Mycket befriande skratt på Kajsas dag i SÅ MYCKET BÄTTRE!

Hej kära musik-vänner!
Så glad jag blir av å höra er fina och positiva respons på min kommande TURNE’!
‘DET BÄSTA AV MIG’ börjar i Helsingborg för att jag inte glömmer den uppsluppna och generösa publiken på en av mina konserter för ca 5 år sen.
Då tänkte jag att jag skulle komma ihåg att lägga nästa svenska turné start i just Helsingborg.
Och det kom jag visst ihåg!
Hurra.
Längtar!
Framför allt att just nu framföra ALLA mina ‘så mycket bättre’ låtar + de största hitsen genom åren i olika kostymer och några personliga favoriter.
Kanske även en el två nyskrivna låtar..
Var i Anders Bagge studio idag ( Dreamhill studios ) och la på sång på en sån svängig låt att jag var tvungen att ta en dusch efteråt! ; )

Kära du! Nu undrar jag varför inte resten av mitt lååååånga inlägg inte kommit in än.. Hållt på i över 2 timmar och skrivit och lagt upp galet många bilder!
Vad händer.
Måste kolla upp detta!

IMG_1687-0.JPG

IMG_1680-0.JPG

 1. Här Carola, ska du få läsa en dikt som jag har skrivit, uppmuntrande får jag hoppas. Jag tog med strofen om dig när jag uppdaterade den. Håll dig nära Gud i fortsättningen också så ska han fortsätta använda dig.

  Under vajande träd

  Det kvasidjupa är grundare

  än ett stampat jordgolv

  innanför slottskulisserna,

  varifrån många hörs ropa:

  Se mig, se mig!

  Det händer att även jag

  finner mig stående där,

  säkert aldrig du som verkar

  vara så ett med din kuliss,

  fast i mörker ser vi dåligt

  Till sist är ditt enda beskydd,

  din själs Maginotlinje,

  ett distanserat självgott uttryck

  som är hårdare än betong,

  allt hårdare med tidens gång

  Jag tror på Carolas ödmjuka

  djupa ord som bottnar i nåd,

  givna dem som inte ser det så,

  inte åt dem som menar sig se,

  ja hon talar som en profet

  Ja broder, jag ser dig!

  Kom nu ut och följ med mig

  till de gröna ängarna,

  de vajande sköna träden

  där vi kan prata
  Hälsningar från Bo Westin, diktare av Guds nåde.

 2. Hej Carola
  Jag säger det igen att det ska bli så roligt att du äntligen ska ut och åka på turne näst år och då får man väl höra dina versioner ut av dom andras artisters låtar som du gjorde i så mycket bättre nu sommars och lte nya låtar kanske . Men åter till kajas Gytts dag som man läst om i ditt inlägg i från går att du var mycket njöd med det in gjorde den dagen i juni . Fint kollage på alla bilder i från programett ett beröm till den som har satt hopp dom fina bilderna i ditt inlägg . Men nu. Får du ha det så bra .
  Kram Lisa Matsson i Vaxholm

 3. Jag är så lycklig att DU min största idol sen 83, ska på turné! Köpte biljetter i går och det blev rad två i Västerås. När du kommer till min hemstad Norrköping så är jag i fjällen. Men vad gör man inte för att få se dig live! Du är helt suverän och jag sitter klistrad varje lördag och bara njuter av att få se en personlig Carola. Önskar dig all lycka, det är DU värd!
  All kärlek till dig

 4. Så kul att se dig varje lördag i Så mycket bättre, du är ju bara bäst :). Lite trist att Finland eller t.ex Umeå inte fanns med på turnelistan MEN vad gör man då ?!? Jo bokar biljetter till Uppsala för denna konsert kan man ju inte missa när man följt dig sedan 83, ser verkligen fram emot detta ! Kram från ett vintrigt Österbotten ♡

 5. Majsan skriver:

  Underbara goa du/Carola..hoppas du får till det med resten av inlägget!
  Längtar nu som en galen tok till Turne´n 2015 drar igång, vi ses i Helsingborg & Malmö <3 Halleluujaaaa :-)
  Får väl hålla tillgod att du är på Tv ikväll..mitt liv kan ju knappt bli Så mycket bättre ;-)
  Kramiz med mycket kärlek <3 Majsan

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..