I bara nattlinnet

Är sugen på att köpa ett nattlinne. Ett sånt där mjukt i bomull som man kan slinka ner i efter badet på kvällen. Eller såsa runt i hela dagen på helgerna. Vet inte riktigt var jag ska leta bara. Abecita har ett par fina sovstasser i höst, men som det är nu  – eller rättare sagt – som jag ser ut nu – tror jag inte att jag får plats.

Det är ju en delikat grej det där med pyjamasar och nattlinnen. Det man absolut inte vill ha är ju såna där vuxenkläder med barnmotiv som jag sett ibland. Hur sjukt är inte det? Behåar med nallar? Kvinno-nattlinnen med Nalle Puh? Är inte det lite… pervo nästan. Å andra sidan har jag ingen lust att läsa saga för Bonnie i raff-set heller direkt. Jag vill ha ett nattlinne som är fint och sensuellt, men ändå inte för sexigt utan mer på det där här-går-jag-och-är-alldeles-morgonrosig-och sötrufsig-som-Jennifer Aniston-i-en-romcom-aktiga viset. Och så ska magen få plats. Puh. Jag får leta vidare helt enkelt.

 1. annie skriver:

  HM har fina A-linjeformade, lårlång, nattlinnen i ekobommul, lite enkla spetsar men inget märkvärdigt. 129 kr och jättesköna! Har börjat använda nattlinnen igen också, tröttnade på att springa omkring och byta blöjor och göra välling i bara trosor…

 2. Elin skriver:

  TWILFIT har många fina!

 3. Karin skriver:

  Köpte själv ett på en trikåbutik (tantvarning, I know) på Rörstrandsgatan, den heter Lagerqvist eller något liknande. De har en del mjukt och skönt att välja på!

 4. Anna skriver:

  Jag har ett nattlinne som jag tycker är helt perfekt. Det är från ett märke som heter Thea, och jag hittade det på NK underkläder för ett par år sedan. De finns även hos Floralin och Junior på Nybrogatan, som även har dopklänningar från samma märke.
  Det finns fler olika modeller men det jag har är det mycket vidd i och rymmer stor som liten mage. Det är dessutom så fint att man kan strosa omkring i trädgården med sitt morgonkaffe och kanske träffa på en granne utan att känna sig avklädd.

 5. Malin skriver:

  Tittade på Boob’s hemsida efter att du tipsat om mammajeansen . Såg ett par fina pyjamasbyxor där. Nattlinnen å sovtoppar såg sköna ut (och praktiska till ev kommande amning) men mer basic än vad du önskar misstänker jag.

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..