Nu rockar vi – Glädje med SåmktLOVE!

IMG_2926.JPG

Glad!
Ikväll är det bästa Love Antells kväll i ‘Så mycket bättre’ och det kommer svänga på bra från alla kanter!
Min låt jag gör ikväll känns fantastiskt stark.
Inte 100% i röst leverensen dock men den låter förhoppningsvis galet bra på RADION!!
(Crrazy, men nu försvann i princip hela mitt inlägg igen.. )
Och nu har programmet redan börjat och jag sitter nu på biograf Tellus i midsommarkransen med hela Love och Jennys vänskara och ser programmet på bio duken!!!
Lovely.

Här satt man med pappa varje söndag och såg på Tarzan med Jhonny weismuller!!

IMG_2937.JPG

IMG_2790.JPG

IMG_2927.JPG

IMG_2884.PNG

Glad Love!

IMG_2897.PNG

IMG_2899.PNG

IMG_2872.PNG

IMG_2862.PNG

Min låt handlar om allas lika värde!
Och att stan och världen tillhör oss alla.
Oavsett hur lika eller olika vi är varannan. Vi är här tillsammans.
Och ikväll blandar jag stilen och klädvalen med det jag ändå representerar o kommer ifrån: både conversen ( Botkyrka ) och glitter stassen ( glamouren )!
Egentligen e det jag bland dessa artister som är uppvuxen i förorten Norsborg utanför Sthlm.
Glad för det.
Love var visst uppvuxen på Östermalm.. ; ) Sant.

IMG_2809.PNG

IMG_2811.PNG

IMG_2815.PNG

IMG_2813.PNG

I kvällens klippning av programmet verkade det som att jag inte ens var med i bastun… Men det var jag!
Älskar att basta.
Men kom in lite senare då jag var ute o fotograferade den fantastiska vyn vid havet.. En av de stunder man hann andas lite egen luft.

Plus att kamerans lins var helt blöt och immig då jag var inne.. Och gick inte att använda.
: ) Sant. Kände mig bekväm trots lite kurviga och fylliga former!
( … Har inte kunnat röra på mig i full kraft efter min operation i februari månad som tog hårdare på mig än jag väntade mig. )

Jag skrattar gott åt bilden ute i havet med underbara Amanda och mitt larviga ‘kärringdopp-dyk’ .. Brukar inte göra så annars. Men det var långgrunt. Och mitt knä värkte.

IMG_2278.PNG

IMG_2818.PNG

IMG_2202.JPG

IMG_2451.PNG

Love och jag fick ett slags syskonskap!
Där vi är mer lika än vi kanske trodde först.
Vi brinner för samma sak men med lite olika ingångar . En med politisk grund och en med en frälsare.

Kärlek, C

 1. Du är BÄST!!!! TACK för en super bra höst/vinter. Du har värmt och glatt mig på lördagskvällarna. Det lever jag länge på. Önskar dig nu ett gott slut och ett gott nytt år!

  Puss och kram
  glöm inte att du är vvärdefull……jättemycket ♥

  Love and peace ★

 2. Vill önska dig Carola, din familj och Alla som läser bloggen ett riktigt Gott Nytt År! Förstår att du har fullt upp just nu med skivinspelning, förberedelser för turnén och div. framträdanden, och jag ser fram emot när du har tid/möjlighet/lust att skriva några rader här till oss igen… Hoppas julen har varit bra (för alla). Ser nu fram till din turnépremiär som jag kommer att vara med på (sitter/står på parkett), fullt ös! Välkommen att möta våren här i Skåne! Vill också tillägga att sista programmet med SMB med duetterna var jätte bra. Synd att de inte fick vara med på SMB-samlingsplattan. Din och Johans version av hans ”Det var jag” var grym (och hur många låtar finns det där textraden ”gulle dig” ingår?). Alltså GOTT NYTT ÅR till Alla!

