Man kanske borde fortsätta med den där traditionen?

De senaste… två, tre åren har jag utvecklat något som jag vid det här laget gärna väljer att se som en tradition. Att vid slutet av sommaren, början av  hösten slå till på en ny väska. Och den här gången när jag är gravid och klädkonton tvingats ner på något slags miniminivå så känns ju en ny härlig handväska ännu mer lockande. Jag har börjat leta runt lite. Är sugen på något mindre och striktare. Något enkelt och elegant men samtidigt avslappnat. C5-kuvertsize ungefär, med ett ganska långt axelband så att den får hänga vid höften. Gillar den här fina från Zadiq & Voltaire till exempel.

  1. Hanna skriver:

    Snygg väska! Men det ser ut som om bilden är upp och ner eller har jag fel?

  2. Nina skriver:

    Hejsan! Jag tycker det låter som en toppen tradition, själv har jag också börjat lägga undan automatiskt liten summa var månad för att nästa år kunna investera i en Riktig handväska! Dock måste jag fråga, kan du inte visa upp dina väskor som ingår i din tradition? :)

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..