Avrapportering

Okej – helgen som fältrapportörer från Skåne är i och med detta over and out.

[tailsweepplay id=”954″ size=”medium” id2=”2333286″]

 1. Mona skriver:

  Emma: Ja, nog för att jag var positiv i min tidigare kommentar, men jobbar för Scandic gör jag inte.
  Tycker faktiskt att det var ett kul inslag i Cecilias blogg. Passade mig, eftersom jag + familj precis håller på att planerar vår semester.

 2. Emma: Det finns massor jag inte behöver göra och inte gör, och en del saker jag vill göra och gör. Scandic skriver jag gärna om eftersom jag bott mycket på Scandic genom åren och vet att jag gillar dem, och att de är ett bra ställe att stanna till på som barnfamilj. Men också för att mama bad mig åka, och jag gärna ville göra dem den tjänsten (vinst för alla alltså!). Men hade jag inte gillat Scandic redan från början hade jag förmodligen berättat det och då hade de säkert skickat iväg någon annan.

 3. Emma skriver:

  Alltså – nu kommer jag framstå som lite gnällig men jag tycker inte att du behöver ha sponsrade inlägg. Du skriver bra, roligt och träffande. Din blogg är läsvärd i sig!

  Så det här känns lite – ja, vad ska jag säga, krystat.

  Alltså, jag har inga problem om företag skickar på dig prylar och att du, om du gillar dem, skriver om dem. Men just det här med sponsrade inlägg, där du säger: ”Alltså, jag älskar deras miljötänk…” nä. Det blir så köpt och så fel. Tänk om du hade tyckt att Scandic var en värdelös kedja. Hade du kunnat skriva det också? Och kommentarsinlägget nedan – är det någon på Scandics marknadsavdelning som har skrivit det månntro? Verkar lite tillrättalagt (förlåt Mona om du finns i verkliga livet).

  Tänk efter nästa gång du gör den här typen av grejer, du har bra integritet och är väldigt duktig på din grej. Bränn inte din trovärdighet på grejer du har råd att fixa ändå.

 4. Mona skriver:

  Tack för all inspiration. Jag kommer absolut vilja prova att bo på Scandic med min familj!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..