Detaljer

Favoritdetaljer just nu!

Hårsnodd med liten läderrosett på som jag köpte i butiken L’aend I i Malmö för ett par veckor sedan, svalörhängen (fast Rio hävdar envist att det är ”fu-plaaaaan”) från WFG och läderarmband med magnetknäppning från Antonio Ben Chimol.

  1. Anna L skriver:

    Supersnygga detaljer, MEN ÅH SÅ VACKRA LÅNGA FRANSAR! Mascaratips, tack! :) ♡

  2. Gia skriver:

    Skriv din kommentar här! Jag vill också ha så fina ögonfransar! Min gubbe, en robust byggarbetare… har lika långa (utan förlängning…)=avundsjuk…Lite orättvist. Vad kostar det? Hur länge håller de? Några speciella ”skötselråd?”

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..