Explosion av känslor ikväll i Så mycket bättre!

IMG_2237.JPG

IMG_2239.PNG

Kära Du!
Har varit på ‘spa helg’ fram till nu på fantastiska ‘Skepparholmen” i Nacka, vilket gjort att jag försökt lägga bort mobilerna ( jo, jag har två styckna ) på andra ställen än i bh-n där de oftast hamnar om jag inte har fickor på kläderna. : )
Det känns i luften att det är uppladdning på gång inför kvällens ‘Så mycket bättre’ tv program på 4:an kl 20.00 !!!
Hörde av min väninna o granne att det visst är löpsedel idag på BÅDA kvällstidningarna!
Jo nu är det dags för avstamp, sätta ned foten, straffspark, payday, halvlek, akt 2, all in och lite till… Men det är verkligen också med din hjälp, med artist kollegornas hjälp och tv formatets förtjänst som gör att man vågar ‘bjussa’ på sig själv och sina erfarenheter så mycket!
Allt blir så mycket bättre då.. ✌️

Sitter med många tankar o känslor just nu inför ikväll.
Som jag skrev på mitt instagram så är det positiva o väldigt tacksamma känslor. Men jag känner också av ett visst tryck i luften, av surr och säkert lite förvånade tankar bland folk också!
Det är ok.
Då känner jag ett hårt tryck i min kropp men som jag vet kommer att lätta inom kort.

Tacksam till min syster Susanne och familj, mina underbara föräldrar Jan och Anita ( som jag tror känner av glädjen ikväll uppe i himlen ) Mina fantastiska, älskade barn – Amadeus och Zoe.
Min släkt med kusin Nina Öjhagen i spetsen.
Mina gamla och trogna vänner sedan länge ( ni vet alla vilka Ni är ) Och även ALLA nya härliga vänner!
Min skolklass i Maria och Adolf Fredriks musikskola 4-9H som jag framför allt också fått så mycket kärlek och uppskattning från.
Alla arbetskollegor/skivbolag/Radio/Tv/press mm som jag jobbat med, slitits och glatts med!
Alla underbara bedjande syskon i tron på Jesus över hela världen som uppmuntrat mig på så många sätt!
Att orka hålla ut och se längre än det som syns.
Se förbi, framåt och uppåt!
Alla taxi chaufförer från Botkyrka för alla fina samtal, alla sköna korvgubbar jag beställt tunnbrödsrullar av och njutit av livet. Alla gamla pojkvänner och galna upptåg med roliga väninnor jag haft ( och fortfarande har. )

Ja du förstår, symboliskt talat så vill jag tacka Alla som format en genom livet just nu – för å visa tacksamhet ödmjukhet och ära.

IMG_2180.JPG

Min mobil sladd i onsdags då jag såg halva programmet innan pressdagen på hotell Sheraton. : )
Kärlek.

IMG_1688.PNG

Dont forget.

IMG_2184.PNG

IMG_2185.PNG

IMG_2192.PNG

IMG_2183.PNG

Puss & kram
Och Tack för din omsorg och respekt.

Vi ses!
Love C

 1. DU ÄR HELT FANTASTISK! Så använd av Gud och en otrolig förebild. Det finns inte ord. Jag tackar Gud för dig, vilket vittne du får vara. Tack Jesus och HEJA DIG!

 2. Hej..är det någon som vet om det blir ett samlingsalbum av turnén? Tänkte efteesom den heter ”det bästa av mej”..

 3. Hej fina. Jag har gjort en tatuering för att hylla dig. Gå gärna in på min blogg för att se den + lite kort om varför jag valde att göra den. You rock girl. Kramis!