 3. hellu, nu saknas du här på bloggen, men hoppas du har haft en synnerligen god jul och önskar dig ett gott slut och det bästa inför 2015.
  Ska bli kul att se dig i februari – hoppas hoppas vi får säga hej :-)
  GOTT NYTT ÅR ALLA GOSINGAR <3

 4. Jag ska erkänna att när bastuscenen kom tänkte jag direkt: Hoppas jag får en glimt av denna vackra kvinna. Du är så otroligt vacker.

 5. Jaha…nu behöver du inte göra reklam för dina saker längre så då bloggar du inte…. Ojust mot dom som följer dig. Inaktiv blogg ska väl avslutas, eller hur Mama. Dålig reklam. Använder bara bloggen för egen reklam o vinning.

  1. Jag håller med om att det hela är förvånansvärt oproffsigt hanterat av både Carola och Mama. Carola är så gammal i gamet att hon vet att en blogg är en del av hennes marknadsföring men ska skötas med finess och Mama borde veta att hur bloggen sköts nu, är dålig reklam för Mamas bloggportal. Obegripligt att en månads uppehåll inte ens kommenteras. Det är att visa dålig respekt för läsarna och fansen!

   1. Håller fullständigt med dig om att det är mycket ! dålig reklam för Mama, skall inte läsa den tidningen mer !! Att C gör som hon vill visste vi redan, och får som hon vill, det är inget nytt.

 6. Var har Du tagit vägen, Carola! Du har inte skrivit här på en månad. Hoppas Du mår bra o har haft en fin julhelg. Kram till Dig o Dina fina barn!

 7. Rigtig glædelig jul, skønne Carola! Håber du har nogle dejlige afslappende dage med familie og venner <3 Vil samtidigt takke dig for et fantastisk år, glæder mig til det næste :)

 8. Allra Finaste du CAROLA:) Inför julens ankomst hoppas jag att du hinner varva ner och ladda med batterier av styrka, mod, envishet, uthållighet, då allt ser mörkt ut med det mesta just nu;(/ Mina tankar mitt i juletid går till Maria Gevokiyan 2 år som ska utvisas till Armenien. Just nu är jag bara så känsloladdad;(/ då jag även hållt på med annat som bara tas åt sidan. Har nästan gett upp pga mentala dråpslag;(/! Detta är ju ingen prioritet. Många utvisas hela tiden. Maria är placerad i en fin omtänksam och väldigt kärleksfull familj som numer har körts över å det grövsta då deras utstrålning dött helt;(/ Att se och höra Lisa och Jens Marklund fullständigt bryta ihop;(/ gör en knäsvag och fullständigt rasande och förtvivlad;(/ Vi kan inte ha det så här längre i Sverige. Någon måste säga nej och sätta ner foten! Vad har hänt;(/! Att inte alla säger ifrån bevisar att det kan fortsätta ske utan anmärkning säger en hel del. Till slut ger man upp, HJÄLPEN UTEBLIR;(/… Man känner sig inte lyssnad på, i vägen, jobbig, ointressant;(/ Man känner sig förbi och knäckt;(/ Att vara utsatt och lida av ngn åkomma och på så vis känna med andra gör att man agerar direkt! Vi kan ju inte stänga av känslor eller vad?;(/ Känns tröstlöst att känna detta inom sig vad andra har för perspektiv och förväntningar samt krav som känns orimliga att ens nå upp till. Man gör ju sitt bästa. Varför är man då ansatt?;(/!?. Svåra, tunga frågor men som jag tror jag känner till svaret på. Det är Okunskap, Rädsla, Överlägsenhet, Brist på Empati;(/!. Så egentligen får man ta det med en klackspark:)! eller?;(/… Som vi har det nu är det mycket som händer precis hela tiden! Vi lever i vare sig vi vill eller inte i det Nya Sverige. Och det betyder att vi alltså helt har glömt bort OLOF PALMES LIVSVERK! Det känns som vi har backat rejält efter hans död;(/! SAKNAR HONOM! Vet att vi lever i andra moderna och svåra tider men för det måste man tänka på det som var grunden. Jag brukar ibland, med en stunds eftertänksamhet undra vad de som en gång lade grunden för Sverige skulle säga om de fick se resultatet efter 2000 talets början. På filmarkivet får man se helt fantastiska filmer som tar en tillbaka till trygga tider med stark framåtanda och en mycket positiv tro på framtiden för Sveriges del. Det ser illa ut med det om läget eskalerar som de gjort de senaste åren i den frågan. Hoppas att insikt ges till alla att vi lever i hotfulla , osäkra, prövade tider dessvärre;(/! Bara mina tankar och känslor. VARM KRAM ALLTID:) Angelica i Fittja!

