Höst-tankar..

Tankar..

20131006-214131.jpg

20131006-214151.jpg

Söndags tankar..
Samtidigt som jag ‘tankar på’ allt jag kan under höstens vackra årstid.
Höaten är både vackert och även lite melankoliskt.
Man ‘ömsar skinn’ på något sätt.
Som puppan innan hon blir fjäril..
Jag gillar det.
Gillar det ständiga förnyandet.
Även om det till viss del också är krävande och ganska påfrestande i tider…

20131006-215208.jpg

Men mest så får hösten att låna mig lugn, harmonisk, att jag duger som jag är och att jag är på väg…
På väg med förväntan och ett fång blommor i hand.
Det är väl härligt?
Även om man inte vet vad som egentligen väntar en.
Hoppet – som finns där som ett stabilt ankare och som samtidigt ger tron den skjuts den behöver för att kunna segla vidare.

20131006-230743.jpg

Vi hörs snart igen.
Har så mkt jag önskade jag hann dela med mig av.
Har haft en fin innehållsrik dag idag med hela familjen.

Frid, Carola

 1. Må alla hösttankar landa och leva och leda dig Carola. Det är inga dåliga grejer varsebli att ”duga” som man är, ”vara på väg” och ”våga förväntan” på framtiden. Ha en skön helg. God Bless! //ö

 2. Jo jag är löjligt förtjust i låten ‘Ditt ord består’. Texten javisst den är ju tydlig och trygg men det är framförallt ditt sätt att sjunga i den, tonen kanske och själva melodin. Haha, ville bara tala om det. Blir väldigt glad av den.

 3. Tack för en underbar konsert i Berwaldhallen lördag 28/9. Vill även tacka för att vi fick ta kort med dig utanför Berwaldhallen före konserten då vi hade turen och lyckan att träffa på dig. Detta gjorde vår dag. Du är så trevlig, rolig och härlig. Hoppas det inte dröjer allt för länge innan vi får gå på en konsert med dig igen.

  Kramar från de tre tjejerna från Dalarna

 4. Ja hösten är en vacker tid.. alla träd vars blad ändrar färg för att så småningom ramla av i trädets förberedelse inför vinterns vila..
  För vissa är hösten en nystart, för andra en omstart. För mig är nuets höst en väntan, en förväntan och en längtan, från det som har varit och för det som ligger framför.
  Jag andas ut min ensamhet, jag andas in att jag är din.. (som en av författarna i min andaktsbok brukar börja sin text med) önskar jag blir ledningen för mig denna höst, tillsammans med texten: När löven faller av och kvar är vi. Ett litet frö får dö och bli till liv..
  Höstkram till dig Carola och alla andra fina därute som följer denna blogg! <3

 5. Jag håller med om att hösten är superhärlig, tyvärr har jag själv det rätt stressigt just nu, så jag hinner inte ladda mina batterier som jag brukar på hösten. Men att andas och se alla vackra färger ger harmoni, skall gå ut och gå imorgon med min hund och ladda lite. Så fina bilder på dig i höstskrud!! Kram

 6. …mår gott av att läsa din blogg. Ger inspiration och eftertänksamhet och kul höra dina tankar om detta med att förändras och vara i processer som livet för in en på. Vad styr man själv över… vad bara blir…. ihop med tron och hoppet till både Gud och livet som hela tiden finns där. Händer mycket ibland och kan då vissa gånger vara som att ta ”sjumilakliv” bara genom att ”stå kvar”… det är häftigt på något sätt. Livet är gott:). Typ som Gud: ”såg på sitt verk och det var gott”:). Önskar dig allt gott och både ro och energi att vara i allt som är. //ö.

 7. Du är alltid så vacker Carola! Underbara bilder på dig! Njut av höstens lugn och fina färger. Och det gudomliga i att växter och träd dör för att sedan återuppstå i vår.. Visst är det häftigt! Under höst och vår är Guds närvaro som starkast, den syns i hela naturen. Frid till dig Carola! Längtar tills vi ses! Hoppas det blir snart. Kramar!

 8. Fina, vackra du. Vad härligt att allt gick bra på konsterterna. Underbara bilder på dig.
  Kram från Göteborg

 9. Hej Carola
  Det var mycket fina. Tankar du hade om hösten som du skrev om i ditt inlägg här på din blogg . För hösten är ju så fin årstid med des alla färger som är på alla träden som man ser när går ut . Det är var ju fina. höst bilder på dej utan för en kyrka med des fina port som bara står och väntar just dej och alla andra som Guds son vill ha med sej in i sitt hus .
  Men du får ha det så bra i det ärliga höst väder ett .
  Kram Lisa Matsson

 10. Jag blir så rörd när jag ser alla klipp på youtube från Berwald! Vad jag önskar att jag hade möjligheten att gå!! Tack för att du är du och ingen annan! En dag då vår Herre tillåter det, ska vi mötas och jag ska få berätta min historia för dig. Det jag har gått igenom och klarat av tack vare vår Fader och din musik <3 Du betyder så otroligt mycket för mig, dagligen inspirerar du och stöttar med din ljuva musik! Keep it up! Ta vara på det du har!
  Vi ses! <3

 11. Jag bara måste lyfta fram en kommentar från ett tidigare inlägg skrivet av Jaana 7 days ago; den berörde mej så för den var så makalöst fint skriven och så sann och den vittnar om ett stort och kärleksfullt hjärta: Tack för den Jaana :)
  ”Vad ska man säga?! Satt på första parkett och var bjuden på konserten. Carola är inte min musik eller min grej och har aldrig varit (förutom lite jul-Carola). Så då sitter man där utan förväntningar. Jag blev chockad över min reaktion – grät när du sjöng – När löven faller. Och för att inte tala om Happy days. Vilken närvaro och vilken utstrålning och vilken karisma. Vilken villkorslös kärlek.
  Det var tamejfan en helig upplevelse. Du är inte av denna värld människa. Blev nästan lite rädd. Tack för en fantastisk upplevelse!”

 12. Fine Carola du har rett, høsten er vakker. Og det som gjør den enda vakrere er at vi går i spenning om det blir julekonserter med deg :) Klæm fra norge :)

 13. Hösten är härlig! Lyssnar mkr på När Löven Faller, den passar så bra till denna årstid och varje ord du sjunger är helt fantastiskt. Älskar denna sång. Tack för det.
  Kan tänka mig att du har mkt inom dig. Du är värdefull <3
  Snygga kläder.
  Kram

 14. Hösten är vacker, ger mig liksom tillåtelse att få landa i mig själv och med en ny frisyr om än den blev lite kort men tuffare än innan ser jag ljust på tillvaron trots att en kär släkting är väldigt dålig och inte mycket kvar. Livet är både sorgligt och krävande men värt att Leva!
  Din konsert gav mig ett ljust minne, du förmedlade ngt mkt fint. Kan inte riktigt sätta ord på det men ngn slags lätthet och nu går vi vidare och det som vart det bär vi med oss, det är en del av oss.
  Otroligt fina bilder på dig och så snygga kläder du har mänska.
  Allt gott till Dig

 15. Wow!!! For noen nydelige bilder av den vakreste kvinnen som fins <3 Å takk for enda noen dype tanker fra deg, Du får meg til å tenke på det viktige her i livet og høsten er bare helt fantastisk <3 Ha en flott uke, Carola :D Klem fra Malin Debora <3

 16. Jag gillar också hösten, den klara luften och de vackra färgerna. Och det känns liksom lugnt och skönt. Vilken snygg kappa och snygga stövlar! Gillar höstmodet också.

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..