Skrattfest i norsk Tv ikväll!

Ikväll händer det, igen!!
Ha ha… Vilket draaaag i ‘Stormvind’ kan man tryckt säga!
Från tv inspelningen igår kväll.. Ett rejält humor program. Eh..
Med både det ena å det andra.
Så missa inte ‘Torsdag kveld i Nydalen’ senare ikväll alla norrmän.
Premiär av höstens säsong!
De tyckte Stormvind blev tv historia!! Stort.
Musikerna skrattade så mycket att de hade svårt att lägga körsången. : )
Jag tyckte mest det var skönt att vara lite försångerska med bandet i lite Letterman känsla…

20130912-190750.jpg

Lövblås maskinen i storlek X LARGE var med och satte extra krydda på numret av nya ‘Fångad av en stormvind’!
Vi fullständigt improviserade och de tre killarna ( Morten på bild ) körde på i sånt galet ös i vinden att jag kämpade hårt att både hålla mig för skratt och höra mig själv i blåsten.

20130912-191153.jpg

20130912-191330.jpg

20130912-191551.jpg

Lång dag i tv – studion.
Mette på ‘make’ som jag brukar jobba med i Norge. : )

20130912-194023.jpg

Tar längre tid att göra sig fin med åren.. Alltså för å nå det resultaten man vill.
Mestadels sminkar jag mig själv.
Ibland känner jag mig trygg med de som jag lärt känna arbetsmässigt i sminket och som är trygga nog i sitt yrkeskunnande att de låter mig göra grundjobbet och lite mer för att kunna vara stöd och smakråd mm. Och fylla i lite här och där. : )
Det brukar gå snabbast och smidigast. Och med ett

20130912-194617.jpg

Här e gästen och komikern Alex Rosén som utklädd politiker…. Alla norrmän vet.

20130912-195520.jpg

Hela komiker gänget..

20130912-195939.jpg

20130912-200119.jpg

Stod och övade text på INTRO låten som var special skriven för både mig och programmet. ; )
Lite kaxig text med glimt i ögat.
Jag gjorde inga hela låtar. ( Inte programmets koncept) Men 4 st schyssta smakbitar på Introlåten, Främling, Stormvind och Pride ( In the name of love)

20130912-201018.jpg

20130912-201059.jpg

20130912-201159.jpg

‘Torsdag kveld fra Nydalen’ premiär!
Ikväll.
Jag hade en FANTASTISK kväll i söndags på födelsedagen.. Önskade jag hade kunnat streamat live.
Min förhoppning är att få dela med mig av bilder och kärlek från festen de närmaste dagarna.

20130912-201909.jpg

****

20130912-202131.jpg

Så kom jag äntligen hem idag till Sthlm efter ett inställt flyg och försening på nästa.

20130912-202540.jpg

Skandinavien är vackert!!
Älskar att flyga.
Kopplar av då. Känner mig fri.
Hade en grymt bra resa över till Norge igår med starka intressanta oplanerade möten på flyget och flygplatsen med 3 st mycket spännande människor!
Hi hi Härligt när man känner att det är flow i luften.. Och allt kan hända.
Då är det bara att bejaka flödet och kreativiteten. Dont hold back!
Jag tog fram min bok jag började läsa för ganska länge sen. Hittade den inte. Köpte en ny på Hillsong Church Sthlm och började från början igen.. Love IT.
Ledarskap handlar den om. Meat.

20130912-203115.jpg

20130912-203422.jpg

Visdom.
Bra böcker är så förlösande och stimulerande. Tänk vad mycket det finns att lära sig utmed livets väg.
Och du går inte ensam.
Vi är här, tillsammans.
Du och jag, för just den här tiden.
****
Någon som verkligen är här, full med liv och solsken i blick är lill-frö’t Zoe..

20130912-204653.jpg

20130912-204717.jpg

20130912-205759.jpg

Nymålade blå tånaglar och blås ute verandan på sköna Jungfrusund på Ekerö ikväll. Kontors möte kombo med middag! Glädje

20130912-210036.jpg

20130912-210218.jpg

Äkta kärlek, glädje o musik är hälsosamt och förlänger livet tror jag.
Hoppas vi får leva länge!

Ta hand om dig.
Det måste jag lära mig göra..än mer.
Men man lär sig alltid något varje dag!

‘Håll blicken fäst på det som är därovan ‘så är det lättare att gå framåt med ett glatt o tacksamt hjärta.

Kram från mig.
C

20130912-210818.jpg

På torsdag kvällen den 26:e är det PREMIÄR i Berwaldhallen.
Alltid en extra krydda..
Bara några biljetter kvar
dessa 3 exklusiva konserter.
Välkomna.

 1. Sofia skriver:

  KÄRA MAMA och Carola! VARFÖR får minipolisen Penny…nånting´s meningslösa pekpinne-kommentarer vara kvar, men inte svaren som andra skickar till henne?! Fy för sån här åsiktsregistrering och åsiktsstrypning! Hennes kommentarer är bara ett sätt att klanka ner på andra, men ingen får säga till henne om det..?! Förstår inte hur ni tänker! Jag tänker ALDRIG mer gå in på den här bloggen, Mama är en tidning som försöker styra kvinnors åsikter i att vara ”de rätta”, jag AVSKYR SÅNT! Bara typiskt ”kvinnliga”, menlösa saker får stå kvar!? Fy!!!