 9. Allra Finaste du CAROLA:)! Med tanke på din intervju för TV 4 s Nyhetsmorgon då BARRY WHITES:) Oslagbara klassiska hit You´re the first,The last, My everything som spelades på vinyl, bland låtar som väcker dina minnen:) kan jag säga att jag från min pappas digra skivsamling fått låna detta album där till o med priset är kvar:) inför min 30 -års fest. Växte upp med Barry White , Lionel Richie, Dionne Warwick, Marvin Gaye, och MEGASTJÄRNORNA DIANA ROSS and THE SUPREMES:) Spelades mycket i vårt hem under (glada) 80-talet:) Har sett att Mega Super Stjärnan:)! LIONEL RICHIE:)!!! gör SVERIGE besök och intar Ericsson Globe Arena den 22 feb 2015 kl 19.30. Biljetterna kostar mellan 450-795 kr. Om du har möjlighet gå och se honom:)! VARM KRAM ALLTID:) Angelica i Fittja!

  1. PS: Så härligt att du var med och underhöll barnen på Astrid Lindgrens barnsjukhus, så mycket det betyder ! Härligt ! Förstår verkligen varför du inte hinner blogga just nu i denna månaden ;)

 10. Jag håller med om att Carola är fantastiskt vacker och var så under hela den här programserien, oavsett kläder eller frisyrer. Hon är ju också en enastående sångerska som vi har sett alldeles för lite av i TV under många år när man ser tillbaka. Så jag hoppas trenden håller i sig och att hon kommer tillbaka och stannar där hon hör hemma – i nöjesmedias epicentrum. Hennes låttolkningar hade en mycket stor del i att även den här upplagan av Så mycket bättre blev så bra. Hela serien andades värme och sympati mellan dessa mogna artister och Carola var den absoluta guldkanten på alltihopa.

 11. Älskar dina inlägg, men måste bara säga att man blir ganska TRÖTT på att gå in har dag efter dag efter DAG, o inget nytt .. Övriga bloggare, delger sina ”följare” oftast dagligen.. Synd detta tycker jag, beredd att ge upp …

   1. Tyvärr känns det ju så att detta bara har blivit en reklamplats för när Carola ska medverka i något. Har börjat se ett visst mönster. Men sedan kan det ju vara så att hon vill vila från bloggen. Helt ok, men skriv det då.

   2. Ja, det ser tyvärr väldigt illa ut att sluta blogga exakt när Så mkt bättre är slut. Varför?
    Men är orsaken någon annan, hälsa eller liknande – önskar jag det bästa till dig Carola. Men ta hand om oss följare lite bättre så sprider sig bättre vibbar. Gott Nytt År!

 12. Hej på dig Carola. Länge sedan jag kollade bloggen men tänkte att nu tittar jag in och önskar dig en god adventstid.
  Vad synd att du inte gör en konsert i Botkyrka Kyrka i år igen, det var så bra förra året, en riktig höjdare.
  Funderat på den där ”främlingen” du skrev om då, vem var det?… men det får vi kanske läsa om i dina memoarer när det kommer :). Ett år går så fort och bland det mest minnesvärda du skrivit detta år är det där med att ”vara sig själv för alla andra är ju
  upptagna”. Bra sagt och det har jag återvänt till många gånger detta år… ”good stuff so to say”. Lycka till med kärleken och karriären och vardagslunken och allt annat och lev väl och ta hand om dig och dina barn och som sagt, en riktigt God Jul när den stunden är inne.
  God Bless och kram från ö.

