Förväntansfull inför 2015

Kära Du!
Nu har en ny tid, nytt år och nya möjligheter börjat, igen – fast på ett nytt sätt.!
Jag är så lycklig i mitt liv just nu. Tacksam till Gud, mina älskade barn, alla mina vänner och inte minst för min kärlek Jimmy som är så mycket av allt det jag längtat efter att jag knappt tror det är sant…!!
Bättre än mina drömmar.
Och då är det bra.
Det gillar vi. Hi hi

Stor kram och Gott Nytt välsignat 2015 önskar Jag alla som vill mer och är beredda att ge av din tid, kärlek och kraft. Och även till alla de som tappat kraften.
Den finns där.. Om du sträcker dig efter den.
Du är älskad och så extremt värdefull!

Massa kärlek från mig till dig, från Florida och tio min kvar till tolvslaget här.

Love and grace, C

IMG_3359-2.JPG

(Foto – Caroline Rosmark.)

 1. Var på grönan ikväll och såg dig Carola!!!
  Love you❤️❤️❤️
  Du är fantastisk!!!
  Jag skrattade, grät, hoppade och dansade :)
  Kände mig som 14år igen :)
  Vilken röst och utstrålning :)
  Du har allt och det syns att du är lycklig :)
  Vilken fin låt du fått av Amadeus ❤️
  Jag och min lilla son David dansade av lycka ❤️
  Kände också som min vän Petra var med oss där. Fast hon dog o cancer för snart två år sen :(
  Hon älskade dig❤️
  Varje gång hon skulle magnetröngtas spelade dom när löven faller för henne.
  Och vi spelade allt kommer bli bra mamma för hennes 4 barn som förlorade sin älskade mor. På hennes begravning.
  Älskade Carola. Sveriges stolthet.
  Så glad jag äntligen fick höra dig live efter 41 år :)

 2. Allra Finaste du CAROLA:) Har kommit av mig och blev nere då jag såg att Rutger Gunnarsson avlidit 8 maj. Känns tungt. Såg detta på ABBA-Frids sida. Varm Kram Alltid! Angelica i Fittja!

 3. Allra Finaste du CAROLA:) Ett tag sedan jag skrev här. Hoppas att livet leker trots en del mörka moln som kommer och går. På olika vis och skepnader. Livet består av dessa delar vare sig man vill eller ej. Vi lever i extremt stora, oroliga, bekymmersamma tider, som jag nämnt tidigare i år.
  Ser att du är på gång igen med turne med allt vad det innebär, Pust. Mycket står på spel och man ska fixa och dona med det mesta som tillkommer i samband med det.
  Den senaste veckan kände jag och kom på att jag skulle titta in på Vackra Malenas sida. Blev helt tagen och stum. Det var i sista stund. Hon behöver rejält stöd! Då hon brinner starkt för de utsatta bla flyktingar, de svaga som även ni har gemensamt, men då hon har en sida som hon sköter själv är den öppen för alla. Har sett plågsamma, skräckinjagande påhopp.
  Då jag vet hur Sverige sett ut, och vad det står för och varit, känns det som världens hårdaste dråpslag någonsin, med den utveckling som pågått? Ett väldigt bra tag som det verkar uppenbarligen, av någon anledning som jag inte kan förstå överhuvudtaget alls.
  Det är en fasansfull stämning i Sverige nu. Det är helt katastrofalt. Ingen bryr sig längre. Det har gått så långt. Måste nog inse att det är sant eftersom Olof Palme har dött 28 feb 1986. Allt har havererats till max. Det ser väldigt svårartat ut att komma tillbaka till det som varit. Det känns som en mental smäll. Att många inte inser läget och fortsätter i samma mönster då vardagliga hot är ständigt förekommande är helt obegripligt. Hur har detta ens kunnat uppstå och börjat användas på detta vis? Jag är helt frågande?.
  Vårt rykte känns och är misstänker jag saboterat. Vi behöver vända på detta omgående och fortast möjligt!. Så här kan det inte fortsätta. Vårt älskade vackra land som är välkänt för att vara världens absolut bästa land att leva och bo i måste bevaras. Det rimmar väldigt illa med alla negativa upplevelser och händelser som rapporterats. Det tar emot att se på det här! Vad händer egentligen? Det är någonting som inte stämmer. Det är för mycket.
  Hoppas vi kan göra det som går, då det inte är så mycket tid att tänka efter på. Hoppas att fler kommer till insikt. Vår omvärld förstörs alltmer. Ville bara dela mina innersta tankar och känslor. Stor Bamsekram. Varm Kram Alltid. Angelica i Fittja.
  Ps! Kan Varmt Rekommendera M.A Numminens, Katten Också samt Med min kvinna i riksdagshusets park. Du mår på topp efter det. Man skrattar som aldrig förr. Hysteriskt Kul. Sänder Ljus och Fortsatt Styrka!

 4. Jag läste precis nu att du Carola ska bli sydafrikansk medborgare (halvt?) och adoptera ett nytt litet barn därifrån. Så fantastiskt !! Lycka till på vägen ! Kram

 5. Efter att ha läst en massa kommentarer här nedan: Klart det är jättetråkigt att inte få läsa nya inlägg. MEN att ta bort bloggen skulle åtminstone jag tycka vore ÄNNU tråkigare, det finns så otroligt mycket här att läsa så nytillkommna kan förnöja sig i månader med att läsa om allt som Carola skrivit under de här åren av bloggande. En blogg av den här kvaliteten (som det varit ) är inte enbart färskvara utan inläggen har absolut kvalitet som håller länge länge. Så MAMA ta INTE bort, måste finnas massor med folk som gärna läser om allt som hänt under Zoes första år här i Svrige. Jag åtminstone är jättetacksam för att jag fått ”vara med” på den resan och jag tror att väldigt många har väldigt mycket att hämta här även om det aldrig skrevs ett enda blogginlägg till. Vilket ju förstås vore tråkigt som sagt! Men ändå… tack Carola för altt du gett här!!

  1. Jag håller med dig, men, det kunde stå något om den eventuellt kommer att tas bort och när i så fall, och, om den kommer att fortsätta och i så fall när. Det är väl inte för mycket begärt ? För då är det, som någon annan här skrev, ingen idé att man går in här i onödan, om inget nytt inlägg kommer. Du förstår nog hur jag menar………

   1. Förstår inte riktigt att du frågar MIG detta? Har jag skrivit nåt om att jag INTE tycker detta?

    1. Nej med tanke på ditt osammanhängande svar förstår jag att du inte förstod hur jag menade, eller inte ville förstå.

 6. Svar till Tjej
  Jag vill tipsa om 2 kristna bra skolgrupper ” Ny generation” och ”Credo”hos båda kan du få tips och hjälp om att vara kristen på din skola
  Båda har hemsidor på internet
  Kontakta dom så kommer dom hjälpa dig
  Lycka till!

