Perfekt partykompis

När jag ska på partaj har jag egentligen bara en tänkbar väska att ta med mig. Om det är en liten sak man vill ha i nypan vill säga. En svart kuvertväska som jag köpte i en seond hand-affär i New York för en massa år sedan. Och det är inget fel på den, den är skitsnygg, men när man också har svart klänning. Och svarta skor. Ja då känner man sig nästan oförlåtligt tråkig när också väskan går i begravningsfärg. Så jag har känt ett tag att jag saknar en färgklick. Något glammigt. Som komplement till svart klänning eller som glamhöjare om man är på after work eller liknande i jeans och T-shirt. Och nu har jag hittat den. En alldeles sagolik liten krabat i underbart damformat och jordens alla färger. Kärlek vid första ögonkastet! Från Accent, 299 kronor.

 1. Lina skriver:

  åhh vilken härlig!

 2. AA skriver:

  Vilken härligt energifull liten sak! Tror nästan att jag bara måste ha den….. Skulle nästan kunna äta upp den.

 3. Nina skriver:

  En sån läcker väska!! Det bara lyser måste ha om den..
  =)

 4. Sofia skriver:

  Cecilia! Vad använder du för foundation? Jag tycker alltid att du ser så ljuv ut i hyn på bilderna…

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..