Explosion av känslor ikväll i Så mycket bättre!

IMG_2237.JPG

IMG_2239.PNG

Kära Du!
Har varit på ‘spa helg’ fram till nu på fantastiska ‘Skepparholmen” i Nacka, vilket gjort att jag försökt lägga bort mobilerna ( jo, jag har två styckna ) på andra ställen än i bh-n där de oftast hamnar om jag inte har fickor på kläderna. : )
Det känns i luften att det är uppladdning på gång inför kvällens ‘Så mycket bättre’ tv program på 4:an kl 20.00 !!!
Hörde av min väninna o granne att det visst är löpsedel idag på BÅDA kvällstidningarna!
Jo nu är det dags för avstamp, sätta ned foten, straffspark, payday, halvlek, akt 2, all in och lite till… Men det är verkligen också med din hjälp, med artist kollegornas hjälp och tv formatets förtjänst som gör att man vågar ‘bjussa’ på sig själv och sina erfarenheter så mycket!
Allt blir så mycket bättre då.. ✌️

Sitter med många tankar o känslor just nu inför ikväll.
Som jag skrev på mitt instagram så är det positiva o väldigt tacksamma känslor. Men jag känner också av ett visst tryck i luften, av surr och säkert lite förvånade tankar bland folk också!
Det är ok.
Då känner jag ett hårt tryck i min kropp men som jag vet kommer att lätta inom kort.

Tacksam till min syster Susanne och familj, mina underbara föräldrar Jan och Anita ( som jag tror känner av glädjen ikväll uppe i himlen ) Mina fantastiska, älskade barn – Amadeus och Zoe.
Min släkt med kusin Nina Öjhagen i spetsen.
Mina gamla och trogna vänner sedan länge ( ni vet alla vilka Ni är ) Och även ALLA nya härliga vänner!
Min skolklass i Maria och Adolf Fredriks musikskola 4-9H som jag framför allt också fått så mycket kärlek och uppskattning från.
Alla arbetskollegor/skivbolag/Radio/Tv/press mm som jag jobbat med, slitits och glatts med!
Alla underbara bedjande syskon i tron på Jesus över hela världen som uppmuntrat mig på så många sätt!
Att orka hålla ut och se längre än det som syns.
Se förbi, framåt och uppåt!
Alla taxi chaufförer från Botkyrka för alla fina samtal, alla sköna korvgubbar jag beställt tunnbrödsrullar av och njutit av livet. Alla gamla pojkvänner och galna upptåg med roliga väninnor jag haft ( och fortfarande har. )

Ja du förstår, symboliskt talat så vill jag tacka Alla som format en genom livet just nu – för å visa tacksamhet ödmjukhet och ära.

IMG_2180.JPG

Min mobil sladd i onsdags då jag såg halva programmet innan pressdagen på hotell Sheraton. : )
Kärlek.

IMG_1688.PNG

Dont forget.

IMG_2184.PNG

IMG_2185.PNG

IMG_2192.PNG

IMG_2183.PNG

Puss & kram
Och Tack för din omsorg och respekt.

Vi ses!
Love C

 1. Har inte sett Så mycket bättre i år än, för köra ett marathon en grå decemberdag här framöver!

 2. Elina skriver:

  DU ÄR HELT FANTASTISK! Så använd av Gud och en otrolig förebild. Det finns inte ord. Jag tackar Gud för dig, vilket vittne du får vara. Tack Jesus och HEJA DIG!

 3. Anders skriver:

  Hej..är det någon som vet om det blir ett samlingsalbum av turnén? Tänkte efteesom den heter ”det bästa av mej”..

 4. Hej fina. Jag har gjort en tatuering för att hylla dig. Gå gärna in på min blogg för att se den + lite kort om varför jag valde att göra den. You rock girl. Kramis!

 5. Elise skriver:

  Hei Carola! Jeg så på Så mycket bettre på svensk tv på lørdag! Og jeg blir bare så varm og glad inne meg når jeg ser deg! Du virker for meg som en fantastisk dame! Med omsorg og varme for menneskene rundt deg! Du gjorde en flott figur på det programmet! Jeg kjente ikke de andre artistene så godt siden jeg er norsk, og det var spennende med sangene i ny drakt, men jeg må si at jeg liker fortsatt dine versoner aller best! <3 :) Jeg har vært fan av deg siden jeg var i 7-8 års alderen da fremling kom. Min kusine og jeg lagde damser til sangene dine og viste til våre foreldre, og hadde det kjempe gøy! :) I Fjor var jeg og en venninne på to av konertene dine i Tønsberg. Vi skulle bare på en konert, men den var så bra og vi skulle bli to netter på hotellet, så da gikk vi på konserten en dag til….Klarte heldigvis å få billetter selv om det var veldig fult i salen! :) Vi fikk hilse på deg etter konserten den første dagen og i resepsonen på hotellet nesten dag. Og det var veldig stort for meg og min venninne! Senere på sommeren var mine foereldre også på konerten din. De ble stående på avstand å se på da flere publikum fikk hilse på deg. Og da du skulle gå fikk du øye på mamma og du gikk bort til henne. Du sa at hun måtte ta godt vare på seg selv og ga henne et av kortene dine! Dette gjorde sterkt intrykk på både mamma og pappa. Og jeg fikk frysninger da mamma rørt til tårer fortalte meg om det dagen etterpå! For det helt spesielle var at min mor var alvorlig kreftsyk på det tidspunktet! Og det syntes ikke utenpå henne. Men hun fikk en slags følelse av at du nesten forsto det. Og da min mor gikk bort seint på høsten måtte vi selvsagt spille sangen din "Alt kommer bli bra mamma" i minne samværet fra meg og min bror! <3 Så du skal vite at du har gjort et sterkt og godt intrykk på både meg og hele min familie! <3 Min familie er nær venn med en norsk kristen musikker som jeg vet at du også kjenner. Han skrev mail til deg etter episoden med mamma ifjor sommer, og jeg tror han fortalte deg at du hadde gjort et sterkt intrykk på mamma og oss! Men jeg måtte bare fortelle det til deg selv også! <3 Synd du ikke skal ha mer enn en konsert i Oslo i februar. Det ser nemlig ut som vi ikke får til å komme den dagen. Men hvis du skal ha en konert i Sverige nærme Norges grenser så kanskje vi får kommet dit istede! :) Jeg håper det iallefall! <3 Ønsker deg alt godt, og en god desember og førjulstid med dine barn, famile og venner! <3 Varme tanker fra Elise

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..