Astrid Lindgrens Värld o köttbullar!

En underbar dag i den fina parken där glädje och harmoni flödade. Så härligt att se även vuxna vara så glada och tillfredsställda. Det vilar något gott över namnet Astrid.
Vi är glada att få uppleva på nytt alla hennes verk på detta sätt. Premiär för Zoe men inte sista gången i parken..

20120525-235954.jpg

Det jag som mamma blev extra glad för var när hon åt köttbullarna i gräddsås på lunchen – (trots att jag hade nudlarna i beredskap, utan att hon såg såklart..) Jag gav mig inte då hon först sköt undan tallriken och lät henne förstå att det var detta hon skulle få eller inget alls. Hon tog en tugga efter en stund och smakade på köttbullarna som jag mosat. Jippey sen åt hon och mumsade i sig av ‘Astrids köttbullar’. Tack.
Ja, det har naturligtvis varit lite annat än nudlar som slunkit ned i hennes mage senaste veckorna, köttfärssås, pannkakor, fiskpinnar, mm
Min väninna Linda och hennes 3 bedårande döttrar gjorde så dagen blev ännu bättre – i goda vänners lag. Fantastiskt att få gå och dra barnvagnen igen och veta att mitt barn kommer att vara hos mig varje vecka på året.. Att jag kan få avgöra helt själv när vi kan åka till parken igen nästa gång.
Många tankar kring detta, mycket känslor.

Kärleken övervinner allt.

Carola.

20120526-003104.jpg

 1. MG skriver:

  Jag såg dig denna dag och du såg ut att trivas du också!
  Det var ett leende på läpparna så fort man såg dig!

 2. Varför visa upp din adoptivdotter? Hon har inte fått välja rampljuset. Låt den första tiden mellan er bli en tid av intimitet. Tack.

 3. Åååå så roligt att ni varit här i Småland och besökt fina Astrid Lindgrens Värld! Kul att ni gillar det! Visst är det ett underbart ställe för både barn och vuxna. Kul att Linda var med med sina tre tjejer som alla börjar på A :-)

  Var inte så längesen jag och min kompis (f.d jobbarkompis till Linda) pratade med henne.

  Visst är det nåt speciellt med Astrid Lindgren,tycker bara namnet sänder så mycket värme och godhet <3
  Jättefina foto,så kul att få se. TACK för du delar med dig. Din blogg är kanon BRA! LOVE IT!!!!!

  Massa KÄRLEK till er
  Kram fr Sandra i Jönköping

 4. Hej! Gick rykten om att du fanns i denna underbara park denna dag! själv fanns jag också där och jobbade :) tråkigt nog såg jag dig,er inte! Jag hoppas ni kommer tillbaka någon mer gång i sommar. Då jag jobbar i lotterierna! Kom förbi :) Ha det så gott. Mvh Mikaela

 5. Eva skriver:

  Detta är en värld som jag inte har egen erfarenhet av men det låter inget vidare…..

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..