Petra Mede gör en dagens gravidoutfit

Jag vet att ni är många som läser här som är gravida, och säkert om – jag minns tillbaka hur det kändes när jag själv varit på smällen – smått desperata efter lite klädinspiration. Så här kommer en en graviddagens, tänka sig! Själv är jag, som jag brukar säga, mycket lyckligt ogravid just nu, och kan därför inte bidra med så mycket på den fronten. Så därför får min… kompis (okej, kompisar är vi kanske inte riktigt än, men bekant låter så torrt), den makalöst snygga och ojämförligt roliga Petra Mede, som jag lärt känna genom Andreas, stå för den. Så här jäkla urläcker var hon med sin lilla mage på bokmässan i helgen!

Sådana här klänningar är ju helt perfekta att kitta gravidgarderoben med. Ha en kofta över, tjocka strumpbyxor och boots och du har en vardagsstass. Eller piffa upp den med smycken och pumps – hepp, festklädseln är kittad! Klänningen, hälsar Petra, kommer från Glammom.

  1. Aniika skriver:

    What, ska Petra Mede ha barn? Hade ingen aning. Tur jag läser din blogg, så jag kan hålla mig lite uppdaterad…

  2. snyggt! när jag var gravid var jag beroende av stödstrumpor från sjätte månaden, strumpbyxor gick inte och därför inte heller kjol. någon som varit i samma sits som har tips? (stödstrumpor och tajts över gick typ men kändes förstås lagom smidigt)

  3. Anne skriver:

    Fast den lilla bulan är kanske inte så svår att klä… så ser jag ut vid ägglossning ungefär ;)

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..