Kryddigt långt inlägg med ‘behind the scenes’ info inför Amandas morgondag i SMB!

Vill skriva om det som är aktuellt i mitt liv just nu!
(Det som jag kan och bör skriva om iallafall. ; )
Utöver att Zoe och jag just nu njuter av medelhavs solen innan en intensiv period före jul så vill jag lyfta fram några av mina minnen, tankar o känslor från Amanda Jensens dag en färgstark och väderväxlande dag i juni 2014.

Så glad för mina dagar på Gotland!
Vilka människor och fantastiska artister jag fick lära känna och ‘hänga med’ i 10 dagar!
Alla så unika och olika på många sätt men ändå är vi så lika ändå.
Programmet är ingen tävling om varken det ena eller det andra men en rejäl boost med en del backspeglar som ibland kan ge oss mod att ta nya tag och steg mot våra innersta musikaliska drömmar!

Det hoppas jag programmet kan få vara för alla de som varit med, är med och kommer att vara med i.
Tolkningarna av varandras låtar är såklart viktiga men de är ‘så mycket mer’ …
Så mycket mer än det vi ser i rutan.
Här kommer lite av mina egentagna bilder från vår ‘resa’ och vårt ‘smb-camp’ ..

IMG_1787.JPG

IMG_5421.JPG

IMG_1772.JPG

IMG_1773.JPG

När vi landade på Gotlands charmiga flygplats var det ett gediget press uppbåd som tog emot oss och ville ha bilder o intervjuer om våra förväntningar etc.

IMG_1838.JPG

IMG_1820.JPG

IMG_1809.JPG

IMG_1894.JPG

En härlig lilla syrra som är lätt att älska!
Och som man får mycket tillbaka av!
Vilken musik o blues älva hon är.
Skör och intensiv på samma gång.

IMG_1937.JPG

IMG_1952.JPG

IMG_1998.JPG

Amanda Jensen är cool.
Hon är född med bluesen i generna!
Hon är unik och en vandrande musik-källa.
Hennes sätt att sjunga o frasera är så genuina och sköna.
Jag kände mig bara som en blek kopia när jag skulle testa nåt av hennes material..
Så jag valde att göra nåt helt annat.
En Bond / buble ballad av hennes upptempo låt.. Som visst hade en mycket speciell, kär och tung historia.
Inte visste jag när jag valde den sången till slut bland hennes fenomenala albums att den skulle få Amanda att tappa fattningen ( andan ) förresten av kvällen. Alla hennes minnen från den tiden kom fram efter en lång dag på Gotland.
Och känslorna blev övermäktiga.
Sådan roll har musik i våra liv.
Vi lever den, andas den och minns den.
Ibland både älskar och kanske hatar vi den för den har med så mycket i bagaget.
Denna sång har verkligen vuxit för mig. Med kärlek.
Att vi lämnar bakom oss händelser o minnen för det ljusa nya vackra som vi tror på… A new Day has begun!

Det kan vara här på jorden och det kan vara i det nästkommande livet – i himmelen.

IMG_0844.JPG

IMG_0843.JPG

IMG_0840.JPG

IMG_0839.JPG

Jag har alltid sett Guds ansikte och storhet liknandes som solen!
Bländande kraftfullt med sin värme och livgivande kärlek.
Nödvändig för allt liv.
Vi kan värja oss för den i skuggan, ta den för givet eller ta emot, njuta av dess strålar och tacka för att den faktiskt lyser ännu en dag på oss…

Han som skapat himmel och jord.
Han som är utan slut.
Han som känner våra hjärtan bättre än oss själva.
Och Han som förberett oss en gemenskap i evigheten utan sjukdom och utan tårar. Han som gav sin egen son, Jesus, för att Han älskar oss.
Och Jesus som var villig att gå i döden för oss!
‘Ingen har större kärlek än att han ger sitt liv för sina vänner’ står det i Bibeln.
Jesus var verkligen en sann vän!
Han hängde inte med de som kunde boosta honom el ge honom en kick.
Han gick dit där de tog emot honom.
Till de som var enkla i hjärtat och inte var uppblåsta av sin egen visdom och självrättfärdighet.
Jesus var en äkta människa men syndfri. Han var Guds efterlängtade son, Messias, född genom helig Ande genom jungfru Maria. I ett enkelt stall i Betlehem.
Än idag visar sig Jesus för miljontals människor över hela jorden.
Men det är ditt val att tro och ta emot.
För mig är han inte enbart en religion, för mig handlar Jesus om en relation, som leder mig hela vägen hem. Den största och bästa vännen som man nånsin kan få.
Genom sitt försoningsverk på korset.
Hans mod och uppståndelse, hans förtröstan på Gud, sin himmelske far.
Han kallar oss för sina vänner.