 4. Hei Carola! Jeg så på Så mycket bettre på svensk tv på lørdag! Og jeg blir bare så varm og glad inne meg når jeg ser deg! Du virker for meg som en fantastisk dame! Med omsorg og varme for menneskene rundt deg! Du gjorde en flott figur på det programmet! Jeg kjente ikke de andre artistene så godt siden jeg er norsk, og det var spennende med sangene i ny drakt, men jeg må si at jeg liker fortsatt dine versoner aller best! <3 :) Jeg har vært fan av deg siden jeg var i 7-8 års alderen da fremling kom. Min kusine og jeg lagde damser til sangene dine og viste til våre foreldre, og hadde det kjempe gøy! :) I Fjor var jeg og en venninne på to av konertene dine i Tønsberg. Vi skulle bare på en konert, men den var så bra og vi skulle bli to netter på hotellet, så da gikk vi på konserten en dag til….Klarte heldigvis å få billetter selv om det var veldig fult i salen! :) Vi fikk hilse på deg etter konserten den første dagen og i resepsonen på hotellet nesten dag. Og det var veldig stort for meg og min venninne! Senere på sommeren var mine foereldre også på konerten din. De ble stående på avstand å se på da flere publikum fikk hilse på deg. Og da du skulle gå fikk du øye på mamma og du gikk bort til henne. Du sa at hun måtte ta godt vare på seg selv og ga henne et av kortene dine! Dette gjorde sterkt intrykk på både mamma og pappa. Og jeg fikk frysninger da mamma rørt til tårer fortalte meg om det dagen etterpå! For det helt spesielle var at min mor var alvorlig kreftsyk på det tidspunktet! Og det syntes ikke utenpå henne. Men hun fikk en slags følelse av at du nesten forsto det. Og da min mor gikk bort seint på høsten måtte vi selvsagt spille sangen din "Alt kommer bli bra mamma" i minne samværet fra meg og min bror! <3 Så du skal vite at du har gjort et sterkt og godt intrykk på både meg og hele min familie! <3 Min familie er nær venn med en norsk kristen musikker som jeg vet at du også kjenner. Han skrev mail til deg etter episoden med mamma ifjor sommer, og jeg tror han fortalte deg at du hadde gjort et sterkt intrykk på mamma og oss! Men jeg måtte bare fortelle det til deg selv også! <3 Synd du ikke skal ha mer enn en konsert i Oslo i februar. Det ser nemlig ut som vi ikke får til å komme den dagen. Men hvis du skal ha en konert i Sverige nærme Norges grenser så kanskje vi får kommet dit istede! :) Jeg håper det iallefall! <3 Ønsker deg alt godt, og en god desember og førjulstid med dine barn, famile og venner! <3 Varme tanker fra Elise

 5. Fantastiska fina Carola!
  Såg på Chic.se att det är en omröstning vem som gillas bäst i Så mycket bättre.
  DU ligger på första plats!!

 6. Orup är min nya idol, jämte dig och Ola, ja har alltid gillat Amanda med… och Kajsa.. haha och Love är ju go och det är inget fel på Johan heller men Orups gospel alltså wow!!!

 7. Fina Carola! Jag brukar i princip aldrig kommentera på bloggar o läser dem sällan. Efter lördagens program så sökte jag upp din blogg. Jag vill helt enkelt bara få en möjlighet att berätta hur det känns i mej efter jag sett avsnittet om dej. Du går rakt in i hjärtat på mej. Vilken ljuvligt varm och rar person du verkar vara. Jag känner en sådan glädje att dela det du berättar om dej själv. Jag är en person som ofta har förmåga att se människan bakom det jag ser. Vilken levnadsglad och samtidigt väldigt jordnära och ödmjuk person. Min man reste för en tid sedan till Norge o han reste samma väg som dej och din lilla dotter. Han sa vilken varm person hon verkar vara och en fin mor. Han vågade nog inget säga till dej då. Ofta får vi inte alltid höra det där spontana och jag kan tänka mej om man dessutom är en stor stjärna som du kanske det både kan vara positivt och negativt. Alla anser sig ha rätt att tycka något om en. Nu inser jag att även jag är likadan. Men jag vill verkligen inget annat än att skänka dej lite värme i hjärtat och lite tacksamhet för att du gav mej sådan värme i mitt eget hjärta. Så från mitt hjärta till ditt, skickar jag en riktigt varm o stor kram. Hoppas du får en jättefin dag. Kraaaam

 8. Instämmer i hyllningskören! Och vad fint du uttrycker din tacksamhet – men det är vi som skall säga TACK! Del 1 har varit fantastisk, hoppas också Del 2 får vara det. Underbart att du får vara lycklig och känna kärleken igen (förutom den från dina fantastiska barn) – Lycka till med det/honom! Ses på premiären i Helsingborg… Kram

