En liten bit av skohimlen

Jag blir nästan yr av uppspelt-het och mild stress (många av storlekarna i de coolaste modellerna är redan helslut) av att kolla in Topshops höstskoutbud. Där finns så väldigt mycket roligt för fötterna alltså. Jösses. Kan knappt tänka klart. Är i skokoma. Var god stör ej.

 

 1. Janna. skriver:

  Jag håller med Lisa. Se förjefliga ut allihopa, och jag är ändå rätt fashion. Haha.

  Eccoskorna som du visade för nån vecka däremot, där snackar vi.

 2. Lisa skriver:

  Skit fula allihopa

 3. Mari skriver:

  Faen vad mycket schnyggt!

 4. Linda skriver:

  Sko nr 3 kom hem i min brevlåda idag. Gissa om jag är i skohimlen just nu! De var lika perfekta som på bild.

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..