IMG_2019.JPG

IMG_2020.JPG

IMG_2016.JPG

IMG_2017.JPG

Jag skriver detta med anledning av det som smb-produktionen valt att klippa ihop av Loves och mina bra och respektfulla konversationer på gården.
Vi bodde ju nästgårds! Bredvid varann.
Och fann tonen på en gång.
Redan på flygplatsen faktiskt. Ha ha..
Och det var han som började fråga mig om jag läste några böcker osv.. Och så tog han upp att han läste ‘Lewis resa’ som handlar om pingsväckelsens stora ledare i Skandinavien på 40-talet och mer därtill..
Sköna politiska och akademiska Love var vänlig och gav mig boken senare i höst på Cafe Rival när vi träffades där på kaffe och snack.
Jag uppskattar Love som människa. Och som artist!!
Really.
Men jag önskar ni som tittare hade kunnat fått med er allt som sades på Gotland oredigerat!
Men så är spelreglerna.
Och de måste ändå krydda till det lite grann. Med kärlek, humor, tankar och bra avvägning/ balans ändå mitt i allt.
Heja mastiff med crew.

IMG_0835.JPG

IMG_0834.JPG

IMG_0778.PNG

IMG_0774.PNG

När vi var på amasing Amandas 2:a aktivitet så var jag så mosig o trött att jag bara fnissade o grät om vartannat.
Det var en ganska turbulent dag på många sätt.
Smb producenten hade då bett mig att inte träffa min dotter Zoe på fredagen då vi ändå skulle få en liten öppning i schemat.
Det skulle vara lika för alla!
Såklart. Men om de andra inte köpt biljett till sin familj.. Ska jag drabbas då?
( back to School och ‘jantes’ ansikte gjorde sig påmint. Big Time.) jag kände mig så skyldig!
Så liten. Så hopplös. Som om jag gjort nånting fruktansvärt!
Jag bet ihop men kunde inte hålla tårarna tillbaka när vi satte oss i jeeparna. Som tur var satt Ola och Johan bredvid och jag blev både tröstad och uppmuntrad på ett oerhört vänskapligt och förstående sätt utav de båda artisterna och fina medmänniskorna!
Klart de ville hjälpa mig, som ensamstående adoptiv mamma att få möta Zoe en liten stund på fredagen.
Deras kärlek i handling hjälpte mig att möta Zoe 20 min i baksätet på en bil utanför gårdens murar.
Snacka om ‘survival camp’ …
Vårt möte betydde mkt för Zoe 5 år som kom med sin nanny. Nu fick hon se var mamma var och kände sig bekräftad och glad över att vi snart skulle ses hemma igen.

IMG_0830.JPG

IMG_0836.JPG

IMG_0837.JPG

IMG_0833.JPG

Amandas dag gick i lekens tecken!
Och här syns bla lite av det.
Vem har inte velat vara Pocahontas eller en indianhövding.
Vi skulle slänga alla hämningar utanför ‘det er for vildt’ tejpen och det gjordes.
Fjädrarna låg i maskeradkistan o ropade på mig så valet blev lätt.
Nu kunde man gömma sig lite bakom den. Eller inte..?! Ha.
Ola såg så fantastisk ut i sin kräft utstyrsel så hälften vore nog!
Johan likaså med sin gigantiska hatt.
Och då är Johan inte liten..
Orup blev en ymca kille och Love tog en fes på huvudet. ; )
Älskade Amandas påfund och lekar.
Orup fick lite torrets syndrom mitt i leken o Amanda tyckte han visade på frihet..
Jag skulle säga ordet och ett nytt direkt därpå men vi skrattade så högt allihop att vi gick till ‘synkar’ istället.
Alltså intervjuer med oss där vi berättar hur vi upplevde aktiviteten mm.
Min synk fick både fotografen och intervjuaren att tappa fattningen..
Och han som frågade mig frågor skrattade så mkt att han ramlade omkull på marken.. Där hade jag velat haft en kamera!!
Ni ser / hör det mesta imorgon.
Det var ordet jag inte brukar ta i min mun, det som Orup sa, som jag refererade till. Men det kom ut lite lustigt framför kameran och jag skrattar själv högt när jag kommer på hur allt blir lätt att missförstå……
Det kan jag bjuda på!

