Snygga glasögon

Har börjat spana lite efter nya glasögon (igen), och hittade idag en modell från Alexander McQueen som jag föll alldeles pladask för. Nu har jag bara sett den på bild än så länge, alltså inte provat bågen, och vet inte alls om den passar (jag har tydligen Sveriges största face, för jag kan bara ha glasögon i storlek extra large. Alla andra glasögon ser ut som om jag tvättat dem i 90 grader, de blir som små förkrympa… titthål liksom, mitt i ansiktet, Inte särskilt snyggt alls. Men den här bågen, den ska jag leta upp hos någon optiker och sätta på näsan!

 1. Klara skriver:

  Jag ohar och ahar här hemma- Jättefina! (Men de hade nog inte sett kloka ut på mig för jag har exakt motsatt problem, även fast jag gillar stora brillor men de passar liksom aldrig, allt ser gigantiskt ut på mig och är alltid typ 5 cm för breda ut på sidorna också.)

 2. Ingrid skriver:

  Skriv din kommentar här!Kan inte hjälpa det, tänker bara på den här
  http://www.ognok.se/Bilder/index%5B1%5D.jpg
  mannan när jag ser sådana glasögon. Dessvärre ingen mer än möjligen Heinrich som har passat i sådan bågar verken förr eller senare tycker jag. Smaken är ju som baken. Ta inte illa upp!

 3. Em skriver:

  Isåfall måste du dela förstaplatsen med mej, allt annat än brillor stl XXL ser helknäppt ut på mej! Ändå blev jag övertalad av min optiker att köpa ett par glasögon i feminin stil (pyttesmå) och nu ser jag ut som en avdankad gammal skolfröken från 40-talet. Behöver jag säga att jag endast använder dom i nödfall (vid bilkörning i mörker) och ber en bön varje gång att jag inte ska möta nån jag känner haha

 4. Sofi skriver:

  Hahaha!
  Jag tycker att ditt sätt att skriva är så himla kul.

 5. Hej!

  Jag har varit inne på din fina blogg och ville lämna ett livstecken. Välkommen in på min blogg om du vill – där kan du läsa och ställa frågor om barn.

  Hälsar barnläkare Hans

  http://www.lyckligabarn.wordpress.com

  Glad Påsk!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..