Båstad – here we come!

20120608-181757.jpg

Lill fräsar’n i Lovisas solbrillor på väg till Bromma airport – Båstad.
Idag blev d lite skön keps stil på Zoe.
Fick en lite cool hip hop känsla och ser att hon verkligen har mer färg på paletten än ‘rosa rosetter’..

Vi har så kul ihop.
Inte bara för att hon e söt och jag fotar det jag tycker om..
Men för att hon i sig e så levande, charmig, smart, känslig och vacker i sitt hjärta!

Såpbubblorna är med under incheckningen och hon e hur cool som helst.
( Trots att vi höll på att missa flighten!
Inget nytt. Man bor för nära..)

~~~

Jag älskar att resa!
Och jag tror känner av det.
Då blir de oxå trygga.
Man får ha med sig lite extra i väskan och se till att de mår bra!

Nu bär det iväg upp i luften till Jennys student firande i semesterinspirerade Båstad.
Min väninna Ullis äldsta dotter är det som helt plötsligt blivit stor och som vi lärde känna på Värmdö, Fågelbro när Amadeus var liten.
Ullis yngsta dotter Emelie är lika gammal som min Amadeus, så det blev många barnvagnspromenader tillsammans. Många skratt och upptåg!

20120608-182830.jpg

Bäst att läsa flyginstruktionerna.. ; )

Älskar att flyga.
Vi blickar ut utöver Stockholm och påminns om igen hur vacker vår stad är.
Men nu blir det ned till hunkarna på beachen nedanför tennis-stadion…
Nej, just det ja – fel månad.
Och just nu väldigt fel väder i Båstad för det!!
Bilden är från tidningen ombord på planet. ; )
Minns många spännande äventyr i Båstad, Norrvikens trädgårdar, konserter, spa, solnedgångar, Fredrik Ljungberg..
Say no more. : )
Alltså, d bidde inget mer än en möjlighet och lite sms på mobilen såsom jag kommer ihåg det.
Sågs med gemensamma vänner och nåt sommarkalas men inte mer.
(Vi hördes lite grann i London oxå då jag var där mkt för ett par år sedan.)
Men jag tänkte nog att det är för stor ålderskillnad,
att jag inte e tillräckligt snygg för honom och att vi kanske inte hade samma mål och övertygelse i livet.
Så då brukar jag lägga på locket innan ens ‘pop cornen fått börja poppa’!
Ha ha det var en ny liknelse..

Vad gör han idag förresten?
Utöver syns på kalsongreklamen.

20120608-184430.jpg

Nu är vi framme och vackra Jenny fick MVG i alla ämnen och GM-diplomet!
Grattis kära mamma Ullis, kämpe utan dess like.
Zoe stortrivs med kanel bulle i handen och jag har ätit så mycket god lax och potatis att jag e glad att det regnar…
; ))
Blir nog ingen större Beach 2012 med volleyboll och bikini på miss Häggkvist i år. Men jag e glad ändå.
Man kan ju göra som Zoe och ha på sig lite lösa hip hop kläder och bara vara glad och skön.

(Har märkt att jag börjat få en liten bulle på höger lår.. Den har jag inte bjudit in på fest. Så alla ‘oinbjudna gäster’ ska jag kolla upp nu om de är tillräckliga glädje-höjare för att ha med på min meny…. !!)

Ha en underbar kväll nu.
Det har vi..

Kramar C och Zoe!

Ps. Lägger ut en bild på min klänning från Grand kalaset lite senare ikväll .. För er som vill se.
Tack för alla OTROLIGT sköna, visa, roliga, smarta, vanliga, värmande, stärkande kommentarer.. Ni är grymma!
I like.

Vilken fest vi kommer att ha nästa år!!
30 år sen 26 feb 1993 Främling.
Behöver jag säga mer..
Inte just nu iallafall.
Känns rätt bra att det blir stora Eurovision i Sverige nästa år!

 1. Jag måste få säg att din lilla Zoe är så sjukt söt!
  Jag själv har bestämt mig för att börja min utredning när jag blir 18 år, för jag har sagt i flera år att jag skulle vilja adoptera och min store bror som blir 20 i år är adopterad från Sydkorea, och sedan den dagen jag fick veta det så har jag själv velat adoptera! Och jag tycker att det är så härligt att läsa din blogg eftersom jag kan se hur min framtid med ett litet barn skulle se ut :)

 2. Er det viktig å være ”pen” for å sjekke fotballspillere? Antakelig, siden de fleste av dem ikke er kjent som de skarpeste knivene i skuffen.

