av dem! I påsen låg en jätte god kanel bulle.
Tack så mycket från Zoe Amadeus och mig!
I lördags var vi alla 3 i studion på Ekerö.
Super spännande..

IMG_2154.JPG

IMG_2160.JPG

Time to fly!
Och tru words..

IMG_2117.JPG

En annan kul kille träffade jag i tisdags!
Jonas o jag skrattade åt att det är färre som känner igen en när man har brillorna på…

IMG_2159.JPG

Liten påminnelse om ‘Vår turnen. ‘
Den drar igång 31 januari – mars och biljetterna går som smort.
Så passa på nu innan de tar slut.
Just sayi’n .

IMG_2125.JPG

Stor slängkyss till dig och åt ditt håll inför helgens bravader.
Men idag blir ‘det andra bullar’

Stor kram från mig till dig.
Ta hand om dig.
Du är värdefull!

Love
Carola

 1. Underbara människa! Har just lyssnat på din intervju på Rix morron zoo. Du har ett sådant härligt skratt och skön röst. Bry dig inte om alla som har åsikter om att du får mer pragramtid. Det är ju inte ditt beslut.

  Kram från Göteborg

 2. I have obviously read the hole post, but the part that’s stuck on my thoughts is your concern regarding your friends from church. Ok, I know that my view of this probably is different from yours, because I have never experienced it from your side. However, I would look at it like this: the persons that not only tolerate my quirks, but cherish them as well with ”oh, me to!”, those I would consider as my friends, and my love and energy would be spent on those, because they deserved it. So, your friends at church has the option to continue to deserve your love, but the choice is theirs.

  xoxoxo

 3. Ni är väl noga med att snabbt ta bort det som verkar komma från knäppgökar. Det är OK men låt gärna Carola läsa och begrunda.

 4. Åh vad jag längtar till morgondagens program! Tack för att du vågade berätta att du haft känslor för en tjej. Det var väldigt modigt av dig. Stor kram till dig

 5. Härligt att du hamnade i sällskap där du kände dig trygg och öppnade upp dig på ett naturligt sätt. Äntligen kan du till fullo bli och vara allt det du är, i Alla sammanhang. Jag kommer efter.. alltså försöker bli allt jag är och ses vi igen skall jag försöka se dig bara för att du är du om du förstår.
  Gläds med dig och skall bli kul å se ditt program imorgon.
  Tack för Allt du är sköna du och tack för att du vill fortsätta sjunga och tack för att du öppet vill dela med dig. Och lycka till i nya relationen, spännande.. <3

 6. Oj, vad jag har längtat efter din dag. Allt är planerat och klart!! Du är sååå vacker. Sveriges stjärna över allt annat.. Place and love.. /Carina

 7. Carola du är värdefull! Något vi har gemensamt är att upptäcka hjärtan omkring oss. När jag fick veta att du också ser sånt hade jag sett en hel del och blev positivt överraskad att även du upptäcker dem. Idag blev en klick smör som gled av rostemackan ett fint litet hjärta på min hand. Jag ser det som kärlekstecken. Gudomliga. Du är så inspirerande! Fler borde se din blogg och dina fina texter och bilder. Grattis till mannen:)
  P.s att ha känt attraktion även till tjejer för tjejer samt killar för killar har nog hänt de flesta även om det kan vara snabbt övergående då man förstår att man mest dras till män och bara kan bli kär på riktigt i dem.Kramar

 8. Jag måste bara säga att du är så modig (!) som äntligen vågat berätta om din relation till kvinnan… ;) Härligt att du funnit kärleken oxå ♡ Kram!

 9. Grattis till kärleken ! måtte den vara länge och väl :) Kul också att läsa att du hade en liten ”fling” med en tjej när du var mycket ung. Det är väl inte så konstigt, när man är ung och upptäcker världen och sig själv. Hade ”folk” vetat det tidigare hade kanske inte den här ”homohysterin” runt dig blivit så stor. Ser fram emot att se programmet imorgon. Må väl !

 10. Så härligt att du träffat en ”kille” som det ”klickar” med. Det är du verkligen värd! Du strålar verkligen!! love you

 11. Jeg gleder meg til og høre hvordan de andre artistene tolker dine låter, blir spennende.
  Gratulerer med kjæreste, jeg er så glad på dine vegne.
  Ha en herlig helg!

 12. Oj, vad jag längtar till lördag! Det blir en högtidsstund att se din dag! TV4 gjorde helt rätt att utöka din porgramtid. Go for it!
  Kram!

 13. Jag LÄNGTAR <3 galet mycket med stor glädje och kärlek till lördag :-) men då kommer nog mina tårar rinna pga både glädje och förtvivlan för vad du gått genom..med innerlig kärlek för dig… <3
  Du vet väl om att även du /Carola är otroligt Värdefull själv för mig och alla dina fans <3

  Önskar av hela mitt hjärta att du nu har funnit en sann Kärlek att ha vid din sida <3
  Kram <3 Kärlek <3 Majsan

 14. Allra Finaste du CAROLA:) Nästa vecka påbörjas en rejäl insamling av filtar och mattor och sovsäckar i Södertälje till hjälp för flyktingarna i Irak. Initiativet kommer från den globala organisationen A Demand For Action. Såg detta på Nuri Kinos sida. Har informerat vänner, journalister och andra i nöjesbranschen:). Igår kom mina tankar… åter igen till IDOL Deltagaren Saron Abraham:) Hon kom hit som ensamkommande flyktingbarn 14 åring. Hon är född i Etiopien av Eritreanska föräldrar. Hon fyllde 18 år i sep. Med mixade känslor då hon, 1 blev vuxen:) 2 inte får stanna;( eftersom hon övergått från barn till vuxen?:.;(/?, 3 komma så pass långt:)! i sin vildaste dröm:) som blev sann:)! då hon kom igenom:)! till IDOL uttagningen:) Och att i Sundsvall få signa ett kontrakt med skivbolaget Ninetone Records:)! för att återgå bakåt;(/ !Hon riskerar utvisning när som helst;(/ Hon riskerar också att bli behandlad som slav;(. Hennes mamma är död, pappan har hon aldrig träffat. Då många människor är berörda och inblandade även skivbolaget, de kan ju inte fortsätta samarbetet för att det ligger i luften med Sarons situation. Här visar migrationsverket verkligen sitt fasansfullt grymma, bemötande då inte ens en självklar stjärna:)! kan göras undantag med;(?/!:…Saron Abraham är ju en riktig tillgång för Sverige:) och en STOR FÖREBILD:) för ALLA:) att verkligen tro på sig själv här i livets berg o dalar! Har försökt skriva till politiker och behöver nog er artister som kan stå upp för henne:) Vet inte? om hon är kvar i Sverige? Hon har en stödsida på Facebook Låt Saron Abraham stanna. Där finns ingen aktivitet den senaste månaden? Börjar undra?. Ska se vad jag kan göra. Sarkawt fick stanna:) Borde kunna vara ett skäl för henne med:) VARM KRAM ALLTID:) Angelica i Fittja!