IMG_0767.PNG

IMG_0752.PNG

IMG_0747.PNG

IMG_0745.PNG

Hoppas du nu får en fin fredag kväll.
Att du hittar fram till iTunes o Spotify för å ladda ner min 3:e låt från Så mycket bättre!
Producerad utav Mike eriksson tillsammans med kapellmästaren Stefan Olsson.
Jag är så otroligt stolt glad o tacksam för suveräna musiker som dem och fenomenala Erik Avinder som spelar violin på denna stämningsfulla blivande ballad…
Den här kan bli en fin låt som 1:a extra nummer på konserterna framöver.

Kärlek och tacksamhet, frihet och nåd.
Passion och lidelse, uthållighet och gemenskap – genom allt!

Carola

IMG_0533.PNG

Glöm inte att besöka min hemsida. www.carola.com
Och följ mig gärna på instagram -Carolaofficiell

Tunikan från i lördags på Orups ‘Sjung halleluja och prisa Gud’ kommer från en duktig o svensk ung kläddesigner som finns nu att beställa på
http://esterelenora.com

IMG_0457.JPG

IMG_0458.JPG

Puss o Kram

 1. Hej Carola
  Blev helt förälskad i din blommiga kaftan i helgens avsnitt av Så mycket bättre. är den köpt utomlands eller i Sverige?

 2. Så KUL att du har din turné som jag läste om idag, såklart !!! i Malmö till våren men även i Helsingborg, inget avstånd för oss skåningar ju. Välkommen hit. Härligt också att läsa att det inte blir högtravande som du själv uttryckte det utan cool och härligt med olika sorters låtar. ;);););));

 3. Allra Finaste du CAROLA :) Såg i vår lokaltidning mitt i Botkyrka att 25 Nov är det ett seminarium i Stockholm. Besvärliga människor. Deltagaravgift är 1.980 kr exkl moms. Man kan gå fyra betala för tre. Detta hålls på Klara Konferens, Vattugatan 6 centrala Stockholm. Om intresse , tid och möjlighet finns:)?. VARM KRAM ALLTID:) Angelica i Fittja!

 4. Vilket otrolig människa du verkar vara! Jag har alltid gillat dig och har otroligt länge velat se dig live. Till min otroligt stora förvåning besöker du ingen norrländsk stad under din kommande turné. Den mest norrut var Gävle? Kan det stämma…? Vad hände med andra halvan av Sverige.. trist

 5. TACK SNÄLLA för allt du delar med dig av, för din kärlek, öppenhet, omsorg. För att du är den du är.
  Det var känslosamt med Amandas dag, låten kom verkligen i ”rätta” händer ★♥★
  En jättefin tolkning även denna gång. Du är den starkaste stjärna som lyser.
  1983 tog du mitt hjärta med storm och idag 2014 ta du fortfarande mitt hjärta med storm. Aldrig har nån varit mig trogen i så många år, TACK ♥★
  Tänk om jag på något sätt fick ge tillbaka, allt vad du ”gett” mig genom åren.

  Så glad att du ska ut på turné, hoppas vi ses i Jönköping.
  Du får mig att kämpa vidare, nu har jag nåt att se fram emot ;)
  Du omsluter mig på alla sidor…
  Kärlek från Sandra

 6. Allra Finaste du CAROLA:) Vi behöver stödja Journalisten Nuri Kino. Han har en sida som heter A Demand For Action. Med fokus på det som händer i Irak och Syrien. VARM KRAM ALLTID:) Angelica i Fittja!

