Lördag med buller o bång!

Kära du!
Nu har jag varken läs brillorna eller tid att skriva allt set som försvann igår i mitt långa inlägg…!!
Crazy.
Men idag är d iallafall en kul dag för det är Kajsa Grytts Så mycket bättre dag!!
En fantastisk människa, stora syster till mig som hon blev på en gång, och en duktig komponist och artist må jag säga.

Jag skrattade gott när jag såg förhandsvisningen på nätet för programmet i torsdags!

Jag slänger en servett på Orup då vi käbblat om schlager el ej i min låt!
; )
Jag dansar Carmencita med Ola Salo som en toka och vi släpper alla hämningar… Ha ha!
Det gråts värdefulla tårar över människoöden när vi kastar kransar i havet.
Och där gör Love ett väldigt bra uttalande som tack o lov inte klippts bort.

IMG_1479.PNG

IMG_1473.PNG

IMG_1503.PNG

IMG_1489.PNG

IMG_1682.JPG

IMG_1599.PNG

IMG_1614.PNG

IMG_1460.PNG

Love and peace – nu blir det lördags kalas!!
Hurra

Sången e oxå tillägnad min far.
Refrängen speciellt!!

C

 1. Aah senaste Så mycket bättre var jättekul;) Och din tolkning av Bakom allt – amazing :*
  Stunder vid havet var också vacker… men nu vet jag – det gör ont att se dina tårar!
  Kram
  Joanna

 2. Ett fantastiskt fint avsnitt! Samtalen berör och allting är så på riktigt! Din röst är fantastisk och din låt När löven faller fanns med i programmet Fråga doktorn igår. Som en avslutning av en riktigt fin intervju med Kim Anderzon.
  Stor kram
  http://piachiara.wordpress.com

 3. Allra Finaste du CAROLA :) Vi behöver stötta President Obama för ett öppet internet. VARM KRAM ALLTID:); ; Angelica i Fittja!

 4. Tack för veckans SMB, jätteroligt att få se mer av Kajsa Grytt – hon har överraskat mig och verkar vara en varm, medkännande person. Visste inte att hon skrivit dramastycken. Läste att hon blivit ledsen när hon fått kritik för sina tolkningar av låtarna i de första programmen av folk på soc.med. Det förstår jag. Så onödigt att mer eller mindre anonymt sitta och vara taskig mot folk. Hoppas hon mår bättre nu, jag skall försöka komma i kontakt med henne för att uppmuntra… Är nu nyfiken på Johan och hans musik.
  Kul att du var nöjd med publiken här i H-borg och att vi ”får” din turnépremiär hit, lovar att vi skall göra allt VI kan för att den skall bli lyckad! Hoppas få höra mycket nytt material – låtarna från SMB, udda covers, nya grejer du skrivit själv, låtar Amadeus har skapat vid pianot…vad som!! Just nu behöver jag alla böner och goda tankar ang. en tråkig ”jobbsituation”, hoppas att jag har dem… Allt gott!

 5. Hej!!

  Har precis bokat biljetter till din konsert i Helsingborg i januari! Du har varit min idol sedan jag var liten, nu är jag vuxen men beundrar dig minst lika mycket nu.

  Ska bli så kul att se dig uppträda här i min stad! Välkommen till Skåne då :)
  kram

 6. Återigen så var det ett härligt SMB i lördags! Känns som att ni ”huvudrollsinnehavare” kommer varandra närmre för varje vecka. I lördags bjöds det verkligen på både humor och allvar med mycket hjärta! ♡ Och härlig sång oxå såklart! :-)
  Det tackar vi för! :-)
  Kram

 7. Ehrm…..var det inte du som sade ”hitsen är ett avslutat kapitel” ??? Vad hände med det, eh? Inte för att jag har något emot dem, absolut inte, men de skulle nog må väldans bra av en längre tids vila, och typ bara se ljuset vid vare jämnt jublieumsår. Jag vill höra nytt!!

 8. Ditt framträdande var som vanligt fantastiskt! Riktigt rockig och häftig! Helt underbart! Du berör på ett sätt som ingen annan kan. Skrattade även gott åt ”servettbråket”!