 15. Underbara nyheter denna fina dag! Stort grattis till kärleken i ditt liv, jag önskar all lycka <3 !
  Nu ser jag fram emot lördagen med 1 ½ ! timme med dig Carola, underbart, njut av kärleken & positiv energi som strömmar emot dig!
  Kram Maria från <3 Vargön

 16. Hej Carola du har rätt nu är det ju bara två dagar kvar tills det är dax för din dag i så mycket bättre nu på lördag och det ska bli så spännande att se hur din dag blev där på Gotland den dagen i juni och sen få höra dina låtar som dom andra arstitrerna ska framföra under lunchen och middagen där på kvällen där på Gotland så man ser fram i mot med spänning och för vätand . Men var fina bilder det var på Amadeus och Zoe när dom satt bilen på väg hem såg på dina bilder i från dit inlägg här på bloggen . Sen kan jag tala om att kommer att gå se dej på Crikus den 3 mars nästa år och det ska bli så kul att få höra vad du ska fram föra för låtar för oss då .
  Men nu får jag önska dej en fortsatt trevlig torsdags kväll .
  Kram Lisa Matsson i från Vaxholm

  1. Lisa, jag måste säga att du är en riktig glädjespridare! Du skriver så troget och vänligt på Carolas blogg och har alltid något fint att säga. Som en slags vän av bästa sort. Vore jag Carola skulle jag vara stolt och glad över följare som du!
   Ha det så gott!
   Kram
   Eva i Spånga

 17. Jag tror med all säkerhet att jag också kommer att gråta till ditt program på lördag. Du har varit min stora idol sedan 1983. Du har en enastående utstrålning och en underbar röst. Kram

 18. Japp! NU É DÉ SNART DAGS FÖR DIN DAG! Ser fram emot den även om det innebär att vi inte får höra dig sjunga! Apropå den förlängda programtiden – hoppas nu inte du får skit för TV4:s beslut i medier med name callings som ”diva” och sånt… Jaså kvälls press i dag – då blir det ett gäng rubriker på fredag och lördag då! Läste intervjun med dig i AB:s TV-tidning att de andra valt lite väntade låtval – to bad, tycker som du att det hade varit roligt om det gått åt det lite oväntade hållet – och framförallt valt låtar som du skrivit. Hade gärna hört Ola tolka Himlen i min famn t.ex. Tyckte väldigt mycket om din tolkning av Nyår i sist program – och Johan vilken ”sköning” – parfym fantast Ha ha och bra låtar! Och så skåning…det är något visst med dem, det är därför jag bor här.. Fina hjärtan på de mest oväntade sätt och ställen…t.ex. de som jobbar på Mc D, gulligt av dem… Är nu otroligt spänd på att höra resultatet av allt ditt studioarbete, det blir säkert ”grymt”! Och åter igen tack för alla upplyftande ord på vägen – försöker att använda dem för att lyfta mig själv. Ready for take off! Var rädd om dig! Kram

 19. Hej Carola wow vad jag ser fram emot programmet på Lördag . Det ska bli så spännande att höra vad de valt för låtar <3
  Nu vet jag ju att Orup valt "Främling" :-) Underbart <3
  Jag hoppas ju på " Säg mig var du står " :-)
  Jag älskar den låten och har gjort hela tiden :-)
  Den är alltid aktuell ;-)
  Vi ses i Februari i Linköping
  KRAMAR Eva

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..

Jag är så lycklig!

IMG_2061.JPG

Bästa medmänniska och följare här på bloggen!

Tack att du står ut med mig och dess oregelbundna inflöde i skrift här.. Men i mitt hjärta o tanke finns du med mig nästan 24/7.
Kan väl säga att det är lite mer TRYCK på dagsschemat nu om nån gång i mitt liv.
Men det är oerhört roligt och upplyftande!
JAG ÄR SÅ HIMLA LYCKLIG!
Känns så enormt inspirerande med den genomgående positiva responsen från tv programmen varje lördag på tv 4 kl 20.00 denna höst.
Vi talar alltså om ‘SÅ MYCKET BÄTTRE’ såklart!
Vilken glädje o nytändning för mig faktiskt.
Enormt givande erfarenhet med alla de andra artisterna på Gotland!
Hur mkt tankar o känslor som helst att dela med mig av..
Men framför allt skönt att få en nystart o tändning rent MUSIKALISKT.
Eftersom det ändå är där som jag känner att ‘det händer’ och där jag glöder som starkast i mitt liv.
Att det är där min inre glöd får näring och verktyg att ge min glädje och känsla vidare…!!
Ja, du förstår vad jag menar.
Och i och med programmet så kom nya låtar och moderna arrangemang som jag längtat efter!
Tack vare mkt musikansvarig Micke Hagerman och kapellmästaren Stefan Olsson i ‘Smb’-produktionen.
Stefan som även proddat bla min första låt ‘Tell me this night is over’.
Tack för det.
Jag började glädja mig över att få göra låtarna redan i maj månad då vi satte ihop allt musikaliskt.
( well, lite in i det sista med kniven på strupen..tidsmässigt.)
Men ändå med ett skönt lugn och känsla att ‘det här kommer å bli bra!’

IMG_1634.JPG

Ikväll är det suveräne ‘FamiljeJohans’ roliga dag och musik vi får följa…
Ha ha Det blev många skratt den dagen både på aktiviteterna och runt lunch/middags bordet!
Här berättar jag en anekdot från 80-talet som är sann och som får alla inkl Orup att asgarva…!!

Min låt ikväll är definitivt en utav mina starkaste smb-låtar!
Hade lite hög lyssning i mina in ear (som är instoppade i örat) så jag tog i lite mkt kanske och var inte helt i pitch.
Men men, det var feeling iallafall! ; )
Vad TYCKER DU?
… Ska bli så kul å höra.

Glöm inte att gå in på iTunes o Spotify efter låten spelats o ladda ner!
El ring radion och önska låten.
En perfekt radio-låt!

IMG_2035.PNG

IMG_1883.JPG

Love C

 1. Bästa Carola! Instämmer med föregående talare (Ann-Sofie)om att du, med din medverkan i SMB, verkligen är den som lyfter hela programmet! Dessutom bara älskar jag tanken på att kvällens avsnitt kommer att vara 30 min längre än de tidigare!
  DU verkar vara en otroligt varm och go människa och DU ÄR en stor inspirationskälla för mig!!
  Är supertaggad på att se kvällens program samt att få ta del av din turné i vår!!
  Ta hand om dig och Gud välsigne dig!

  P.s. Tolkningen av Ola Salos låt är bara helt amazing! D.s.