 7. hej carola jag saknar min vän
  jag älskar min vän
  jag heter marita
  jag tycker om att baka
  hur mår du idag
  karm på dig carola

 8. Allra Finaste du CAROLA! Imorgon anordnar United Nations Human Rights i Genéve Schweiz en sammankomst då de firar 30- års jubileum av motstånd till Tortyr. Jag har skrivit till Amnesty International Sverige( Sweden) Human Rights Watch, och UN Youth Australia. Det är tillgängligt på UN Treat Body Webcast. VARM KRAM ALLTID:) Angelica i Fittja!

 9. Carola ! I LOVE YOU !
  Det betyr ikke at alt du gjør er bra :-)
  Selvsagt gjør du bra versioner av alle deres andres sanger/melodier..
  MEN! Noen er veldig kjedelige,helt uten mål og mening.!
  Jeg likte Ola Salo sang!
  Tilogmed Orup sang..
  Amanda burde du ha satset på å være en ”blek kopia”
  Jeg tror det ville ha reddet deg:-)
  Du må våge å feile :-)
  I Will Always Love You !:-)

 10. Oj. Den där versionen du gjorde av Amandas sång var verkligen stark. Blev ju inte mindre så av att veta bakgrunden. Satt ju och nästan lipade i soffan! Är jätteglad för att det finns sådana här program, där allt är positivt och fyllt med respekt. Äntligen! Mer sådant! :-)

 11. Vilken underbar tolkning du gjorde av Amandas låt! Fick både rysningar och en tår i ögat! Den svart-vita byxdressen du hade på dig när ni gick till fyren var sååå snygg! Vart kommer den ifrån?

 12. UGH Lilla/Stora Hövding!
  Du borde alltid gå klädd i hövding skrud (åtminstone på lördagar) det piggar upp!
  Bra avsnitt av SMB igår. Gillade era låtversioner, speciellt Kajsas och Din. Det var tur att det var du som gjorde For the sun, när den nu framkallade ett så tråkigt minne för Amanda. Du är bäst på att lägga tröst och hoppfullhet bakom texten och melodin. Det handlar naturligtvis (som du har uttryckt det) om att du vill förmedla något speciellt när du uppträder. Inte bara ”riva av en låt” och få applåder. Så blir det när Gud ”sluterupp” att det blir ”något mer”! Visst var ni också lysande som fyrvaktare och turistvärdar – ni har alla en framtid där om ni skulle vilja.
  Alla medverkande är intressanta och verkar vara kärleksfulla och varma personer, men jag har stört mig under de tre första programmen på att ingen av de andra (kanske med undantag för Kajsa) verkar kunna säga få meningar i rad utan att använda svordomar. Det är ett väldigt torftigt språk och påverkar min syn på dem. Vet att de förmodligen inte menar så mycket med det, men jag tycker det är synd!
  Du har berättat i intervjuer att du inte sa så mycket under luncherna och middagarna för att du tyckte att du inte kunde formulera dig så väl. Det skall du inte förebrå dig, du klarar i alla fall av att formulera dina känslor, tankar och upplevelser utan att använda förstärkande ord – heder åt Dig! För många år sedan använde jag själv ganska mycket svordomar i vissa sammanhang, men kom till insikt hur illa och torftigt det låter och slutade med det.
  Alltnog – hoppas ni har haft ett härligt höstlov. Inte minst ungdomarna som sliter och kämpar i skolan. Love and Joy till alla!

  1. Sedan är det ändå roligt om, när man ser programmet, de andra deltagarna ställer frågor till dagens person, visar intresse och inte bara sitter och tittar, det blir ingen kul TV då tycker jag. Man kan väl iaf LÅTSAS att man är intresserad, eller ? eller så har man inget vettigt att säga och då får man ju vara tyst, men det är synd för det är, precis som i en blogg, mycket kommentarerna som gör det hela, och det är INTE för att vara elak jag tycker detta utan för det är min åsikt. Inte ett ljud från C på någon middag på flera program, det är faktiskt trist, zzzzzzzzzzzzzzzzzzz. Men sen sjunger hon så underbart så det får väl uppväga det hela :)

 13. Hej! Programmet var kanon och du skriver också hur bra som helst… =)
  Låten till Amanda är fantastisk men jag måste får säga att det som imponerar mest är att du verkligen står upp för din tro!!! Den skiner igenom i allt du gör…
  Stå på dig Carola!!!! jag ber för dig…kram Sofia

 14. Så gullig Ola var nu är jag ännu mer kär i honom! Och din version av Amandalåten var bäst! Tycker Kajsa gjorde sitt bästa framträdande hittills men inte kommer hon upp i din nivå. Ett härligt program var det iallafall!