  Satt med tårar i ögonen under avsnittet där du kastade kransen i havet. Alla behöver vi stanna upp och reflektera över de människor som har det svårt runtom i världen. Hoppas så på att alla barn som väntar på en förälder kommer hinna få en. Och att världen öppnar sitt hjärta för alla människor som är på flykt. Vi behöver varandra.
  Välsignad är du! Många kramar, Lovisa

 9. Allra finaste du CAROLA :) Vill varmt rekommendera Min första bibel av EFS förlaget, Pat Alexander återberättar. Ett minne från Kyrkans barntimmar 1983 i Fittja på Krögarvägen där jag och min lillebror Alexander var som små:). En annan bibel jag fick av min mormor på 8 års dagen är skriven av Anne de Vries. BARNENS BIBEL. Ylva Eggehorn har gjort den svenska översättningen. De är båda otroligt fina . Något alla borde ha hemma:). VARM KRAM ALLTID:) Angelica i Fittja!

 10. Ditt bästa framträdande i SMK!
  Du är så vacker och har haft så snygga
  kläder hela tiden. Allt ifrån era uppdrag, utflykter och midddagar så ser du modern och vacker ut. Jätte snyggt sminkad och snygga frisyrer! Många säger att du har aldrig vart snyggare och jag kan bara hålla med. Lämna schlagern nu och gå tillbaka till dina rötter! Kram!

 11. Allra Finaste du CAROLA:) Jag försöker hjälpa Svensk -Syriska Journalisten Nuri Kino, Iranska Ghoncheh Ghavami, 10 åriga Brishna från Afghanistan, och Svensk-Eritreanske Dawit Isaak. Har igår skrivit till Al Jazeera English om du har möjlighet att besöka sidan så har jag ungefär 15 timmar från och med nu kommenterat där artikeln börjar med calls for a united stance among muslims… På Amnesty International Sverige så är det en artikel från 6 nov där det är en bild på fyra kvinnor som börjar med Gå en Amnesty kurs i helgen. Har även varit på Human Rights Watch där jag såg ett inlägg från Al Isnaad där hon skrev ett vädjande om reportern Ali Dar Ali. Skrev då till olika organisationer bla , Amnesty International Sverige, United Nations, United Nations, Human Rights Watch. Han släpptes:) och när jag var på Team Palestinas sida som ocskå var med i det här, såg jag i vänstra hörnet en bild på fotografen Mohammed Yasin som jag också skrivit till i en del frågor. Han verkar dock inte vara aktiv där då han var inloggad för att publicera bilder i okt?. Just nu har jag skrivit till några nya vänner på facebook om vad jag håller på med, som bor i olika värdsdelar:). Har också skrivit till Anni-frid Synni Lyngstads facebook sida om olika evenemang och det här som jag nu skrivit till dig:) Härnäst om jag orkar!?:) blir det även att meddela Benny Andersson:) VARM KRAM ALLTID:) Angelica i Fittja!

 12. Tänk att ”Så mycket bättre” är så bra just denna säsong!!!!!! Undra varför, ja det är ju inte så svårt att räkna ut.
  När Carola sjöng Orups låt hade hon ett långt ”tofshalsband”. Vet nån vilket märke det är?
  Snälla hjälp mig, jag vill så gärna ha ett sådant!

 13. Hej, fint att du tog upp barnen och vi föräldrar som väntar på varann och ofta alldeles för länge. Modigt att du vågade öppna dig så. Pepp pepp, från en annan tjej som också adopterat själv, och som köpte Standbyskivan (rosa har jag för mig) när jag var carolafan som liten tjej. Den var grym! : )

 14. Tack Carola för en fantastisk tolkning, jag rös från hårfästet till tårna, precis som när jag hör en vinnarlåt i tävling! Måste säga att ni verkligen verkade har riktigt roligt ihop, på riktigt , allihopa
  <3

 15. Fina Carola!:) Men du är inte rock eller rockig, vare sig om du har skinnjacka,skinnshorts eller försöker låta rockig. Du har en änglaröst, en fantastisk röst, du gör rocklåtar till något gudalikt, var stolt över det.