 9. Så himmelens du var värd ALLT som Lördagens program innebar för dig. Och kommer att innebära.
  Tänker att du betytt och betyder så otroligt mycket för så många i detta land. För mig. Funnits där genom både glädje och sorg, men främst då jag behövt kraft ifrån din musik. För den har jag hittat i många av dina skivinspelningar och inhämtat på konserter.Hur kan man som 44 åring fortfarande ha idoler *ler* och att de har en sådan påverkan i ens vardaliga liv och betyder så stort till och från ?
  Makalösa kvinna. Så tacksam det du gör för oss och jag hoppas innerligt att du känner feedbacken över vår tacksamhet och uppskattning ❤
  Så mycket fattigare Sverige hade varit utan dig. Så mycket fattigare jag hade varit på många plan just därför.
  Så tacksam för så mycket klokheter du åxå skrivit på denna blogg och bjussat oss läsare på det. Lite eftertanke. Lite visdom. Berikande. Precis som med din sång.

  Ses i Västerås 31/1 ❤

 10. Tack Carola för en helt fantastisk kväll ! Skrattade, ryste och fällde en tår över att höra dig berätta om din resa så ärligt och härligt. Här hemma var det mammas kväll igår, familjen visste att jag väntat på DIN kväll :)
  I mina ögon är du en enkel, vanlig och ödmjuk tjej som skulle kunna vara kaxig, du är ju ändå Sveriges STÖRSTA stjärna, men nej inga divalater hos dig. Jag ser fram mot akt två och räknar med att den blir minst lika bra :)
  Varma Kramar / Susanne -66:a

 11. Jag måste bara säga att man inte ska låta mobilladdare sitta kvar i kontakten utan mobil. Det har hänt att de börjat brinna. Bara för din och allas säkerhet. Kramar

 12. Programmet igår var helt fantastiskt!
  Du är verkligen en underbar människa. Du bjuder på dig själv, har humor och är så himla ödmjuk trots att du är jättekänd och superduktig. Ville bara säga det. Jag blev så himla glad när jag såg ditt program igår. / vendelalla.blogg.se

 13. Jag blev väldigt berörd av ditt program, Carola! Vilken stark person du är. Kärlek till dej. Orups tolkning av främling var magisk. Kram

 14. Tack för ett jättefint program. Du är verkligen ett ljus som lyser i mörkret i den här världen och du förmedlar det kristna budskapet på ett mycket trovärdigt och fantastiskt sätt. Det kunde inte ha gjorts på ett bättre sätt.

 15. Carola, DU berör på alla sätt och vis! Din sårbarhet, uppriktighet och kärlek når mig enda hem och jag beundrar dig verkligen. Tack för ett bra program, kram

 16. Jag blev så berörd av ditt program. Dina ögon speglar din vackra själ. Och din röst öppnar verkligen upp andras hjärtan.

 17. Takk underbare, vakre, kjærlighetsfulle Carola for en fantastisk fin lørdagskveld med mye latter og tårer om hverandre. Det var en helt spesiell stemning over hele programmet. Jeg har fulgt deg i mange år og alltid støttet deg i tykt og tynt, men nå føler jeg hele det svenske folk (og andre som så programmet) har fått sett Carola, sett den Carola som vi fans har lære kjenne gjennom møter og konserter. Jeg satt med en lykkefølelse, en lettelse og glede over at du endelig fikk vist det gode mennesket du er, du fikk vist det på slik en fin måte. Jeg er så glad for din skyld, jeg unner deg alt godt og all kjærlighet. Du fortjener bare det beste. Takk for at du er den du er og takk for at du byr så mye på deg selv. Du har betydd så mye mer enn du aner for meg i mange år og det gjør du fortsatt. Hva skulle jeg gjort uten deg? Jeg føler du har stått ved min side i tunge stunder, (vet det kanskje høres rart ut) men dine kjærlighetsfulle ord og din varme når frem, uansett. Takk Carola

 18. Tack Carola för ett underbart Så mycket bättre! Jag blev så berörd att jag såg reprisen i dag också. Du är en underbar Fighter. Önskar dej all lycka!

 19. Tusen tack för ett fantastiskt program, där du verkligen fick visa vilken fantastisk människa du är. Detta var utan tvekan det bästa programmet hittills, inte bara för att du var med utan även för det jättefina innehållet. Du bjuder verkligen på dig själv och för en gång skull fick du vara dig själv utan att behöva hålla på att försvara dig. Vi bör vara stolta över att vi har en sådan duktig artist som dig i Sverige. All lycka till framöver!

