Nu lyfter jag!

Kära du!
Sitter på flighten igen och ska precis resa till grannlandet Norge!
Vill bara ge ett tecken från mig och säga att allt är väl och önskar dig en vacker helg!

20131214-101935.jpg

20131214-101959.jpg

a
Puh!
Yes I made it..hann till flyget även idag. Jippey!
Blev lite sista minuten shopping och språngmarsch till gaten.

Love and Grace från Miss C.

Varmt välkomna till en väldigt musikalisk stark Familjejulkonsert söndag Filla – Filadelfiakyrkan st eriksplan, kl 17.00 och 19.30 med Hillsong church Sthlm.
(Jag har hjälpt till med lite staging etc. Står troligen ej på scen söndag. )
Laddar för Halmstad med dubbelkonsert i ryggen från idag i Flekkefjord. Jul tider..

20131214-102939.jpg

 1. Hoppas att helgen var bra!

 2. Jaana skriver:

  Tack älskade underbara du och Richard för en helt magisk konsert i Halmstad ikväll!! Helt otroligt! Så vackert, personligt och helt underbart! Julkänslan och värmen spred sig! Magiskt! Tack för att du bjuder på dig själv och tack för den otroligt vackra sången! Behövs varken snö eller tomte…. julkänslan infinner sig efter kvällens konsert! Att vi stod ute i kylan och väntade i över två timmar glömde man i samma stund första tonen ljöd!! Kul att träffa dig efteråt också! Stor varm kram och önskar dig allt gott i jul!

 3. ö skriver:

  Hej Carola! Det ”tar” att läsa det du skriver och känns igen, spännande tid som varit och handlar ju om detta med brytpunkterna mellan ”förändringar i livet” och/eller ”stå kvar i det man har”. En klok man jag haft en del pratstunder med detta år gav rådet en gång att ”innan du vet vad du ska göra… låt bli att göra något över huvudtaget”!

  Landade i mig och klokt sagt och samtidigt dess motsats: gör man inget händer inget!
  Givande ta del av dina tankar, kombo lyssna in och agera… busenkelt:)
  Har även under detta år som på många sätt (näe förresten, alla sätt) varit både omskakande och omdanande funderat typ: ”vart är jag på väg?” Sedan en tid tilllbaka har funderandet ändrat skepnad och istället blivit typ: ”Vart har jag kommit någonstans?” Hårfin skillnad men ändå en skillnad och en stor nåd att förnimma förändringen och den tillhörande insikten i att det faktiskt är gott att leva :)
  Och nya möten, människor och sammanhang och vara i ”rätt tid” och på ”rätt plats”. Svindlande och obegripligt men även stort och vackert.
  Ser fram emot konsert. Då dottern är borta över helgen och ”hon” (som jag inte bara kan leva med, istället ”hon” jag inte kan leva utan) ännu inte behagat uppenbara sig ska jag passa på gå med mamma på fredag. Inte illa det heller:)
  Allt gott och ha en skön tid med dig själv, dina barn och alla andra när det nu bara är en vecka kvar till julafton. //ö.

 4. Maria skriver:

  Vacker låt Tänd ett ljus, varm å fin.

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..