 7. Hur ska man säga till andra att jag är kristen? Är men gänget som är coolas på skolan, men vad ska jag göra?/ 13 år tjej

 8. Hej fina!
  Saknar dina inlägg:) hoppas allt är bra med dig. Har full förståelse om du inte har tid med din blogg eller vad det kan bero på att du inte skriver här längre, men du kanske skulle göra ett avslut då.
  Ta hand om dig!
  Kram Camilla

 9. Och snart har ju Estelle gjort sig värdig sin titel !!!!
  Håret börjar bli långt!!
  För ungen prinsessa kan ju ha kort hår.
  Eller hur Carola.

  Stackars Leonore.
  Hon har ett par år kvar innan hon blir prinsessa .

  Eller …,..,,,,.???
  Hemska tanke ….
  Så är varje flicka ” prinsessa ” i sin mammas ögon – även med kort hår ???

 10. Hallå!

  Sedan en tid tillbaka så
  har vi arbetat med ett projekt som stödjer världens finaste organisation
  Operation Smile. Operation Smile arbetar i 80 olika länder världen över med att
  sponsra och utföra operationer på barn som föds med läpp-käk- eller gomspalt
  vars egna familjer inte själva klarar av att stå för kostnaderna.

  Den visionen som vi delar
  med Operation Smile är att ALLA har rätten till att kunna le och att vara stolt
  över sitt leende! För att stödja organisationen och förmedla visionen så har vi
  valt att starta kampanjen #jaglerför som hyllar leendet och där just DU får
  chansen att berätta någonting som du är extra glad för. Det kan vara allt från
  din goda pannkakslunch till att du är kär eller mer djupa glädjeämnen…

  1. Ta en leende selfie!

  2. Använd hashtagen
  #jaglerför och skriv vad du är glad för.

  3. Lägg ut på Instagram
  eller Twitter (varför inte båda) och tagga @operationsmile eller
  operationsmile.se

  Om du är intresserad av
  att skänka bidrag eller gåvor via organisationen så hänvisar vi till hemsidan
  operationsmile.se/operationsmile.org!!

  Gå gärna in på hemsidan
  och läs om organisationens arbete som verkligen är otroligt beundransvärt.

  STOR KRAM!

  Olivia Modalen, Emma
  Radler, Linus Hellgren och Klara Eklöf Persson

 11. Ja Mama. Be Carola skriva ett kort meddelande att hon nu tar en paus på obestämd tid, så vi inte behöver klicka på detta i onödan. Tack!

 12. Saknar din blogg!
  Hoppas du fortsätter att skriva snart igen.

  Såg dig i Växjö igår och du är helt fantastisk. Vilken glädje och energi du sprider.
  Stort tack från en som har gillat dig ända sedan början!

 13. VAR ÄR CAROLA???? Nu är det snart mars och inte ett enda inlägg sedan 1 januari. Börjar blir orolig. Lever Carola? Fastnade hon i Florida? Finns det i så fall inget sånt där Internet där? Har hon helt inneslutit sig i sin nya kärlek och kommer inte ur kärleksnästet? Hon kan ju absolut inte titulera sig bloggerska längre!

  1. Nä visst är det lustigt att hon struntar i oss läsare, MEN, du KAN väl inte ha missat att hon är på turné och då kan jag iofs förstå att hon har fullt upp. Även om en rad inte hade skadat henne tror jag. Men hon vill väl inte och då ska vi inte tvinga henne. Andra artister som har blogg brukar skriva något då och då i alla fall, men hon har väl inte tid. Vi är inte viktiga för henne. Alltså behöver vi inte köpa biljetter till hennes shower heller, eller skivor heller för den delen.

  1. Därför att dom tjänar pengar på varje klick som kommer i bloggen ;) det skrev jag igår men DEN kommentaren flög genast bort………….

   1. Har nämt samma sak. Båda tjänar stålar på en blogg som inte uppdateras pga att (som det känns) Carola Höggkvist skiter struntat i bloggen. Sen ska Mama också ha en skopa skit som inte lägger ner denna blogg. Men som sagt, pengar pengar….

 14. Tack underbara Carola för en fantastisk konsert i Kalmar igår! Den var helt magisk! När det gäller diskussionen här om bloggen så tycker jag att all kritik är obefogad! Carola har många järn i elden och gör säkert så gott hon kan med bloggandet! Det är klart att det är kul att höra från henne ofta,men man kan inte kräva hur mycket som helst! Så Carola,bry dig inte om kritiken och känn ingen stress över bloggen! Stor kram från Mia!

  1. Man behöver inte såklart !! blogga oavbrutet och man kan inte heller kräva ……men,,,,det hör till god takt och ton av en bloggare/bloggerska att hen meddelar sina följare om man tänker göra ett längre uppehåll ! Till saken hör att man tjänar pengar på sin blogg, även om nu Carolas går till välgörenhet, men varje ”klick” in här genererar pengar för den som bloggar, och Mama är väl inte de som sätter stopp för det, eller. Detta handlar om respekt för de som går in här helt i onödan, man kan faktiskt lämna ett meddelande eftersom man åtagit sig att ha en blogg i en tidnings namn, det är ju ingen privat blogg ! så detta är illa skött av Mama också. Jag har all förståelse för att livet kommer emellan och man inte hinner skriva, men, om man har respekt för sin nästa, som man borde ha som en sann kristen ;) så lämnar man ett meddelande. Det visar hur mycket man bryr sig om sina följare som ger pengar när de går in här, inget annat, och nu har vi tyvärr sett hur det är med att bry sig om sin nästa…………..

 15. Congrats to the well deserved award! For a lot of people you will also have a lifetime place in their heart. Haters will always hate, so just do whatever makes you happy. XOXOXO

 16. Carola, tusen tack för en helt underbar konsert i Oslo!!! WOW!!! Det finns ingen artist som kan uppträda ”live” som du… Energi, musikalitet, charm och en fantastisk röst!!! Härligt att se hur det strålade kärlek och harmoni mellan dig och Jimmy!! Underbart!! Lycka till med allt!! Kram, Karin.

 17. Stort tack för en magisk konsert i uppsala. Jag och min syster dansade oss svettiga och skrek oss hesa hehe. Fantastiskt bra, så imponerad över din energi, närvaro, personligt mellansnack och rösten. Du rockar. Tack igen för den bästa kvällen

 18. Man tycker att du borde haft den goda smaken att tala om för din följare att du numera skiter i att blogga. Det är naturligtvis upp till dig men att bara lägga av utan förklaring är dåligt. George, som var med i Himlen kan vänta, dikterade ett sista inägg till sin syster ett par dagar innan han dog och sa farväl och tackade sina bloggföljare för vad de betytt för honom. Du tänker bara på dig själv nu när du fått roligare saker att göra. Vilka divalater!