  1. Håller med andra bloggläsare, skriv att bloggen är nerlagd eller att du har en paus eller av vilken anledning som helst har ett uppehåll, schystast. Det här är sådär…du har ju massor med ”fans” och medmänniskor som bryr sig om dig och vill följa dig via din blogg, visa lite respekt och var ”hygglo” om dom.
   Med det sagt: Gott Nytt År till dig, dina barn och alla som rör sig i din ”sfär”. Glöm aldrig bort vem du är och varifrån du kommer när Gud och livet kallar och öppnar upp sig för nya äventyr. Kram ö.

 13. Jag tycker det är märkligt att du bloggar på en sida som mama, men det du lägger bloggfokus på ditt mödraskap, och din vardag med barnen. Trodde Mama var en sådan site. Det är bara en massa selfies, och ojämt mellan publicerade inlägg. En ganska ointressant blogg om jag får säga det själv.

  1. Läs den inte då, vi andra har läst väldigt mycket om Zoe också och om mödraskap men detta år firar Carola ju jubileum som artist och har haft väldigt mycket engagemang som förstås återspeglas i bloggen.

   1. Instämmer med Pennylope. Fantie, bry dig inte om att besöka Carolas blogg om du inte uppskattar den. Vi andra har precis som Pennylope skriver fått ta del av en hel del av Carolas och hennes barns vardags bestyr. Men jag uppskattar också att hon delar med sig av vad hon gör i sitt arbete – det tillhör ju också vardagen.. Carola är en generös människa som gärna ställer upp för sina medmänniskor och vänner (genom att uppträda på div. välgörenhets konserter t.ex. som kanske inte alltid syns så mkt. i media eller så). Därför förstår jag att hennes tid inte alltid räcker till för att hinna med allt hon säkert skulle vilja göra. Jag vet inte säkert, men jag tror väl att Carola också bara har 24 timmar på sitt dygn.. När hon hinner kommer hon säkert leverera flera tänkvärda, fina inlägg (säkert redan innan tomten kommer).

 14. Väldigt, väldigt bra slutprogram. Du är för härlig! :-D Dina klädbekymmer var så underhållande! Hela serien var helt underbar, bästa hittills, alla var så grymma!! Jag tycker det är väldigt tråkigt att hatkampanjen mot Kajsa fick sådana konsekvenser, inställd turné och säkert många kval. Jag blev anklagad i ett tidigare inlägg för att ”dissa Kajsa hela tiden” vilket jag inte alls begrep då jag aldrig skrivit ett ont ord om henne och jag har hela tiden tyckt det var hemskt med alla nedlåtande kommentarer.

 15. Carola , jag vet inte var jag ska börja…
  Du är en begåvning udenom alla andra…Jag förstår inte varför du inte är världsberömt ..
  Det du gjorde tillsammans med Johan var så stort, och faktisk hela ”så mycket bättre ”
  Du är i en särskild speciell Class !!!
  DU ÄR STOR !
  Kram :-)

 16. Allra Finaste du CAROLA:) VÄDJAR till DIG och ALLA LÄSARE HÄR! VI MÅSTE HJÄLPA!SARON ABRAHAM. Hon deltog i den svenska IDOL – uttagningen. Hon har skrivit kontrakt med Ninetone Records i Sundsvall och släppt singeln Strong Like A Lion på Spotify. Hon kom hit som ensamkommande flyktingbarn som 14 åring. Nu i sep fyllde hon 18 år. Hon måste nu lämna landet. På sidan Låt Saron Abraham stanna har det varit tyst ett tag. Har tittat in där då o då, tills igår då jag fick en fullständig chock;(/ då jag ser att inget gjorts än för Saron då man nu anordnar namninsamling i PANIK! som ska skrivas på. Har genast börjat skicka namninsamlingen till vänner och utomlands. Skrivit till Olof Palme International Center samt informerat på en del kända facebooksidor. Vädjar till SVENSKA KÄNDISELITEN att hjälpa henne. Om vårat rykte som börjar dala om Sverige utomlands kan räddas då det redan är uruselt kan vi försöka göra vårt bästa här i alla fall. Blir själv väldigt uppretad och kan sätta mig in i Sarons känslor;(/ Gör mitt bästa för att HJÄLPA HENNE! VARM KRAM ALLTID:) Angelica i Fittja!