  1. Jag håller med dig helt, men, du behöver väl inte dissa Kajsa heeela tiden, hon tillhör ju en helt annan genre, en helt annan musikstil och en helt annan generation än vad jag tror du befinner dig i. Röstmässigt är Carola överlägsen det håller jag med om, men sluta klanka ner på den andra kvinnan i programmet. Det tycker inte jag är juste.

   1. Dissa Kajsa heeela tiden!?? Har jag alls dissat Kajsa, fattar inte alls vad du menar!? Är det att dissa någon för att man tycker att en annan var bättre? Har inte skrivit ETT enda ord om Kajsa utöver detta, jag är faktiskt ett stort fan av Tant Strul!!

 15. O så mäktig och odödlig denna sång blev från ”Amandas dag”, som du framförde! Jag fick samma känsla som jag får av ”När löven faller”, jag kan fortfarande inte sluta rysa och fälla tårar när jag hör den. Stort tack Carola

 16. Du är så vacker Carola, både på in och utsidan!! Du sjunger så fantastiskt bra, vilken röst!!
  Förstår att du kanske inte kan/hinner svara men jag har nyligen mist min pappa och även min 10-åriga dotter för ett antal år sedan. Jag har åter kommit dithän att jag söker svar och tecken. Kommer jag få träffa dem igen, vad gör dem nu, i vilken skepnad kommer vi att var på andra sidan, hur kommer vi att hitta varandra??
  Hur ser du på detta, skulle så gärna vilja veta.
  Stor kram/Ellenor

  1. Jag kände att jag ville kommentera ditt inlägg fast du naturligtvis vänder dig till Carola….. Jag beklagar dina svåra förluster (att du förlorat ditt barn griper mig).Min tro är att din Dotter och Far har det bra där de är nu och inget plågar dem. Fortsätt söka tecken. Jag är övertygad om att du kommer få träffa dem igen efter detta och då kommer allt vara enkelt, vackert och underbart. Jag tror inte man kommer behöva leta utan man finner varandra på det naturligaste vis. Jag litar på Gud! Hoppas du får ett svar från Carola…. Kram

   1. Tack snälla för ditt svar Jennie!
    Kändes bra att läsa helt klart (gråter lite)… Jag ska fortsätta söka tecken, det ska jag. Som mitt barns präst sa ”att jag kanske inte har rätta kanalen inställd”, något sånt. Hoppas att jag en dag ska hitta den…
    Jag avundas Er som känner en sådan stark tro… Jag är väl lite så att jag vill få bevis… Googlar mycket, såg någonstans på nätet att en person som rekommenderade en bok som heter ”Livet efter döden”. Kanske det också vore något att undersöka…
    Tack än en gång <3 Stor kram Ellenor

    1. Det var inte meningen att röra upp dina känslor. Kanske har prästen rätt om ”kanalen” jag vet inte. Klart du vill få tecken och bevis, det är så vi människor fungerar. Känner att jag har fått mina bevis på olika sätt, det är därför jag kan tro på ett fint liv efter detta. Jag är ingen expert men vet att tecken och bevis kan komma i liten och beskeden form. Hoppas att du snart får några…! Det finns nog mycket att läsa i ämnet. Den bok du nämner tror jag att andra har rekommenderat här på Carolas blogg och flera andra böcker. Man kan läsa, sedan tänka efter vad man själv tror och tycker och bilda sig en uppfattning. Tills/och när du hittar ”kanalen” och bevis, hoppas jag du kan hitta ett sätt att tänka som ger dig tröst och lindrar din oro när du sörjer och oroar dig för din Dotter och Far. Ledsen att du skall behöva leva med sådana känslor. Hoppas igen att du får ett fint (bättre) svar av Carola.
     God Natt och Kram igen!

