Favoritköpet

Okej. Det mesta är nerpackat, planet går om några timmar. Ett sista dopp i poolen väntar. I nya bikinin som jag skaffade bara härom dagen. Den är axelbandslös och ja, den här deformerar också rattarna, men inte lika farligt som den förra, ska försöka ta en bild så att ni får sen den i sin helhet. På tal om nya saker och nerpackat, så har det så klart blivit en del shopping under resan. Jag tycker att jag lyckats hålla mig i skinnet hyfsat bra, men den del grejer har jag med hem. Favoriten är en turkos silverring som jag hittade på en loppis. Stor, blaffig och skitsnygg! Ni ser den där uppe i bild. Till vänster om glassen och bebisen.

 1. Karin skriver:

  Rio ser ju ut som mini-Bonnie!

 2. helene skriver:

  Lilla sjukt söta unge!!!!!!!!!!!!!!!

 3. emelie skriver:

  jag ser ringen klart och tydligt. Det kan jag ju erkänna. Har en liknande, men köpt på H&M. Inte så kul kanske men den va väldigt fin! en litet tips. hej svejs.

 4. Cilla skriver:

  Nu tycker jag nog att du var väldigt orättvis mot ringen!
  Vem kan titta på den när du har med en sån otroligt söt gulleplutt på samma bild!

 5. Fina fräknar! Turkoser är superfint och somrigt bra köp. Jaha en del kör mochalattefrappe filijoxs medans andra kör med egen tumme…

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..