Ses om en timma!

Frågan är nu bara vad jag försöker säga i den här bilden? Är jag lite Grrrr-ig? Vinkar jag? Är det en slängpuss? Ja. Ärligt talat har jag inte svaret.

Om en timma kommer jag att sitta ungefär där jag sitter nu; i min soffa. Och förhoppningsvis med ett mycket trevligt sällskap; ER! Chatten och shoppingkvällen i Lindex webshop drar igång klockan 18 och jag hänger kvar till kl 20 ungefär. Ni får 25 procent på ett helt köp om ni anger koden chatt0516 när ni betalar! Här hittar ni alla mina favoritplagg ur vårens och sommarens utbud, men rabatten gäller förstås allt i butiken!

 

  1. Sara skriver:

    Det första jag tänkte när jag såg bilden var ”Jösses, detta är ju Bonnie i vuxet format!” Jättelik Bonnie på denna bild!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..