 17. Allra Finaste du CAROLA:) på måndag 3 november kl 19.15 i Uppsala håller Utrikespolitiska föreningen i Uppsala panelsamtal om ISLAMISKA STATEN: Vad ligger bakom deras framgång? Inträdet för icke medlemmar är 60 kr. Man kan läsa mer på http://www.uppsala.se. Platsen är Ekonomikum i Hörsal 3. Har försökt meddela så många som möjligt av journalister kändisar , tv, tidningar och radio. Detta ämne är så pass stort att det inte går att undvika! Hoppas allt rullar på:) och du som vanligt hittar glädjen i det lilla:)! VARM KRAM ALLTID:) Angelica i Fittja!

 18. ååååh Carola!! Du är en sån fantastiskt fin person, både på insidan och utsidan <3 jag ser upp till dig något enormt och man vill bara krama dig när man ser dig haha! Du är världens bästa!! Kärlek till dig! Puss och Kram <3

 19. Du är förutom en av Sveriges bästa artister också en sådan god människa. Jag är också så tacksam då jag vet att du har Israel nära ditt hjärta och så haft många, många år. Du är det judiska folkets vän. Vi älskar dig.

 20. Kära Carola! Åh vad du var vacker och sjöng bra ikväll på Amanda Jensens dag. Du är så gullig. Stor kram till dig

 21. Vilken kväll! Skratt, tårar, värme, vänskap, delning av livet och en helt fantastisk avslutning av bara den bästa!!! Suveränt! ⭐️

 22. Hej fina du!
  Tack för inlägget, som vanligt så blir det du skriver så levande. Du är inte bara en underbar sångerska, tror det bor en liten författare hos dig också:)
  Ta hand om dig och din familj!

  Kram Camilla

 23. Tack åter igen, att du delar och ger av dig själv. Älskar att läsa de oredigerade storys här på din blogg. Allt förvrängs hos mediarna. Tack!
  Du laddar vi för i kväll och då blir allt Så Mycket Bättre

 24. Tack för infon inför kvällens program! Det är helgens höjdpunkt att se Så mycket bättre och man önskar att man fick se mer så därför är det tacksamt att få läsa dina berättelser omkring det. Ser fram emot att få höra din version av Amandas låt och jag tror att det efter den här säsongen kommer finnas många låtar som man vill höra på dina konserter framöver. ;) Njut av semestern! Kram

 25. Hej du fantastiska människa.

  Vill bara säga att jag tycker det är ett väldigt smart drag av dig att figurera mer och mer i sociala media. Att följa din blogg, instagram mm kryddar vardagen. Man lär känna dig lite bättre, …vilket bara är till din fördel, då du uppenbarligen är helt underbar personlighet.

  Genom åren har Kvällspressen tagit varje chans dom fått att spä på myten att du är en tokig, lite egoistisk, fundamentalistiskt galen tant.

  Väldigt orättvist!!

  Det är som att de redan innan (i begynnelsen av din karriär) bestämde sig för att själva SKAPA detta skvallerobjekt., och sedan har mycket bestått av att införliva denna bild av dig. Saker du säger tas ur sin kontext, vrids om några varv och publiceras tillsammans med någon smygtagen bild.

  Svenska folket har matats med denna bild av dig i så många år. Men jag hoppas och tror folk har blivit smartare med åren. Man går inte på det längre. Och i det ligger din upprättelse.

  Saken är nämligen den att jag själv varit en ut av domdär som svalt rubriker med hull och hår. Jag har trott på det skrivna ordet, trott att utan sanning ingen artikel, på journalisters heder och rättvisepatos. Jag har fnissat lite i bakgrunden och skakat på huvudet och suckat. Du förstår, som icke troende och homosexuell har jag trott mig vara väldigt kritiserad av dig. Det är i varje fall så tidningarna låtit gälla.

  Förlåt söta du. Jag är så ledsen att jag låtit mig luras. Förlåt!