 2. Är lite sen med mitt inlägg den här veckan men det var som vanligt ett bra program och du gjorde en superbra tolkning, liksom I tidigare program. I helgen lyssnade gick dina SMB-låtar om och om igen på Spotify… alla är så bra! Ser otroligt mycket fram emot lördagens program och är förstås jätteglad över att det är en halvtimme längre. Jag har tyckt varje vecka att det känns som om man bara skrapar på ytan hos artisterna och att det finns så mycket mer som man inte får se, vilket är synd, så det här blir jättekul! Slutligen vill jag också säga att jag ser väldigt mycket fram emot det nya material du håller på och arbetar fram med Bagge, för de här moderna tolkningarna har Passat dig så bra. Det är supersynd att du inte kommer till Norrbotten på turnén – har ingen möjlighet att fara söderut under våren – längtar att se dig igen, men det får bli när det blir. Kramar :)

 3. Vill bara säga Carola att du rockar fett i dom glasögonen :-) Ok ha nu en trevlig Em/kväll where ever you are.

 4. Om det nu stämmer att du ska få en halvtimmes mer sändning på lördag Carola, så tycker inte jag du ska gå med på det.
  Så orättvist gentemot de andra artisterna. Undra vad dom tycker och känner. Ni ställer väl upp i programmet på lika villkor.
  Tycker det är så fel av tv att utnyttja dig för att få upp tittarsiffror. De kommer automatisk att stiga på lördag då det är din dag.
  Självklart hade det varit jätteroligt med en längre sändning, för jag själv har sett fram emot din dag men tror det kommer bli ett jädrans rabalder överallt.
  Tycker inte du ska få skit för det.
  Kram

  1. Artisterna är helt i händerna på produktionen, om man följt bloggen här och lyssnar på uttalanden från övriga deltagare detta och andra säsonger så kan man förstå att Carola med största säkerhet inte kan påverka deras beslut alls, eller väldigt lite. Alla beslut som fattas får skyllas på dem och ingen annan!

 5. Olas, Kajsas och Amandas låtar som du har tolkat, har knockat mig fullständigt! Vilken känsla du medför, fantastiskt. Blir kul på lör och få se din dag. All kärlek till dig. Kram V

 6. Allra finaste du CAROLA :)! Nu är det tid för all eftertanke för alla! IS är i Sverige :( /! Läste det på nätet i expressens artikel. Är utom mig av fullständig panik, oro o annat. Har meddelat vänner utomlands. Då vi är ett öppet land känns detta fruktansvärt obehagligt; (/. Vi har inte brytt oss då det varit distans och nu ser vi resultatet då de etablerat sig här då man inget gjort något åt saken i tid; (/ Villl trots detta skakande meddela. VARM KRAM ALLTID:) Angelica i Fittja!

 7. Du ät grym!
  Jag har alltid känt att med rätt material så kan du gå hur långt som helst!
  Påminner om Niklas Frisk projektet som aldrig blev av……
  Kanske är dags nu med rätt material….
  Heja!

 8. Carola varför skulle vi inte stå ut med dig, det klart vi (jag) gör, skam vore det väl annars! Du är så generös med dig själv och ger nog mer än nog ibland, men en del blir aldrig nöjda och ondgör sig över allt de kan komma på, de är energitjuvar, då får man ”dra ur kontakten” !
  Snälla sluta inte vara du <3 Stor jättekram!
  Maria från Vargön

 9. Jag tittar på programmet för att du är med Carola! Tack att du sjunger. Ser alltid fram emot att höra dina tolkningar ❤️ Hälsningar från Ulrika. Gud välsigne dig!

 10. Fina C o alla blogghängare. Nu så! Nu får vi se hur mycket mer ”hat” o hårda ord som kommer trilla in lite här o var?!

  1. Jag förstår precis hur du menar Fian ;) där är nog material från Carola att fylla mängder av program och det ska bli spännande att titta. Undrar bara vad hennes kollegor från SMB som också var med tycker…………;)

 11. Wohooo! Läser idag i ab att de kommer att göra ditt program en halvtimme längre för att hjälpa upp de fallande siffrorna. Det kommer nog att ordna sig den lördagen i vilket fall men det var ju väldigt kul! :-) (fast det blir väl fler hatinlägg om orättvisa regelbrott och vad vet jag, precis som om du kunde påverka det beslutet!)

 12. Stämmer in, din röst lyfter även de låtar som jag i vanliga fall inte lyssnar på :) Vore underbart och få se dig i Halmstad innan jul, äkta julstämning!

 13. Så roligt att läsa när du skriver att du är lycklig. Hoppas den känslan får hålla i sig lääänge. Jag tror det är bra folk får se en annan sida av dig på lördag när det är din dag i SMB. Då kanske Jante går och lägger sig……….:) Din röst är otrolig.

 14. Ja vad ska man säga fortfarande lika vacker som en ängel , kommer ihåg då jag hoppade på din fanklubb för länge sedan :) var dig själv / jocke

 15. Din tolkning på Nyår var underbar! Så himla kul att du är med i Så mycket bättre, du har en så härlig personlighet. Måste också säga att nu när julkänslorna börjar komma och jag lyssnar på julmusik varje dag är det ofta dina låtar jag spelar. Din röst passar så himla bra till jullåtar och ger en sån där mysig julstämning. Ha en bra dag :)

 16. Kära Carola.
  Du har ju alltid funnits där, men genom SMB har jag liksom ”upptäckt” dig. Och WOW vilken fantastiskt härlig människa du verkar vara!! Längtar till nästa lördag!! Kram

 17. Allra Finaste du CAROLA:) är ganska orolig, panikslagen och mår dåligt men kände att jag ändå måste dela med mig. Som jag nyss sett ett upplägg på You tube så har den Islamiska Staten spridit sig till både Egypten och Libyen. Försöker så mycket jag kan stötta journalisten Nuri Kino , han har en sida A Demand For Action. LÄGET ÄR AKUT! i mina ögon då vår värld nu alltmer står inför helt fasansfulla oundvikliga hot;(/ Mer stressande;(/ med tanke på vårt öppna lilla land! Tycker att alla! världsledare MÅSTE AGERA! Det går ju inte bara att vifta bort eller sopa under mattan längre! Något måste GÖRAS NU! Vi lever i sluttiden med allt som pågår i vår omvärld, och detta kan man INTE blunda för längre! Är förtvivlad , har skrivit runt i omgångar , får knappt svar, folk orkar inte längre det är för mycket ondska, Är helt Nedbruten, Förtvivlad, Uppgiven,Panikslagen, Ifrågasatt, pga att jag fortsätter ta upp dessa obehagliga, läskiga, skrämmande, frågor som de flesta verkar ha en distans till. Då jag varit på vissa sidor ser jag att många är förtvivlade, besvikna, arga de vill ju få hjälp! Känner just nu att jag inte har någon bakom mig som kan backa upp , men vet ändå att det jag känner och gör är rätt. Jag har nära till det mesta så därför är det ingen distans heller. Tänker mycket på Nuri Kino, han får kämpa i motstånd;(/ då det inte anses att folkmord sker i Irak och Syrien. VARM KRAM ALLTID:) Angelica i Fittja!

 18. Underbar tolkning! Längtar efter att kunna ladda hem hela skivan o ser fram emot de andras tolkningar av dina hits <3 kram!

 19. Såg reprisen idag, då jag själv stod på scen igår.
  Du är såå bra!! Blev helt tagen av din version av Johans låt. I och för sej har jag blivit det de andra gångerna med. Grym röst och utstrålning har du!
  Kram från en avis ;) !!
  / Malin
  malinedlund.blogg.se

 20. Din tolkning igår, var outstanding Carola! Ser framemot din dag nästa vecka även om det innebär att jag inte får höra dig sjunga…men det får gå

 21. Glädjer mig så med Dig!! ♡
  Du var återigen fantastisk och levererade mycket känsla & hjärta i din sång..♡
  Även Amanda levererar varje vecka tycker jag och har blivit en favorit, kul! då jag inte har haft någon större koll på henne sen idol-tiden.
  Vart ett väldigt roligt program idag, älskade er utflykt på ”studentflaket”, härligt att ni bjuder så på er själva.
  Även gripande med lite mer allvar på slutet när ni bla pratade om era erfarenheter av förlossningspsykoser. Något som många får uppleva på olika sätt men som det pratas om alldeles för lite..