  1. Allra Finaste du CAROLA:) Fantastiska Nyheter:) Saron Abrahams skivbolag Ninetone Records i Sundsvall har sett att jag har skrivit om henne på deras sida. Hoppas vi kan hjälpa henne att stanna i Sverige. Till dig och alla läsare, Gå in på Låt Saron Abraham stanna för namninsamlingen som finns där. Skivbolaget Ninetone Records för att stödja dem för fortsatt arbete med Saron Abraham. Hennes egen sida Saron. VARM KRAM ALLTID:) Angelica i Fittja!

 17. Du och jag har träffats. I Gävle 1986 i samband med en skivsignering.och på Livets Ord när du gick 1:an och jag gick 2:an.

  Jag har just tittat på din helt underbara jubileumsshow från 1983 på DVD.
  Lovad vare Herren som gav mig tillfälle att se den. Bättre sent än aldrig.

  Djupt
  gripen såg och hörde jag dig framföra kristna sånger på ett
  oefterhärmligt och suveränt sätt. Du avslutade med ”My Tribute”.
  Superbt!

  Vill att du ska veta att jag ber för dig och att
  Herren vill att du ska stå på och inte ge dig. Flöda i smörjelsen och
  var frimodig.
  Du är min älskade lillasyster i Herren.

  Gud välsigne dig!

  Från hjärtat,
  Larz Gustafsson,
  Gävle

 18. Carola du är en sånn vacker människa, både på insidan och på utsidan. Världens vackraste ögon som alltid tycks glittra! Kärlek till dig!

 19. Du är så jäkla bra Carola! Det är du och Zlatan som rockar Sverige och förgyller min vardag! Sluta aldrig!!!

 20. Hej snygga Carola!
  Tänkte höra om du ville dela med dig lite mera om vad du använder för produkter i smink, hårprodukter och sånt.
  Är väldigt intreserad av spraytanningsmsskinen du använde i så mycket bättre. Var har du köpt den och vilken färg använder du? Länka gärna
  Kramar till dig :)
  /Malin

 21. Hej Carola, jag vet inte om du har tid att läsa igenom kommentarerna men jag hoppas att du har det.
  Jag kom in på den här sidan tidigare idag: http://www.ungcancer.se/vad-vi-gor/onskelistan2014/onskelistan/onskning-34. Det är en 22-årig kvinna som heter Elin Holmér Sundström, jag vet inte om hon kanske har försökt kontakta dig förut men hon drabbades av äggstockscancer 2011. Hon skriver att under tiden med alla cellgiftsbehandlingar, operationer och kontroller har din musik hjälpt henne väldigt mycket och nu är hennes största önskning att få träffa dig.

  Jag har aldrig träffat eller pratat med Elin själv, men om jag visste min mammas önskning (hon har också drabbats av cancer), så skulle jag göra allt för att få den att gå i uppfyllelse.
  Jag hoppas verkligen att du kan hjälpa henne med denna önskning, du verkar vara en sån fantastisk och underbar person!

  Kram.

