Dagens dagens – sneakers till allt!


Jag blev så väldigt förtjust i Moschino Cheap & Chics visning för våren 2013, där man stylat coctailklänningar och ja, det mesta med neonskrälliga Nike Air Max. Så jag testade grå sneaks med neongröna snören till trikåkjol, polo och stor kavaj. Jag vet  inte, men jag tycker nog att det funkade rätt så bra i alla fall.

 1. Kavajen kommer från Rodebjer, kjolen fyndade jag i somras, den kommer från Mads Nörgard tror jag, men liknande finns att få tag i typ överallt.

 2. Jag tycker det var jättesnyggt!!
  Tess; ganska pinsamt för dig att du särskriver svenska (som Frida skrev) när du tror du kan allt och är otrevlig i kommentarerna.

 3. Till Tess: för att vara en sådan språkpolis så tycker jag du blandar du språk hej vilt – mig veterligen heter det inte ”native” på svenska. Kanske är ”infödd” ordet du söker? :p

 4. Jag bor i London. Man säger INTE sneakers i UK!!
  Det heter trainers här.
  Ingen native Engelsman/kvinna säger sneakers. Du må vara amerikan men du vet inte vad det heter i UK!

 5. Sneakers – fint! (gympadojor, gympaskor what ever…) Till typ allt! Kjooolen – snälla snälla svara på var du köpt den! Å strumpisarna? Svårt att hitta fina. Tack! Å tack för bloggen!

 6. till Tess: det heter ju faktiskt inte ”gympa skor” eller ”gymnastik skor” heller utan ”gympaskor” eller ”gymnastikskor”. I svenska språket kör vi inte med särskrivning men det gör bland annat amerikanerna – kanske är du själv som hängt lite mycket på andra sidan Atlanten? :p

 7. Tess,
  Man säger visst sneakers i England som i USA. (Ja jag är amerikan.) Och även här i Sverige. Ungefär som vi i Sverige säger att något är coolt. Kul att du blir så upprörd över något sådant som hur man benämner sina skor.

  Cecilia, snyggt!!

 8. Kläderna är snygga, men platta klumpiga skor gör inte mycket för formen på benen, tvärtom. Höga stövlar, klack eller inte, skulle vara riktigt läckert.

 9. Supersnyggt! Idag lyssnade jag på avsnittet när du var med i Hanna och Amandas podd. Jag älskar din röst så det var jättekul att höra, gillade när ni pratade om relationer. Och jag tänkte, jaha bäst att ta tag i det här med liggandet ;-) jag går inte heller och väntar på att få feeling men det går nog mer än två veckor emellan så skärpning för mig helt enkelt :D
  Kraaam!

 10. Najs! Fin färg på kjolen, varigrån? Tess, din lilla lilla liiiiiilla bittra människa. Varför måste människor som du alltid leeeta efter något att spy över. Ha? Du förstår att du förpestar för oss andra. Så om du kunde läsa någon liten hjälp-dig -själv-bok, eller kanske tom gå i terapi?!

 11. Vadå sneakers?!?
  Det heter gympa skor/ gymnastik skor på svenska.
  Säger du sneakers till dina barn ?? Känner du dig internationell och världsvan genom att prata amerikanska? Varför då inte riktig engelsk engelska då det heter trainers. Eller å det e klart du spenderar ju så mycket tid i USA att du måste glömt vad det heter på svenska!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..