  Tack igen för en fin kväll vid tvn!!
  Och inte hörde iaf jag att du var ur pitch när du sjung.. ;-)

  Njut av nuet å allt det goda som livet har att bjuda på idag :-) Önskar dig det bästa! ♡
  Ser framemot Din SMB-dag nästa lördag!! :-)
  STOR KRAM, värme & kärlek ♡

 22. Tack för ikväll! Hur kom det sig att du sjöng en låt som Johan ej skrivit eller förknippas med? Han hade ‘bara’ producerat den. Enligt reglena får man inte göra så. Men du kanske ej visste det men Johan blev tydligen lite ledsen över det. Jag ser framemot nästa lördag då det är din dag.

 23. Allra Finaste du CAROLA:)! Måste bara DELA MED MIG:)! Såg via en vän en artikel på Facebook att det var en bild på ett hus som jag och min mamma var och såg innan något gjorts därinne. Vi frågade de som jobbade om vi fick gå in och se utsikten inifrån huset. HELT HÄPNADSVÄCKANDE:)!!! att SE det färdiga resultatet:) Om du möjligtvis har vägarna förbi våra trakter:) kan jag varmt:) rekommendera att se det:)! Villan är Friliggande och är vid Vårby Allé 31, Huddinge. Helt magnifik med sjöläge. Nära Ekeröfärjan, och Vårby Gårdsbadet, samt Spendrups Bryggeri där min pappa jobbade som på den tiden, 70-talet hette Wårby Källa. Man kan också se det på Google om man nu vill det:) Hoppas det är bra annars:) VARM KRAM ALLTID:) Angelica i Fittja!

 24. Fantastiskt, underbart för själen att höra dina tolkningar, de betyder så mycket. De ger livslust o glädje, de ger känsla av styrka. Du betyder så mycket med din sång för många, så och för mig. Vill tacka för att du delar med dig, vill tacka för det du förmedlar. Oändlig äkta kärlek till dig!

 25. Så imponerad av allt du gör – allt förvandlas till guld i din strupe!
  Det verkar inte finnas något du inte klarar, och då har jag följt dig sedan dina dagar med Standby – redan innan du slog igenom med Främling!

  Längtar till din dag, fast ändå inte för då får jag ju inte höra dig sjunga!

  Tycker verkligen om din klädstil, skulle du någon ggn tröttna på dina stövlar eller ngt annat så kan du alltid skicka dem till mig

 26. Outstanding Carola <3 Jag är så mäkta stolt över dig, så allsidig & modig, vad du än sätter tänderna i så lägger du hela ditt väsen, inte ett öga är torrt i kväll! Vet vad det värsta är med SMB i höst? Att du och de andra skämt bort oss, varje vecka väntar jag otåligt på lördag kväll på SMB, livet kommer bli bedrövligt gått o trist utan dig & co, man kan inte hoppas på en fortsättning, snälla…
  Kram Maria från Vargön

 27. Hej Carola
  Nu har sett ditt framträdande i kvällens så mycket bättre viken bra låt det var som du sjöng nu kväll som hette nyår den var värkligen bra drag i den låten för den passade dej som handen i hansken . Sen läste jag vidare i ditt inlägg att du blir så glad varje gång vi skirver till dej här på bloggen och att du uppskattar det vi skriver till dej för det gör en så glad själv . Och den sista bilden på dej i slut ett på ditt inlägg har du en sån snygg kappa på dej som har sen sån fin färg . Men nu får jag önska dej och dina barn en fortsatt trevlig lördags kväll .
  Kram Lisa Matsson i från Vaxholm

 28. DU är så otroligt duktig, härlig, rolig, vacker och det jobbigaste nu är att vänta i en vecka… Tacksam att du delar med dig, kram ❤️

 29. M Ä K T I G T !!!!!! Alltså. Du kan ju för sjutton allt… Fast det visste jag ju innan. Ändå, så överraskande vackert, intimt och skin to skin. Du äger!

 30. Nu har jag hört den, jag är så lycklig!! Wow, såååå oerhört bra. Den kommer jag lyssnar många ggr på. Du är grym tjejen, puss

 31. ”Tell me this night is over” knockade mig och är min absoluta SMB-låt under de fyra år programmet visats. Förra veckans ”Bakom allt” var den svagaste av de fyra låtarna/programmen som visats i höst men hoppas mycket på kvällen och att det synthiga/elektroniska ljudet från Familjen kommer att höras i tolkningen! Nu drar det igång!!

 32. Skall absolut tala om vad jag tycker om din låt i kvällens program, alla har varit väldigt bra hittills . Gillar mkt att du tar fram det rockiga idig men gillar även den skörhet du sjunger med i låten For the Sun, den är väldigt fin.
  Härligt att du är lycklig, du känns öppen och utstrålar livsglädje <3

 33. Vi är så lyckliga över att du är där ❤️
  Du får mig alltid älska, skratta och gråta ❤️
  Du är den enda och bästa CAROLA ❤️
  LOVE JULIA ❤️

 34. Ja her gleder man seg til i kveld ! Og ikke minst neste lørdag, da det er din lørdag! Og få høre Orups versjon av Främling ! Mye å glede seg til fremmover nå…. Konserter, plate osv!!! Me Happy

 35. Jeg får ikke sett kveldens program, jeg skal på konsert for å se ”Jesus Christ Superstar in concert” i kveld, men jeg får se reprisen i morgen, gleder meg som alltid.
  Jeg gleder meg også til og få påfyll av din indre glede og energi når du drar ut turnè i februar/mars, tre konserter skal jeg få med meg, Oslo, Gävle, og Karlstad.
  Ha en fortsatt fin helg!

 36. Väntar tills kvällens program. Vi ses på Cirkus i vår, är så glad att du ger dej ut på turné igen! Kram från Finland

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..

Lördag med buller o bång!

Kära du!
Nu har jag varken läs brillorna eller tid att skriva allt set som försvann igår i mitt långa inlägg…!!
Crazy.
Men idag är d iallafall en kul dag för det är Kajsa Grytts Så mycket bättre dag!!
En fantastisk människa, stora syster till mig som hon blev på en gång, och en duktig komponist och artist må jag säga.

Jag skrattade gott när jag såg förhandsvisningen på nätet för programmet i torsdags!

Jag slänger en servett på Orup då vi käbblat om schlager el ej i min låt!
; )
Jag dansar Carmencita med Ola Salo som en toka och vi släpper alla hämningar… Ha ha!
Det gråts värdefulla tårar över människoöden när vi kastar kransar i havet.
Och där gör Love ett väldigt bra uttalande som tack o lov inte klippts bort.

IMG_1479.PNG

IMG_1473.PNG

IMG_1503.PNG

IMG_1489.PNG

IMG_1682.JPG

IMG_1599.PNG

IMG_1614.PNG

IMG_1460.PNG

Love and peace – nu blir det lördags kalas!!
Hurra

Sången e oxå tillägnad min far.
Refrängen speciellt!!

