Folkets park i Malmö

Man älskar ju ställen där man kan spendera en hel dag med barnen, utan att spendera en krona om man inte känner för det. Lovisa har tagit med oss till Malmö Folkets park och jag tror att vi alla känner att det här var en trevlig plats att hänga en söndag. Vi struntade i karusellerna och red ponny i stället. Rio stod som ett ljus och väntade på sin tur – och när hon väl satt på den lilla hästens rygg anlade hon sin gravallvarliga och superseriösa min. Den som omöjligt går att tyda; var hon skitskraj? Fokuserad? Förvirrad? När rundan var över fick vi svaret; den här gången betydde minen DETHÄRVARTAMEJFANDETMESTMAXADEJAGVARITOM!!! När jag knäppte av hjälmen hängde han sig kvar under den, och när hon fattade att det verkligen inte skulle bli någon mer ponny lade hon sig i gruset på marken och började yla av sorg. Ja hon blev så besviken över att det roliga tog slut att hon fortfarande surar – och matvägrar – flera timmar senare. Det är en mycket viljestark och temperamentsfull lillasyster vi har.

20120603-142616.jpg

20120603-142649.jpg

20120603-142704.jpg

 1. Maria skriver:

  Jag var med där med min son samtidigt men jag vågade inte gå fram & säga hej. Gillar din blogg jättemycket & tittar in ett par gånger i veckan. Kram

 2. Nina skriver:

  Har ett komiskt minne när vi tvingade upp dig i pariserhjulet i Malmö folketspark. En mer livrädd person har jag sällan skådat. /Nina N

  1. Ha! Ja, jag tänkte faktiskt på det när vi var där nu. ALDRIG MER! Har aldrig satt min fot i et pariserhjul efter det ;)

 3. Så himla söt bild på Rio när hon står med hjälmen och väntar på sin tur. :)

 4. Eva skriver:

  Öh, Greta. Kategorin Sponsrat inlägg kanske kunde ge dig en ledtråd? Eller om du följt med från början? Tycker det är superbra att det är tydligt! Coolt av Scandic och prova ett nytt grepp i den annars så trista annonsdjungeln! Go Scandic!!

 5. Greta skriver:

  Är din Skånetrip sponsrad? Känns verkligen så!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..