Vinn vassa vår-skor

Åh vad kul det är när jag kan skämma bort er ibland!

Ecco som ju emellanåt får till det och gör riktigt snygga (och alltid sköna) skomodeller har i vår en riktig liten skatt i sitt utbud. En vit vårsko som jag gissar att många av er tycker är urfin. Jag har haffat fyra par som ni nu kan tävla om!

 

Det ni ska göra är att i kommentarsfältet nedan 1) ange er skostorlek 2) svara (rätt) på frågan nedan:

Vad kallas den här typen av sko? 1. Loafers X. Oxford-sko 2. Myggjagare 

Berätta också vad du skulle ha på dig till de här skorna, hur du skulle styla dem! Tävlingen pågår till och med kl 12.00 tisdag den 28 februari.

Kör hårt!

 1. Emm skriver:

  Storlek 39 och oxford-sko kallas modellen.
  Nu drömmer jag om våren och skulle matcha den snygga vita lågskon med min romantiska vackra blå-gröna kjol med vita inslag. Kjolen påminner om en mörk abstrakt landskapsmålning i färg och mönster, inhandlad på vinterns rea men längtar efter att få användas. Till den skulle jag ha den snygga båtringade klarblåa lindextoppen som finns ute nu. Om(!) det är kallt med bara jeansjacka till så tar jag fram både blåa tights och den kabelstickade vita ollen.
  Sedan är skon så snygg så att jag lätt skulle ha den till allt som rockiga gråa jeans och vit skjorta eller varför inte till min kortkorta brudklänning(affordable luxury) som kanske åker på nu när det är årsdag.

 2. Mia skriver:

  Det är en oxfordsko!
  Jag skulle ha jeansshorts, en svart lös skjorta och nåt blaffigt halsband till. Och gärna ett glas vin på en uteservering i Florens i ena handen :)
  Och jag har storlek 39.

 3. Ami skriver:

  Det är en Oxford-modell och jag har stl 38.
  Jag har alltid gillat kontraster, jag skulle ha ett par vita strumpbyxor och sedan en svart och vit-randig klänning med korta ärmar. Sedan en turkosblå eller orange cardigan till. Och uppsatt hår med massor nålar och flätor :)
  Ha det!

 4. Linda skriver:

  Hej! Oxford-sko! Och jag har storlek 37 (ovanligt va).

  Jag skulle matcha dem till ett par beiga byxor (tävlar du ut sånna också eller måste jag gå och köpa ett par?) för jag har börjat gilla den här nya trenden som verkar vara att matcha ljusa färger ihop (dessutom tycker jag att det blir för stark kontrast att bära svarta jeans till dessa vita skor).

  Jättefina skor!

  Ha det bra!

 5. Mikaela skriver:

  Gaah! Jag skrev ju fel storlek! Förlåt förlåt! Jag har ju för tusan 37 o inget annat!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..