 19. Allra Finaste du CAROLA:)! HAR FÅTT:)!!! EN STOR:)!!! GLÄDJECHOCK:)!!! Jag ska försöka samla mig:)!!! Då jag lyssnade på den förlängda versionen:)! av Spread Your Wings:)!!! (For Your Love):)!!! Hamnade mina ögon på ditt vita linne:) såg tydligt konturerna av en rund cirkel. Vet att vissa personer har det:). Men för att vara på det klara!:) med vad jad sett vinklade jag ner datorfönstret halvvägs. Döm om min häpnad, chock,:)!!! HÅLL:)!!! I HATTEN:)!!! ETT LIGGANDE HJÄRTA:)!!! Jag är helt MÅLLÖS:)!!!! HELT ENASTÅENDE FANTASTISKT:)!!! Jag har lite svårt:)!!! att skriva vidare!:)! VARM KRAM ALLTID:)! Angelica i Fittja!

 20. Allra Finaste du CAROLA:) Mellan (1-2) 2-3 feb drömde jag att du var sjuk;( i maginfluensa;(/Hoppas du mår bra?:) Det var en ganska stark dröm. Håller på med mina projekt:) som jag återupptagit igen:) Mycket starka känslor av extrem glädje:)! i vissa, samt extrem sorg;(/ eller då orättvisor;(/ sker, en enorm upprördhet! som driver! Just nu har jag VÅR HJÄLTE:) FREDRIK:) ÖNNEVALL:) i tankarna som hjälpt! Abed:) 15 år att komma till Sverige. Han är nu Polisanmäld;(/. Gör vad jag kan för att hjälpa honom:) Det finns en hyllningssida. Fredrik Önnevall du är en hjälte. Samt så släpper Artisten/ Flyktingen Saron Abraham:) sin andra singel:) I Gave You My Life:) från hennes skivbolag Ninetone Records idag 4 feb:). Tänker på lilla Maria Gevokiyan, KIM 17 år,( Från förra året Olacka,Mazen, Moiz och Faiz. De får inte stanna i Sverige;(/. ( Kämpar för att göra vad jag kan för att hjälpa de. Även DAWIT ISAAK! Har i slutet på förra året då jag fått en ny facebook vän:) försökt göra vad jag kan för att hjälpa henne:) komma från Egypten där hon är strandsatt;(/ för att återförenas med sin familj i Sverige:) Hon nekas visum pga sin ålder. Hon är 22. Svårt men värt ett försök:). Hoppas din badplats ” CAROLAS STENAR”:) som Owe Eriksson vill få till vid Hallunda Brygga:) ett utegym och en brygga ut till stenarna:) blir färdig:) Vi har det redan klart i Fittja:) några minuter från var jag bor. Har skrivit till Kommundirektören, i vår kommun Botkyrka Kommun:) I samband med en enkätundersökning. Förutom De insända papprena för påskrift till Berwaldhallen, Dramaten, Sveriges Television,P1:) TV 4 har jag skrivit till på facebooksidan fick svar så de är medvetna:) Hoppas det kan stå klart i år:)?. Hoppas du har det gott i Vårt Vackra ”Vinterland” Sverige:) VARM KRAM ALLTID:) Angelica i Fittja!

 21. Goaste Carola! STORT TACK för din konsert i kväll i H-borg, turnépremiär och allt! Du och bandet uppfyllde alla våra förväntningar (snyggt bas spel) – jag hoppas vi i publiken uppfyllde Era, och att du aldrig behöver ångra att ”vi fick” premiären! Bra ös och fint och stämningsfullt in i mellan. Tack också för personligt mellansnack. Du behövde aldrig haspla ur dig frågan ”Helsingborg – mår ni bra”? Det tror jag framgick med önskvärd tydlighet!!! Bra framföranden rätt över – men jag vill nämna Nyår och For the sun spec. samt Evighet (du höll oss på halster bra länge där innan det ”brakade lös”, du hörde att vi var i startgroparna va?). Var rädd om dig och lycka till med resten av turnén….(ni som skall gå och se Carola med band – you´r in for a treat! Jag kommer och hör er fler gånger…inte minst i sommar och VÄLKOMMEN TILLBAKA TILL NORDVÄST SKÅNE IGEN!

 22. Precis hemkommen från din konsert i Helsingborg! Fantastiskt magisk och ett stort tack för att DU fyllt mig o min syster med energi!!! ❤️

 23. Hoppas att förberedelserna inför premiären ikväll går enligt planerna och att du kommer göra succé, vilket du ju alltid brukar göra då du uppträder! :-) Ni som är negativt inställd till Carolas bloggande kan jag bara säga en sak; skaffa er ett eget liv. Ses i Uddevalla den 28 februari (rad 8 plats 13-14). :-)

  1. Ursäkta men HERREGUUUD vilken klyscha, ”skaffa er ett eget liv”, hahaha. Jag har ett totalt eget liv, men åsiker får väl alla ha, eller ?? Hrrmmm. Jag är SÄKER på att Carola kommer att zoooma in dig på rad 8 plats 13-14 :) Kram

  2. Man får väl tycka som man vill, och har väl ett ”eget liv” oavsett åsikt, eller hur. Trist klyscha…………

 24. Härliga hela gänget som läser och Carola som brukar skriva; Jag vill bara lämna min tanke kring detta bloggande; jag känner mig bara orolig över hur Carola , hur du mår? Tänk om du känner dig överbelanmrad mitt i all kärlek och omsorg om din egen familj…jag började fundera på om det verkligen ska bli en konsert på lördag att njuta av…
  Tänkte först att kärleken och förberedelser för konserterna, inklusive livet som ensamstående mamma, inte gav utrymme för att finna tid för en blogg…det är ju trots allt ett bra moment att lägga åt sidan ….Så min oro är bara den…hur mår Du, hinner du med konserterna? Orkar du? osv….
  så när jag tänker på detta , kan det ju vara en god tanke, som ni har nämnt här, att någon bara kan göra ett inlägg och meddela att ” Carola återkommer när hon har möjlighet” eller Carola är laddad och förbereder för att möta er under konserterna”…

  Kände först irritation över det ni har skrivit ( vill verklgen inte hålla med att folk inte går på konserterna för att Carola inte skriver…??? ) , men sedan försökte jag ta in hur ni tänker…så då kan jag se , hur detta sätt att nå ut och att sedan vara tyst, kan skapa en känsla av neglegering av läsarna….även om jag själv tänker, i andra banor…Vill möta C med respekt dock , för all kraft Du har givit genom åren , trots motstånd och jag vill önska dig lycka till med konserter och balans i livet!

  Ser fram emot lördag, för jag intalar mig att det Blir en konsert trots allt ;)!!! Du är ju en så otroligt ambitiös och generös artist!