 20. En riktigt härlig kväll med många känslor, och fantastisk musik. Ni var otroliga, allihop, det var mycket kärlek och glädje i det programmet. Jag tror att många kommer att ändra sin uppfattning om C nu, i viss mån även jag faktiskt. Lycka till med allt du företar dig, det är du väl värd !! Kram

 21. Hej Carola!
  Kan inte låta bli att skriva…..
  Så härligt o fint att du var med i årets SMB, det var dax för det nu, märktes att du var redo….
  Du o de andra gjorde det kanon bra!! Skönt att du med egna ord fick berätta det du gått/ går igenom….o att ni alla får möjlighet att lyssna o respektera varandra!! Tänk vad musiken kan förena olika människor så bra!

  Så mitt hjärta flödar över…..av tacksamhet o glädje!! Är så fantastiskt o otroligt roligt att fått följa dig sen -83 som så många andra här på din blogg o även alla de som inte skriver här, Så tacksam att du valde att följa ditt hjärta redan då genom att göra det som Gud förberett dig o valt ut dig för att göra genom att bli ”En Stor förebild för hela Sveriges ungdom” o alla vi som var det då!!
  O tänk, nu 30 år senare…..fortfarande väl bevarad i din tjänst o värdefulla uppgift som den underbara förebild, sångfågel o medmänniska du Carola är o Gud skapade dig till att vara!!

  Tack för allt i Akt 1 o önskar dig nu kära Carola all lycka till i Akt 2!!
  Tack att jag/ vi får forts. följa dig i med o motgång, hoppas bara på medgång såklart! men livet är vad det är, o vi här på din blogg är dig alltid trogna o vill försöka stötta, gråta o glädjas med dig!!
  Du ger så mycket kärlek till oss genom din sång o genom att du är den du är!!

  Fortsätt Carola att sjunga, vara mamma, förebild o följa ditt hjärta…..
  All kärlek till dig o din fina, härliga familj!!
  Guds Välsignelser!!!
  Vi ses när du kommer till Växjö, Välkommen!!
  Kram Johanna Moskog

 22. Allra Finaste du CAROLA:) Att du skulle bli något:)! EN STOR STJÄRNA:)! såg och visste min mormor sen den dagen då du uppträdde i Barnens Dags Talangtävling Nya ansikten på Södra Teatern 1977:) och hon bevittnade NÅGOT STORT:) ! Att det BRAKADE LOSS:)ORDENTLIGT EFTER FRÄMLING:) visade att hon hade rätt:)! På vår väg genom livet finns alltid glädje:) och sorg;(. För artister är den biten svår;(/ att parera då man STÄNDIGT ÄR UTSATT;(/ Varje steg eller händelse analyseras in i minsta detalj ;(/ Man blir till slut osäker på sig själv;(/ att stå ut med, ifrågasättande;(/ kränkningar;( otäcka påhopp;(/ gör att man går sönder och förtvinar;(/ inombords känslomässigt;(/ Man har svårt att hitta en mening? då man drunknar i all negativitet;/( som sköljer över det positiva:). Som det ser ut i samhället är det svårt att ha en stark inlevelseförmåga, vara snäll, tillgiven, känslig, kärleksfull, då man blir utstött;(/hånad, mobbad, ansedd dum, till slut orkar man inte;(/. Vår kraft kan endast växa med kärlekens klara budskap:)!. Tänker på sången Säg mig var du står:)!. Den är högaktuell:)! i dagar som dessa, alla avgörande frågor ställs på sin spets då våra liv hotas alltmer av den grymma ondska vår värld bevittnar just nu som pågår för fullt. Nu är tiden verkligen inne för att vara sann i själen, tron och hjärtat och se allt i klart ljus. Att stå stadigt när det stormar för fullt! Försöker hjälpa Journalisten Nuri Kino , han har en sida A Demand For Action. Nästa vecka på börjas en rejäl insamling av filtar , mattor och sovsäckar i Södertälje till hjälp för flyktingarna i Irak. Initiativet kommer från den globala organisationen A Demand For Action. Såg detta på Nuri Kinos sida. Då läget är fullständigt AKUT! behöver Nuri Kino all hjälp han kan få. Förra lördagen höll han tillsammans med A Demand For Action en presskonferens i ABF- Huset i Stockholm om situationen i Irak och Syrien. Blir utom mig;(/ när jag tänker på att Nuri Kino har fått kämpa!!;(;(/! för att det skulle gå fram att det pågick ett FOLKMORD;(/ i somras FÖR FULLT;(/ I Sverige gick det om jag inte minns fel 2 månader;(/ innan ens rapporteringen kom igång. Hörde av en händelse honom i en intervju i P1 Sveriges Radio 15 augusti IS- Islamistiska skräckvälde i slutet av programmet, programledaren sade hans namn snabbt och det gick inte att tyda fast jag lyssnade om flera gånger, dock uppfattade jag sidan. A Demand For Action. Det var bara att börja skriva. Lade in massa material på min sida. Då detta är en fråga man vill undvika;(/ eftersom det ÄR DISTANS;(/ vilket är LIVSFARLIGT;( Då vi ALDRIG! är garanterade säkerhet är det i ren desperation, förtvivlan, omsorg, och fullständig panik som man måste förmedla detta, känns det TRÖSTLÖST ATT INGEN BRYR SIG;(/ Vilket man förstår då det hållt på i ett halvår 10 dec;(/! Nu är det tyst i medierna igen?;(/ VARFÖR;(/ Det pågår ju;(/ . Gör vad jag kan i detta ALARMERANDE ÄMNE!!! Anser att Nuri måste få DRAGHJÄLP:)!. Med önskan om en fortsatt vilsam helg:) VARM KRAM ALLTID:)Angelica i Fittja!

