Om ni är shoppingsugna

Igår morse gick den där Gant-frukosten av stapeln i Gants snygga butik på Birger Jarlsgatan här i Stockholm. Kul att träffa er, ni som var där!

Gant hälsar att de fortsätter att ge 15 % rabatt på de plagg som jag plockat ut som mina favoriter (både dam och barn gäller!) hela veckan ut, och att man om man utnyttjar rabatten dessutom får en goodie bag och nya numret av mama på köpet!

Gants extremt välklädda och coola marknadschef Louisa Blomstrand till vänster.

 1. Lollo skriver:

  Hej Cecilia,
  Kan man få se några bilder favoriterna? . . bor inte i Stockholm men är nyfiken.
  Ha det gott!
  Lollo

 2. Helly skriver:

  Tack för en mycket trevlig frukostshopping i går. Fick med mig två av dina favoriter (perfekta till förskolefotograferingen i morgon) och ett par kallingar till maken. På fredag får jag hämta en underbar flickkofta som var slut igår, shoppingen fortsätter! Och tack till Gant, fantastiskt trevlig och hjälpsam personal!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..