 25. Käraste Carola ♥
  Är såååå GLAD för din skull, du är VÄRD det BÄSTA av det BÄSTA ♥♥♥

  Sen vill jag bara säga; TACK TACK TACK för dina ord i inlägget. Dom värmer och var/är välbehövliga. Livet är tufft mot mig men jag kämpar på för snart ska jag gå på din konsert, 20 feb. Har bestämt mig för att kämpa tills dess, och som jag lyssnat på dina tolkningar från SMB skivan, tackar gud för det ♥★♥★

  Fortsätt att lyssna på vad du vill göra och följ din inre känsla.
  Bryr dig inte om vad andra tycker, det är DU som är VIKTIG!

  Stor kram Sandra

 26. Allra Finaste du CAROLA:) Hur mås det? :) Hoppas jag. Är tagen!:) av VÅR NYA HJÄLTE:) FREDRIK ÖNNEVALL:) efter att ha sett dokumentären Fosterland. Han och teamet:) var i Grekland där han besökte några Syriska flyktingar. En av dem var Abed:)! 15 år. Under inspelningen ställde Abed en spontan och direkt fråga till Fredrik och teamet att ta honom med sig till Sverige. Man kände stämningen som fylldes av allvar, tro,hopp,tvivel, osäkerhet men som resulterade i ett försök:) Det lyckades:) Abed befinner sig i Sverige hos släktingar, en farbror. Han får stanna här. Fredrik är värd all uppmärksamhet:) med tanke på det han gjort:) Har skrivit till STHLM Panda om honom. De killarna är också fantastiska:)! då de har startat med att göra sociala experiment:) Besök gärna deras sida eller se deras You Tube klipp. Har även skrivit till TIME och The Guardian om Fredrik. Håller på återhämtar mig från att ha varit slutkörd av nedslagenhet och besvikelse då jag inte fått den respons jag trodde var självklar då jag engagerat mig i olika projekt på olika facebooksidor med människor i nöd eller annat. Förstår vissa saker på ett annat sätt nu. Vi lever ju i en föränderlig tid hela tiden! så det gäller att vara om sig och kring sig i det mesta. Vilket inte alla kan eller har tid med. Bara några rader från mig. Kom på att Amadeus fyllt 17 igår:). Han delar ju födelsedag med Vår älskade Alice Babs:) Som nu är en ängel:) och sjunger i himlen:) Hoppas dagen varit glädjefylld och ni haft det mysigt:). Vi hörs vidare här:) VARM KRAM ALLTID:) Angelica i Fittja!

  1. Allra Finaste du CAROLA:)! Glädjen:) var kortvarig;(/ och jag kände;(/ av det då det var tyst;(/ VÅR:) HJÄLTE:) FREDRIK:) ÖNNEVALL:) Har blivit Polisanmäld;(/. Det här tål jag inte! Det var bara att sätta igång och skriva om att vi behöver stödja! VÅR:) HJÄLTE:) FREDRIK:) ÖNNEVALL:) till så många som möjligt. Det behöver gå på löpet:) utomlands:) vad han:) och teamet:) gjort:). Har varit på twitter och försökt få med så många som möjligt av tidningar utomlands där , då det kanske är lite lättare att få respons? Tänker på Fredrik! Alla känslor från början. Då Abed:) 15 år ställde frågan om att ta med honom till Sverige. Oväntat, Förvåning, Eftertänksamhet, Förståelse, Insikt, Tveksamhet, Hoppfullhet, Chansning, som resulterade i ett försök att köra på:)! Det finns en fin hyllningssida till honom. Fredrik Önnevall du är en hjälte. Hoppas på det bästa:) Och att det går runt:) vilket enastående:) initiativ:) han:) och teamet:) beslutade sig för då det var tidspress! HÅLL TUMMARNA:) Att det går vägen:). Ser att du påbörjat turnen:) Hoppas din Badplats:) CAROLAS STENAR:) vid Hallunda Brygga:) (som är klar här i Fittja sedan flera år tillbaka några minuter från mig,) blir klar i år :). VARM KRAM ALLTID:) Angelica i Fittja!

 27. Rättelse, tekniskt fel!Skall vara:
  Ni som tycker att vi läsare som kommer med berättigad och professionellt motiverad kritik angående hur bloggen sköts är gnällmånsar, tycker ni fortfarande att vi är ute i ogjort väder?
  Och Mama, som fortfarande tiger, har dom en professionell attityd till sina läsare?

  1. Det tickar in stålar till dom båda för varje gång någon besöker denna blogg. Det är nog därför som Mama inte gör någonting åt saken.

   1. Förmodligen har du rätt. Men det är ändå förvånande att Carola inte håller mer på sin professionella framtoning, även om hon har ett löpande kontrakt med Mama och inte kan avsluta bloggen. Hon kan ju testa atr skriva kort och sammanhållet, det funkar också ; ) !

 28. Hej fina efterlängtade du, ville bara egentligen se om blogglusten ramlat över dig och passar då samtidigt på att dela min glädje att jag idag bokade upp platser till ditt uppträdande i Skule. Ute på deras naturscen och med din naturkraft, så kommer det att bli magiskt :) <3 sist jag såg dig live var på Grönan, "Elvis,Barbara och jag" så det var ett bra tag sedan så därför lite extra glad att det äntligen blev läge igen. :)