 23. Vilken underbar kväll och vilket program! Tack fina fina du för din närvaro, värme, humor, proffsighet och även din litenhet och sårbarhet!
  Och vilka artistkollegor – vilken fin respektfull ton mellan er! Fjärran från tråkig synism eller annat! Tänk om du skull esamarbeta mer med t ex Ola, det skulle vara underbart att höra dig tolka fler låtar av andra artister.
  Njut av detta nu men bevara glädjem i ditt inre också, bjud inte ut det år fel personer – surkartar finns ännu i bl a pressen, som vi redan sett ikväll. Flöda åt rätt håll – vi är många som gärna berörs av dig och med dig!
  Stor kram och frid!

 24. Underbara Carola! Du fick verkligen fram så mycket mer av dig, som jag tror att vi här som läser bloggen redan känner till. Du kändes mer avslappnad och öppen än i någon annan intervju jag sett tidigare. Men så blir det väl när man känner att man är bland människor som vill väl :))
  Största varma kramen till dig med Kärlek och Respekt! //Ulrika

 25. Tack för ett ett fantastiskt program!
  Du bjöd på dig själv och vågade visa på en sårbarhet. Det var starkt och berörande!
  Har själv gått på LO bibelskola och trivdes men blir så trött på homosexfrågan.
  Vad människor gör i sängkammaren är upp till dom själva! Tänk om vi kristna kunde lägga samma tid och kraft på att hjälpa fattiga då skulle det snart inte finnas fatttidgom kvar. Tack för att du står upp för alla människors lika värde! Du lever som Jesus sa och gjorde! Du kommer få din belöning i himlen! Bry dig inte om trångsyntheta och fördomsfulla människor. Blessings!

 26. Vilket härligt program det var ikväll! Jag hoppas att du förstår hur fantastisk du är och hur mycket du betyder för mig och många andra! Glöm aldrig bort hur älskad och betydelsefull du är,oavsett vad media skriver. Förstår att det har varit tufft för dig många gånger och att det ibland känns som att du vill ge upp. Men när du känner så behöver du bara tänka på alla oss som bryr sig om dig och hur värdefull du är för oss som följer dig! Du sprider så mycket glädje omkring dig och jag är så tacksam att du finns! Jag önskar dig allt gott nu och i framtiden! Ser väldigt mycket fram emot att se dig i Kalmar i Februari! Många kramar och massa kärlek till dig! /Mia

 27. Så mycket bättre… så mycket känslor och svårt att hitta rätt ord. Jag skrattade och grät med dig och kände enorm kärlek och stolthet! ❤️❤️❤️ Jag är också glad över att de som inte haft nöjet att träffa dig, nu fått se hur fantastisk du är som person. Låtarna som tolkades fick underbara nya versioner och jag hoppas du lånar Orup, Love och Amandas arr vid tillfälle. ;) Hade gärna lyssnat till ännu fler låtar, haha. Akt 2 here we go! :D Love you!! Kramar.

