En tatuering medan jag väntar kanske…

Tatuering

Hm, nej inte som solo-morsa medan Zoe sitter i frisörstolen för första gången! Tänkte direkt på Zlatans tatuering när jag såg denna i rummet bredvid. Han har Only God can judge me! (på höften tror jag). Mycket bra! I agree, helt och fullt.

Zoe hos frissan

Zoe passade på att kamma mig och mina extensions medan vi väntade på att bli klara. Och för att ta bort lite av den sista smärtan som ändå blir i hårbotten när man skruvar och flätar ihop hår på sitt egna. Zoe tyckte jag blev fin när hon kammade mig. Hi hi. Paulines yngsta syster ler i bakgrunden med en grymt nice frisyr tycker jag! Det tyckte Zoe oxå. ( Hon påminde om sångerskan CeCe Winans)

Flätor

Så bestämde vi oss till slut för korkskruvarna – samma som Paulines yngsta syster har! Så söt. Först visste vi inte om vi skulle köra inbakade flätor men det blev lite väl mycket Brooke Shields i mina ögon på min lilla 3-åring snart fyllda… Så jag frågade om nåt annat utan för mkt babyliss lockar. Hm, ja ni fattar. Första gången – för både mor och dotter. ; )

Zoe får flätor

Paulines stod i detta läge några timmar medan jag bl.a. gav Zoe lunch. Ja det blev nudlar idag.. Lättast på salongen. Sen blev det fjärilar som vi fäste fast både i böcker och som örhängen. Jag kan lätt ta bort skruvarna om hon vill och även klippa ned dem. Hon verkar stortrivas iallafall och det är huvudsaken! Ha, det var ju passande just idag. Puss & kram

Vacker vy

Tack torsdag för denna dag! Regn och sol om vartannat, som livet är. Men vi kan vara vissa om att ovanför molnen lyser alltid solen – vare sig vi ser den eller inte.

Kärlek, Carola.

 1. Linda skriver:

  Hej Carola! Om du är lite nyfiken på att själv lära dig att vårda din dotters fina afrohår så skulle jag rekommendera kanalen GirlsLoveYourCurls på youtube. En mamma så lär ut lite tips och så. Ha det gott! Glad påsk och Kram!

 2. ÅÅÅÅHHHHH!!! vad tröttsamt det är och läsa allt negativt,,vet ni,,ta bort C blogg så slipper ni störa er..
  love you C <3

 3. Hanna skriver:

  Men läste ni inte hela blogginlägget eller? Man kan lätt klippa av dem om man vill! Hur orkar folk ens läsa en blogg om de måste kommentera negativt? Jag är mamma till en son, när jag får en dotter en dag kommer jag köpa söta små klänningar, göra söta frisyrer och vad tusan som helst, för sedan en dag kommer de läs när de blir- år) kommer de ha starkare vilja och bestämmer själv hur de vill ha sin frisyr tex, Jag tror knappast Carola skulle låta Zoe sitta kvar i frisörstolen om Zoe skrek nej! Och sedan är det väl en bra frissa för ett sådant hår som Zoe faktiskt har? Men du som klagar har väl själv spikrakt hår och aldrig fått uppleva känslan av frisyr. Lämna bloggar om ni ej kan respektera bloggaren.

 4. Pia skriver:

  Jag själv är 45, som du Carola. ”har haft/har dig som en stor idol” och undrar hur du ska orka?? Jag har fått som du ett barn som idag är 15 år, och skulle aldrig ha orken/viljan att ”börja om” Min man har barn sedan tidigare då vi träffades som idag är vuxna och har egna barn. Så att få ha barnbarn ibland är vad jag orkar och vill! Lycka till Pia från Sigtuna

 5. avola skriver:

  Björn 01 Maj 20:50 har också en helt ”underbar” kommentar mitt upp i allt elände! :)))))
  Missförstå mig ”rätt” Björn…

  Här är den:
  Björn
  maj 1, 2012 20:50

  ”Vilken rubrikskapande psykolog…
  Efter två barn, en med stora anknytningsproblem och en med nästan inga alls, och två år med psykologkontakt minst en gång varje vecka, samt flera års studier och erfarenhet av anknytningsproblem, så kan det väl sägas att inte fasen hänger det på ett frisörbesök i början av relationen. Eva, Aftonbladets lösnummer-promotor, har fullständigt fel.”

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..