Vinn drömväskan

Mix megapol – där jag arbetar lite titt som tätt – har en tävling som jag måste tipsa er om. Gå in här och var med och tävla om en ny väska. Och inte vilken skitväska som helst. Här finns riktiga dyrgripar från bland annat Céline, Bottega VenetaLouis Vuitton och Givenchy. Jag gillar den här härliga från Michael Kors.

 

  1. Håller med att det är få utvalda som kan lyssna på radio hela dagarna!

  2. T skriver:

    Jättekul med väskorna men tradigt att man måste ringa in. Jag lyssnar varje dag men inte på arbetstid. Jobbar som telefonsäljare och då är det svårt att lyssna på radio samtidigt. Alltså kommer jag inte kunna ringa in. :o(

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..