Me & I – igen!

Jo. Den där plåtningen i dag. Jag har fått den stora äran att vara med om ett nytt samarbete tillsammans med Me & I, så himla kul! Vi har pillat på en ny kollektion för småttingar fram och tillbaka ända sedan i höstas, och den här gången även några härliga plagg för oss ladies. Idag när vi fotade hela baletten var det första gången jag fick se hela det färdiga resultatet. Det nya samarbetet är en del av höstkollektionen för Me & I och kommer alltså ut om bara ett par månader. Det är något helt annat än mopsarna, men ändå massor med mopsfeeling över det – och ja, jag skulle ljuga och vara onödigt ödmjuk om jag sa något annat än exakt hur jag känner; att det är jäkla fint. Bonnie och Rio fick agera fotomodeller tillsammans med söta kompisen Max, jag önskar förstås att jag kunde visa ordentliga bilder redan nu, men jag måste vänta ett tag till. Så här såg det i alla fall ut på plåtningen idag.

Ska bli väldigt kul att få visa upp det ordentligt för er sen så fort jag får grönt ljus från mina skånska bossar.

 1. Lina skriver:

  vad roligt det ska bli att se kollektionen!

 2. Sara skriver:

  Älskar mopsarna! Kul att du kommer med nya kläder!

 3. Sara skriver:

  Gillar mopsarna, min Sigrid diggar särskil de gröna byxorna med mops på rumpan! Ska blis koj att se vad du hittat på till oss tjejer!

 4. Sara skriver:

  Det ser jag fram emot! Min lilla Sigrid älskar sina gröna byxor med mopsen på rumpan. Ska bli skoj att se vad du hittat på för kläder till oss tjejer!

 5. Ja, nu längtar man nästan ännu mer efter hösten.
  Höstens kollektion alltså. :)

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..