  Nu är jag äldre, mindre naiv, ifrågasätter, och förförs inte lika lätt. Jag läser din blogg och lyssnar på din musik, tittar på SMB. Nu skrattar jag bara med dig, och inte åt dig. Jag är så nedrans trött på mobbingen. Ser igenom det och förfasas. Tror inte jag är ensam i det.

  All kärlek till dig starka vackra människa. Du känner inte mig. Men jag tror mig känna dig lite bättre nu. Jag är med här och stöttar och hejar hela vägen. Massor av kärlek till dig.

  /Linda

 26. Tack för att du delar med dig av ditt liv och dina innersta tankar! Väldigt bra skrivet, älskar att ha en levande relation med Gud, tänk om alla visste! :) Ser med spänning fram emot kvällens program, du levererar som alltid! Tack!

 27. Wow!! Vad det flödade på i ditt bloggande här.. :-) ♡

  Jag är kristen men har inte varit aktiv i kyrkan på länge tyvärr. Har brottats en del den senaste tiden i både kropp å själ, vilket tär på en.
  Nu innan jag gick in på din blogg så läste jag lite på en blogg från ”världen idag” efter att en vän delat ett inlägg därifrån på facebook. Det är inte ofta jag går in och läser sånt men en nyfikenhet fanns idag att göra det. Jag blev kvar i läsandet för ovanlighetens skull, och en Jesus-längtan växte i mig. Å när jag sedan kom in på din blogg och får läsa det som du skriver (du förstår säkert vad!;) så infann sig den där sköna friden som bara Jesus kan ge och det känns så gott. Ville bara berätta och dela det med dig!
  Du är fantastisk som delar med dig av din tro och Guds kärlek.. :-) Det betyder SÅ mycket!! TACK! ♡
  I övrigt så var det roligt att få höra mer om och se dina egna bilder från Gotland. Ser verkligen framemot att få se vad som händer i tvrutan imorgon..
  Guds frid och välsignelse önskar jag dig! ♡
  Stor Kram

 28. Flott info om det som skjer bak kamera på SMB.
  Flotte bilder.
  Gleder meg til å se morgendagens SMB når du skal tolke Amanda sin låt.
  Ha en fortsatt fin ferie og helg!

 29. Hej Carola
  Vilka fina bilder igen det var på er alla hoppa i från Gotland och Visdy i från i sommars för det syns på alla bilder där från att ni hade det så kul på dagarna och kvällarna så jag förstår dej mycket väl att dina minnen där i från Visdy betyder väl digit mycket för dej och alla andra som var med . Och sen läste vidta inlägget när du fick träffa Zoe på en ut av dagarna på Gotland för det kändes väl bar för dej att få träffa sin egen dotter en stund under dom intersvia dagrana ni hade på Gotland . Men nu får jag önska dej och Zoe och din son Amadeus en trevlig fredags kväll i frankrike .
  Kram Lisa Matsson i från Vaxholm

 30. HELT underbart, Carola!
  Vad du ger av dig själv, jag blir alldeles uppspelt, pirrig och lugn o trygg av dina inlägg.
  Ha så skönt på Rivieran!

 31. Tack för all infon inför programmet! Ska bli så spännande att se. Synd som sagt att tv måste klippa bort delar av konversationerna. Hade varit kul att följa dig i allt!
  Längtar till i morgon och programmet! Ska bli så kul att se! Njut av fortsatt ledighet!
  Längtar även till konserter framöver! Många kramar till dig och Guds välsignelse! Lovisa

 32. Vlket fint och varmt inlägg! Goa människor allihop! Kul att få veta lite mer vad som händer bakom kulisserna! Skönt att du och Zoe fick träffas en stund! Hade ju varit galet annars! Ha en skön fredagskväll du också, så ses vi imorgon:)! Kram! <3

 33. Oj så mycket vi fick veta nu innan vi sett programmet, spännande………….så det var p g a din låt som Amanda grät som man sett i förhandsvisningen, undrade just vad det var som fick henne så ledsen, men det var alltså du :) Hörde när hennes band bankade på för många år sedan i källaren bredvid min systers hus, då lät det inte som det skulle bli så bra som vad det är idag. Haha. Amanda är fantastisk !!!! Love her music. Kram och god allhelgonahelg på er alla därute.

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..