Godbitar

Jag vet inte om ni gillar den här typen av små modetips, det brukar inte direkt betyda kommentarsregn när jag slänger in sånt, vilket jag i och för sig fattar: vad finns det att säga liksom? Men. Berätta gärna. Kul? Bra? Tråkigt?

Och annat? Något annat ni vill att jag ska skriva om? Kanske något jag glömt ta upp på länge? Påminn! Hjälp mig! Be my light!

Hur som. Lite shoppingtips inför vintern och våren kommer här.

 

 Mockajackan ”Lyon” från Jofama, 2495 kr. Älskar den här! Tror också att det här med dragsko i midjan är något vi kommer se myyyyyyyyyycket mer av.

Har letat länge efter ett par snygga svarta hängiga festörhängen (hittade ett perfekt par på guldmarknaden i Dubai. Ångrar att jag inte unnade mig dem), de här från Cecilie Mille, 250 kr, är inte dumma alls!

Det här året är handväskor i färg coolast och snyggast. Den här i läder kommer från Tosca Blu, 2199 kr.

 

Också från Tosca Blu, 1995 kr.

ÄSLKAR den här klänningen från Pret. Oklart varför. Jag bara ÄSLKAR den. 1499 kr

 1. Frida skriver:

  Om man får önska . . . så skulle jag gärna läsa dina tips om schyssta skor inför våren. Vad är det som gäller? Som småbarnsmamma som ena dagen sitter på kontor och andra dagen är i parken och matar fåglarna vill man både ha snygga skor med typ lite klack, men också snygga bekväma oömma skor… Tips mottages tacksamt!

 2. Jag älskar att du börjat göra mer modeinlägg igen. Så härligt med inspiration från en som man har samma smak som!

 3. Sjukt snygga örhängen, skulle vara fina i andra färger också. Å man ska alltid slå till annars kan man gå och tänka på det i år.

 4. Alex skriver:

  Gillar jag verkligen !!
  Jag vill ha tips på vårjacka och skor!
  Träning i all ära men för mig är detta mycket mer intressant!

 5. Skriv gärna om träningen lite mer. Hur mycket tid lägger du ner? Hur har just dina resultat förbättrats? Vad är det för speciellt Caaaaai gör :)

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..