Mycket befriande skratt på Kajsas dag i SÅ MYCKET BÄTTRE!

Hej kära musik-vänner!
Så glad jag blir av å höra er fina och positiva respons på min kommande TURNE’!
‘DET BÄSTA AV MIG’ börjar i Helsingborg för att jag inte glömmer den uppsluppna och generösa publiken på en av mina konserter för ca 5 år sen.
Då tänkte jag att jag skulle komma ihåg att lägga nästa svenska turné start i just Helsingborg.
Och det kom jag visst ihåg!
Hurra.
Längtar!
Framför allt att just nu framföra ALLA mina ‘så mycket bättre’ låtar + de största hitsen genom åren i olika kostymer och några personliga favoriter.
Kanske även en el två nyskrivna låtar..
Var i Anders Bagge studio idag ( Dreamhill studios ) och la på sång på en sån svängig låt att jag var tvungen att ta en dusch efteråt! ; )

Kära du! Nu undrar jag varför inte resten av mitt lååååånga inlägg inte kommit in än.. Hållt på i över 2 timmar och skrivit och lagt upp galet många bilder!
Vad händer.
Måste kolla upp detta!

IMG_1687-0.JPG

IMG_1680-0.JPG

 1. Här Carola, ska du få läsa en dikt som jag har skrivit, uppmuntrande får jag hoppas. Jag tog med strofen om dig när jag uppdaterade den. Håll dig nära Gud i fortsättningen också så ska han fortsätta använda dig.

  Under vajande träd

  Det kvasidjupa är grundare

  än ett stampat jordgolv

  innanför slottskulisserna,

  varifrån många hörs ropa:

  Se mig, se mig!

  Det händer att även jag

  finner mig stående där,

  säkert aldrig du som verkar

  vara så ett med din kuliss,

  fast i mörker ser vi dåligt

  Till sist är ditt enda beskydd,

  din själs Maginotlinje,

  ett distanserat självgott uttryck

  som är hårdare än betong,

  allt hårdare med tidens gång

  Jag tror på Carolas ödmjuka

  djupa ord som bottnar i nåd,

  givna dem som inte ser det så,

  inte åt dem som menar sig se,

  ja hon talar som en profet

  Ja broder, jag ser dig!

  Kom nu ut och följ med mig

  till de gröna ängarna,

  de vajande sköna träden

  där vi kan prata
  Hälsningar från Bo Westin, diktare av Guds nåde.

 2. Hej Carola
  Jag säger det igen att det ska bli så roligt att du äntligen ska ut och åka på turne näst år och då får man väl höra dina versioner ut av dom andras artisters låtar som du gjorde i så mycket bättre nu sommars och lte nya låtar kanske . Men åter till kajas Gytts dag som man läst om i ditt inlägg i från går att du var mycket njöd med det in gjorde den dagen i juni . Fint kollage på alla bilder i från programett ett beröm till den som har satt hopp dom fina bilderna i ditt inlägg . Men nu. Får du ha det så bra .
  Kram Lisa Matsson i Vaxholm

 3. Jag är så lycklig att DU min största idol sen 83, ska på turné! Köpte biljetter i går och det blev rad två i Västerås. När du kommer till min hemstad Norrköping så är jag i fjällen. Men vad gör man inte för att få se dig live! Du är helt suverän och jag sitter klistrad varje lördag och bara njuter av att få se en personlig Carola. Önskar dig all lycka, det är DU värd!
  All kärlek till dig

 4. Så kul att se dig varje lördag i Så mycket bättre, du är ju bara bäst :). Lite trist att Finland eller t.ex Umeå inte fanns med på turnelistan MEN vad gör man då ?!? Jo bokar biljetter till Uppsala för denna konsert kan man ju inte missa när man följt dig sedan 83, ser verkligen fram emot detta ! Kram från ett vintrigt Österbotten ♡

 5. Underbara goa du/Carola..hoppas du får till det med resten av inlägget!
  Längtar nu som en galen tok till Turne´n 2015 drar igång, vi ses i Helsingborg & Malmö <3 Halleluujaaaa :-)
  Får väl hålla tillgod att du är på Tv ikväll..mitt liv kan ju knappt bli Så mycket bättre ;-)
  Kramiz med mycket kärlek <3 Majsan

 6. Är så lycklig❤️❤️❤️ Har köpt två biljetter till första raden till konserten i Kalmar 13/2, satt på samma platser för 5 år sedan

 7. Längtar så till konserten! Jag har köpt biljetter till Malmö så längtar så till det är dags for dig att komma hit! Och ikväll är det dags igen för ännu ett underbart program! Ska bli så spännande att se vad du nu hittat på för tolkning. Älskar alla de tidigare låtarna och lyssnar på de ofta varje dag! Du är bäst! Många kramar! Lovisa

 8. Blev helt lycklig att läsa om turnén men förtvivlad att du inte kommer till Örnsköldsvik. Vi måste prata om det här känner jag. .. Örnsköldsvik ligger mitt i Norrland, kan du vänligen förklara dig

 9. Allra Finaste du CAROLA! Mycket Obehagliga;(/ och Otäcka;(/ Nyheter;(/!!/ Planer på att mörda;(/ Drottning Elizabeth på Royal Albert Hall imorgon;(/! VARM KRAM ALLTID:) Angelica i Fittja!

 10. NCarrola du måste kolla upp hur du enkelt och smidigt kan blogga och lägga upp bilder. Kolla med Pernilla Wahlgren hon bloggar varje dag eller med någon annan på Mama. Idag när så många tjejer och killar som lever och tjänar pengar på sina bloggar så måste det finnas flera bra hjälpmedel. En av landets största bloggare sa att framgången berodde på att den la upp minst tre nya inlägg varje dag. Det behöver inte du göra men det hade varit trevligt om du gjorde det oftare. Det kan räcka med en ny instagrambild varje dag. Jag går in flera gånger varje dag för att se om det finns några uppdatteringar. Och ta hjälp av din assistent om du ej hinner. Internet är idag så stort och viktigt att man måste annvända det om man vill sälja skivor, få folk till att rösta på en när man tävlar och att få folk till konserter. Men det är viktigt med regelbundenhet annars så tröttnar folk.
  Du som har så många fans över hela jorden kan enkelt kommunicera med dem utan. att behöva resa. Du skulle enkelt kunna göra internationell karriär om du skrev och la upp engelska texter och sånger. Så har andra amatörer gjort och slagit igenom utomlands utan att ej behövt lämna landet.Kolla hur andra artister gös och kopiera det som är bra. Jag och många andra hjälper dig gärna! Allt gott!

 11. åååh längtar sååå tills att få se dig!! Du är så härlig verkligen!! asså jag döööör av garv när jag kollar på dig i så mycket bättre hahaha!! asså du är ju för underbar haha! Sjuuukligt bra tolkningar av de andras låtar gör du också!! Du är grym! Puuuss! <3

 12. Hoppas att det löser sig med resten av inlägget..!
  Du var fantastisk i lördags med din tolkning av Amandas låt!! ♡
  I morse gick jag upp och satt beredd för att köpa biljetter till din kommande turné. Ser så framemot att få höra dig live igen! :-) Var och lyssnade förra året på en av dina konserter i Berwaldhallen, å det va sååå bra!! Denna gången blir det i min hemstad Göteborg :-) Längtar!
  Önskar dig en god natt & en härlig helg! ♡
  Kram

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..