 28. Du är en sann och fin människa!
  Ikväll fick du upprättelse gm att berätta din historia med egna ord.
  ★★★★★★★★★★★★★★★★★★
  Allt gott till dig!

 29. Vilket bra program det blev! Fantastiska tolkningar av dina låtar och fint att lära känna dig bättre. Du är verkligen en varm och godhjärtad människa och jag önskar dig lycka till på turnén!

 30. Underbara Carola! Vilket program och vilken helt fantastisk människa du verkar vara. Du ska vara stolt över dig själv, inte bara över all musik du skapat utan även över dig själv som person!!! Stor kram! <3

 31. men fan har aldrig haft gåshud så länge av ett tv program men nu va det dax. med tårar satt jag å tittade på det jag ej ville missa å vad hände det blev tusen gånger bättre än jag kunnat ana. ja du carola de du fått vara med om på din resa e då inte lite men du har ju fixat allt så himla kanon. hoppas nu att du tar vara på din familj å njuter av barnen å allt vad de innebär så länge du kan. hoppas få möjligheten att möta dig någon gång till mvh peter

 32. Fina du tack för ett underbart program! Tog tyvärr slut alldeles för fort. All kärlek till dig, både som person och artist. Kommer aldrig sluta lyssna på dig. <3

 33. Fantastiskt program! Du är outstanding Carola och härligt är det att både se och höra dig men även de andra artisterna, att tonen i hela programmet är så varm! Och vi som inte känner er får en fin bild av er artister som människor också, tycker att alla är proffsiga och fina men du är förstås en stjärna som vi inte har så många av i Sverige.

 34. CAROLA the CAROLA !.-)
  Det var julafton,17 mai,6 juni,födelsedag och allt vad man älskar på en gång i ditt program, ”så mycket bättre ”
  Fick en känsla av att man blev känd med dig på nytt …
  Jag vet att du har fått en ny kärlek, HOPPAS för GUDS skuld at detta är en snäll man som vill dig väl…Så du bliver lycklig :-)
  Då kanske du kan sjunga ”Baby I´m Burning ”på skiva…
  Då jag också kan bliva lycklig…:-)
  Hela din kvälld var fantastisk. Kommer fram hvilken begåvad person du är..
  Ingen nåde din nivå, endå tyckte jag om alla versioner..
  Speciellt ,Love version av ”Tommy tycker om mig ”
  Orup, tappade melodin, annars var den bra …
  Love you CAROLA ! THE STAR OF ALL !

 35. Du underbara människa! <3
  Som så många andra har jag älskat dig från den där första stunden 1983.

  Ikväll rös jag redan i de inledande sekunderna av programmet då de spelade 'Främling'.

  Din dag i programmet/kväll för oss var så fantastisk att jag inte ens finner ord.
  Du är en så go person och vilka låtar!
  Du är GRYM, rent igenom.

  Och det roligaste idag är att jag (som är uppväxt i Norrort) som stort Carola-fan bor 1 km från ditt gamla hem i Norsan Brorsan. ;)

  Puss & TUSEN TACK för en helt underbar upplevelse via 'Så Mycket Bättre' ikväll!
  Jag ville aldrig att det skulle ta slut. <3
  /O. – Ett stort fan.

 36. Från djupet av mitt hjärta❤️❤️❤️Tusen tack för allt du har skänkt oss ända sen -83, jag ser med glädje och ödmjukhet fram emot akt 2

 37. Är totalt omtumlad. Är så LYCKLIG för din skull. Vilken upprättelse. Credd till tv4 som lyckats väl mrd klippningen oxå. Carola, ignorera surpupporna i pressen som bara vill hitta fel efter det här (oxå), det gär var magiskt! Har följt dig hela mitt liv, passat dina hundar (iaf Bonzo) och din musik, dina ord, din tro, dina toner, har gett mig så mycket uppmuntran, glädje, tröst, igenkännning, genom alla år. Tack! Vi ses i Eskilstuna! Mycket kärlek! Frida