 29. Allra Finaste du CAROLA:) Väldigt svår början;(/ på januari vilket jag känt av innan på ngt sätt, vi känsliga har ju våra känslor utanpå och de tar ju över som ibland är bra om man vill vara förutseende. Det som hände i Paris var fasansfullt och fullständigt vidrigt men en riktig väckarklocka om att vi lever i en mycket svår värld som nu även vi i Europa får erfara. Vi hade Madrid, London, Hos oss (Drottningatan 11 dec 2010) som tack o lov inte skördade någons liv. Men detta har ändå passerat obemärkt förbi? Utöya visade vad en människas övertygelse kan få för konsekvenser som inte har tagits tag i från början. Ett inre dåligt mående som lättar i att skada andra då de med tvång utifrån på olika sätt tvingas uppleva det den personen känner men med risk för livet. Att bli förbisedd i livet kan leda till detta. Därför måste man vara engagerad i barnen och verkligen känna in dem. De är så fantastiska. Glömmer aldrig när jag jobbade halvtid som fritidsledare. Hade förmånen och äran att jobba med en fantastisk kvinna med en enorm glädje hon hette LINDA:)! som visade sig vara mamma till ISON:)! Det gav mig så mycket att vara med barnen, de byggde upp mig med sin ovillkorliga kärlek, glädje, kärlek, direkthet, de var aldrig ifrågasättande. Vilket vuxna är som jag ibland har svårt för. Finaste komplimangen jag fick var när barnen helt spontant sade att jag var barnslig:) Jag var vid tillfället 25 år. STOLT:) Tänker på din vackra låt Let There Be Love, I Wanna See Things Through the Eyes of a Child:)! ( Främling 25 år:´)!!! Mer än någonsin behöver vi bevara lekfullhetens oskyldiga glädje då vår värld börjar gå under;(/. Här måste vi enas!. Ja vi lever tyvärr i sluttiden men pga rädsla fäktar många frenetiskt då detta är skrämmande, obehagligt, läskigt, men det står ju så redan i Bibeln. Vi kan ju inte fortsätta leva sida vid sida av denna ondska som nu tar sig nya proportioner av aldrig för skådat mått. Världen blir alltmer omöjlig för varje dag som går. Med tanke på det är det riktigt läskigt då jag tittar ut från mitt fönster kan se ett av träden med mer än 300 år på nacken:). Från Fittja alle. Mitt emot albysjön som jag ser från mig finns naturreservatet gömsta äng som har helt unik mark. Läste någonstans att det går 10 000 år bakåt?:)! Här är det som tiden stått stilla även om det varit vissa händelser men det är ändå likadant i stort sett! . Även på din gamla gata i Norsborg har de rustat upp bronsröset:)! som jag hade lite svårt att spana in då getingarna gick loss i sen juli månad:)! Då jag var där för att titta till din badplats CAROLAS STENAR:) om något hänt men tyvärr som jag nämnt tidigare här så var det inte ett enda spadtag gjort. Men får fortsätta skriva runt när jag kommit tillbaka helt då orken och motgångar gjort sitt. Ett annat enormt svårt dråpslag var Allas Vår Anita Ekbergs bortgång;/( Det kändes enormt mycket;(/! Då jag läst bakgrunden tror jag att hon dog för att hon fick ngn blodförgiftning? På ngt sått känns det som att hon kunde klarat sig med vård men att hon inte ville vara på sjukhus då hon var där för att kolla benen?. Att hon lämnade sjukhuset för tidigt då hon behövde vård fortfarande. Nej usch jag blir helt gråtfärdig;(/ SVÅRT;(/ Hon var en helt enastående person:). Hennes skönhet gick inte att undkomma eller tävla med. Pga hennes helt sensationellt stora skönhet, personlighet och berömmelse fick hon ta oändligt mycket påhopp. Såg på Filmarkivet att de hyllade henne på 75 års dagen:)!. Det var så rörande vackert:)!. Att se allt hon varit med om stå där och betrakta och tänka o begrunda att ha varit med om det:)!. HELT FANTASTISKT:) Det var så fint att se det:)! At hon fick se att hon ändå trots alla illvilliga journalister ändå var så otroligt uppskattad:)! Som en artist , skådespelare, konstnär får man ta folks mycket påfrestande, jobbiga, förväntningar, funderingar, frågor och framför allt otäcka och helt oigenomtänkta kommentarer. Det är väldigt stressande oroväckande knäckande, man känner sig liten, obetydlig, i vägen, omöjlig, underlig, avvikande,konstig, som gör att man börjar tvivla på vad man gör här. Man måste komma ihåg att känslor spelar en stor. Normal är tydligen avstängdhet?. För sorg skrämmer och glädje är irriterande, men dessa känslor ligger nära. Eller har jag helt fel här? Bara min uppenbara känsla. Att visa ett känsloregister lockar få. Men vi är ju bara människor ? Men man måste vara öppen, mottaglig, nära ,initiutiv, stark,snabb, direkt, för att kunna vara det kanske möjligtvis. Med tanke på känslor så är det många i Sverige som kämpar för Maria Gevokiyan 2 år. Som jag skrivit om förra året här.Familjen är helt förstörda i alla turer som måste vara helt fasansfullt förskräckligt plågsamma att stå ut med. Nu är det så att hon inte får stanna. Detta är fullkomlig skandal och helt absurt. Det här går ju inte an överhuvudtaget att vi ska fortsätta hålla på så här med människor som nu går ner i åldrarna. Vad är det frågan om egentligen? Snälla nån;(/ SUCK;(/! Har skrivit till Amnesty International Sverige och jag hoppas detta sprider sig. Såg att Sven Wollter var med på en bild på henne facebook sida då de nu har tal i olika städer i Sverige. Även så har en pojke som heter Kim (17 år) från Nord korea samma situation;(/ Där behövs också snabb aktion, detta har jag skrivit om också till Amnesty International Sverige. Det börjar bli helt överväldigande oändligt omöjligt att leva snart;(/Tänker på alla länder som inte har vår frihet. Därför känner jag för dem. Om man har upplevt tragik, eller diverse så kan man knyta an direkt över gränser. Även om man levt under alla förutsättningar att kunna göra vad man vill så får man en rejäl tankeställare då man inser hur vår itudelad, grymt orättvis vår värld är. Har även sett tjuvskytterna;(/ Jaga de underbara djuren, elefanter, noshörningar från luften via flygplan gör en helt fallfärdig av sorg och gråten är nära direkt;/( .Samt den mycket chockerade vargjakten;(/ Vad i hela friden är det med folk;(/!!?? Våra i princip symboler för Sverige ska utrotas;(/ Det gör en helt vansinnig av sorg och maktlöshet med förtvivlan;(/. Det är för mycket oro, elände, sorg,ondska, i världen. Ibland känns det meningslöst, ingen orkar längre sig om något, man känner sig totalt bortkommen och är bara frågande då andra har annat tänk.När detta har skett har jag ingen aning om. Tonläget i Sverige har ändrats helt;(/. Är kvar i nostalgiska glada 80 talet:)! med vackra fina ljuva minnen:) Varje dag,även om de mörka molnen kan torna upp sig på den mörka himlen ibland, glädjen som jag minns när jag växte upp med dig CAROLA:)!!och Pernilla Wahlgren, Style, Kim Wilde bla är så nära att jag blir helt omskakad av olika känslor:)! Så det var full fart på vardagsrumsgolvet hemma hos oss må du tro:). Jag inser att jag är otroligt lyckligt lottad, då jag ser att det är få som får en sådan uppväxt. Att ha fötts och levt i Världens bästa land är så helande ödmjukt att tänka på:)! Därför blir jag fullkomligt raserad då jag ser vad som nu händer överallt i Sverige. Men när OLOF PALME:)!!!! DOG;(/!! ;( 28 FEB 1986 Förändrades vi;(/ sakta . Att komma tillbaka dit är inte att tänka på men att börja sabotera det som många föregångare gjort för Sveriges framtid är att kränka. Vad skulle de säga om vår utveckling;(/ OJ HJÄLP;(/ KATASTROFAL;(/ Blir rädd. Nej vi måste visa omvärlden att vi kan bättre. Ryktet utomlands förfaller ju mer vi håller på. Vi var snälla, rara, omtänksamma, hjälpsamma,:)! nu är det ett minne blott;(/. Det säger allt. Hoppas fler inser vart vi är på väg och räddar det som är kvar! Hoppas du har det på topp och det är säkert full rusch som vanligt när du är i farten som sig bör:) Ville bara skriva av mig:) VARM KRAM ALLTID:) Angelica i Fittja!

