Min ‘dagbok!’

Still in Norway…!

20130716-193211.jpg

20130716-193608.jpg

På båt med kapellmästaren och hela bandet!

20130716-194202.jpg

‘The gang’ summer -13 (saknar trummisen och keyboardisten) med Elisabeth Andreasson på besök på båten. Hon, Didrik och Alexander Ryback har också en show i samma stad. ; )
Vi har smygit in på varandras konserter när vi inte spelat på samma tid.. Fint det.

Kära Du!

20130716-204125.jpg

Vet att det gått lite extra mycket tid sedan jag skrev sist.
Men dagarna har varit lite speciella sedan premiär och nätet likaså – utan att fördjupa sig kring det.
Konserterna har gått galant och publiken varit fantastisk på många sätt!
Jag har dock slitit med en lite tung kropp och trött röst med förkylning som inte velat ge sig .. ( utan att publiken eller bandet märkt av det.)
Har hållt igång på scen och varit så genom svettig att jag trott hårförlängningarna ska trilla av när som helst!! Ha ha.
Skämt å sido så kan det bli ganska tungt rent mentalt och på kroppen då man känt att man kämpat och jobbat trots infektion en tid tillbaka.
Har dock upplevt en del starka genombrott både under konsert och efteråt då jag kunnat slappna av och vilat i sinne och själ.
Men en del dagar har varit tunga.
Hm, nu delar jag visst med mig ändå av det jag inte tänkte fördjupa mig i…
Men du och bloggen har blivit för mig en slags dagbok … Och därmed min förtrolige vän.
Vet att det inte alltid är så och heller kanske inte bör vara så.
(Menar med tanke på mitt offentliga ‘läge’ då det kan bli lösryckta rubriker osv.)
Men vad är rätt och fel egentligen i och med en blogg? Vad som ibland verkar fel kan faktiskt oxå bli väldigt rätt..
Beroende på ens motiv tror jag.
Det här forumet är för dig och de som genuint vill följa med mig på ‘min resa’.
Den kan se lite annorlunda ut i olika tider men mitt hjärta är att dela med dig fina bilder och tänkvärda stunder/tankar jag får uppleva i livet.
Även de på olika nivåer.
Men är det inte så livet också är!?
… Som en promenad genom en skogs stig.
Som den i förmiddags med Aril ( kapellmästaren) och hans underbara fru Aina. Jag har sån träningsvärk nu! Ha ha, i ryggen framför allt.
Men Ååå så vackert det är i naturen.
Vilket skaparverk!

20130716-212818.jpg

Så härlig gemenskap med dessa ‘norrmän’. Vill visa så många fleeer bilder just nu men får inte upp fler på nätet. Det går i snigel fart och både Z och jag måste förbereda oss för natten. Konsert i Kvinesdal imorgon.
Zoe stortrivs med alla barnen som finns runt omkring oss.
Och Amme kämpar på i Gtbg på Gothia cup! : )
Tacksam för varma och soliga dagar här just nu.
Fast jag är nog den absolut blekaste av alla i norge.. Ligger ju inte still utomhus direkt. Plus att jag inte sprayat mig med brun utan sol då det smetar av sig på alla scenkläder i rapido-fart ..
Och med alla LED-skärmar på scen så blir det Hot hot hot!
Men jag gläder mig med alla som ser ut som pepparkakor nu mitt i sommaren!
Plus att jag har ju fått den sötaste utav alla i min famn. : )

20130716-215951.jpg

20130716-214514.jpg

Stor kram, frid och närvaro ifrån himlen.
Finns inget skönare.

Kärlek, Carola

 1. Hej Carola
  Vilka sköna bilder i från din fortsatta Norge resa som du gör just nu tillsammans med dina med arbetare .Det måste kännas skönt för er alla som är med på den här resan att ni har gjort ett bra jobb på alla konsert er som ni ska göra framför allt du Carola att du gör ju ett häst jobb varje gång du står på scenen och sjunger . Sen får man hoppas att din spelning i Kvinesdal gick bra får man hoppas och att publiken som var där var nöjda och att du var nöjd med din show . Då får man önska dej och alla andra som är med dej i Norge en fortsatt trevlig resa igen om Norge .
  kram Lisa M

 2. 1000 takk for en fantastisk konsert i Oseberg i går, 20/7. Du er rett og slett rå på scenen, og du synger fantastisk. Det beste av alt på konserten var at vi merket Guds ånd så sterkt når du sang, og jeg ble så berørt av dette og motet du viser, Carola. Jeg blir stolt av å ha en søster som deg i Herren, en som ærer Gud i alt du gjør. Ønsker av hele mitt hjerte at Gud skal velsigne deg og din fine familie med alt det beste Han kan gi. Igjen, tusen takk for at du gav oss en opplevelse av Guds nærvær, hold Han høyt og Han skal holde deg høyt.

  God klem fra meg til deg <3

 3. Hej Carola!
  Skulle så oerhört gärna vilja att du hörde av dig till mig. Det är mycket seriöst. Mvh Ulla-Christine Andersson.

 4. GM skriver:

  Takk for en flott kveld i går. Vi er født i det samme år og jeg har fulgt deg siden februardagen i Malmø for 30 år siden. Gratulerer med 30 år som artist! Jeg elsker dine album fra Betlehem, og albumet der du synger Lina Sandell har betydd mye for meg. Vanligvis så skriver jeg ikke til kjendiser, men jeg synes du fortjener å høre hvilken flott person du er. I løpet av konserten byr du mye på deg selv og som du selv sa; musikk kan brukes både i sorg og glede. Sangen til din mamma berørte meg sterkt. Jeg kjenner din hjertevarme og oppriktighet. Du står for noe og har klare verdier. Jeg synes det er så godt å møte på slike mennesker. Samtidig vet jeg at det er den type mennesker som oftest blir misforstått og møtt med negativitet. Carola, fortsett å være den du er. Du har ydmykhet nok til å forstå hva jeg mener når jeg sier at du er en av de som gjør jorden til et bedre sted. Lykke til med de neste 30 år som artist!

 5. Kjære deg! Jeg var på konserten du hadde i Sarons dal og den var helt fantastisk! Ble veldig rørt når du sang til foreldrene dine og barna dine :) Det var veldig fint at fortalte om Jesus og Gud innimellom:) Håper du får en fantastisk fin sommer:) Det fortjener du! Gud velsigne deg!:)

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..