 2. Underbara CAROLA!!!
  TACK för ditt härliga inlägg med skratt,värme och styrka. Jag känner mig ALDRIG ensam när jag gå in här på din blogg. Känns som du VERKLIGEN är med mig, och menar det till 110%. Tacksam <3

  Vad kul att få se från Norge, härligt med skratt. Det är så befriande och sätter igång de positiva hormonerna i kroppen.
  'Ett SKRATT förlänger livet' heter det ju visst ;-)
  Du blir bara SNYGGARE med åren så du behöver inte ha förstora krav å dig med sminket. Du är så vacker på både insidan och utsidan.

  Jag har samma känsla som du när jag flyger och jag älskar det. Så befriande och vackert. Love it toooo!

  Jag kommer den 26:e och det ska bli sååå KUL :-D Parkett plats rad 3 på högra kanten (med ansiktet vänt mot scen). Hoppas du går förbi mig och ger mig en handklapp :-)
  Dock är jag lite orolig för att jag ska bli alldeles för känslosam och bryta samman. Men jag reser mig nog igen i så fall, med hjälp av dig :-)

  Vilken fin inspirerande bok om ledarskap. Kloka ord! Men du är redan stor på insidan för du har det inom dig liksom och det är just därför jag GILLAR DIG SKARPT!

  hihi lilla bus fröken Zoe, man ser hur ögonen strålar av glädje.
  Jag hoppas allt är bra med AMADEUS med.

  Jag ska försöka hålla blicken fäst på det där ovan, kanske bli det lite lättare att leva då för just nu är 'bråkar' livet med mig.

  TACK än en gång för din SUPPORT!
  Du gör mig STARK

  KÄRLEK till dig och dina barn

  Vi ses om ett par veckor

  Var rädd om dig, du är värdefull

  Kramar Sandra fr Jönköping

 3. Mormor skriver:

  Hej Carola !
  Idag har jag sett en riktigt söt prinsessa – med KORT hår!!!
  Hon heter Estelle! Och dansade med sin mamma på borggården utanför Stockholms slott . UTAN konstgjort hår .
  Så skönt att se !!!!
  De finns alltså!
  På riktigt!
  Utan att stylas.
  Tänk va’!

  1. Ada skriver:

   Vad vill du med e sådan kommentar? Förstår inte! Så du tycker inte Zoe är söt eftersom du skriver att du sett en riktigt söt prinsessa? Håll sådant för dig själv tycker jag! Jag tycker att hon är ljuvlig vilket inte förtar att Estelle är söt också. Kanske om hennes hår inte växt alls när hon är tre att hon också skulle vilja ha en snäll mamma som hjälper henne med det…

  1. Hm. Detta var en rätt onödig kommentar. Så du tycker inte Zoe är söt? Och det var du tvungen att skriva?
   Synd att man inte kan respektera en liten flickas längtan att få ha långt hår och inte kan sätta sig in i LYCKAN när hon fick det! Hon var inte 1,5 som Estelle utan 3 och medveten om att hon inte hade mycket hår. Jag har en bekant som har en dotter som är halvafrikansk, hon fick också förlängningar för ett par år sen ungefär i Zoes ålder, detta är MYCKET vanligt då många av dessa barns hår inte växer speciellt mycket och en del önskar sig HÅR så hett. Det är ingen annans sak att lägga sig i, föräldrarna har ansvaret och ingen annan kan döma eller känna till vad som ligger bakom och väga för och nackdelar.

   1. Maria skriver:

    Pennylope, ta inte dig själv på så stort allvar! Det DU tycker eller har att säga är inte viktigast, det är att vi alla får komma till tals! Men du har moderatorerna med dig här på Mama, de verkar tycka som du och har raderat mina svar till dig (även andras har jag märkt). Du är en bloggpolis och tror dig ha nån slags veto-rätt att diktera vad som är rätt och fel på Carolas blogg! Dina kommentarer är helt onödiga, du kommer med pekpinnar åt andra. Så… hmm… DIN kommentar var en rätt onödig kommentar. VAR skev Mormor att Zoe INTE är söt!? Det var DU som la in den betydelsen, du gör ju bort dig hela tiden!

    1. Du kanske ska fundera på varför dina inlägg blir borttagna istället. Jag förstår inte anledningen till att mormor ska skriva så. Om det inte är samma anledning som får dig att fnysa åt Carola och kalla henne naiv för att hon litade på taxichauffören. Varför ska mormor håna Zoe och Carola med ett sådant inlägg.Påpeka två gånger att det FINNS fina prinsessor med kort ostylat hår. På riktigt! Som om motsatsen är det vanligaste!? Jag fann den kommentaren väldigt onödig. Tänk om Zoe själv skulle få hör hur hennes hår blev hånat på det sättet? Jag skriver en hel del kommentarer direkt till Carola också. Utan pekpinnar.
     Och de enda kommentarerna som jag fått på mejl och som sedan tagits bort är de från dig såvitt jag kan minnas.

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..