 30. CAROLA har Kärlekssemester…
  Snälla nån nu får det endå vara nog….
  Allt Carola skrivit ger energi för 4 måndader..och mera til :-)
  Carola I Love You :-)

 31. Spelar ingen roll att man bloggar 1 gång i månaden eller mindre.
  Gå och va Carola för bara för en timma, innan du skriver sådant.David!!! – Låt oss alla vila från datorerna och alla mediainlägg. ibland, om att lägga ned blogg, nej nej …..det ska nte läggas ned någon blogg- var bara kvar i den härliga bubbla och njut Lev njut och blogga är inte prio ett när man ger så mycket delar så mycket kärlek med dig till mig genom att bara vara. Genom dina texter och din tro, kom jag till tro, blev döpt på nytt. Utan dina texter och ditt engegemang i tro, att fortsätta gå fast mitt liv höll på att sluta illa. Från mitt hjärta så har du genom dina texter och den tro jag fick, räddade du mig .SLUTA ALDRIG SJUNGA OCH SKRIVATEXTER. Tack för att du finns Carola! Tack för såå mycket som gjort att jag fått ett liv, men väntar ännu på prinsen,
  .lyssna in texten på en av de vackraste och känslosammaste visa från cd.-plattan ”sov på min arm” visan kan jag ej namnet på men den handlar om eller går så här… må du tro.. där vilar han i lugn och ro. i baljan plaskar de må ni tro, sen vilar han tryggt i lugn och ro, som barnet litet e tulta liten vad han är go….. om nån vet vad den heter så skriv gärna det och lyssna på den.
  -David!!! -läs lite ur bibeln några tänkvärda ord.
  Det är faktiskt mycket bättre än blogginlägg från Pernilla.W. David!!
  gillar ej att du ens gämför 2 helt olika artister som är så långt ifrån varandra dem kan komma själsligt.
  Till dig Carola säger jag, All lycka och kärlek och gud välsigne dig i evighet. Och tack för att du fanns dessa ggr när jag gav upp, genom dina låtar lever jag och genom min tro, frälst sen 2002//

 32. Jeg undre mig om carola har nedlagt sin blogg, da her desværre meget sjældent er opdateringer, og det er lidt trist at gå ind igen og igen- og stadig ikke noget nyt !!!!
  Jeg har fulgt carola siden 1983, og har absolut forståelse for at hun har meget at gøre med Turne , ny cd fremtidsplaner m.m MEN hvis bloggen er nedlagt ville det være rart at få besked… Carola tillykke med din nye fortjente kærlighed, ¨så fortjent og dejligt at du endelig tør åbne dit hjerte og lukke kærligheden ind. Pas på dit hjerte, og giv det hele TID og LOV til at gro, og vokse sig stærk.

 33. God fortsättning på det nya året! Men ska det dröja ytterligare 1 månad innan nästa inlägg kommer ifrån dig Fröken C Hägggis? ;-)

 34. Carola är för ambitiös i allt. Det skulle ju verkligen räcka med några bilder ibland då man ju söker sig hit då och då. Ändå bör det vara upp till varje bloggare att välja sina tider.

 35. Jag håller helt med Pelle och David! Jag var inne på bloggen varje dag under en hel månad utan att den var uppdaterad en enda gång. Då tröttnar man tillslut! Jag har också sagt det så många gånger att det är bättre att skriva att man tar en paus. Eller att bara gå in och säga hej och lägga ut någon bild, det behöver inte vara så långa inlägg varje gång. Carola är en fantastisk människa och artist med en röst som är outstanding!! För att citera Ola Salo, Sveriges enda Superstjärna!! Hon är både snygg och rolig samtidigt som hon har ett djup i sina texter och i det hon säger. Hon måste dock fundera på vilken kanal hon vill använda ut mot sina fans och att det är viktigt med regelbundenhet. Det är det i vilken relation som helst.

 36. Är det seriöst så illa ställt med er att ni hotar med att lämna Carola som artist, sluta köpa hennes plattor och inte gå på hennes shower pga att hon inte bloggar på en månad?? (nej det var inga såna kommentarer i detta inlägg vad jag såg men jag skriver det här ändå eftersom detta inlägg är nyast) Hon har väl ett privatliv också med en familj att ta hand om och en turné att förbereda. Ni får väl för hundra gubbar ha lite tålamod. Livet är inte en enda stor blogg. Jag tycker om jag får vara ärlig att ni beter er som bortskämda egocentriska småbarn. Väx upp. Snälla. Var glada för Carolas skull istället att hon har haft det så mysigt med familjen och älsklingen och förberedandet med turnén att hon inte haft tid att blogga.

 37. Hoppas ni njuter Florida lika mycket som vi. Än en gång tack för att du tog dig tid med oss på flygplatsen. Allt väl önskar vi dig och de dina. / Sanna

 38. Nu får ni väl ge er! Carola är väl människa precis som både du och jag vilket innebär att man ibland har fullt upp. Borde vi inte istället vara väldigt glada o tacksama för att Carola vill dela med sig av vad som är aktuellt i hennes liv just nu. Om du nu tröttnat så strunta i att läsa bloggen mer då, ditt val.

 39. Hej Carola
  Va skönt för dej att få resa bort ett tag nu under jul lovet till Forlida till sammans med dina nära och kära som du har runt om kring dej och att du äntligen hittat din kärlek som du delar ditt liv med just nu så ett stort grattis till det . Sen läste jag vidare i ditt inlägg om att det nya år ett som vi har framför oss nu 2015 kommer att bli ett jätte kul år för dej dels med din kommande turne som du ska göra nu under våren och det ser man ju lite extra fram i mot efter som man ska gå och se dej på Crikus i mars månad . Sen såg jag den fina bilden på dej i den mycket snygga klänning som du hade på dej en av. bilderna som var med i ditt inlägg nu i från i går . Men nu får jag önska dej och din kärlek en fortsatt trevlig semester i Forlida .
  Kram Lisa Matsson i från Vaxholm

 40. Hej finaste Carola!
  Hann tyvärr inte se alla avsnitt på Så mycket bättre. Men dom jag såg var fantastiskt bra.
  Ålskade när du gjorde om texten lite i Orups låt Halleluja, woow!!
  Tycker även vi fick se en sann o rättvis sida av dig, kändes gott.
  Vill även påminna dig om dom ord som jag fick säga till dig under träffen som du kom till strax innan du åkte till Gotland för inspelningen av Så mycket bättre.
  Herren vill att du ska vara den du är o människor ska INTE forma/göra om dig, tror att många vill att du ska vara på visst sätt.
  Fortsätt att vara den du är o du vet vilka som är dina äkta vänner. Kram

 41. Jadu! Carola är inte din nya kärlek en Kristen man så skall du avbryta den här förälskelsen ty en troende skall icke gå i ok med den som inte tror de blev omaka par,Eller vad har dag&natt att göra med varandra läs i Korintierbrevet så får du svar Kap 7 du bör även läsa
  Rom kap:12:2 lev ditt liv för Kristus och inte för din egen skull .