 22. Carola du var så otroligt grym i Så mycket bättre, verkligen levererade alla dina tolkningar med äkta känsla, du intar verkligen en scen till hundra procent, alltid. ”Gatorna tillhör oss” kommer bli en monsterhit, jag älskar den! Har följt dig genom alla år sen jag var liten och nu är jag vuxen och du har knappt åldrats en dag, vackrare än någonsin. En rolig och varm person med en fantastisk talang som jag tror folk inte riktigt kan uppfatta storheten av helt för du är så unik. Minns det som igår när du blev stjärna över en natt och allt bara handlade om ett 16-årigt underverk som gjorde succe vart hon än tog sig fram. Jag blir rörd när jag tänker på allt du varit med om i din karriär och fortfarande visar än idag att du tillhör en av Sveriges bästa sångerskor. Stort lycka till i livet Carola och fortsätt sprida glädje så länge du lever. Många kramar!!

 23. Jaa…man blir rädd som förälder för sina barn om de så är biologiska eller adopterade…antingen blir de rasisthotade eller så blir de hotade att vara rastister..!!
  Knivhot vapenhot bomhot mm bara ökar runt omkring oss…hur stoppar eller hur ska man förhindra eller förutse det :-/
  Älskar ditt uppträdande med: Gatorna tillhör oss :-)
  Vill inte leva och vara rädd…!!

  Kram med stor Kärlek <3 Majsan

 24. Carola, efter att ha sett programmet har jag lärt känna dig och uppskatta dig på nytt. Du är en fantastisk människa som jag bara uppskattar mer och mer. Be inte om ursäkt för något, du är fantastisk! Fortsätt vara dig själv, det är just så du är som bäst. Många kramar från en av dina beundrare som brukade sjunga ” fångad av en stormvind” i gungorna på skolgården.

 25. Vilket drag det var på din låt och dig i lördags. Längtar till din konsert i vår. Hoppas att du och barnen hade en fin första advent igår.

  Kram från Göteborg

 26. Din insida verkar vara vacker som få, din utsida tycks den ha smittat också.
  Den glädje som du med lätthet sprider, hjälper många som kanske av oro lider

 27. Jag tycker Carola är en otroligt vacker kvinna ! Men perfekta former, det är inte lätt att i en sådan totalt utseendefixerad branch, att alltid se ”perfekt” ut så man skall passa alla smaker. Vad är perfekt ?? Olika för alla. Är så TRÖTT på kroppsfixeringen och skalet så jag kan spy. Se till människan istället nångång ni som klagar, och se på er själva. Har man ett trist inre kvittar det hur det yttre ser ut. Det är inte bara gatorna som tillhör oss alla, det är vår kropp, vår värdighet och vår självkänsla och vår förmåga att se på våra medmänniskor med respekt ! som också tillhör oss ! Trevlig advents !

  1. Ja tycker hon är perfekt både som skal och människa! Mycket för att hon är båda! Jag tycker inte att det gör något att det är ”utseendefixerat” så länge det inte bara är ett ideal som uppskattas – supertunn. Alla vill ju vara vackra och få uppskattning.
   Och jag uppskattar Carolas former framför tex Amandas. Vi är olika, vi gillar olika så låt inte någon enstaka sätta normen.

   1. Javisst, jag gillar också olika, men kroppsnormen idag om du ser i tidningar, tv, i princip överallt, är att man skall vara s-m-a-l. Jag föredrar att man ser till hela människan och, som tyvärr så ofta sker, att man inte dissar någon just för utseendet, utan först tar reda på vem människan är. Det är väl tur att vi gillar olika.

   2. Men varför är du tvungen att värdera Amandas kropp mot Carolas.Det är precis det du sysslar med som skapar utseendefixering.
    Båda är precis lika vackra o värdefulla.

 28. Carola är ju uppenbarligen inte bekväm eftersom hon måste bruna på sig med spray tan för att bli ”mindre tjock” som hon säger själv. . .

