Pågående torsdag med humor!

Idag har vi filmat i princip hela dagen inför Hellenius hörna som sänds nästa lördag! ( Nu är det torsdag kväll när jag skriver..el närmre natt.. Och som hunnit rulla in till att bli fredag)

20131010-235814.jpg

Tog Hymern in till gamla stan under inspelningen tillsammans med David och Co.
Bästa herr R Gustavsson stod för regin denna dag!
Jag har skrattat mer än en gång.. (hoppsan, det blev visst 2 ggr Gustavsson)

20131011-004641.jpg

20131011-004755.jpg

20131011-010952.jpg

20131011-011446.jpg

20131011-012314.jpg

Det är inte alla ggr man har en kamera-man på badrummet när man e ute och åker.. hi hi

20131011-013148.jpg

Mycket utav mitt ‘pimp’, min interiör kommer ifrån butiken Drömhuset.
Min väninna Ann har massor med fint där. ( Butiken ligger på Östermalmstorg, Sthlm. )

20131011-013537.jpg

20131011-013748.jpg

20131011-013912.jpg

20131011-014052.jpg

Lite trångt var det minsann i gränderna.. Men d går bra!
Tack Hymer center i Örebro.

20131011-014519.jpg

Och så Zoes lilla hand då hon hittade ett chips hjärta häromdagen!

Kram så länge, från
en som slocknar nu..!
(Måste upp imorgon fre och göra mig startklar för rep inför Körslaget!!!!
Nu på lördag )
Ska bli riktigt kul.
Vi hörs väldigt snart igen.. Har alltför många fina bilder och upplevelser som jag inte kan hålla endast för mig själv och mina närmaste!
Du är ju som en del av min ‘förlängda familj’.

Höstkramar Carola

 1. Mia skriver:

  Du är medveten om att du kör omkring med en husbil som har haft körförbud länge va?

 2. Malin skriver:

  Hej fina Carola! Jag hade förmånen att äntligen få träffa dig på inspelningen av Hellenius Hörna i frihamnen. Mina två barn var med i sketchen ni spelade in med alla barn. Jag har följt dig under hela din karriär, & jag tycker du är fantastisk! När vi var små åkte vi runt i Sverige hela familjen och tittade på dina konserter! Jag förlorade min mamma som även va min bästa vän i cancer nyligen, jag försöker hjälpa & stötta min pappa så gott jag kan därför tog jag med pappa på inspelningen så han fick komma ut lite! Även han är ett stort fan av dig! Vi hade ingen aning om att du skulle vara där. Så att vi fick träffa dig och ta kort med dig betyder massor! Det var länge sen jag såg pappa glad men den kvällen kändes bra!! Ville bara berätta att även fast vi inte känner dig så fick du min familjs dag att bli bättre! Du är grym, va rädd om dig och ta hand om din stora prins och din söta lilla prinsessa! Kram från Malin, Tindra , Oliver och min pappa Tomas

 3. Kicki skriver:

  Trevligt att få se dig i kväll och höra dina låtar på Körslaget. Det borde ha varit du som höll i Botkyrkakören,. Dogge i all ära, men körledare…nja..

 4. AnneliS skriver:

  Tack för allt du ger<3<3<3 Har tittat på flera klipp från Berwaldhallen…helt magiskt<3 kramar

 5. Stina skriver:

  Underbara bilder. Jag undrar bara varför min kommentar om Hymer togs bort, att den är belagd med körförbud. Det är ju av omtanke för det är lätt att glömma besiktiga men det handlar ju om säkerhet när man kör med guldklimpar ;) i bilen, eller hur. Önskar er alla en fantastisk hösthelg. Kram

  1. Ester skriver:

   Mama kör med åsiktsregistrering och extrem moderering, jag har faktiskt inte varit med om något värre på någon blogg tidigare… ja, det ska vara Maggan Graafs blogg då, där man inte får tycka något annat än blogginnehavaren! Trist!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..