  1. Du vet ingenting om Carolas killes tro så sluta utala dig om saker du ej vet något om. Det är sådana som du som gör att kristna får dålig rykte! Man skall inte ägna sig åt skvaller och förtal. Skaffa dig ett eget liv. Du borde se och lära av Jesus hur han var. Skäms!

  2. Du har ingen aning om vad hennes kille står teologiskt så varför dömer du honom?
   Att sprida rykten och förtal är inte specielt kristet. Det är sådana som du som gör att vi kristna får dåligt rykte. Du borde läsa på vem Jesus är och hur han bemötte människor och hur han hatade faraseer.
   Skäms!

   1. Tack David det var ett bra inlägg. Jag måste säga att jag avskyr de som är fanatiskt kristna, för var är kärleken till din nästa då ? I mitt liv, så är det dessa människor som har behandlat mig sämre än någon annan. Som sagt att jag skulle ”brinna i helvetet för evigt” os v om jag t ex gick ut och dansade mm mm. Jag tycker det är är skrämmande, jag tror att de mår dåligt och har haft det hemskt själva. Jesus hade väl inte dömt någon på det viset, varför har de tagit saker till så enorma proportioner ? Vem är DE att döma andra, människor de inte känner ! Jag blir uppriktigt arg, och besviken……..Kan skämt åsido inte låta bli att tänka på prästen i filmen ”Så som i himmelen”, en sådan ynkedom han var. Och vad sen de katolska prästerna gör, ja, det skall vi inte ens tala om.

    1. OM man döljer ”en synd som mest pågår i hjärtat”, låtsas att inget hände fast det gjorde det, ändrar om till att den andra personen ljuger, jobb o bekanta börjar försvinna märkligt o på 27 år hinner llögnerna bli sanningen om ”tjejen”, rakt av brottsligt förtal, psyhisk misshandel o alla jublar åt Carolas ”mod”………
     HERRE GUD!!!
     Hon har nyligen haft stroke och hjärtsvikt o det är klappjakt på vad hon än vill berätta, jag tror hon hör till SANNA VÄNNER-10.000 ¨på att hon är den större männniskan ‘än Carola o vänder andra kinden till o utan press o , en stor människa är , var o förblir hon.ER förlust ”krisrtna”-Vi som tycker Anna är TOPPEN

     1. Jag är ledsen men jag förstår inte ditt ”svar” till mig. Jag är inte själv troende och jag vet tyvärr inte vem Anna är……………Kram

     2. jaja….du missade helt att Carola haft en ”relation” med en tjej för massa år sen, Brrrrrrrrrr, i 27 år har hon förnekat, dissat , förnedrat ”tjejen” som störd, men plötsligt utan förvarning passade det Carola att prata om det.

      HELT ofattbart att inte ens passa på att tacka för tystnaden/lojaliteten i media alla år o definitivt be om ursäkt för allt skitsnack om Anna, hela branschen o media har vetat om hennes namn o deras relation i alla år, hon har tackat nej till sååå enormnt mkt pengar och erbjuden upprättelse i media för att skydda Carola…

      DU kan aldrig mer övertyga henne om att hon är värdefull
      Vi som är Anna´s vänner kan bara innerligt förakta Carola som inte ger A minsta cred el. NÅNTING trots att tiden är knapp dessutom-USCH!!!!!…,
      Det är en förbannat stor skillnad på folk o folk!!!

 42. Jättekul att du mår bra och att livet leker det är du värd! Men jag tycker att du skall lägga ner din blogg här. Det har gått en månad sen SMK bättre och du har inte skrivit något det är inte ok. Det var bara under SMK bättre du skrev ganska regelbundet. Annars har det gått långa perioder i total tystnad. Du verkar ha en vilja göra mycket men du har flera gånger sagt att du skall höra av dig tex nästa dag sen visa olika bilder från tex resor men det blir aldrig av. Så lova aldrig saker när du vet att du inte kan hållla det. Tyvärr har det hänt flera gånger. Du har bloggen, instagram och facebook twitter och din hemsida men eftersom du är så dålig på regelbundhet så satsa bara på EN av dom. Ibland kan man behöva paus men skriv det då. Att blogga innebär ett ansvar och vill man inte ta det så bör man lägga ner. Tyvärr är det flera som slutat läsa din blogg på grund av din stora oregelbundhet. Dessvärre påverkar det dig folk köper ej biljetter till din turne och kommande skiva.Det tråkiga är att du inte verkar förstå hur viktigt det är att ha aktuell och regelbundenhet på sina sidor om man vill nå ut i hela världen. Du har fans över hela jorden men du skriver endast på svenska. Du skulle kunna kommunicera ut över världen utan att behöva resa. Du har internet och alla verktyg för att kunna få internationell
  karriär om du vill. Se och lär hur andra
  artister gör tex Pernilla Wahlgren. Man kan tex
  lägga upp sånger och filmklipp. Annställ
  folk som varje vecka uppdaterar din olika sidor istället för bara strunta i det.
  Det som är mest tråkigt att det är i kvällspressen man får all information om dig. Idol, julgalan i Malmö, ohelga natt i Örebro och almenackan bilden Caroline tog är saker som du inte nämt något om. Hade vart kul höra från dig. Lycka till och lyssna in några goda råd. Blessings!

  kan man inte ta det så bättre satsa på annat. Kolla tex hur ofta Pernilla Wahlgren

  1. Men hjälp David och Pelle, man häpnar av att läsa era trötta inlägg! Man bloggar väl när man vill och hinner. Gissar att ni är 90-talister som är vana att bara få allt man pekar på. Trava snällt ut härifrån och sluta sprid negativ energi. Carola är en toppenmänniska!

   1. Nä jag är 70 talist och har inte fått allt jag pekar på. Jag gillar Carola men väljer man att blogga på mama så bör man göra det regelbundet. Om man ej hinner kan så kan man skriva att man pausar. Det handlar om ansvar. Tyvärr har det hänt många gånger. Så det är bättre med ett forum än ha twitter, hemsida, facebook ,instagram och hemsida som nästan aldrig eller väldigt sälla uppdatteras.Bättre satsa helhjärtat på en sak.

    1. Jag tycker också att det är irriterande att få cliffhangers som inte följs upp. Uppdatera i perioder visst, men det är taskigt att lova bilder och mer info om något särskilt till oss som faktiskt är intresserade, och sen strunta i det.

   2. Jag är 50-talist och håller fullständigt med David! Att Mama går med på att Carola endast sporadiskt skriver på bloggen – då syftet är att den ska underhållas varje dag.
    Så Estelle – här travas inte ut – här skrivs kalla fakta.

