Förväntansfull inför 2015

Kära Du!
Nu har en ny tid, nytt år och nya möjligheter börjat, igen – fast på ett nytt sätt.!
Jag är så lycklig i mitt liv just nu. Tacksam till Gud, mina älskade barn, alla mina vänner och inte minst för min kärlek Jimmy som är så mycket av allt det jag längtat efter att jag knappt tror det är sant…!!
Bättre än mina drömmar.
Och då är det bra.
Det gillar vi. Hi hi

Stor kram och Gott Nytt välsignat 2015 önskar Jag alla som vill mer och är beredda att ge av din tid, kärlek och kraft. Och även till alla de som tappat kraften.
Den finns där.. Om du sträcker dig efter den.
Du är älskad och så extremt värdefull!

Massa kärlek från mig till dig, från Florida och tio min kvar till tolvslaget här.

Love and grace, C

IMG_3359-2.JPG

(Foto – Caroline Rosmark.)

 1. Julia skriver:

  GRATTIS PÅ MORS DAG FINA CAROLA!
  ALL KÄRLEK TILL DIG OCH DIN FAMILJ ❤️❤️❤️

 2. Julia skriver:

  Var på grönan ikväll och såg dig Carola!!!
  Love you❤️❤️❤️
  Du är fantastisk!!!
  Jag skrattade, grät, hoppade och dansade :)
  Kände mig som 14år igen :)
  Vilken röst och utstrålning :)
  Du har allt och det syns att du är lycklig :)
  Vilken fin låt du fått av Amadeus ❤️
  Jag och min lilla son David dansade av lycka ❤️
  Kände också som min vän Petra var med oss där. Fast hon dog o cancer för snart två år sen :(
  Hon älskade dig❤️
  Varje gång hon skulle magnetröngtas spelade dom när löven faller för henne.
  Och vi spelade allt kommer bli bra mamma för hennes 4 barn som förlorade sin älskade mor. På hennes begravning.
  Älskade Carola. Sveriges stolthet.
  Så glad jag äntligen fick höra dig live efter 41 år :)

 3. Allra Finaste du CAROLA:) Har kommit av mig och blev nere då jag såg att Rutger Gunnarsson avlidit 8 maj. Känns tungt. Såg detta på ABBA-Frids sida. Varm Kram Alltid! Angelica i Fittja!

 4. Allra Finaste du CAROLA:) Ett tag sedan jag skrev här. Hoppas att livet leker trots en del mörka moln som kommer och går. På olika vis och skepnader. Livet består av dessa delar vare sig man vill eller ej. Vi lever i extremt stora, oroliga, bekymmersamma tider, som jag nämnt tidigare i år.
  Ser att du är på gång igen med turne med allt vad det innebär, Pust. Mycket står på spel och man ska fixa och dona med det mesta som tillkommer i samband med det.
  Den senaste veckan kände jag och kom på att jag skulle titta in på Vackra Malenas sida. Blev helt tagen och stum. Det var i sista stund. Hon behöver rejält stöd! Då hon brinner starkt för de utsatta bla flyktingar, de svaga som även ni har gemensamt, men då hon har en sida som hon sköter själv är den öppen för alla. Har sett plågsamma, skräckinjagande påhopp.
  Då jag vet hur Sverige sett ut, och vad det står för och varit, känns det som världens hårdaste dråpslag någonsin, med den utveckling som pågått? Ett väldigt bra tag som det verkar uppenbarligen, av någon anledning som jag inte kan förstå överhuvudtaget alls.
  Det är en fasansfull stämning i Sverige nu. Det är helt katastrofalt. Ingen bryr sig längre. Det har gått så långt. Måste nog inse att det är sant eftersom Olof Palme har dött 28 feb 1986. Allt har havererats till max. Det ser väldigt svårartat ut att komma tillbaka till det som varit. Det känns som en mental smäll. Att många inte inser läget och fortsätter i samma mönster då vardagliga hot är ständigt förekommande är helt obegripligt. Hur har detta ens kunnat uppstå och börjat användas på detta vis? Jag är helt frågande?.
  Vårt rykte känns och är misstänker jag saboterat. Vi behöver vända på detta omgående och fortast möjligt!. Så här kan det inte fortsätta. Vårt älskade vackra land som är välkänt för att vara världens absolut bästa land att leva och bo i måste bevaras. Det rimmar väldigt illa med alla negativa upplevelser och händelser som rapporterats. Det tar emot att se på det här! Vad händer egentligen? Det är någonting som inte stämmer. Det är för mycket.
  Hoppas vi kan göra det som går, då det inte är så mycket tid att tänka efter på. Hoppas att fler kommer till insikt. Vår omvärld förstörs alltmer. Ville bara dela mina innersta tankar och känslor. Stor Bamsekram. Varm Kram Alltid. Angelica i Fittja.
  Ps! Kan Varmt Rekommendera M.A Numminens, Katten Också samt Med min kvinna i riksdagshusets park. Du mår på topp efter det. Man skrattar som aldrig förr. Hysteriskt Kul. Sänder Ljus och Fortsatt Styrka!

 5. Tilla skriver:

  Jag läste precis nu att du Carola ska bli sydafrikansk medborgare (halvt?) och adoptera ett nytt litet barn därifrån. Så fantastiskt !! Lycka till på vägen ! Kram

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..