Glasögonorm

…och när vi inte sover provar vi glasögon. Jag vet inte vad det är med mig men så fort jag får en chans måste jag slänga brillor på ungarna, de ser så knäppsöta ut och så fnissar jag hejdlöst tills de sliter dem av sig och då måste jag be dem, eller i alla fall Bonnie, om att snäääääälla en gång till? Just den här modellen är med fönsterglas, ”Dorotea” från E&E glasses.
Gissar förresten att det här med glasögon med stor sannolikhet kommer bli allvar för ungarnas del vad det lider. Både jag och Per ser dåligt. Per är typ halvblind. Finns det några fina barnglasögon? Eller ska man behöva designa egna?

 1. mini skriver:

  där sa du nåt snyggo! du måste styla egna. jag lovar vi kommer köpa hela kollektionen! mini

 2. Sofia skriver:

  Har två föräldrar som varit halvblinda sedan tioårsåldern, men både jag och min bror (~30) ser som falkar. No worries i onödan, med andra ord!

 3. Stina skriver:

  Åh det vore toppen om du kunde designa ett gäng barnglasögon Cecilia! Min treåriga dotter har precis fått glasögon o det var ganska lite att välja på hos optikern, de flesta såg likadana ut fast i olika färger. Nu fick hon välja själv, metallicrosa blev det, men det vore kul att ha ett par blankensbrillor att byta med :-)

 4. Kärt skriver:

  Tummen upp för Blankens barnbrillor!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..