Thomas W och jag i husbilen.

Klockan e mycket nu och jag ligger under täcket och äter Marie kex. El Brago som de heter nu för tiden.. Ha ha

Vill bara skicka några pics från ett litet härligt natt-sudd i Häggkvist privata limo service a’la Hymer husbil och Co. på tisdags natten efter ‘Allsång på Skansen’ med bl.a. grymt duktiga Thomas Andersson Wij ( som ännu en gång gjorde en fantastisk version av Evighet tillsammans med Erik Erikssons kanmarkör som gav sången ännu ett lyft till himmelska höjder. Kör-arrangemanget var skrivet utav enormt begåvade Christoffer Nergård, kapellmästare detta år för ‘Allsången’.)
Tack T! Och tack Måns..
Thomas och hans crew åkte vidare in mot stan efter det att jag släppte av kör-tjejerna på ett ställe på Djurgården, Josefinas, där de skulle ha lite ‘efter-kaka’ på premiären hela gänget. Jag skulle hem och sova och hämta sovande dotter hos grannen efter att jag skrivit autografer till ‘last man standing’ utmed kravallstaketet. Och alla reportrar fått det viktigaste och deras kamera män.. Tiden drar lätt iväg efteråt. Plus ALLT bagage som skulle ut ut ur husbilen och sen in igen.. Plus blommor mm. Trevligt ikväll dock då jag fick en del hjälp som underlättade för mig. Hann stå en stund och prata kärlek och relation med Måns Zelmerlöv bl.a. Sympatisk man.
Tacksam att premiären blev så lyckad!

20130626-021503.jpg

20130626-021537.jpg

20130626-021607.jpg

Skön stämning i husbilen genom Stockholms natten. Thomas o Co.
Bältena var på, I promise.
Och jag stannade på rött.. ; ))
Jag får visa fler bilder imorgon el på torsdag.
Tack Sverige för din uppriktiga kärlek och uppskattning!
Det bär mig och lyfter mitt hjärtat.
Tack kära Du!

Carola

 1. Tusen tack.. Var i folk havet.. De bara sådan värmme mot mig och din ärlighet smittar verkligen av sig:)) GUD VÄLSIGNE DEJ..

 2. Majsan skriver:

  Underbara Carola <3
  Du är absolut ingen Främling !
  Älskar dig för den som du är och alltid varit <3
  Du är 'för mig' såååå värdefull för den Du är <3
  Jag kommer att alltid älska dig…genom allt <3 och i Evighet <3
  Jag är kristen men jag är inte djupt troende ..beundrar de som känner sin tro så starkt…lite magiskt….!
  Hoppas du även denna sommaren får en härlig skön mysig upplevelse med husbilen :-)
  Lycka till med de kommande spelningarna :-)

  Sänder till dig Miss C <3
  Styrke/tillfriskningar Kramiz i massor //Majsan

 3. lollo skriver:

  Du är fantastisk <3

 4. Majsan skriver:

  Underbara Carola <3

 5. Carola! din Instagram! börja använda den, mycket populärt, vore super kul om du la ut lite bilder! :)

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..