 29. Vi är alla här tillsammans❤️❤️❤️ Du lyfter allt du gör till högre höjder, det blir magiskt❤️ Önskar dig all lycka med kärleken kram

 30. Hej!
  JAG UNDRAR VAR DIN TUNIKA KOMMER IFRÅN (som du bär på bilden med hängmattan)?
  SEN UNDRAR JAG VART DIN KIMONO (som du har ovanför badkläderna kommer ifrån)?
  Har du någon särskild favoritbutik? För älskar verkligen dina kläder, en riktig fashionista är du ⭐️

 31. Allra Finaste du CAROLA:) Fick för ett tag sedan hemskickat en enkätundersökning för att hjälpa till och göra Botkyrka Kommun till en så bra kommun som möjligt. Svarade på frågorna och i en separat hälsning till Kommundirektören nämnde jag att jag försöker hjälpa till med att få din badplats:) ”CAROLAS STENAR:) ” I ordning. Författaren Owe Eriksson vill få till en brygga ut till stenarna samt ett utegym vid Hallunda Brygga. Det är redan klart här i närheten i Fittja där jag bor för flera år sedan. Har tidigare i våras skickat in papper med namnlistor för att skriva på så att det blir klart till Dramaten, Berwaldhallen, Sveriges Television(SVT) och Sveriges Radio( P1). Har i somras ringt växeln på Sveriges Televisions (SVT) för att höra mig för om de möjligtvis fått något insänt. De skulle titta på det. Har inte hört något efter det. TV 4 har svarat positivt:) Vet att det är svårt att ändra tagna beslut men här finns undantag som borde överses. Hoppas att det går att genomföra ändå:) Har då jag varit på Agnethas Facebook sida sett ett inlägg där Björn Ulvaeus intervjuas om flickors rättigheter. Försöker stödja honom i kampanjen och delade sidan till min och skickade videon till vänner i Sverige och Utomlands. Tänker framför allt på Iran, Afghanistan, Pakistan och Yemen. Här finns knappt mänskliga rättigheter överhuvudtaget att tala om. De förtrycks så mycket det bara går. Fasansfulla , vidriga och grymma berättelser om hur de blir behandlade som man knappt förstår hur de kan stå ut med. Har sett en del material och vet att de lever under ständig förföljelse på hög nivå. Skrämmande att man inte lyckats stoppa många länders tillbackagång vad gäller utvecklingen av mänskligheten. Människor har tydligen lättare att relatera till ondska. Av det man ser. Det är en förfärlig insikt att ta in. Att ens kunna existera under sådana omständigheter är för en del helt främmande. Det gör att många får en distans till att kunna känna medlidande. Det är farligt på sikt då det resulterar i en slags avstängdhet. Med tanke på hur världen ser ut för tillfället kan vi inte längre blockera detta. Vi måste gå samman och enas då våra liv står på spel alltmer. Att bråka om mitt o ditt samt tillgångar och landplättar ter sig oväsentligt. Allt bottnar i en ouppklarad ilska man burit med sig i livet och nu utsätter andra för. På You Tube finns av SVT upplägg av Världens konflikter. Såg igår om Irak. HEMSKT;(/! …Dessa bilder som stannar kvar i minnet gör att man känner sig nedslagen;(/ Hur kan vi ens från början ha accepterat att vara illvilliga;(/. Det känns som flertalet börjar luta åt det hållet då hoppet snart försvinner helt;(/ Vi behöver börja se utåt ta in världen på riktigt då vi är i ett nytt läge i Sverige vad gäller utsatthet. Att många inte ser allvaret i detta är plågsamt och jättejobbigt! Jag är envis och ger inte upp. Har senaste veckan lyssnat på din Janet Jackson inspirerade låt från albumet MUCH MORE Spåret Best Shot:)!!!!. Man känner glädje, förväntan, styrka och envishet när man hör den:)!!! Bara mina tankar som vanligt:)! VARM KRAM ALLTID:) Angelica i Fittja!

 32. Nu har Jag hängt upp adventsstjärnan!
  Carola varför såg man inte dig i baddräkt ? Det jag såg var så vackert,,,varför tror du inte på dig själv ?
  Tyckte alla gjorde en bra version av Love Antells låtar.Du borde inte haft fläkten ,såg det hämmade dig ..
  Du gjorde bra endå
  Puss och Kram :-)

  1. V arifrån fick du att hon inte tror på sig? Läste du inte det Carola skriver själv ovan? Och såg bilderna? Produktionen väljer vad de vill ta med.