  Men Carola fortjener da så mye bedre enn dette, en moden reflektert kvinne full av sex appeal!

 3. Jag föddes morgonen den 26 feb 1983, och pappa satt hemma på kvällen och tittade på dig :)

 4. måste hålla med ullis är så ja vet inte vad jag ska skriva finns inga ord som räcker til.
  hoppas ni har haft det bra..
  Marie

 5. Inte snygg ??
  Du kan inte bli snyggare Carola.
  Tycker snarare att det är Ljungberg som ej klarar din klass.
  Har alltid creddat dig fast det finns många som tycker du är för mycket.
  Har alltid gillat dig stå på dig.
  /Micke

 6. ”Så då brukar jag lägga på locket innan ens ‘pop cornen fått börja poppa’!” Vad menar du?! Popcornen poppar FORTARE om du lägger på locket!

 7. Cool tjej i solglasögon! Härliga bilder på söta Zoe.
  Ja visst är det härligt att flyga. Jag älskar verkligen det. Och när vädret är bra så är det så fint att titta ner på vackra landskap.

  Mysigt att gå på student. Hoppas ni har jättetrevligt.

  Ååå jag tänk nästa år,måste verkligen gå på Eurovision då!!! Det skulle ju passar bra att du sjöng främling på scenen i ett paus nummer :-)
  Du kanske ska ha en liten egen fest eller annat framträdande. Skull vara jättekul att gå på det. Man har ju varit med sen -83 och mimat järnet till främling. Så skulle vara kul att fira det.

  Puss & Kram finaste C

 8. Hejsan!

  Lite kommentarer om kommentarer:

  Jag postade en länk till en bild från Aftonbladet (Röda mattan Bernadotte Art Awards) som senare togs bort. Är det inte tillåtet att posta länkar? Kan vara bra att veta, för då ska jag inte göra det någon mer gång :).

  Till Rantamor: I all välmening – om du blir stressad av att läsa Carolas blogg, så är det ju bara att låta bli. Bloggar som jag inte gillar läser jag bara en gång, men denna återkommer jag gärna till. Carolas vänlighet och goda humör smittar av sig!

  Härliga bilder på charmtrollet som vanligt!

 9. Skriv din kommentar här! Fantastisk å få dele livet ditt og bildene dine, Carola. Gleder meg stort med deg, Zoe er bare så vakker smelt<3 Og jeg bare digger deg!!!!!!!!!!!!!!

 10. Det är så härligt att få fira studenter…har en nu i juni sedan min sista och fjärde! nästa år…ojojoj va tiden går…Ha det mysigt i Båstad, njut!

 11. Läser din text och förundras.. Du är helt fantastisk Carola! jag beundrar dig inte bara för din vackra röst, utan för din härliga personlighet, all kärlek du har inom dig som du också delar ut till alla, och ditt mod! Ville bara säga det, jag är så glad för att få läsa om ditt liv och dina tankar här på din blog, det ger mig mycket! Ha nu en underbar helg på västkusten! hoppas vädret är bättre där än här ..i Bålsta har det regnat hela morgonen..(och jag är dunderförkyld),hade velat åka med min lilla Milou till Fjärilshuset idag..men men.. Ha det riktigt skönt nu! kram till dig och Zoe från mig Kristin

 12. Hoppas du får en riktigt härlig resa och gör mycket kul i Båstad :) Det är verkligen roligt att läsa dina inlägg här på bloggen varje dag och att du delar med dig av din vardag till oss ! Jag ser också otroligt mycket fram emot nästa år ! Tänk att det snart har gått 30 år sedan Främling ! Kram från mig

 13. 30 år sen Främling…Hjälp!
  (Jag kan fortfarande inte höra den utan att tårarna kommer….Jag vet, jag är goofy!) Men vi kvinnor blir ju bara bättre med åren! Ser plötsligt fram emot nästa 30! :))

 14. Hej! Ser att mitt inlägg om mobilladdaren plockats bort . Det kanske uppfattades som reklam sorry , var bara tänkt som en hjälp till Carola att snabbt hitta det hon letade efter ;) jag har inget med det bolaget att göra.
