Höst-tankar..

Tankar..

20131006-214131.jpg

20131006-214151.jpg

Söndags tankar..
Samtidigt som jag ‘tankar på’ allt jag kan under höstens vackra årstid.
Höaten är både vackert och även lite melankoliskt.
Man ‘ömsar skinn’ på något sätt.
Som puppan innan hon blir fjäril..
Jag gillar det.
Gillar det ständiga förnyandet.
Även om det till viss del också är krävande och ganska påfrestande i tider…

20131006-215208.jpg

Men mest så får hösten att låna mig lugn, harmonisk, att jag duger som jag är och att jag är på väg…
På väg med förväntan och ett fång blommor i hand.
Det är väl härligt?
Även om man inte vet vad som egentligen väntar en.
Hoppet – som finns där som ett stabilt ankare och som samtidigt ger tron den skjuts den behöver för att kunna segla vidare.

20131006-230743.jpg

Vi hörs snart igen.
Har så mkt jag önskade jag hann dela med mig av.
Har haft en fin innehållsrik dag idag med hela familjen.

Frid, Carola

 1. ö skriver:

  Må alla hösttankar landa och leva och leda dig Carola. Det är inga dåliga grejer varsebli att ”duga” som man är, ”vara på väg” och ”våga förväntan” på framtiden. Ha en skön helg. God Bless! //ö

 2. Y skriver:

  De där stövlarna påminner om ett par som du hade på 80-talet ! superfina ! var är dom köpta ?

 3. Maria skriver:

  Jo jag är löjligt förtjust i låten ‘Ditt ord består’. Texten javisst den är ju tydlig och trygg men det är framförallt ditt sätt att sjunga i den, tonen kanske och själva melodin. Haha, ville bara tala om det. Blir väldigt glad av den.

 4. Mas skriver:

  Tack för en underbar konsert i Berwaldhallen lördag 28/9. Vill även tacka för att vi fick ta kort med dig utanför Berwaldhallen före konserten då vi hade turen och lyckan att träffa på dig. Detta gjorde vår dag. Du är så trevlig, rolig och härlig. Hoppas det inte dröjer allt för länge innan vi får gå på en konsert med dig igen.

  Kramar från de tre tjejerna från Dalarna

 5. Ja hösten är en vacker tid.. alla träd vars blad ändrar färg för att så småningom ramla av i trädets förberedelse inför vinterns vila..
  För vissa är hösten en nystart, för andra en omstart. För mig är nuets höst en väntan, en förväntan och en längtan, från det som har varit och för det som ligger framför.
  Jag andas ut min ensamhet, jag andas in att jag är din.. (som en av författarna i min andaktsbok brukar börja sin text med) önskar jag blir ledningen för mig denna höst, tillsammans med texten: När löven faller av och kvar är vi. Ett litet frö får dö och bli till liv..
  Höstkram till dig Carola och alla andra fina därute som följer denna blogg! <3

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..