C

 1. Aah senaste Så mycket bättre var jättekul;) Och din tolkning av Bakom allt – amazing :*
  Stunder vid havet var också vacker… men nu vet jag – det gör ont att se dina tårar!
  Kram
  Joanna

 2. Ett fantastiskt fint avsnitt! Samtalen berör och allting är så på riktigt! Din röst är fantastisk och din låt När löven faller fanns med i programmet Fråga doktorn igår. Som en avslutning av en riktigt fin intervju med Kim Anderzon.
  Stor kram
  http://piachiara.wordpress.com

 3. Allra Finaste du CAROLA :) Vi behöver stötta President Obama för ett öppet internet. VARM KRAM ALLTID:); ; Angelica i Fittja!

 4. Tack för veckans SMB, jätteroligt att få se mer av Kajsa Grytt – hon har överraskat mig och verkar vara en varm, medkännande person. Visste inte att hon skrivit dramastycken. Läste att hon blivit ledsen när hon fått kritik för sina tolkningar av låtarna i de första programmen av folk på soc.med. Det förstår jag. Så onödigt att mer eller mindre anonymt sitta och vara taskig mot folk. Hoppas hon mår bättre nu, jag skall försöka komma i kontakt med henne för att uppmuntra… Är nu nyfiken på Johan och hans musik.
  Kul att du var nöjd med publiken här i H-borg och att vi ”får” din turnépremiär hit, lovar att vi skall göra allt VI kan för att den skall bli lyckad! Hoppas få höra mycket nytt material – låtarna från SMB, udda covers, nya grejer du skrivit själv, låtar Amadeus har skapat vid pianot…vad som!! Just nu behöver jag alla böner och goda tankar ang. en tråkig ”jobbsituation”, hoppas att jag har dem… Allt gott!

 5. Hej!!

  Har precis bokat biljetter till din konsert i Helsingborg i januari! Du har varit min idol sedan jag var liten, nu är jag vuxen men beundrar dig minst lika mycket nu.

  Ska bli så kul att se dig uppträda här i min stad! Välkommen till Skåne då :)
  kram

 6. Återigen så var det ett härligt SMB i lördags! Känns som att ni ”huvudrollsinnehavare” kommer varandra närmre för varje vecka. I lördags bjöds det verkligen på både humor och allvar med mycket hjärta! ♡ Och härlig sång oxå såklart! :-)
  Det tackar vi för! :-)
  Kram

 7. Ehrm…..var det inte du som sade ”hitsen är ett avslutat kapitel” ??? Vad hände med det, eh? Inte för att jag har något emot dem, absolut inte, men de skulle nog må väldans bra av en längre tids vila, och typ bara se ljuset vid vare jämnt jublieumsår. Jag vill höra nytt!!

 8. Ditt framträdande var som vanligt fantastiskt! Riktigt rockig och häftig! Helt underbart! Du berör på ett sätt som ingen annan kan. Skrattade även gott åt ”servettbråket”!

  Satt med tårar i ögonen under avsnittet där du kastade kransen i havet. Alla behöver vi stanna upp och reflektera över de människor som har det svårt runtom i världen. Hoppas så på att alla barn som väntar på en förälder kommer hinna få en. Och att världen öppnar sitt hjärta för alla människor som är på flykt. Vi behöver varandra.
  Välsignad är du! Många kramar, Lovisa

 9. Allra finaste du CAROLA :) Vill varmt rekommendera Min första bibel av EFS förlaget, Pat Alexander återberättar. Ett minne från Kyrkans barntimmar 1983 i Fittja på Krögarvägen där jag och min lillebror Alexander var som små:). En annan bibel jag fick av min mormor på 8 års dagen är skriven av Anne de Vries. BARNENS BIBEL. Ylva Eggehorn har gjort den svenska översättningen. De är båda otroligt fina . Något alla borde ha hemma:). VARM KRAM ALLTID:) Angelica i Fittja!

 10. Ditt bästa framträdande i SMK!
  Du är så vacker och har haft så snygga
  kläder hela tiden. Allt ifrån era uppdrag, utflykter och midddagar så ser du modern och vacker ut. Jätte snyggt sminkad och snygga frisyrer! Många säger att du har aldrig vart snyggare och jag kan bara hålla med. Lämna schlagern nu och gå tillbaka till dina rötter! Kram!

 11. Allra Finaste du CAROLA:) Jag försöker hjälpa Svensk -Syriska Journalisten Nuri Kino, Iranska Ghoncheh Ghavami, 10 åriga Brishna från Afghanistan, och Svensk-Eritreanske Dawit Isaak. Har igår skrivit till Al Jazeera English om du har möjlighet att besöka sidan så har jag ungefär 15 timmar från och med nu kommenterat där artikeln börjar med calls for a united stance among muslims… På Amnesty International Sverige så är det en artikel från 6 nov där det är en bild på fyra kvinnor som börjar med Gå en Amnesty kurs i helgen. Har även varit på Human Rights Watch där jag såg ett inlägg från Al Isnaad där hon skrev ett vädjande om reportern Ali Dar Ali. Skrev då till olika organisationer bla , Amnesty International Sverige, United Nations, United Nations, Human Rights Watch. Han släpptes:) och när jag var på Team Palestinas sida som ocskå var med i det här, såg jag i vänstra hörnet en bild på fotografen Mohammed Yasin som jag också skrivit till i en del frågor. Han verkar dock inte vara aktiv där då han var inloggad för att publicera bilder i okt?. Just nu har jag skrivit till några nya vänner på facebook om vad jag håller på med, som bor i olika värdsdelar:). Har också skrivit till Anni-frid Synni Lyngstads facebook sida om olika evenemang och det här som jag nu skrivit till dig:) Härnäst om jag orkar!?:) blir det även att meddela Benny Andersson:) VARM KRAM ALLTID:) Angelica i Fittja!

 12. Tänk att ”Så mycket bättre” är så bra just denna säsong!!!!!! Undra varför, ja det är ju inte så svårt att räkna ut.
  När Carola sjöng Orups låt hade hon ett långt ”tofshalsband”. Vet nån vilket märke det är?
  Snälla hjälp mig, jag vill så gärna ha ett sådant!

 13. Hej, fint att du tog upp barnen och vi föräldrar som väntar på varann och ofta alldeles för länge. Modigt att du vågade öppna dig så. Pepp pepp, från en annan tjej som också adopterat själv, och som köpte Standbyskivan (rosa har jag för mig) när jag var carolafan som liten tjej. Den var grym! : )

 14. Tack Carola för en fantastisk tolkning, jag rös från hårfästet till tårna, precis som när jag hör en vinnarlåt i tävling! Måste säga att ni verkligen verkade har riktigt roligt ihop, på riktigt , allihopa
  <3

 15. Fina Carola!:) Men du är inte rock eller rockig, vare sig om du har skinnjacka,skinnshorts eller försöker låta rockig. Du har en änglaröst, en fantastisk röst, du gör rocklåtar till något gudalikt, var stolt över det.

