Mjuka paket, tack!

På temat användbara klänningar: Om det nu skulle vara så att… eh, självaste tomten råkar läsa de här raderna så vill jag tipsa honom om att den här fantastiska lilla skapelsen från Rodebjer gärna får ligga i ett av paketen. Bara ett tips alltså. Själv har jag redan bestämt vad… eh, tomten, ska få av lilla tomtemor.

  1. Anna skriver:

    Jomen hur gör man med bh? Den är ju sjukt snygg, men man vill ju inte ha ett bh-band som stör där bak i ryggen.

  2. Anna skriver:

    Det är farligt att läsa din blogg :) Gick genast in på webshoppen och köpte den fantastiska klänningen. Tack för tipset!

  3. En till mig med! Åh, så fin!

  4. erica skriver:

    Tomten, du kan skriva upp två av den på din lista! En till mig med, tack :-) Såååå fin klänning, tror jag blev lite kär i den faktiskt.

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..