Karlskrona

Ja, jag vet, jag sa Skåne – och vi kommer åka dit, men första natten är vi i Karlskrona, Blekinge. Jag har aldrig varit här förut, men jösses vilken vacker stad! Klättrar omkring på en rad öar och är så pittoresk att man tror att någon ställt upp kulisser. Scandic-hotellet är nybyggt och supersnyggt, och nu ligger vi nedbäddade på rummet och gluttar Let’s dance efter middag på hotellrestaurangen. Mycket stort plus: bra, kul och fräsch lekhörna där kottarna hängde medan vi åt och – faktiskt – kunde prata ett tag. Flera meningar i sträck! Tänka sig.
Imorgon ska vi ut och upptäcka Karlskrona innan vi piper vidare mot Skåne.

20120601-211645.jpg

20120601-211720.jpg

 1. Aniika skriver:

  Kul! Japp, min hemstad levererar alltid. :) Missa inte Glassiären uppe vid Stortorget. Kanske inte glassväder, men värt ett besök ändå. Hälsa ”hem”, och hoppas Skåne också blir bra!

 2. Anna skriver:

  Välkommen till vår vackra stad :-) kom tillbaka när det är lite varmare, så att ni kan testa fina badstränder, vår vackra skärgård och härliga Barnens gård med vattenland, djurmatning, kul lekplatser och hölassåkning!

 3. Anna skriver:

  Välkomna till Karlskrona!

  Kan tipsa om loppmarknad imorgon, lördag, från cirka kl. 9 i supermysiga Wämöparken. Där finns också grisar, getter, höns, lekplats och en våffelstuga. Wämöparken ligger ett par kilometer utanför stan, mot Hästö. Såg idag att de ställt upp en cirkus utanför men jag vet inte när de har föreställning. På Dragsö camping finns en ”Karlskrona i miniatyr”-minigolfbana och en häftig lekplats. Om det regnar har ni Marinmuséet på Stumholmen med marinhistoria, ”Dunders Däck” för barn och en härlig lunchrestaurang.

  Hoppas ni får en fin dag.

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..