 16. Äntligen tillbaka i rock musiken! Tack för ett väldigt bra uppträdande. När folk hör att du sjungit i rockbandet Standby är det många som inte tror att det att det är sant och bara tror att du kan sjunga schlager. Jag hoppas din nya skiva blir rock och inte schlager det skulle bli en knäpp på näsan åt alla som bara tror du är schlager. Gillade din Ola låt och videon var grym! Sedan tycker jag tyvärr Orup låten var schlagerpop kändes som man hört det innan. Amandas låt påminde om en musikal ballad. Du sa efter Andreas Mattson och Nicklas Frisk att du ångrade att du inte satte ner foten. Skivbolaget ville göra en Celine Dion skiva isället. Så snälla göra inte samma misstag. Strunta i Orup jobba med Ola Salo, Marit Bergman och gärna Andreas och Nicklas. Då kan det bli den vuxna skiva som vi längtat efter så länge! Bless you!

 17. Brukar inte bemöda mig att skriva kommentarer, men ditt framträdande var fantastiskt ikväll i Så mycket bättre! Du gjorde en grym version av Bakom allt – en klar hit…blev lite småkär i TV-soffan ;-)
  Skön stil också, snygging…Orup förtjänade servetten :-)

 18. Du är den finaste personen någonsin!! Kollade på så mycket bättre som vanligt och jag blir så berörd av dig, sitter och storgråter, du tänker alltid på alla andra och är en sån fantastisk förebild! Så tacksam och glad över att du är du! Fortsätt att vara den fantastiska person du är, du betyder så mycket för så många!! Kärlek till dig Carola! <3

 19. Du vackra, fina, underbara.. Med en sångröst som får mitt inre att smälta. I 31 år har du varit min STORA idol. Den 3:e mars får jag se dig på cirkus. Jag väntar och längtar..

 20. Carola,
  ”Det är dagarna som går, som är livet..”
  Och det lustiga är att du finns kvar under de dagar i livet, du finns där som min idol!
  Eller så lustigt är det väl inte. Men jag undrar vad det är som gör att jag alltid gillat dig.
  Du sjunger fantastiskt och din skönhet blir djupare och och större varje dag som går!
  När min fd man påpekade för någon vecka sedan vissa likheter mellan oss när han tittade på så mycket bättre och jag blev givetvis stolt. Jag önskar även det hade innefattat din fantastiska röst!
  Jag finner styrka i dina texter. I kväll suger jag all styrka jag kan, då jag i morgon ska besöka kyrkogården tillsammans med min mor. Vi ska titta på en plats hon ska vila på. Hon fick cancerbesked för ett par månader sedan och vi försöker prata öppet om det som komma skall.
  Tack för allt du ger!
  Kärlek/Therese

 21. Åh vad du förgyller lördagskvällarna! Ni e kanonbra allihopa! Sitter på rad nr 4 nör du kommer och besöker jönköping :-)

 22. Hej Carola
  Vilken bra version du gjorde på Kajsa Grytts låt nu kväll i så mycket bättre som jag just nu sitter och tittar på nu på Tv 4 . Sen ska det bli så kul att du ska åka ut på turne nästa år läste jag om i tidning en för ett tag sen och att du ska komma till Criskus och spela i mars månad läste jag om och då ska jag komma och lyssna på dej den 3 mars och det ska bli så kul att få se dej igen nästa år . Men vlika fina bilder det var i från programmet som du la ut nu i ditt inlägg här på bloggen . Men nu får jag önska dej och din familj en mycket trevlig lördags kväll där hemma i Bromma .
  Kram Lisa Matsson i Vaxholm

 23. Vackra fina Carola!
  Det var ingen schlager! Orup påstår ju också att Tant Strul inte var punk eller revolution! Hihi Wrong!
  Kram kram kram

 24. Så fantastisk du är! Det händer nått i mig när du sjunger, jag blir både tårfylld och lycklig på samma gång! :) Har gillat dig sen jag var en liten tjej, är nu 43 år. Massor med Kramar!! <3

 25. Allra Finaste du CAROLA :) Soldater i Stockholm! Min vännina på besök från Tumba såg stridsvagnen vid biltema i Alby! Hennes son tyckte det var en fin bil. Jobbigt läge efter igår:(/ med Drottning Elizabeths planerade mord :(/ på Royal Albert Hall. Vi lever i den yttersta och helt omöjligt svåra tiden:(/ Vi eldsjälar fortsätter kämpa med kärlekens budskap:) VARM KRAM ALLTID:) Angelica i Fittja!

  1. Skulle vilja veta Vilket märke och vart jag kan hitta armbandet med pärlor som du hade på dig på Orups dag ?

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..

Mycket befriande skratt på Kajsas dag i SÅ MYCKET BÄTTRE!

Hej kära musik-vänner!
Så glad jag blir av å höra er fina och positiva respons på min kommande TURNE’!
‘DET BÄSTA AV MIG’ börjar i Helsingborg för att jag inte glömmer den uppsluppna och generösa publiken på en av mina konserter för ca 5 år sen.
Då tänkte jag att jag skulle komma ihåg att lägga nästa svenska turné start i just Helsingborg.
Och det kom jag visst ihåg!
Hurra.
Längtar!
Framför allt att just nu framföra ALLA mina ‘så mycket bättre’ låtar + de största hitsen genom åren i olika kostymer och några personliga favoriter.
Kanske även en el två nyskrivna låtar..
Var i Anders Bagge studio idag ( Dreamhill studios ) och la på sång på en sån svängig låt att jag var tvungen att ta en dusch efteråt! ; )

Kära du! Nu undrar jag varför inte resten av mitt lååååånga inlägg inte kommit in än.. Hållt på i över 2 timmar och skrivit och lagt upp galet många bilder!
Vad händer.
Måste kolla upp detta!

IMG_1687-0.JPG

IMG_1680-0.JPG

 1. Här Carola, ska du få läsa en dikt som jag har skrivit, uppmuntrande får jag hoppas. Jag tog med strofen om dig när jag uppdaterade den. Håll dig nära Gud i fortsättningen också så ska han fortsätta använda dig.

  Under vajande träd

  Det kvasidjupa är grundare

  än ett stampat jordgolv

  innanför slottskulisserna,

  varifrån många hörs ropa:

  Se mig, se mig!

  Det händer att även jag

  finner mig stående där,

  säkert aldrig du som verkar

  vara så ett med din kuliss,

  fast i mörker ser vi dåligt

  Till sist är ditt enda beskydd,

  din själs Maginotlinje,

  ett distanserat självgott uttryck

  som är hårdare än betong,

  allt hårdare med tidens gång

  Jag tror på Carolas ödmjuka

  djupa ord som bottnar i nåd,

  givna dem som inte ser det så,

  inte åt dem som menar sig se,

  ja hon talar som en profet

  Ja broder, jag ser dig!

  Kom nu ut och följ med mig

  till de gröna ängarna,

  de vajande sköna träden

  där vi kan prata
  Hälsningar från Bo Westin, diktare av Guds nåde.

