‘Att inte kunna allt’

Myser med min son och dotter hemma i huset ikväll. ; )
Tacksam.
De har båda somnat nu och jag fastnade i en spännande film och blir uppe en stund till..
Äntligen funkar tv kontrollen till nya tv:n i sovrummet och jag kan inta en riktig vågrät position medan en bra film pågår.
Jag menar att kunna vila under täcket med huvudet på huvudkudden samtidigt.
Har inte haft så förut. ; )
Vill dock hinna med boken oxå innan man somnar.

Vad läser du just nu?

Jag läser en bok som heter ‘Halvtid’ och verkar väldigt intressant.
(Återkommer om författarens namn.)

Idag har jag gjort ett gäng ärenden på stan i Sthlm. Svängde förbi Adolf Fredriks kyrka på väg till ett populärt hårförlängnings-ställe på Drottningatan som heter Taj Mahal, där man själv köper hår. Ingen salong alltså.
Men de kan även ordna med klipps som sitter fast på hårförlängningen.
Lite tips till alla damer/tjejer som läser här!
Ibland kan det vara kul att förändra frisyren lite och bättra på längd och tjockleken på håret. ; )

Provade deras blonda peruk i butiken och kan med bestämdhet övertyga mig själv om att jag verkligen inte passar som blondin.. ; )

Det bidde några bruna förlängningar idag som jag lätt kan knipsa bort innan jag beger mig mot vågorna på påsk semestern snart.
Och som jag lätt kan knipsa på inför kvällen på 5 minuter.

20130321-233718.jpg

Ha ha..!!

20130321-233830.jpg

Bra expertis kring färg och längd.

20130321-233934.jpg

Kyrktornet sträcker sig upp mot himlen i eftermiddags skenet.
Stockholm är vackert!
VÅREN ÄR VACKER, om än lite kall just nu.. Burr.

20130321-234114.jpg

Snart är det dags för påsk äggen igen på påsk afton..
Är det någon som vet varifrån traditionen kring just äggen kommer ifrån och innebörden?
Jag tror mig veta den innebörden berättad för mig men vill både höra din version innan jag skriver om det.
Och även ta reda på mer och ge korrekt info så långt jag kan och hinner.

Den är bättre än vi kanske först tror. : )

Mina mobiler har varit på service hos suveräna 3 First och jag börjar snart komma ikapp med utrymmen och glada hela telefoner..!
Håll ut. Även om jag varvat bloggandet mer i ‘varannan dags form’.
Det är för att kunna få en mer sund arbets och livs situation för mig.
Man lär sig efter ett tag vad som funkar. Och ett sätt att ta ansvar som mamma och som vuxen är väl att oxå inse sina begränsningar och kunna / orka säga nej.
Svårast till sig själv ibland!
Iallafall för mig.
Vi är alla olika.
Men jag tror många kvinnor känner igen sig här..
Vi måste inte kunna allt.

Jag vill nog avsluta med de orden dör ikväll.
Dags för några verser i den stora Boken innan jag släcker lampan.

Med kärlek och omsorg för idag och den nya som ligger framför.

‘Vi sitter alla i samma båt ..
vi har bara olika sätt att ro på.
Frågan är om vi är på väg mot samma hamn..?’

// Din Carola.

20130321-235658.jpg

Test bilden från min mobil funkade på 3 First idag. Tagen i SA innan vi åkte tillbaka till Sverige. Vi firade att Zoe snart skulle bli 3 år då med våra Syd afrikanska vänner!
Kände att jag ville ta med nån bild med mitt normala hår efter blond-bilden.. ha!
Tjej som man e..

 1. Hej
  Vilka fina bilder det var på alla påskäggen som låg i butiken där på drottning gatan .Du passar ju bra i den där peruken du hade på dej bilden som du hade på dej i på affären på där drottning gatan för det var snygg hår färg tycker jag .Du ställde en fråga till oss blogg läsare om böcker och vilka böcker vi läser jo det kan jag tala om för dej just nu läser jag Liza Marklunds bok du gamla du fria som är jätte bra skriven bok ut av Liza Marklund så det är den bok jag läser just nu .jag håller med om att man läktar efter at våren ska komma snart men man får väl försöka hålla ut tills den kommer .Men ha det så kram Lisa Matsson .

 2. Benita skriver:

  Jag har precis läst ut ”Finale” (”Änglarnas kamp” på svenska) av Becca Fitzpatrick. Det var den sista boken i Ängel-serien, så det känns lite konstigt att plötsligt bli utsparkad från en värld man längtat till under dagarna medan man arbetat.

  Malin skrev så bra om påsken nedan så jag har inget att tillägga i den frågan, förutom att det ska bli skönt med påsklov, behöver få vila. Önskar dig en trevlig påskledighet! :)

 3. Hej!
  Jag gick också förbi den A F kyrka i veckan….och gick sedan in i Citykyrkan.
  Var där på en fantastisk konferans med Randy Clark! God is really on the move for Sweden!! Det var fantastiskt och Gud gjorde många under där!
  Du missade något….om du inte var där, förklädd i blond peruk, kanske?
  Några citat: ”Healing is in the kingdom and the kingdom is in you!”
  ”Lagiskhet dödar, nåd ger liv.”
  ”Det kostar att bära korset, men ge inte upp….press
  on….till slut kommer genombrottet!”
  ”Guds frid återupprättar hans auktoritet i dej!”

  ”Frid gör att du kan sova i stormen.”

  Ville bara dela med mej av det fantastiska jag varit med
  om!
  Bok just nu: Ditt barn behöver dej av Ross Campbell. Rekommenderas varmt. Om alla föräldrar läste den när man fått barn skulle Sveriges land se radikalt annorlunda ut!
  Ha en bra dag!

 4. UFFFFF, Nå er jeg allerede kvalm av meg selv ,jeg klarer ikke styre meg! Men jeg bare elsker deg CAROLA ! Jeg vet at jeg er ikke den enste ! I min omgangskrest,kjenner jeg 10 personer som elsker deg ! Og utifra den beregningen, i fra alle andre da er det mange som (ELSKER) CAROLA ! Jeg har bare sett meg Såååååå lei på all negativ dritt til den største stjerne på Jord ! Love you !

 5. Jeg angrer allerede,for å kritisere ”alles” CAROLA ,Jeg ønsker ikke at du skal slite deg ut ! Fordi du betyr så meget for meg ! Jeg skulle ønske du gav mere på dine ”plater”,en på dine konserter, fordi dem vil du bli husket for alltid,og man kan gledes flere ganger over dem! Jeg har selvfølgelig gledet mange ganger på dine konserter,vær så snill å forstå meg riktig !

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..