The Power of accessoarer

Jag är, som ni säkert märkt väldigt mycket en jeans-människa. Jeans och T-shirt. Jeans och stickad tröja. Eller ibland fräser jag till något alldeles väldigt – och då blir det jeans och blus. Eller skjorta. Utsspejsningsmånen är högst begränsad när man som jag så stenhårt har fastnat i en klädstil. För att inte tröttna fullkomligt lägger man (och när jag säger ”man” menar jag ”jag”, fast jag är å andra sidan är jag säkert inte ensam här) krut på accessoarerna. Väskor. Skor – inte minst. Och smycken. Bijouterier, åh vad jag är tacksam för bijouterier.

Det här härliga örhänget med en klämma att fästa där uppe och en fjäder som hänger nere piggar upp mig och min outfit rejält idag! Kommer inte ihåg vad märket heter, men det är köpt på NK Details (? Heter det så? NK Accessoarer?)

 1. Fick en flashback när jag såg örhänget…Hade nån sån variant på 90talet. Det var poppis då. Tänk va trender återvänder!!!

 2. Snygg!!
  Och säg.. är det nu ögonfrans förlängning du skrivit om tidigare? Vore intressant. Fundera verkligen på det men älskar att har Mascara på – men om det inte behövs då nåt mer… perfekt!
  Snälla kan du inte läga in en bild på dina fina fransar?

 3. Anna skriver:

  Hej Cecilia, tänkte fråga dig vad din hårfärg heter. Är det blekt och sen färgat? Jag ska vara hårmodell nästa vecka och skulle vilja ha nåt liknande ditt :) kram

 4. Fantastiskt härligt snygg du var idag i adam live!! Det är du iof annars med!;) /J

 5. Maria skriver:

  Så är det, smycken lyfter den allra tråkigaste outfiten!
  Ear cuff heter det! Inte märket men själva örhänget :)

  Kolla in mina smycken på olila.bloggplatsen.se
  Vill gärna få feedback, bra eller dåligt??

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..