 38. Åh vad jag ser fram emot din bok som du skriver! (har läst det nånstans att du håller på att skriva en bok om ditt liv). Jag hoppas den kommer ut snart så att man får läsa allt med dina egna ord om allt som har hänt i ditt liv. Det känns som att det finns så mkt mer att veta om ditt liv och karriär.
  Annars ett jätte bra program ikväll och den extra halvtimmen var som grädden på moset :)

 39. Vilken kväll det blev! Mycket minnen till låtarna! Jag är såå otroligt tacksam och glad över att att det var DU som blev min tonårsidol, min förebild! För mig kom du ”i rätt tid”, för mitt eget musicerande, som sångerska, jag såg upp till dig om än på långt håll.
  Är så glad för din skull att du nu, äntligen får visa svenska folket på riktigt vem du är! Det är såå bra! Riktigt bra gjort att hela teamet och produktionen som jobbat med programmet!!
  Önskar dig Guds underbara välsignelse till dig fortsättningsvis! Fortsätt följa ditt hjärta!!
  Mycket kärlek till dig Carola!! Kram Josefin G

 40. Hej Carola! Tack för ditt underbara program ikväll. Vilka härliga versoner av dina låtar, och vilken härlig stämning det var där. Så bra det var och så bra du är. Tycker det var så bra att få höra lite om just Carola också och inte ”bara” artisten, utan vem Carola är. Kan förstå att det inte alltid varit så lätt att vara Carola, och att man ska styras hit och dit och göra ditt och datt hela tiden och alltid förväntas vara glad och orka köra på. Men du var ung, väldigt ung när du startade och inte alltid lätt att göra sig hörd då. Men du hade nog inte varit där du är idag om du inte haft den styrka och kraft i dig som du faktiskt har och jag med många med mig är otroligt tacksam för att du inte gav upp och inte slutade sjunga, för det hade varit så otroligt synd på sån otroligt härlig sångröst och den fina, underbara sångerska och Carola som du faktiskt är. Längtar till våren när bla jag får se dig på din konsert som du ska ut på turné med. Tack Carola för alla fina år och god fortsättning på flera år till!

 41. Fantastiskt program, fantastiska du, fanstastiska ALLA! ÄLSKAR Orups tolkning av ”Främling”. Sova nu – jobbar imorgon. Puss å kram!

 42. Wow vilken kväll, du va såååå braaa!!!!
  Och dina kollegor, vilka låtar:))
  Njut nu av kvällen och massa kärlek till dig<3

 43. Kära underbara gulliga Carola! Åh vad jag gillar dig! Du verkar vara en helt underbar person. Tack för ett bra program ikväll. Stora varma kramar till dig.

 44. Fantastiska, underbara, äkta och sanna älskade Carola ❤️ DU ÄR SÅ VÄRD ALL DEN RESPEKT DU FICK UNDER DENNA KVÄLL. äntligen har du fått upprättelse för din person. NEJ ,!! det är absolut inte ok att trampa och kasta så mycket skit på en människa som du har fått utstå under ditt liv. Du är tuff och stark som orkar ta dig igenom allt trots allt. Och ingen är gladare än jag. Du är en fantastisk artist och människa. Ojoj så många tårar, i både glädjens och sorgens tecken, under kvällen. jag är glad över att du vågade vara såååå personlig och tror att du har breddat synen på dig och att folk inte köper allt pressen skriver !! Kärlek och respekt ❤️❤️❤️ @vilhelmina80 / Jenny-80, Kungälv

 45. Wow säger jag bara! Så kul att du ställde upp på det här programmet och fick möjlighet att visa svenska folket vem DU verkligen är. Berättat från dig själv och inte via tidningar osv. Kan inte annat än att bli imponerad av dig, både din enorma begåvning men framför allt av din fina personlighet! Sån härlig, äkta och fin människa! Tack för att du vågar stå för det du tror på och för att du vågar gå din egen väg! Världen behöver fler som dig!

  Många kramar från en 20årig imponerad tjej!

 46. Fantastiskt program! Längtat efter detta program och alla förväntningar uppfylldes. Hoppas du hade en underbar dag! Fin hyllning till en vår enda superstjärna

 47. Du är grym!!!!!
  Ditt program var kanon o jag hoppas att många har fått en annan bild av dig.
  Min bild är och kommer alltid vara – min stora idol!!!!!
  Det finns bara en stor stjärna och en stor röst i detta land – DU ❤️

 48. Så underbart program! Du är större än vad jag någonsin förstått. Men jag har en fråga – den underbara klänningen i grönt som du har i introt (den korta) – vart har du köpt den eller vart är den ifrån? Den är heeeelt fantastisk och väldigt väldigt fin! Kram!

