Säg hej till zebran!

En väldigt kul sak som händer den här veckan är att mina nya kollektioner tillsammans med Me & I kommer till alla säljare ute i landet. Ni minns kanske förra årets samarbete oss emellan? Då gjorde vi en unisexkollektion barnkläder för de minsta, och motivet och den röda tråden var en liten mops. I år har vi i stället tagit fram en zebra. En cirkuszebra med en lång turkos fjäderbonad på huvudet, och långa ögonfransar. Den ser knäppkonstig ut. Är liksom sötful på ett sätt som gör att man inte kan låta bli att bli helt kär i den. Kollektionen går i brun, offwhite, camel och till det turkos. Särskilt förtjust är jag i de bruna mysbrallorna med turkos knälappar; turkos och brun är drottningen av alla färgkombinationer i mina ögon. Så jäkla vackert. Och sen dyker det upp zebramönster också. I en cardigan och på ett par strumpbyxor. Asch. Det är fanimej svinfint alltihop. Jag låter kanske som värsta oskönt övernöjda typen här nu, men jag tycker faktiskt det.

Jag ska berätta mer om zebran och alla plaggen i kollektionen under veckan, så håll utkik!

Förutom barnkollektionen har vi också tagit fram sex fina basplagg för oss ladies, som vi kallar Everyday + Cecilia Blankens. Jag trivs bäst i enkla men välsittande plagg, sådana där som man gärna använder hemma, men som man om man stylar dem rätt lika väl kan ha till jobbet. Det är ur den tanken Everyday-kollektionen vuxit fram. Jag kommer att berätta mer om och visa bilder på samtliga de här plaggen också förstås!

Vet ni, jag hoppas och tror att ni kommer att gilla både barn-och vuxenplaggen. Åh, kan knappt bärga mig tills jag får visa er alltihop!

 1. Sophie skriver:

  Milda Matildat va fint!! Mina barn kommer bli zebraklädda från topp till tå ♥

 2. Ser ljuvligt ut!
  Jag älskar mops kollektionen o har shoppat loss på rean kan jag lova :) 2 filtar, tunikan i 4(!!!)storlekar.. mm. Haha! Har inte råd att köpa så mkt till ord pris så jag säger ”Hallelulja” för rean o att det ändå gick att få tag på så mkt.
  Ska bli så kul att se hela Me & I kollektionen imorgon.
  Länge sedan jag var inne på din blogg.. så stora dina barn blivit :) Jätte fina är dom verkligen.
  Tycker bara det är bra att du är så nöjd med din kollektion.. det är väl så det ska vara?
  Byxorna i brunt med turkosa knälappar gillar jag med!

 3. Anna skriver:

  Helt underbar kollektion!!! :)

 4. Sandra skriver:

  Den där tröjan väcker starkt ha-begär! Jag undrar även som en annan läsare: kommer kollektionen att säljas på internet? Hoppas!

 5. Vilka fantastiskt fina bilder på Bonnie! Hon är jättefin!

  Och du, du är världens finaste mamma till dina söta tjejer!

  KRAM Jennica

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..