Mello laddning med hockey yra!

Jaaaaaaaa
Nu e vi i Hockey final!

20130518-171743.jpg

Robin och jag igår i hockey tröjorna!!
Wohoooo nu e det final för Robin om några timmar efter ett långt race av förberedelser.. Om alla förstod hur mkt kraft, tid och arbete som behövs inför dessa 3 min på scen!! Oj oj
En del hade nog bara stängt dörren och inte öppnat.

20130518-172123.jpg

Talangfulla och spännande Loreen är så grymt bra på scen och i kameran att jag bara njuter och ler av att se henne.
Ny cool låt + Euphoria.
(Hon spelar även inatt på Amiralen.)

20130518-172628.jpg

En ‘tv-intervju’ för Expressen i press centrat.
Genrepet gick bra och vi arbetar på de små detaljerna in i det sista.
Helst hade jag ju velat att både hår och delar av scenkläderna skulle flygit iväg innan jag ‘rycks bort’… Ha ha
Rena uppryckandet.
Det hade varit något för Det svenska smörgåsbordet!

20130518-174344.jpg

Här är de två madrasserna jag landar på efter det att Tobbe rycker mig i ett rep som sitter fast i midjan.. Med en öppning i ryggen för repet.

20130518-174638.jpg

Pippi och danstjej med strumpebands hållare i lovika-vantar.. I numret ‘The Swedish smörgåsbord’ bl.a.

20130518-175731.jpg

Thessan P och jag vid scen backstage.
Min assistent i helgen. Pingla och pärla. Heja!

20130518-175936.jpg

Glädje och fest i Malmö idag!
Man känner och märker att alla i produktionen, speciellt alla hårt arbetande tekniker, börjar bli barnsligt skönt uppsluppna och snart på väg hem.. Många har varit här i 1 månad.
De är resklara. Antingen direkt till nästa uppdrag – för att vi i Showbiz är lite arbetsskadade, eller hem till våra familjer och nära o kära ett par dagar.

***
Imorse tittade jag igenom de fina bibelkorten jag har från en liten låda man kan köpa på gospelcenter.
En uppmuntran till någon som ska tävla kanske?
En körsångerska eller dansare.

20130518-181041.jpg

Jag blir styrkt av Ordet.
Känner att det är löften som håller.
Och som växer då man förstår dem mer och mer med tiden.
Tack för det! ; )

20130518-181442.jpg

Nu blir jag fin i håret av Emir.

20130518-182056.jpg

20130518-182117.jpg

Nu får det va bra med bilder och bus..
För en stund iallafall. Hi hi
Stor kram från mig till dig.

Kommer ladda för dessa få sekunder jag har på scen med så mycket kraft i Stormvinds anda ( Holy spirit – det som är denna helg egentligen handlar om: pingsten ) att uttrycket ‘dynamit kommer i små förpackningar’ ska få ett helt nytt ansikte och innebörd!!

Vi pratar RAPTURE.
( uppryckelse..) Ha!
Du kan läsa om vad som hände på själva pingstdagen i Apostlagärningarna kap 2:1-41

Kärlek, vänskap och enhet.

Carola

Lär bli full fart i tidsschemat nu – så bo hörs nog en släng imorgon då..
Frid och Blessings over You!

 1. Underbara Bilder som alltid, tack fina fina du för du delar med dig. Du är BÄST!

  Orden styrker mig med.

  Bless you

  Kram Sandra i Jönköping

 2. Hej Carola
  Å va bra du var i går och va kul ni hade på scen alla ni som var med och sjöng dansade och Petra Mede var ju också bra i går tycker jag för hon är ju rolig för hon har son bra humor. Sen var det ju skönt att Sverige vann över Finland i Ishockey VM med 3-0 och nu möter Sverige Schweiz i kväll i Finalen som börjar 20.30 på Tve 4 så då får vi heja igen på grabbarna.sen jag höll ju på glömma att jag såg dej på tv programmet Sverige det var en mycket bra intervju med dej tycker jag som innehöll det mesta om dej och din karriär som artist . För du är ju lika glad öppen i mot alla du möter på tve eller i media för du verkar så snäll och trevlig person .
  Men du får ha det så bra .
  kram Lisa Matsson

 3. Fian skriver:

  Gick ju kanoners! Skamligt att du inte fick vara me lite längre bara!

 4. Fian skriver:

  Fly high tonight! ❤

 5. Hej Carola! Jag är så tacksam över din medverkan i TV-programmet ”Sverige” nu i afton. Du är ju helt underbar med både enkel och naturlig framtoning som är mycket äkta, vilket jag tycker du vågar släppa fram alltmer :-) Du vinner ädlaste medaljen (GULD) på detta och jag är övertygad om att det är ditt riktiga ”jag” fast jag aldrig har träffat dig i verkligheten, förutom att jag har sett några shower med dig som även det har varit en mycket stor njutning :-). Du är underbar Carola! Fortsätt våga vara naturlig och förmedla det du har inom dig, vilket för mig är mycket värdefullt och träffar mitt i prick och i mitt innersta rum! :-) Kram och sköt om dig!/ Jan-Åke

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..