 49. Åh! Jag bara älskar älskar älskar dig! Du verkar vara en fantastisk människa och medmänniska! Allt gott till dig Carola ♡

 50. Carola! Fantastiskt ikväll! Du var så bra och det blev så fint! Ödmjuk, mjukt och varmt! Toppen av dig och de andra som du gav rum! Inga diva later eller egocentricitet hos dig! Maddan

 51. Oh happy day! Som jag längtat efter Din kväll! Vilken känsla i kyrkan, hade så velat vara där! Vilken magi, vilken känsla, gospel är fantastiskt! Förstår även vad du menade att Orup förmedlade i sin tolkning. Vad fint han lyfte de heliga orden och gjorde att man kände närvaron av något större. Evigheten.
  Längtar efter fortsättningen! Måste även säga att du är så fin och vacker i klänningen du hade under lunchen. Gud välsigne dig Carola! Många kramar! Lovisa

 52. Carola du är underbar!!! Har jag vetat sen februarikvällen 83, men det är så skönt att alla får se mer av det nu. Att du får upprättelse efter alla år med allt vad du fått utstå. Love you sis! Kram och fira ordentligt nu!!

 53. Hej Carola
  Du är en förebild för mig och jag älskar din musik.
  Det skulle vara en dröm att få träffa dig på en fika eller lunch för att prata om en viktigt ämne som jag brinner för och jag skriver en bok mobbning.
  Kramar till dig.

 54. Som jag har längtat efter detta ögonblick ❤️ Ser verkligen framemot detta och allt som komma skall nästa år och i framtiden

 55. Som vanligt när du är på tv känns det i kroppen hela dagen innan- en blandning av nervositet,spänning och glädje framförallt. Det känns som det är jag som ska medverka!:) men nu är det SÅ MYCKET större när andra ska tolka dina underbara låtar.
  Hörde i Rix fm att du tyckte att ”Terpishore” var en av de låtar du tyckte att du inte skulle ha tagt med ”På egna ben”-plattan. Då tycker jag ”Så attraherad” och ”Hand i hand” (fin text i verserna men tjatig refräng )skulle valts bort istället :s. …. det är de äkta fansen som kommer med den bästa kritiken :) ha-ha …Titellåten, ”Gjord av sten” och ”Du lever inom mig” är dock fantastiska..liksom det mesta gu gör..
  Nu laddar jag för en underbar kväll!:)

 56. Hej Carola
  Nu är det bra en halv time kvar tills det är dax för din dag i så mycket bättre och det ska bli så kul att få höra dom andras artisterna s tolkningar ut av dina låtar nu kväll och sen att det skulle sluta vid 22.00 i kväll det blir perfekt av slut på din dag nu kväll . Så nu får jag önska dej och dina vänner och din familj en mycke trevlig fest kväll framför tven .
  Kram Lisa Matsson i från Vaxholm .

 57. Äntligen är det snart dax! Vi sitter bänkade och mest uppspelt av alla är jag. Det trtrillar in det ena meddelandet efter det andra. ”Vad ska du göra kl 19.59?”, ”Nu smäller det! ”, ”Heja Carola! ” m.m. För visst vet alla nära och kära att jag sitter förväntansfull… Tänk vad många gånger de senaste dryga 30 åren de fått stå ut med ”Carola-Malin”. Som sagt, inte kan det bli så mycket bättre än lördag och två timmar Carola! Go girl! You are SO worth it! Love, peace and understanding från en trogen följeslagare och medvandrare! ❤

 58. Här hemma hos oss är vi taggade inför programmet, pizzadegen står på jäsning och det goda vinet har valts ut, ska bli jättekul att höra allas tolkningar av dina låtar :)

 59. Hej! Vi är också på Skepparholmen och såg dig i spat. Vi har pratat goda Carolaminnen och ser fram emot kvällens avsnitt.
  Må gott!

 60. Så fint! Tack kära du för allt du gjort hittills! Du betyder så mycket för mig! Idag är det även MIN dag!:) Längtar! Massor av kärlek till dig finaste!❤️

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..