  Tack för en härlig blogg Carola!

 15. Håller med, foto nr 3 på dig i galaklänning var bäst. Hoppas du Carola och Zoe hade ett fint studentfirande i Båstad idag. Inte tillräckligt snygg!!!!!!!! Fredrik måste ha fått sand i ögonen efter en blåsig dag på beachen. Carola du är inte bara otroligt vacker på utsidan utan är också lika vacker på insidan. Ha en fantastisk underbar helg i Båstad! Kramar från Mike

 16. Vilken underbar blogg Du har Carola! Du sprider sån glädje och lycka till alla oss läsare och jag hoppas verkligen att du kan lägga de bittra och elaka kommentarerna här på bloggen åt sidan och glädjas med ALLA OSS ANDRA som njuter och fnissar och blir uppfyllda av Dina ord. Kärlek till Dig och Din fina familj..

 17. Kanske dags för dig att sjunga i Eurovision Song Contest igen, och liksom tala om var skåpet ska stå? Kan det bli ett bättre jubileum än att vinna igen, 30 år senare?! Me like! =) Håll med om att idén är fullkomligt strålande! ;-)

 18. Haha inte tillräckligt snygg!! Det är HAN som i så fall inte är det! Fast jag tycker han är snygg. Också!

 19. Inte tillräckligt snygg? Du är vacker både på insidan och utsidan:) jag önskar er en härlig helg kramar

 20. Håller med Annelie Kleist: Skulle inte du vara tillräckligt snygg???? I såfall är det STOR fel på hans smak. Fast det är ju så att smaken är som baken-delad. Men enligt mig så har alla mycket god smak som tycker du är snygg :)

 21. Men du om någon måste vara super härlig och snygg på beachen!!
  Trevlig helg <3 Underbara du!! Kram <3

 22. Skriv din kommentar här! Jepp hva man ser frem til 30 års feiring…….men glede energi og riktig power!! Vi er mange som gleder oss Carola!! Klem

 23. Vilket stressliv du utsätter ditt barn för…
  blir så stressad bara att läsa din blogg…
  Ta lite lugna dagar och begrunda ditt moderskap,
  låt det sjunka in och skit i media…
  Det är väl ändå ditt barn som ska möta en helt ny värld ???
  Bli med henne…

 24. ..och härligt att ha ett 30-årskalas att se fram emot, för oss alla. Hoppas det blir ett Stort och låångt kalas där du får stråla och blomma ut än mer..

 25. Cool tjej i jeans, skulle önska att min lilla kunde ha det nån gång också men icke… Hon är 5 år och klär sig bara i klänning sen över två år tillbaka, lätt när man ska handla till henne i allafall men inte alltid så praktiskt på dagis mm. Fick på ett par byxor för en tid sen men hon började gråta i bilen och sa att hon kände sig ful ??? Jag och storebror som tyckte hon var så cool. Ja dom har starka viljor dom små liven :) Ha en härlig helg!

 26. Wow din levnadsglädje, lr säger man livsglädje kanske, är så häftig.
  Ngn skrev att du beskriver så okomplicerat och det slog mig att det är det bl a som är så skönt med det du förmedlar.
  Det är okomplicerat och det når hjärtat och du vågar stråla och ta plats. Det som vi alla nånstans vill göra, stråla och känna att vi lever. Inte jämföra oss som du skrev.
  Men som en rad i en dikt av Nelson Mandela – det ligger inget stort i att krympa så andra människor skulle slippa känna sig osäkra.
  Nej genom att våga stråla på det sätt du gör ger du andra tillåtelse att göra desamma.
  Nu ska jag stråla hemma i TV-soffan!! :)

 27. Men hallå, inte 1993 utan 1983 var det! Minns det så väl för vi hade just blivit utan TV pga skilsmässa och mina barn var förtvivlade för att de skulle missa ditt framträdande. Slutade med att jag lyckades skrapa ihop pengar och köpa en liten TV som jag bar hela vägen hem på buss, båt och cykel för att glädja ungarna under en tid av vårt liv som annars bara var jättejobbig.

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..