Tokvisan – från ett tokigt stort hotellrum!

[tailsweepplay id=”953″ size=”medium” id2=”2333286″]

 1. Ninni skriver:

  Om det är fint väder borde ni besöka folketspark med alla karuseller, klätterställningar, caféer och tropikariet.

 2. Eva skriver:

  Hej kära Cecilia! Tack för en underbar blogg som jag läser dagligen. Jag älskar din stil, ditt avslappnade sätt och därför hoppas jag att du tar det jag skriver nu på rätt sätt. Jag tycker nämligen att din lillla ”Hej-jag-är-sponsrad-av-Scandic-turne” framstår lite tja, vad ska jag skriva, oäkta? drygt? Lite för mycket jag jobbar för postkodlotteriet-käck? Men alla dessa inlägg kanske är så fullspäckade av själv-ironi att jag missade den detaljen? Hur som helst, keep on doing what you do, jag vill bara i all välvilja gör dig uppmärksam på att jag inte tycker detta kommer över så snyggt till oss läsare. Men heja Karlskrona :-)

 3. sara skriver:

  jag är nog bonnies största fan. :) älskar hur hon med sin stockholmsdialekt så självklart svarar ”pannkakor”.

 4. stella skriver:

  Alltså ÅH såna gullisar du har! blankens-videor är bäst!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..