 16. Äntligen tillbaka i rock musiken! Tack för ett väldigt bra uppträdande. När folk hör att du sjungit i rockbandet Standby är det många som inte tror att det att det är sant och bara tror att du kan sjunga schlager. Jag hoppas din nya skiva blir rock och inte schlager det skulle bli en knäpp på näsan åt alla som bara tror du är schlager. Gillade din Ola låt och videon var grym! Sedan tycker jag tyvärr Orup låten var schlagerpop kändes som man hört det innan. Amandas låt påminde om en musikal ballad. Du sa efter Andreas Mattson och Nicklas Frisk att du ångrade att du inte satte ner foten. Skivbolaget ville göra en Celine Dion skiva isället. Så snälla göra inte samma misstag. Strunta i Orup jobba med Ola Salo, Marit Bergman och gärna Andreas och Nicklas. Då kan det bli den vuxna skiva som vi längtat efter så länge! Bless you!

 17. Brukar inte bemöda mig att skriva kommentarer, men ditt framträdande var fantastiskt ikväll i Så mycket bättre! Du gjorde en grym version av Bakom allt – en klar hit…blev lite småkär i TV-soffan ;-)
  Skön stil också, snygging…Orup förtjänade servetten :-)

 18. Du är den finaste personen någonsin!! Kollade på så mycket bättre som vanligt och jag blir så berörd av dig, sitter och storgråter, du tänker alltid på alla andra och är en sån fantastisk förebild! Så tacksam och glad över att du är du! Fortsätt att vara den fantastiska person du är, du betyder så mycket för så många!! Kärlek till dig Carola! <3

 19. Du vackra, fina, underbara.. Med en sångröst som får mitt inre att smälta. I 31 år har du varit min STORA idol. Den 3:e mars får jag se dig på cirkus. Jag väntar och längtar..

 20. Carola,
  ”Det är dagarna som går, som är livet..”
  Och det lustiga är att du finns kvar under de dagar i livet, du finns där som min idol!
  Eller så lustigt är det väl inte. Men jag undrar vad det är som gör att jag alltid gillat dig.
  Du sjunger fantastiskt och din skönhet blir djupare och och större varje dag som går!
  När min fd man påpekade för någon vecka sedan vissa likheter mellan oss när han tittade på så mycket bättre och jag blev givetvis stolt. Jag önskar även det hade innefattat din fantastiska röst!
  Jag finner styrka i dina texter. I kväll suger jag all styrka jag kan, då jag i morgon ska besöka kyrkogården tillsammans med min mor. Vi ska titta på en plats hon ska vila på. Hon fick cancerbesked för ett par månader sedan och vi försöker prata öppet om det som komma skall.
  Tack för allt du ger!
  Kärlek/Therese

 21. Åh vad du förgyller lördagskvällarna! Ni e kanonbra allihopa! Sitter på rad nr 4 nör du kommer och besöker jönköping :-)

 22. Hej Carola
  Vilken bra version du gjorde på Kajsa Grytts låt nu kväll i så mycket bättre som jag just nu sitter och tittar på nu på Tv 4 . Sen ska det bli så kul att du ska åka ut på turne nästa år läste jag om i tidning en för ett tag sen och att du ska komma till Criskus och spela i mars månad läste jag om och då ska jag komma och lyssna på dej den 3 mars och det ska bli så kul att få se dej igen nästa år . Men vlika fina bilder det var i från programmet som du la ut nu i ditt inlägg här på bloggen . Men nu får jag önska dej och din familj en mycket trevlig lördags kväll där hemma i Bromma .
  Kram Lisa Matsson i Vaxholm

 23. Vackra fina Carola!
  Det var ingen schlager! Orup påstår ju också att Tant Strul inte var punk eller revolution! Hihi Wrong!
  Kram kram kram

 24. Så fantastisk du är! Det händer nått i mig när du sjunger, jag blir både tårfylld och lycklig på samma gång! :) Har gillat dig sen jag var en liten tjej, är nu 43 år. Massor med Kramar!! <3

 25. Allra Finaste du CAROLA :) Soldater i Stockholm! Min vännina på besök från Tumba såg stridsvagnen vid biltema i Alby! Hennes son tyckte det var en fin bil. Jobbigt läge efter igår:(/ med Drottning Elizabeths planerade mord :(/ på Royal Albert Hall. Vi lever i den yttersta och helt omöjligt svåra tiden:(/ Vi eldsjälar fortsätter kämpa med kärlekens budskap:) VARM KRAM ALLTID:) Angelica i Fittja!

  1. Skulle vilja veta Vilket märke och vart jag kan hitta armbandet med pärlor som du hade på dig på Orups dag ?

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..