 2. Hej Carola
  Jag säger det igen att det ska bli så roligt att du äntligen ska ut och åka på turne näst år och då får man väl höra dina versioner ut av dom andras artisters låtar som du gjorde i så mycket bättre nu sommars och lte nya låtar kanske . Men åter till kajas Gytts dag som man läst om i ditt inlägg i från går att du var mycket njöd med det in gjorde den dagen i juni . Fint kollage på alla bilder i från programett ett beröm till den som har satt hopp dom fina bilderna i ditt inlägg . Men nu. Får du ha det så bra .
  Kram Lisa Matsson i Vaxholm

 3. Jag är så lycklig att DU min största idol sen 83, ska på turné! Köpte biljetter i går och det blev rad två i Västerås. När du kommer till min hemstad Norrköping så är jag i fjällen. Men vad gör man inte för att få se dig live! Du är helt suverän och jag sitter klistrad varje lördag och bara njuter av att få se en personlig Carola. Önskar dig all lycka, det är DU värd!
  All kärlek till dig

 4. Så kul att se dig varje lördag i Så mycket bättre, du är ju bara bäst :). Lite trist att Finland eller t.ex Umeå inte fanns med på turnelistan MEN vad gör man då ?!? Jo bokar biljetter till Uppsala för denna konsert kan man ju inte missa när man följt dig sedan 83, ser verkligen fram emot detta ! Kram från ett vintrigt Österbotten ♡

 5. Underbara goa du/Carola..hoppas du får till det med resten av inlägget!
  Längtar nu som en galen tok till Turne´n 2015 drar igång, vi ses i Helsingborg & Malmö <3 Halleluujaaaa :-)
  Får väl hålla tillgod att du är på Tv ikväll..mitt liv kan ju knappt bli Så mycket bättre ;-)
  Kramiz med mycket kärlek <3 Majsan

 6. Är så lycklig❤️❤️❤️ Har köpt två biljetter till första raden till konserten i Kalmar 13/2, satt på samma platser för 5 år sedan

 7. Längtar så till konserten! Jag har köpt biljetter till Malmö så längtar så till det är dags for dig att komma hit! Och ikväll är det dags igen för ännu ett underbart program! Ska bli så spännande att se vad du nu hittat på för tolkning. Älskar alla de tidigare låtarna och lyssnar på de ofta varje dag! Du är bäst! Många kramar! Lovisa

 8. Blev helt lycklig att läsa om turnén men förtvivlad att du inte kommer till Örnsköldsvik. Vi måste prata om det här känner jag. .. Örnsköldsvik ligger mitt i Norrland, kan du vänligen förklara dig

 9. Allra Finaste du CAROLA! Mycket Obehagliga;(/ och Otäcka;(/ Nyheter;(/!!/ Planer på att mörda;(/ Drottning Elizabeth på Royal Albert Hall imorgon;(/! VARM KRAM ALLTID:) Angelica i Fittja!

 10. NCarrola du måste kolla upp hur du enkelt och smidigt kan blogga och lägga upp bilder. Kolla med Pernilla Wahlgren hon bloggar varje dag eller med någon annan på Mama. Idag när så många tjejer och killar som lever och tjänar pengar på sina bloggar så måste det finnas flera bra hjälpmedel. En av landets största bloggare sa att framgången berodde på att den la upp minst tre nya inlägg varje dag. Det behöver inte du göra men det hade varit trevligt om du gjorde det oftare. Det kan räcka med en ny instagrambild varje dag. Jag går in flera gånger varje dag för att se om det finns några uppdatteringar. Och ta hjälp av din assistent om du ej hinner. Internet är idag så stort och viktigt att man måste annvända det om man vill sälja skivor, få folk till att rösta på en när man tävlar och att få folk till konserter. Men det är viktigt med regelbundenhet annars så tröttnar folk.
  Du som har så många fans över hela jorden kan enkelt kommunicera med dem utan. att behöva resa. Du skulle enkelt kunna göra internationell karriär om du skrev och la upp engelska texter och sånger. Så har andra amatörer gjort och slagit igenom utomlands utan att ej behövt lämna landet.Kolla hur andra artister gös och kopiera det som är bra. Jag och många andra hjälper dig gärna! Allt gott!

 11. åååh längtar sååå tills att få se dig!! Du är så härlig verkligen!! asså jag döööör av garv när jag kollar på dig i så mycket bättre hahaha!! asså du är ju för underbar haha! Sjuuukligt bra tolkningar av de andras låtar gör du också!! Du är grym! Puuuss! <3

 12. Hoppas att det löser sig med resten av inlägget..!
  Du var fantastisk i lördags med din tolkning av Amandas låt!! ♡
  I morse gick jag upp och satt beredd för att köpa biljetter till din kommande turné. Ser så framemot att få höra dig live igen! :-) Var och lyssnade förra året på en av dina konserter i Berwaldhallen, å det va sååå bra!! Denna gången blir det i min hemstad Göteborg :-) Längtar!
  Önskar dig en god natt & en härlig helg! ♡
  Kram

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..

Kryddigt långt inlägg med ‘behind the scenes’ info inför Amandas morgondag i SMB!

Vill skriva om det som är aktuellt i mitt liv just nu!
(Det som jag kan och bör skriva om iallafall. ; )
Utöver att Zoe och jag just nu njuter av medelhavs solen innan en intensiv period före jul så vill jag lyfta fram några av mina minnen, tankar o känslor från Amanda Jensens dag en färgstark och väderväxlande dag i juni 2014.

Så glad för mina dagar på Gotland!
Vilka människor och fantastiska artister jag fick lära känna och ‘hänga med’ i 10 dagar!
Alla så unika och olika på många sätt men ändå är vi så lika ändå.
Programmet är ingen tävling om varken det ena eller det andra men en rejäl boost med en del backspeglar som ibland kan ge oss mod att ta nya tag och steg mot våra innersta musikaliska drömmar!

Det hoppas jag programmet kan få vara för alla de som varit med, är med och kommer att vara med i.
Tolkningarna av varandras låtar är såklart viktiga men de är ‘så mycket mer’ …
Så mycket mer än det vi ser i rutan.
Här kommer lite av mina egentagna bilder från vår ‘resa’ och vårt ‘smb-camp’ ..

IMG_1787.JPG

IMG_5421.JPG

IMG_1772.JPG

IMG_1773.JPG

När vi landade på Gotlands charmiga flygplats var det ett gediget press uppbåd som tog emot oss och ville ha bilder o intervjuer om våra förväntningar etc.

IMG_1838.JPG

IMG_1820.JPG

IMG_1809.JPG

IMG_1894.JPG

En härlig lilla syrra som är lätt att älska!
Och som man får mycket tillbaka av!
Vilken musik o blues älva hon är.
Skör och intensiv på samma gång.

IMG_1937.JPG

IMG_1952.JPG

IMG_1998.JPG

Amanda Jensen är cool.
Hon är född med bluesen i generna!
Hon är unik och en vandrande musik-källa.
Hennes sätt att sjunga o frasera är så genuina och sköna.
Jag kände mig bara som en blek kopia när jag skulle testa nåt av hennes material..
Så jag valde att göra nåt helt annat.
En Bond / buble ballad av hennes upptempo låt.. Som visst hade en mycket speciell, kär och tung historia.
Inte visste jag när jag valde den sången till slut bland hennes fenomenala albums att den skulle få Amanda att tappa fattningen ( andan ) förresten av kvällen. Alla hennes minnen från den tiden kom fram efter en lång dag på Gotland.
Och känslorna blev övermäktiga.
Sådan roll har musik i våra liv.
Vi lever den, andas den och minns den.
Ibland både älskar och kanske hatar vi den för den har med så mycket i bagaget.
Denna sång har verkligen vuxit för mig. Med kärlek.
Att vi lämnar bakom oss händelser o minnen för det ljusa nya vackra som vi tror på… A new Day has begun!