  2. Men va fan. Tror knappast någon ställer in ett konsertbesök för att artisten i fråga inte uppdaterat bloggen i tid!! get a life!!

  3. Ni som tycker att vi läsare som kommer med berättigad och professionellt motiverad kritik mot hur bloggen sköts, fortfarande är ute i ogjort väder?
   Och Mama fortsätter att tiga.

   1. Rättelse av ovanstående försvann? Skall vara: …sköts, är gnällmånsar, tycker ni fortfarande att vi är ute i ogjort väder?

    1. A, det tycker jag/vi. Det finns väll inga rätt- eller fel sätt att sköta en blogg!!! Har skrivit det innan……ni som har kritik mot Carolas blogg – ge tusan i att gå in på den och sprid er dåliga stämning, läs bloggar ni tycker om istället och lämna Carolas…….

     1. Vi talar om professionalism och artisten Carola som driver en blogg i den sfären. Du pratar om en låtsas-familjemedlem.

     2. Johoorå. Det går bra att göra små mindre inlägg för att uppdatera eller några roliga rader på Insta. Det tar inte mer än 3 minuter, högst! Så synd att vi ”glöms” bort helt.

 43. Vad kul att höra att du är lycklig – det är det viktigaste! Hoppas på att det blir ett bra år, för dig och för mig. Gott Nytt År!

 44. Miss U sååå myyyycket här <3 <3
  Gläds med dig i din nya kärlek och din 2;a akt i karriären :-)
  Längtar bla till Premiären den 30 Januari i Helsingborg…mf konserter !!
  God Fortsättning å 2015 <3 Vi ses !!
  Kramiz <3 Majsan

 45. Det är inte jätteroligt att läsa din blogg då du bara skriver om Så Mycket Bättre i dina inlägg. Började läsa men efter ett antal bläddringar så blev jag less då det BARA stod om S M B. Tack och hejdå b

 46. Vackra fina kära du! Du är värd det bästa, stor lycka till dig och Ett Gott Nytt År!
  Jag kommer att se dig i Sundsvall i Mars, längtar.
  Kraaam // Jessica

 47. Åh, visst är det härligt med kärlek och när det känns så där helt underbart! Jag har också mött kärleken iår efter flera år ensam. Så fantastiskt!! Önskar dig all lycka och ett riktigt härligt 2015 med massor av kärlek!
  Ps… vilket underbart foto!! Strålar om dig!

 48. Finaste Carola!
  Jag har inte kommenterat här på ett tag nu.. så jag backar tillbaka i tiden lite och börjar vid SMB.
  Vilket fantastiskt bra program det blev med Din dag! Kändes som att du verkligen fick dela med dig av dig själv och ditt liv på ett mycket fint och personligt sätt, både i skratt å allvar. Tack så jättemycket att du ville och vågade dela så mycket med oss, din publik. :) ♡
  Sen vill jag också nämna ditt framträdande i Idol, WOW så bra det var!!
  Så glädjande att höra att du har hittat kärleken också! :) Önskar er verkligen det bästa i det nya året som nu startat! ♡ Att det blir fyllt av värme, glädje & kärlek för dig och din familj!

  Stor Kram & Gott Nytt År! ♡ :-)

 49. Bättre än dina drömmar.. Oj låter fantastiskt. Jag skall genast börja drömma STORT..haha
  Gott nytt käraste Du

 50. Wow, vilken fantastisk bild på dig, Carola! Urtjusig är du.
  Grattis till att du hittat kärleken – Gott Nytt År!

 51. När jag tänkte på dig idag blev jag påmind om den här fantastiska sången av Lex Buckley; Heaven rejoices
  Kanske kan den ha något att säga dig idag. Blessings!

 52. Jaha ja… Mama har meddelat dig att det klagas på din blogg… I reklamen står det ” flera kända namn … Carola bloggar varje dag om sin vardag…..” Får se hur länge det håller denna gång… Gott Nytt År…

  1. Ja du har faktiskt rätt, tyvärr. När det börjar klagas kommer ett litet kort inlägg för att vi skall hålla oss ”lugna”. Släng till dom det ungefär. Känns ledsamt och jag kommer kanske iaf inte läsa mer. Det har lovats så mycket berättelser mm mm som aldrig kommit och jag förstår inte varför denna bloggen då ska vara kvar. Det ska ju kännas kul för den som bloggar och inte som ett tvång. Och så behöver ni inte klaga på mig för att jag tyckt detta, för det är faktiskt så, ni kan själva se mönstret, när det klagats har det kommit ett kort inlägg. C har för mycket att göra och bara för det är ”inne” att ha en blogg så måste man inte ha det. Och varför ljuger Mama, Carola bloggar varje dag, så fan heller……………..ursäkta uttrycket :)

 53. Gott Nytt År, och stort grattis till kärleken! Vad glad jag blir för din skull! Ha det så jättebra nu, och tack för SMB, det har varit en glädje att följa dig och de andra på TV i höst. Kram, Ann-Katrin.

 54. Godt nytt år Carola!
  Flott bilde av deg, og fine ord fra deg :-)
  Jeg ser frem til mange konserter og flotte opplevelser sammen deg i 2015 :-)

 55. Gott Nytt År! Underbart vackert foto på dig. Härligt att du hittat kärleken igen. Önskar dig allt gott 2015. Kramar från Skåneland

 56. Gott Nytt År! Härligt att du är så lycklig❤️ Önskar dig det bästa i allt❤️ Ser fram emot din turné ❤️ Kramar

 57. Ååå va kuuul! STORT GRATTIS till kärleken! Äntligen! :-) Har ju bara läst nåt, som man så många gånger gjort under åren ;-) Härligt att du nu bekräftar med egna ord!!! Gläds med dej! Njut och var välsignad! Kram & Gott Nytt År från L8 i Falun

 58. Underbart att höra hur du trivs i livet! Det är du värd efter allt motstånd som du fått möta av ohederlig media etc. Tack för att du är ett sånt underbart starkt andligt föredöme!

 59. Så härligt att läsa Carola ❤️
  Förstår att du är lycklig ❤️
  Vad härligt att Jimmy är så fin❤️
  Jag ska börja plugga till undersköterska.
  Känns fantastiskt att äntligen kunna göra nåt för min egen skull i livet och nåt jag verkligen vill och brinner för.
  Att få hjälpa människor.
  Finnas där i alla lägen för att jag ser folk.
  Det har jag gjort ända sen jag var liten men aldrig haft så bra självförtroende att jag trodde jag kunde bli nåt sånt här.
  Tråkigt att man ofta är för kritisk mot sig själv.
  Men nu efter 40 år har jag hittat fram.
  Tror att 2015 blir ett bra år.
  Det tror vi kanske alltid men vi människor är skapta så.
  Det sista som sviker oss är hoppet och kärleken❤️
  Önskar dig ett fantastiskt år Carola.
  Det har ju börjat bra. Kram Julia ❤️

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..