 33. Jag tycker ditt låtval och den förklaring du gav till ditt val var outstanding och det var en perfekt avslutning på de här avsnitten. Ser mycket fram emot duetterna nästa vecka men det är sorgligt när det är över sen. Jag visste ingenting om Love sedan tidigare och den enda av hans låtar som jag hört tdigare var Pokerkväll I Vårby Gård. Men redan från första avsnittet har jag verkligen gillat Love! Det han står för och att han verkar vara så rak och okomplicerad… är jätteglad att ni blev vänner. Hoppas ni fick en trevlig kväll ikväll. :)

 34. haha jo förstod att du var med inne i bastun då du sa det där om att Kajsas buske nästan tog eld :-D Toppenbra program!

 35. Wow älskade Carola !! Såå fantastiskt och oerhört viktigt budskap. Härlig version av låten. Kanon !!! Jag arbetar i förskolan där man möter barnen oförstörda av fördomar och annat påhitt. Vi vuxna besitter en oerhörd makt att påverka och visa de yngre. De gör inte som vi säger utan GÖR som vi GÖR ,!! viktigt att visa via handlingar och inte bara ord!! Heja oss och för en framtid med allas lika värde !! Kramar

 36. Som vanligt Carola var du bäst, vilken stark sång, Gatorna Tillhör Oss. Hoppas den kommer att följa dig framöver. ♪♪♪♫♫♫♪ Kram på dig o din familj. ♥

 37. Ja, sannerligen! Gatorna tillhör oss…

  Hur hemskt det än kan tyckas vara så finns det så många som inte tycker så och det skrämmer mig mer än något annat. Precis som du har jag många gånger det senaste året undrat till vilken plats det är vi har tagit våra bruna, vackra, älskade små. Jag lider också med dem när de måste möta och konfronteras med fördomar och glåpord i skola och fritid, om och om igen! Som tur är har de skinn på näsan och är starka. Jag skulle kunna skriva en hel roman om just detta ämne, men jag ska nog låta bli.

  I vårt lilla samhälle var det 23(!)% som röstade högerextremt. 23% av våra grannar/bekanta/vänner(?) har en i mina ögon en så skev och egoistisk människosyn och så mycket fördomar att man bleknar. Det värsta av allt är att de inte står för sin åsikt. Jag har i alla fall bestämt mig för att inte falla för frestelsen att misstro alla runtomkring oss, även om det blir väldigt personligt när det gäller den egna familjen och de man älskar mest. Det är svårt att förbise helt att de där 23 procenten spottar oss i ansiktet. De skriker hånfullt åt vår familj och allt vi håller kärt!

  ”Gatorna tillhör oss” är en skön inställning att ha. Låt inte de 23 vinna! Vi är 77 som står på andra sidan!

  Kram och Hälsningar från maken som sitter bredvid mig i soffan och käkar flingor. Han hälsar att du är bäst men att du (trots att han verkligen uppskattar att se dina snygga klackar) inte ska promenera runt i de där skorna på stenmurar. Han blir så rädd då! ;-) Ta Conversen! Så lyssna på en omtänksam man nu och var rädd om bena’!

 38. men fy ja ja har inte ord så de räcker så bra det blev när du sjöng fick gås hud hoppas man får höra den live någon gång kram peter

 39. Hej Carola
  Sitter just nu tittar på så mycket bättre och väntar med spänning på vad du sjöng just den dagen i juni . Sen få höra Love s berätta om sitt liv som Artsit och allt annat som ni pratade om den dagen på Gotland under Lunchen och Middagen på kvällen .
  Men nu får du ha en fortsatt trevlig Lördags kväll i Bromma .
  Kram Lisa Matsson i från Vaxholm .

 40. Hej vackra du! En ytlig fråga, förlåt , men såg dig precis på fyran nu och blev nyfiken på vilken spraytan du använde.. Så fint resultat! Kram från Marie i Karlstad

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..