Det kan vara här på jorden och det kan vara i det nästkommande livet – i himmelen.

IMG_0844.JPG

IMG_0843.JPG

IMG_0840.JPG

IMG_0839.JPG

Jag har alltid sett Guds ansikte och storhet liknandes som solen!
Bländande kraftfullt med sin värme och livgivande kärlek.
Nödvändig för allt liv.
Vi kan värja oss för den i skuggan, ta den för givet eller ta emot, njuta av dess strålar och tacka för att den faktiskt lyser ännu en dag på oss…

Han som skapat himmel och jord.
Han som är utan slut.
Han som känner våra hjärtan bättre än oss själva.
Och Han som förberett oss en gemenskap i evigheten utan sjukdom och utan tårar. Han som gav sin egen son, Jesus, för att Han älskar oss.
Och Jesus som var villig att gå i döden för oss!
‘Ingen har större kärlek än att han ger sitt liv för sina vänner’ står det i Bibeln.
Jesus var verkligen en sann vän!
Han hängde inte med de som kunde boosta honom el ge honom en kick.
Han gick dit där de tog emot honom.
Till de som var enkla i hjärtat och inte var uppblåsta av sin egen visdom och självrättfärdighet.
Jesus var en äkta människa men syndfri. Han var Guds efterlängtade son, Messias, född genom helig Ande genom jungfru Maria. I ett enkelt stall i Betlehem.
Än idag visar sig Jesus för miljontals människor över hela jorden.
Men det är ditt val att tro och ta emot.
För mig är han inte enbart en religion, för mig handlar Jesus om en relation, som leder mig hela vägen hem. Den största och bästa vännen som man nånsin kan få.
Genom sitt försoningsverk på korset.
Hans mod och uppståndelse, hans förtröstan på Gud, sin himmelske far.
Han kallar oss för sina vänner.

IMG_2019.JPG

IMG_2020.JPG

IMG_2016.JPG

IMG_2017.JPG

Jag skriver detta med anledning av det som smb-produktionen valt att klippa ihop av Loves och mina bra och respektfulla konversationer på gården.
Vi bodde ju nästgårds! Bredvid varann.
Och fann tonen på en gång.
Redan på flygplatsen faktiskt. Ha ha..
Och det var han som började fråga mig om jag läste några böcker osv.. Och så tog han upp att han läste ‘Lewis resa’ som handlar om pingsväckelsens stora ledare i Skandinavien på 40-talet och mer därtill..
Sköna politiska och akademiska Love var vänlig och gav mig boken senare i höst på Cafe Rival när vi träffades där på kaffe och snack.
Jag uppskattar Love som människa. Och som artist!!
Really.
Men jag önskar ni som tittare hade kunnat fått med er allt som sades på Gotland oredigerat!
Men så är spelreglerna.
Och de måste ändå krydda till det lite grann. Med kärlek, humor, tankar och bra avvägning/ balans ändå mitt i allt.
Heja mastiff med crew.

IMG_0835.JPG

IMG_0834.JPG

IMG_0778.PNG

IMG_0774.PNG

När vi var på amasing Amandas 2:a aktivitet så var jag så mosig o trött att jag bara fnissade o grät om vartannat.
Det var en ganska turbulent dag på många sätt.
Smb producenten hade då bett mig att inte träffa min dotter Zoe på fredagen då vi ändå skulle få en liten öppning i schemat.
Det skulle vara lika för alla!
Såklart. Men om de andra inte köpt biljett till sin familj.. Ska jag drabbas då?
( back to School och ‘jantes’ ansikte gjorde sig påmint. Big Time.) jag kände mig så skyldig!
Så liten. Så hopplös. Som om jag gjort nånting fruktansvärt!
Jag bet ihop men kunde inte hålla tårarna tillbaka när vi satte oss i jeeparna. Som tur var satt Ola och Johan bredvid och jag blev både tröstad och uppmuntrad på ett oerhört vänskapligt och förstående sätt utav de båda artisterna och fina medmänniskorna!
Klart de ville hjälpa mig, som ensamstående adoptiv mamma att få möta Zoe en liten stund på fredagen.
Deras kärlek i handling hjälpte mig att möta Zoe 20 min i baksätet på en bil utanför gårdens murar.
Snacka om ‘survival camp’ …
Vårt möte betydde mkt för Zoe 5 år som kom med sin nanny. Nu fick hon se var mamma var och kände sig bekräftad och glad över att vi snart skulle ses hemma igen.

IMG_0830.JPG

IMG_0836.JPG

IMG_0837.JPG

IMG_0833.JPG

Amandas dag gick i lekens tecken!
Och här syns bla lite av det.
Vem har inte velat vara Pocahontas eller en indianhövding.
Vi skulle slänga alla hämningar utanför ‘det er for vildt’ tejpen och det gjordes.
Fjädrarna låg i maskeradkistan o ropade på mig så valet blev lätt.
Nu kunde man gömma sig lite bakom den. Eller inte..?! Ha.
Ola såg så fantastisk ut i sin kräft utstyrsel så hälften vore nog!
Johan likaså med sin gigantiska hatt.
Och då är Johan inte liten..
Orup blev en ymca kille och Love tog en fes på huvudet. ; )
Älskade Amandas påfund och lekar.
Orup fick lite torrets syndrom mitt i leken o Amanda tyckte han visade på frihet..
Jag skulle säga ordet och ett nytt direkt därpå men vi skrattade så högt allihop att vi gick till ‘synkar’ istället.
Alltså intervjuer med oss där vi berättar hur vi upplevde aktiviteten mm.
Min synk fick både fotografen och intervjuaren att tappa fattningen..
Och han som frågade mig frågor skrattade så mkt att han ramlade omkull på marken.. Där hade jag velat haft en kamera!!
Ni ser / hör det mesta imorgon.
Det var ordet jag inte brukar ta i min mun, det som Orup sa, som jag refererade till. Men det kom ut lite lustigt framför kameran och jag skrattar själv högt när jag kommer på hur allt blir lätt att missförstå……
Det kan jag bjuda på!

IMG_0767.PNG

IMG_0752.PNG

IMG_0747.PNG

IMG_0745.PNG

Hoppas du nu får en fin fredag kväll.
Att du hittar fram till iTunes o Spotify för å ladda ner min 3:e låt från Så mycket bättre!
Producerad utav Mike eriksson tillsammans med kapellmästaren Stefan Olsson.
Jag är så otroligt stolt glad o tacksam för suveräna musiker som dem och fenomenala Erik Avinder som spelar violin på denna stämningsfulla blivande ballad…
Den här kan bli en fin låt som 1:a extra nummer på konserterna framöver.

Kärlek och tacksamhet, frihet och nåd.
Passion och lidelse, uthållighet och gemenskap – genom allt!

Carola

IMG_0533.PNG

Glöm inte att besöka min hemsida. www.carola.com
Och följ mig gärna på instagram -Carolaofficiell

Tunikan från i lördags på Orups ‘Sjung halleluja och prisa Gud’ kommer från en duktig o svensk ung kläddesigner som finns nu att beställa på
http://esterelenora.com

IMG_0457.JPG

IMG_0458.JPG

Puss o Kram